Faʻaopopoina se oloa ile VKontakte vaega

Pin
Send
Share
Send

O aso nei i VKontakte e mafai ona e faʻafetaia le toʻatele o vaega e tuʻuina atu i latou sui auai e faʻatau mai soʻo se oloa. O lenei taualumaga e faia i luga o le mea moni o le tele o tagata e fiafia e nofo i luga o le VK nai lo luga o nisi tulaga tolu nofoaga "Oloa", i le isi itu, faʻataga ai oe e faʻatulaga se nofoaga faʻapisinisi talafeagai.

A tautala i se mataupu e pei o oloa i VK vaega, e taua le mafaufau faapea faatasi ai ma le ola galueina o lenei ituaiga o faleoloa luga o le initaneti. Ia mataala ma taulai muamua ile lauiloa nuu!

Faʻaopopoina oloa i le VKontakte vaega

"Oloa" o se tupu lata mai nei atinae o le VK pulega. Ona o lenei tulaga, nisi o alalafaga i luga o le laiga soʻotaga upega tafaʻilagi atonu e le galulue saʻo, peitaʻi, e pei ona faʻaalia e faʻataʻitaʻiga, o faʻafitauli e tupu i na o tuʻufaʻatasi.

Faleoloa Faʻamalosi

Faʻamolemole ia matau faʻaleleia le vaega "Oloa" ma mulimuli ane naʻo le pule sili o le vaega e mafai ona faʻatautaia.

  1. Tatala VK.com ma alu i lau faʻalapotopotoga o loʻo alaala i le faʻaaogaina le vaega "Vaega" i le lisi autu o se fesoʻotaʻiga agafesootai.
  2. Lalo o le vaega ata i le itu taumatau o le saini "O oe o se sui" kiliki i le aikona "… ".
  3. Mai vaega ua faʻaalia, filifili Community Pulega.
  4. Alu ile tab "Tulaga" e ala i le uila lisi i le itu taumatau o le lau.
  5. Ma le isi, i le mea lava lea e tasi e tasi, faʻasolo i le tamaititi tab "Vaega".
  6. I le pito i lalo o le autu faamalama, saili le aitema "Oloa" ma faʻatu lona tulaga i Malosiaga.

I le taimi nei "Oloa" avea ma se tuʻufaʻatasiga o lau kulupu seʻia oʻo ina e filifili e le faʻatagaina latou.

Fale teu oloa

A maeʻa oe "Oloa", oe manaʻomia le faia o auiliiliga tulaga.

  1. Lafoʻaiga laufanua - o se tasi lenei poʻo le sili atu nofoaga e mafai ona faʻaoʻo atu ai lau oloa pe a maeʻa ona faʻatauina ma totogi e le tagata faʻatau.
  2. Aitema "Faʻamatalaga o oloa" faʻatagaina oe e faʻaavanoaina pe, i le isi itu, deactivate le malosi e tuʻuina tagata faʻaalia manatu i luga o oloa faʻatau atu.
  3. O loʻo fautuaina le tuʻuina atu o lenei vala ina ia mafai e tagata faʻaaogaina ona lafoina a latou iloiloga tuʻusaʻo i tala.

  4. Fuafua i le faʻatulagaga nofoaga Faleoloa Tupee fuafuaina i le ituaiga tupe e tatau ona totogi e le tagata faʻatau pe a faʻatau lau oloa. I se faʻaopopoga, o le faʻaiʻuga mulimuli o loʻo faia foʻi i le tupe faʻapitoa.
  5. Le isi vaega Faʻafesoʻotaʻi Faʻafesoʻotaʻi E faʻaagaga mo le faʻatulaga fesoʻotaʻiga ma le tagata faʻatau. O lona uiga, fuafua i luga o tulaga faʻavae, le tagata faʻatau o le a mafai ona tusia lana lava apili i se tuʻutuʻuga fuafuaina.
  6. O le mea mulimuli o le sili ona taua ma sili ona manaia, talu ai o le filifilia lelei o le faleoloa e mafai ona tosina mai ai se numera tele o tagata asiasi. O le auiliiliga faatonu lava ia e maua ai se tele lautele ituaiga o foliga e tatau ona tofotofoina lava oe.
  7. Ina ua uma ona faia uma suiga e tusa ai ma au fiafia i ai, kiliki Sefetu i le pito i lalo o le itulau.

A maeʻa ma le faʻamalosia o oloa, e mafai ona e agaʻi saʻo i le faʻagasologa o le faʻaopopoina o oloa fou i lau '' upega tafaʻilagi.

Faʻaopopoina o Oloa Fou

Ole tulaga lea ole galulue ma le faleoloa i luga ole laiga ole VKontakte e sili ona faigofie, ae ui i lea, e tatau lava ona iai se tausiga faʻapitoa, talu ai o avanoa mo le faʻamanuiaina o le faʻatau atu o oloa e faʻalagolago lea i le faʻamatala.

  1. I le laupepa autu o le faʻalapotopotoga, saili ma kiliki i le faʻamau "Faaopopo oloa"tu i le ogatotonu o le faamalama.
  2. I le Ofisa e matala, faʻatumu uma lau fanua tusa ai ma mea ua e fuafua e faʻatau.
  3. E fautuaina le faʻaaogaina o le aotelega i se puʻupuʻu puʻupuʻu ina ia aua neʻi fefefe tagata faʻatau i le poloka tele o tusitusiga.

  4. Faʻaopopoa ni nai ata (e oo atu ile 5 fasi) ata o oloa, faʻataga ai oe e talisapaia atoa le taua o le oloa.
  5. Faʻailoa mai le tau e tusa ma tupe faʻatagaina muamua.
  6. Faʻaaoga numera numera e aunoa ma isi faʻailoga.

  7. Aua le siaki "Oloa le maua" i luga o oloa fou, talu mai le tuʻuina i latou, o le a le faʻaalia oloa i luga o le alalafaga homepage.
  8. Faʻasaʻoina ma le faʻaopopo o oloa e tupu i le tutusa fesoʻotaʻiga O le mea lea, i soʻo se taimi e mafai ona e faia lenei oloa e le avanoa mo le faʻatau.

  9. Fetaomi faamau Fatu oloaina ia faʻaalia oloa fou i luga o le maketi o lau faʻalapotopotoga.
  10. E mafai ona mauaina se lolomiina oloa i le poloka tutusa "Oloa" i le itulau muamua a lau kulupu.

I faʻaopopo atu i mea uma o loʻo i luga, e taua le taʻua e faʻaopopo atu i mea faʻapitoa nei e i ai foi le faʻapitoa faʻapitoa mo vaega. Ae ui i lea, o lona aoga e matua faʻatapulaʻa ma e le aoga le faʻapitoa ile mafaufau.

Pin
Send
Share
Send