VK Blacklist Faʻamuta

Pin
Send
Share
Send

O le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, pei ona e iloa, o loʻo tuʻuina atu i tagata uma le avanoa e faʻaaogaina ai le galuega o le lisi uliuli, o le faʻafitauli autu o loʻo atoa ai le polokaina o le sao o se tagata i se itulau itulau. Ae ui i lea, e ui lava i lenei vaivaiga, o loʻo iai lava auala e aloese ai mai lenei faʻatapulaʻaina, lea e le o iloa uma e tagata faʻaaogaina VK.com.

VK Blacklist Faʻamuta

Muamua lava, ia matau o le laina uliuli o se galuega e matua fusia i se faʻapitoa faʻamatalaga. O lona uiga, afai o se isi tagata e te fiafia i ai faʻafuaseʻi poloka oe ulufale atu i lau faʻamatalaga, le itulau o le a tatala pea e avea ma sui o isi tagata faʻaaoga.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona faʻaopopo se tagata ile lisi uliuli VKontakte

Metotia 1: Sefe Itulau

O le auala autu o levavaveina o le faʻatapulaʻa o le lisi uliuli o le a e mautinoa o oe o le a manaʻomia e fausia se atoa fou talaaga ma, afai e mafai, faaopoopo le tagata e te manaʻomia uo. I le taimi lava lea e tasi, e taua tele le tausisia o lou le faailoaina o igoa, aua le faalataina lou moni faasinomaga i lalo o soo se tulaga.

I se faʻaopopoga i mea o loʻo i luga, e mafai foi ona e fesili i seisi tagata e te iloaina e faʻaavanoa i lona lava itulau ina ia mafai ai ona maua ni faʻamatalaga e uiga i se tagata e faʻatapulaʻaina avanoa e te fiafia ai. Moni, o le ono mafai o le mea mulimuli e matua laitiiti.

Faitau foi: Faʻafefea ona fausia se itulau VK

Metotia 2: vaʻai e aunoa ma se faʻatagaina

O le mea moni, le aano atoa o lenei metotia ua uma ona iloa mai i le igoa - o le a e manaʻomia e tuʻu ese le tumau lau oe lava faʻamatalaga, tumau i luga o le upega tafailagi e aunoa ma le faʻatagaina. Peitai, ae e te leʻi tuua lau oe lava teugatupe, e tatau ona faia se faʻasologa o au gaioiga.

  1. Alu i le itulau o le tagata e te fiafia iai, avanoa e faʻatapulaʻa.
  2. Kopi le tuatusi o le au lava faʻamatalaga mai le tuatusi pa, faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le ki fusia "Ctrl + F".
  3. Faʻafefea tonu lava le fesoʻotaʻiga i le ata o le tagata faʻaoga foliga foliga mai, pe o se mea tulaga ese faʻailoa se tagata poʻo se seti o tagata lava ia, e le afaina.

  4. Tuu lau teugatupe e faʻaaoga ai le aitema "Alu i fafo" i le vaega autu a le VKontakte nofoaga.
  5. Faapipii le muamua kopi kopi o le tagata faʻaaoga i totonu o le tuatusi pa ma kiliki i luga.

Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona e mauaina VK itulau ID

O le taunuuga o gaioiga uma faʻamatalaina, o le a e toe maua ai le avanoa i le itulau o le tagata e te fiafia i ai. Ae ui i lea, e taua le mafaufauina o le tagata e faʻaaogaina e ia e le gata na poloka lau talaaga, faʻamalosi e faʻaaoga metotia tutusa, ae faʻatapulaʻaina le avanoa i lau teugatupe.

A o vaʻaia itulau VK o se tagata e leʻi faʻatagaina, o faʻamatalaga autu o le a avanoa pe a fai e leʻi faʻatulagaina nofoaga faʻaopoopo.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona nana se itulau

I luga o lena, o le VK 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai le agavaʻa faʻailoga tagata faʻaaoga i totonu o faʻamaumauga eseese faʻaaogaina le itulau ID. I le taimi lava e tasi, o le tagata faʻailogaina o le a mauaina se faʻaaliga e uiga i le faʻailoga ma faʻalogo i le faʻatupuina o faʻamaumauga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona makaina se tagata i luga o faʻamaumauga

I luga o lenei, o le taua faʻafitauli e mafai ona mafaufauina foia, talu ai nei aso o loʻo lisiina o metotia e na o auala aoga e aloese ai le loka. Matou te moomoo ia te oe mea sili!

Pin
Send
Share
Send