Faʻafefea ona fai le faʻamalosi VKontakte font

Pin
Send
Share
Send

E masani lava, pe a lolomiina soʻo se faʻasalalauga i luga o fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, e manaʻomia e tagata faʻamanino se mea taua pe tasi pe sili atu foi. O le togafiti sili ona lelei i lenei faʻafitauli o le faʻaaoga lea o se pili faʻapitoa e mafai ai ona faʻaaoga i ni auala eseese.

Faʻafefea ona fai ma toa

Talu ai nei, na maua ai le avanoa e faʻaoga le laupepa i le VK.com, faʻafetai i se tasi o nai vaivai aʻoga. Peitaʻi, e oʻo mai i le taimi nei, o le pulega o nei mea e maua ai le puleaina o le faʻamau i tusitusiga tumaoti ma faʻasalalauga.

E ui i ia faʻasaina, e mafai e tagata taʻitoʻatasi ona faʻaaogaina se faʻapitoa tusitusiga i totonu o le mataʻitusi o latou lava saʻo se faʻapitoa pepa. E mafai ona e mauaina se laulau faapena oe aunoa ma ni faafitauli, ona o le lautele lauiloa.

Faatasi ai ma isi mea, o le avanoa avanoa o le faia faʻamamafa faʻailo e avanoa mo na tagata e iai le VKontakte alaalafaga latou te mafaia. I le taimi lava e tasi, e faʻapitoa lenei mea i le faʻapitoa faʻapitoa avanoa pe a faia ni itulau wiki.

Metotia 1: lototele i itulau wiki

O lenei metotia e mafai ona faʻaogaina e fausia ai pou i totonu o le afioʻaga ma faʻaogaina ai ni sitaili eseese, pe i le lototele poʻo le faʻailoga. I le faʻagasologa o le galuega ma se sui faʻapitoa, e tele avanoa e maua e le tagata faʻaaoga e aunoa ma ni tapulaʻa.

Ae le i faʻaaogaina foliga o le editor, ua fautuaina e te faitau ma le faʻaeteete faʻamatalaga auiliiliina o faʻailoga faʻailoga.

Faʻamolemole matau o le tele o taimi o itulau wiki o loʻo faʻaaogaina e fausia ai se lisi i se kulupu, talu ai o le poloka manaʻomia o loʻo tuʻuina i le faʻauluuluga lautele, ae le o le fafaga.

Vaʻai foʻi i luga: Faʻafefea ona fai se lisi i se kulupu

  1. Mai le itulau muamua a le vaega, alu i le vaega Community Pulega auala uma i le lisi autu "… ".
  2. Itulau "Vaega" faʻamalosi vaega "Mea" ma faʻamau le faʻamau Sefe.
  3. Toe foi i le itulau autu ma alu i le wiki itulau faasaʻoina faamalama.
  4. Faʻaogaina le ki "" sui le faatonu ile "Faʻailoga faʻatulagaina wiki".
  5. I le autu tusitusiga autu, ulu atu i le tusitusiga e te manaʻo e faʻamalosi.
  6. Filifili nisi o mea faʻapitoa e ala i le faʻapipiʻiina o laina faʻatolu i luga o itu o le tusitusiga e tusa ma le faʻataʻitaʻiga o loʻo taua.
  7. lototele

    E mafai ona e tuʻuina mea taua e faʻaaoga ai le ASCII code "& #39;" poʻo le taofia le ki "alt" sosoo ai ma se numera "39"faʻaaogaina se filifiliga numera numera

  8. Faʻamolemole matau e mafai foi ona e faʻaogaina le faʻatonutonu meafaigaluega i le kiliki i luga o le aikona. "B". Ae ui i lea, o lenei auala e mafai ona mafua ai le le saʻo o le faʻaalia o meafaitino i nisi tulaga.
  9. Sefe le faʻaleleia atili o le itulau itulau i le kiliki i le kiliki Sefe Itulau.
  10. Faʻaogaina tab Vaʻai ia mautinoa e tutusa lelei le faʻaiuga ma le muamua manaʻoga.

A maeʻa togafiti, ua e feagai ma faigata, e fautuaina le toe siaki o gaioiga na faia mo mea sese. E le gata i lea, aua nei galo e uiga i faʻatonuga na saunia e le pulega VKontakte tuusaʻo i le faatonu lava.

Metotia 2: faʻaaoga le liua tautua

O lenei metotia o le a mafai ai oe, e pei o se tagata faʻaaoga, ona tusia toetoe lava o ni tusitusiga e faʻaavaina. I le taimi lava e tasi, e lua lava ni mea taua,

  • e mafai ona faʻaliliu upu faʻapitoa Igilisi;
  • I ni isi masini, faʻafitauli e faʻaalia foliga saʻo.

Tautua Faʻaliliuga Tautua

  1. Alu i luga o le 'upega tafaʻilagi ma le mau fesuiaiga pepa ma i le fanua muamua saunia "O le Unicode Text Converter" ulufale i le uiga seti oe manaʻomia.
  2. Fetaomi faamau "FAʻAALI".
  3. I totonu o faʻaiuga na faʻaalia, saili le tasi e te manaʻomia ma kopi i le faʻaaogaina o le keyboard shortcut "Ctrl + F".
  4. Suʻe ile upega tafaʻilagi VK ma faapipii le kopiina seti faʻaaoga ai le ki tuufaatasi "Ctrl + V".

I se faʻaopopoga i luga, e leai se isi auala galue e faʻaoga ai le VKontakte toa.

Pin
Send
Share
Send