Fafo malosi ma utorrent: o le drive o le 100% ova aveina, pe faʻapefea ona faʻaititia le avega?

Pin
Send
Share
Send

Oa mai le aoauli O le pou o loʻo faʻapipiʻiina i le HDD Seagate 2.5 1TB USB3.0 i fafo atu (o le mea autu e le o le faʻataʻitaʻiga o le masini, ae o lona ituaiga. O lona uiga, o le pou e mafai ona aoga mo tagata uma e iai se HDD fafo).

Talu ai nei, na avea aʻu ma tagata e ona se mea malosi faʻamama (ala la, le tau o lenei faʻataʻitaʻiga e le matua vevela, lea e maualuga, i le itulagi o 2700-3200 rubles). E ala i le faʻafesoʻotaʻi o le masini i le laptop e ala i le USB cable masani (i le ala, e le manaʻomia ni isi sapalai le mana, pei o nisi faʻataʻitaʻiga), ina ua mavae sina taimi ou te mauaina le faʻafitauli autu: pe a downloadina faila i le Utorrent polokalama, ua faʻailoa e le polokalama o le disk o le 100% sili atu le mamafa ma toe setiina le saoasaoa i 0! E pei ona i ai, o mea uma e mafai ona foia i le lelei-tuning Utorrent.

Mo faʻamatalaga i luga ole HDD ma faʻatulaga, vaʻai le pito i lalo o le tusitusiga.

Mataupu

  • A mea tatou te manaʻomia?
  • Faatulagaina Utorrent
    • O sina tala i le polokalama
    • Faʻasologa masani
    • Sala lelei (ki)
  • Iʻuga ma se iloiloga puʻupuʻu o le fafo Seagate 1TB USB3.0 HDD

A mea tatou te manaʻomia?

I le mataupu faavae, e leai se mea sili ona masani. Ma o lea, ina ia ...

1) O se masini malo na ova aveina i luga a o Utorrent e tamoe.

Masalo ua uma ona e maua se tasi pe afai o loʻo e faitauina lenei tusitusiga. Leai se manatu ii.

2) BEncode Editor polokalame (aoga mo le faʻatonutonuina o se faila binary) - e mafai ona e avea, mo se faʻataʻitaʻiga, iinei: //sites.google.com/site/ultimasites/bencode-editor.

3) 10 min. taimi avanoa, ina ia leai se tasi e 'ula pe faʻalavelavea.

Faatulagaina Utorrent

O sina tala i le polokalama

Tele tagata faaaoga o le a 100% faʻamalieina i le tulaga o le a tuʻuina faʻaletonu i Utorrent pe a faʻapipiʻiina. O le polokalame, o se tulafono, e galue mautu ma aunoa ma ni toilalo.

Ae i le tulaga o i fafo fafo hard drive, a maualuga avega faafitauli mafai ona aliali mai. Ua tulaʻi mai ona o le mea moni o le tele o faila e kopiina i le taimi e tasi (mo se faʻataʻitaʻiga, fasi 10-20). Ma e tusa lava pe e te download se tasi torrent, e le o lona uiga e le mafai ona i ai le tele o faila i totonu.

Afai i Utorrent e mafai lava ona faʻatulaga le download e le sili atu nai lo le aofaʻi o numera, ona download lea o faila o le tasi torrent tasi-tasi - e le o avanoa le faʻatulagaina. O le mea lea o le a matou taumafai e faʻasaʻo. Muamua, tatou tago i luga o le faʻatulagaina tulaga o le a fesoasoani faʻaititia le avega i luga o le malo.

Faʻasologa masani

Matou te o atu i le tulaga o le uTorrent polokalame (e mafai foi oe i le oomiina Cntrl + P).

I le lautele tab, e fautuaina e siaki le pusa i autafa o le tufatufaina pito o faila uma. O lenei filifiliga e mafai ai ona e vaʻai vave i le tele o le avanoa e faʻaalu i lau hard drive, e aunoa ma le faʻatali seiloga e download le torrent i le 100%.

O faʻatauga taua o loʻo i totonu o le "saoasaoa" tab. Lenei e mafai ona e faʻatapulaʻa maualuga le download ma lafoina le saoasaoa. E fautuaina le faia lea pe a faʻapea o loʻo faʻaaoga lau auala Initaneti i le fale mautotogi i luga o ni komipiuta. I se faʻaopopoga, o le maualuga o le saoasaoa o le puʻeina / faʻapipiʻiina se faila e mafai ona avea ma se isi mafuaʻaga mo taofi. E tusa ai ma fuainumera lava latou - e faigata ona taʻu atu se mea mautu iinei - vaʻai lau Initaneti televave, komepiuta mana, ma isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o laʻu komipiuta, fuainumera nei:

Tasi taua tele faʻatulaga lua ile vaega "faamuamua". Lenei oe manaʻomia le ulufale atu i le numera o faʻamalosi malosi ma numera maualuga o download torrents.

