Aoao e Faaaoga Fraps

Pin
Send
Share
Send

Fraps - o se polokalame mo le puʻeina o vitio poʻo ata faʻamalama. E lautele faʻaaogaina e puʻeina ai vitio mai komepiuta taʻaloga. Ua faʻaaogaina e le tele o youtuber. Le taua mo masani gamers o le mafai ai ona e faʻaali FPS (Faava o Lua - faʻava o le sekone) i le taʻaloga i luga o le laupepa, faapea foi ma fuaina PC gaioiga.

Sii maia le lomiga lata mai o Fraps

Faʻapefea ona faʻaogaina fraps

E pei ona taʻua i luga, e mafai ona faaaogaina fraps mo le tele o faamoemoe. Ma talu ai o metotia faʻaogaina o loʻo i ai se numera o tulaga, e manaʻomia le amata amata ona iloiloina i latou i nisi auiliiliga.

Faitau atili: Faʻatuina ni uta mo vitio puʻeina

Vitio puʻeina

Puʻeina Vitio o le faʻailoga autu o Fraps. E faʻatagaina oe e setiina lelei le puʻeina o tapulaʻa, ina ia mautinoa ai le saoasaoa o le saoasaoa / tulaga lelei, tusa lava pe e te le mauaina se mana malosi PC.

Faitau atili: Faʻafefea ona puʻeina le vitio i le faʻaaogaina

Aveina o se faʻamalama

E pei foi o le ata vitio, o ata pupuni e sefe i se faila patino.

Ki ua tofia e Mata puʻe Hotkey, tautua e puʻe se ata. Ina ia toe faʻatulaga, e tatau ona e kiliki i luga o le laufanua o loʻo faʻaalia ai le ki, ona kiliki lea i le mea e tatau ai.

"Faatusa Ata" - faʻataʻitaʻiga o le ata ua sefe: BMP, JPG, PNG, TGA.

Ina ia maua le ata sili ona maualuga, e manaʻomia le faʻaaogaina o le PNG format, talu ai e maua ai le sili atu faʻamalosi ma, o le mea lea, le maualalo leiloa le lelei pe a faʻatusatusa i le muamua ata.

E mafai ona seti ma pupuni foliga filifiliga ma le filifiliga "Mataʻititia le Faʻatulagaina".

  • I le tulaga pe a tatau ona i ai i le ata le FPS counter, faʻagaioi le filifiliga "E aofia ai le faʻatulagaina o fuainumera fua i luga o le screenshot". E aoga le lafoina o faʻamatalaga faʻatino i totonu o se taʻaloga i se tasi, pe a tatau ai, ae afai e te puʻeina se ata o ni taimi matagofie poʻo mo lau komipiuta feaveaʻi, e sili atu le tape.
  • O le filifiliga fesoasoani e fausia se faasologa o ata ile vaitaimi o le taimi. "Toe fai le lau e pueina uma ... sekone". Ina ua uma ona faʻagaioia, pe a outou fetaomi le ata puʻeina ki ma a o le i toe tosoina, o le lau o le a puʻeina pe a uma le taimi faʻapitoa (i le tulaga masani - 10 sekone).

Faʻatusatusaga

Sini fuaitau - fuaina o le gaioiga a se PC. Ua faʻaitiitia le aoga o Fraps i lea vaega ile faitauina ole numera o FPS na tuʻuina atu ma tusi i se isi faila.

E i ai 3 modes:

  • "FPS" - faigofie faigofie o le numera o le faʻavaʻa.
  • Aso Faraile - le taimi na manaʻomia ai le tino e tapena le isi laʻasaga.
  • "MinMaxAvg" - faʻasaoina o le laʻititi, maualuga ma faʻatatau agavaʻa FPS i se faila faila i le iʻuga o le fua.

Faʻafitauli e mafai ona faʻaaogaina taʻitasi ma i le tuʻufaʻatasiga.

O lenei faʻatinoga e mafai ona faʻatulagaina i luga o le taimi. Ina ia faia lea mea, faasaʻo le pusa faʻafeagai "Taofi le faʻatulagaina o fuaina" ma faʻatulaga le tau manaʻomia i sekone e ala i le faamaotiina i totonu o le sinasina fanua.

Ina ia faʻatulaga le ki e faʻagaioia le amataga o le tilotilo, kiliki i le fanua "Faʻasaʻo hotkey"ona ki ai lea o le ki manaʻomia.

O iʻuga uma o le a teuina i le faʻapitoa faila i totonu o se spreadsheet ma le igoa o le mea faʻataʻitaʻi. Ina ia faamaoti mai se isi faila, kiliki i luga "Suiga" (1),

filifili le nofoaga manaʻomia ma fetaomi Ua lelei.

Faʻamatalaina o le faʻamau "Overlay hotkey", ua fuafua e suia le faʻaalia o le FPS galuega faʻatino. E i ai 5 auala, suia i le tasi popo:

  • Agavale i le pito i luga;
  • Tulimanu taumatau pito i luga;
  • Lalo agavale agavale;
  • Pito i lalo taumatau;
  • Aua le faʻaalia le numera o numera ("Nana mea faʻalu").

O loʻo faʻaputuina tutusa i le tagavai faʻamau ki.

O itu na auiliiliina i lenei tusitusiga e tatau ona fesoasoani i le tagata e malamalama i le aoga o Fraps ma faʻatagaina o ia e faʻavasega lana galuega i le sili ona lelei auala.

Pin
Send
Share
Send