O le a le mea e gafa ai le faiga CCC.EXE

Pin
Send
Share
Send

Se ata vitio o se mea taua meafaigaluega o se komepiuta. Ina ia mafai ai e le faiga ona faʻafeiloaʻi ai, avetaavale ma faʻaopoopoga polokalama e manaʻomia. A o le gaosia o le vitio mea faʻatonutonu o AMD, o le Catalyst Control Center o le talosaga. Ma e pei ona outou iloa, taʻitasi tamoe polokalame i totonu o le polokalama e fetaui lelei ma se tasi pe sili atu faʻagasologa. I lo matou mataupu, e CCC.EXE.

E le gata i lea o le a tatou auiliiliina sili atu auiliili ituaiga o gaioiga ma o le a lona aoga i ai.

Faʻamatalaga autu e uiga i CCC.EXE

O le faʻailoaina o gaioiga e mafai ona vaʻaia i totonu Galuega Pulei le tab "Faʻagasologa".

Tofiga

O le mea moni, AMD Catalyst Control Center o se atigi poloka e nafa ma le faʻatulagaina o pepa ata mai le kamupani o le igoa tutusa. E mafai ona avea o ni faʻatapulaʻa e pei o iugafono, pupula ma faʻafeagai o le laupepa, atoa ai ma le desktop control.

O se isi galuega o le faʻamalosia faʻamalosia o le faʻatulagaina tulaga o ata 3D.

Vaʻai foi: Faʻatutuina se AMD card card mo taʻaloga

O le atigi foi o loʻo i ai le OverDrive polokalama, lea e faʻatagaina ai oe e ova i luga vitio card.

Amata amataina

E masani a, CCC.EXE amata otometi pe a amata le faʻagaioiga fai. I le mea e le oi le lisi o faʻasologa i Galuega Pule, e mafai ona e tatalaina male lima.

Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le laupepa ma le isumu ma i le mataupu o loʻo aliali mai, kiliki "AMD Catalyst Pulea Center".

A uma ona amata loa lea ole faʻagasologa. O se mea ua faʻailoaina mai i lenei mea o le tatalaina o le AMD Catalyst Control Center Ofisa faʻamalama.

Autoload

Ae a pe a fai e faʻagasolo le lemu le komipiuta, e mafai ona faʻateleina vave le amataga ile taimi atoa. Ole mea lea, e talafeagai le vavaeʻeseina ole gaioiga mai le lisi amataga.

Faʻatinoina se ki faʻamau Manumalo + r. I le faʻamalama e matala, ulufale msconfig ma kiliki Ua lelei.

Ua matala matala “Fetuunaiga o System”. Lenei matou te o i le tab "Amataga" ("Amataga") matou maua le aitema Catalyst Pulea Nofoaga ma tuʻu le siakiina. Ona kiliki lea Ua lelei.

Faʻagasologa maeʻa

I nisi o tulaga, pe a fai, o se faʻataʻitaʻiga o le Catalyst Control Center e faʻaʻaisa, e fautuaina le faʻamutaina o le gaioiga e fesoʻotaʻi ma ia. Ina ia faia lenei mea, kiliki faasologa i luga o le laina o le mea ona i totonu o le lisi e matala "Faamaʻa le gaioiga".

Ua tuuina atu se lapataiga o le polokalame e fesootaʻi ma e tapunia foi. Faamautu e ala i le kiliki i luga "Faamaʻa le gaioiga".

E ui i le mea moni e faapea o le polokalama e nafa ma le galue ma le vitio card, o le faʻamutaina o le CCC.EXE i se auala e aʻafia ai le faʻagaioia atili o le faiga.

Nofoaga faila

O nisi taimi e tatau ai ona e iloa le nofoaga o le faiga. Ina ia faia lea mea, muamua kiliki i luga o le ki taumatau faamau ma kiliki i luga "Tatala nofoaga e teu ai faila".

O le faʻasino o loʻo iai le faila CCC manaʻo iai o loʻo tatalaina.

Suiga i le siama

E le sao le CCC.EXE i le suiina o siama. E mafai ona faʻamaonia lea i lona tulaga. O le nofoaga patino i lenei faila na iloiloina i luga.

Faʻapea foi, o se faʻagasologa moni e mafai ona iloa lona faʻamatalaina i totonu o le Task Manager. I le koluma "Faʻamatalaga tatau ona sainia "Nofoaga Faʻatonutonu Pulea: Talimalo talosaga".

Ole auala e mafai ona avea ma se siama pe a faʻapipiʻi mai ile komipiuta se pepa ata mai seisi tagata gaosi oloa, e pei o NVIDIA.

O le a le mea e fai pe a masalomia o se virus faila? O se fofo faigofie i tulaga faʻapenei o le faʻaaogaina faigofie o aneti-virus Utilities, mo se faʻataʻitaʻiga Dr.Web CureIt.

Ina ua uma ona utaina, matou te faʻatautaia se siaki siaki.

E pei ona faʻaalia e le iloiloga, i le tele lava o tulaga o le CCC.EXE faʻatinoina ona o le faʻapipiʻiina o le Catalyst Control Center polokalama mo le AMD graphic cards. Ae a, faʻamasinoina e ala i feau a tagata faʻaaoga i luga o fono faʻapitoa i luga o mea faigaluega, o loʻo i ai tulaga pe a o le faʻagasologa ole fesili e mafai ona suia e se siama faila. I lenei tulaga, e te manaʻomia e siaki le faiga ma se antivirus aoga.

Vaʻai foi: Suʻesuʻe faʻavasega mo siama e aunoa ma antivirus

Pin
Send
Share
Send