Torrent Active o lona uiga uploads ma downloads. Afai e te faʻaogaina se laupepa faigata i fafo, ou te le fautuaina faʻatulagaina le tau i luga ole 3-4 malosi torrents ma 2-3 faʻapitoa taimi download. Ua toe amata ona toe fai le faila a le hard drive, talu ai ona o le tele o faila ua download i le iunite o le taimi.

Ma o le vaega taua mulimuli o le "caching". Lenei, siaki le pusa i autafa o le faʻaaogaina o le fuafuaina cache tele ma ulufale i se tau, mo se faʻataʻitaʻiga mai 100-300 mb.

Faʻapea foi, i lalo ifo, aveese se lua faʻailoga: "faʻamaumau poloka poloka i lua uma minute" ma "faʻamaumauga maeʻa vaega vave."

O nei mea ole a faʻaitiitia ai le avega i luga ole hard drive ma faʻaopopoina le saoasaoa o le uTorrent polokalama.

Sala lelei (ki)

I le vaega lea o le tusitusiga, tatou te manaʻomia e teuteu se tasi faila o le uTorrent polokalame ina ia vaega (faila) o le tasi torrent, pe a tele, e download tasi i le taimi. Lenei o le a faʻaititia le avega i luga o le disk ma faʻaopopoina le saoasaoa o galuega. I se isi auala (e aunoa ma le toe teuteuina o le faila), e le mafai ona e faia lenei tulaga i le polokalame (ou te manatu o se filifiliga taua e tatau ona i ai i le polokalame seti ina ia mafai e soo se tasi ona faigofie ona suia).

Oe manaʻomia le BEncode Editor aoga e galue.

Le isi, tapunia le uTorrent polokalame (pe a fai o loʻo tatala) ma tamoʻe BEncode Editor. O lenei e tatau ona tatou tatalaina le faʻatulagaina.dat faila i le BEncode Editor, o loʻo tu i le ala lenei (e aunoa ma upusii):

"C: Pepa aloaia ma Faʻatulaga Talosaga Faamatalaga uTorrent setting.dat",

"C: Tagata faʻaaogaina alex AppData Roaming uTorrent setting.dat "(i laʻu Windows 8 le faila o loʻo maua i lenei auala. Nai lo"alex"o le a lau tala).

Afai e te le vaʻaia ni mea natia, ou te fautuaina lenei tala: //pcpro100.info/skryityie-papki-v-windows-7/

A maeʻa ona tatalaina le faila, o le a e vaʻai i le tele laina eseʻese, faafeagai o ni numera, ma isi. O mea ia o polokalame polokalame, o loʻo iai foi mea lilo e le mafai ona suia mai le uTorrent.

Matou te manaʻomia le faʻaopopoina o le parameter "bt.sequential_download" o le ituaiga "Integer" i le root vaega o le tulaga (ROOT) ma seti i le "1".

Vaʻai le faʻamalama i lalo ifo e faʻamalamalamaina ai nisi vaega efuefu ...

Ina ua maeʻa faia le faila.dat faila, sefe ma tamoe uTorrent. Ina ua mavae lenei mea sese, o le tisiki ua ova utaina e le tatau ona!

Iʻuga ma se iloiloga puʻupuʻu o le fafo Seagate 1TB USB3.0 HDD

Ina ua maeʻa le faʻatulagaina o le polokalame a le Utorrent, e leʻi iai ni feʻau o lo ua sili atu le mamafa o le disk. Ile ma lea, a faʻapea o se vaitafe e aofia ai le anoanoai o faila (mo se faʻataʻitaʻiga, tele faʻasologa o se faasologa), ona faʻasolo lea o vaega o lenei vaitafe (faasologa) i le faʻasologa. Faʻafetai i lea, e mafai ona e amata vaʻavaʻai i le faʻasologa i se taimi vave, o le taimi lava e aumaia ai le faʻasologa muamua, ma aua le faʻatali seʻia uma ona tafe le torrent, pei ona i ai muamua (faʻatasi ma le saofaga faʻatulagaina).

O le HDD sa fesoʻotaʻi i se komepiuta ma le USB 2.0. Ole saoasaoa pe a kopiina se faila ia i luga ole averesi 15-20 mb / s. Afai e te faʻapipiʻiina le tele o ni faila laiti, o le saoasaoa paʻu (le tutusa lava aʻafiaga i luga o masini malosi masani).

I le ala, pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi, o le disk e maua vave, e te le manaʻomia e faʻapipiʻi ni avetaavale (a itiiti i le Windows 7, 8).

E galue le leoa, e le vevela, tusa lava pe a tele itula o downloading tele faila i ai. O le moni tisiki tulaga o 931 GB. I se tulaga lautele, o se masani masini e tatau ona faʻaliliu tele faila mai le tasi PC i le isi.

 

Pin
Send
Share
Send