Sony Acid Pro 7.0.713

Pin
Send
Share
Send

Toetoe o polokalame faʻapolofesa fuafuaina e fatuina musika ei ai lona lava faʻavae. O i latou e faʻaaogaina se tasi o nei polokalama mo le galuega atonu, tusi le avanoa, le iloa se isi e tutusa, pe a le tutusa tomai. O lea la, o Sony Acid Pro, lea o le a tatou talanoa ai i nei aso, ua uia auala faigata tele o le avea ma tagata i le lalolagi DAW, mai le polokalame na sili ona faitioina i le Advanced DAW, ua maua le latou tagata faʻavae.

O le Sony Acid Pro na muamua lava taulaʻi i le fausiaina o musika e faʻavae i luga o taʻamilosaga, ae o lenei e mamao mai le na o lona aoga. I le aluga o tausaga o lona iai, o lenei polokalame maua pea avanoa fou, avea atili ma sili atu faʻagaoioiga ma manaʻoga. E uiga i le mea e mafai ai e le brainchild o Sony, o le a tatou taʻu atu i lalo.

Matou te fautuaina oe e faʻamasani oe i le: Polokalama faasaʻoina o musika

Faʻaogaina o lopa

E pei ona taʻua i luga, e faʻaaoga musika loops e faʻatupu ai musika i le Sony Acid Pro, ma o lenei leo leo ua avea ma taʻitaʻi i lenei matataʻu mo le silia i le 10 tausaga. E fetaui le tele o nei taamilosaga i totonu o le auupega o le polokalama (sili atu 3000).

I se faʻaopopoga, o nei leo uma e mafai e le tagata faʻaaoga ona suia ma suia i tua atu o le iloa, ae sili atu i lena mulimuli ane. Tagata faaaoga e maua se numera laʻititi o musika faataamilosaga (loops) e mafai ona laʻuina mai i taimi uma ni mea fou e aunoa ma le tuua o le polokalama faʻamalama.

Lagolago MIDI atoa

Sony Acid Pro lagolagoina MIDI tekinolosi, ma o lenei tatalaina tatala toetoe lava faʻapitoa avanoa mo tagata fatufatu. Musika vaega e faʻavae i luga o lenei tekonolosi e mafai ona fausiaina uma i le polokalame lava ia ma auina atu i fafo mai soʻo se isi, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le Sibelius musical skor editor. I le amataga faʻavae, o lenei polokalama o loʻo aofia ai sili atu nai lo 1000 midi taamilosaga.

MIDI masini lagolago

Oleisi lea vaega taua ole DAW, e le o se faʻatusa a le polokalama ole Sony. E sili atu ona faigofie le fausiaina o se musika tulaga ese faʻaaogaina o le MIDI keyboard, masini talipalau poʻo sampler fesoʻotaʻi i se PC nai lo le faʻaaogaina o se isumu.

Faia musika

E pei o le tele o polokalame tutusa, o le faʻasologa autu o le fausiaina o au oe lava musika fatuga e faia i se faʻasologa poʻo faʻalautele tele. Ole vaega lea ole Sony Acid Pro lea e aumai faʻatasi uma fasi vaega ole tuʻufaʻatasia ma faʻatonuina e le tagata faʻaaoga.

E maitauina i lenei polokalame, musika loops, leo ala ma MIDI mafai ona tuʻufaʻatasi. I se faʻaopopoga, latou te le manaʻomia le fusiua i se vaega faʻapitoa o le sequencer, e sili ona talafeagai pe a fatuina ni uumi auala umi.

Galue ma vaega

Lenei manaia ponesi faʻatonutonu multi-ala, o loʻo faʻatautaia uma le faʻasologa o gaioiga. O le musika fatuga na fatuina i totonu o le polokalame e mafai ona vaevaeina i ni vaega eseese (mo se faʻataʻitaʻiga, couplet - a chorus), e sili ona talafeagai mo le fefiloi ma le puleaina.

Faʻagasologa ma Faʻatonutonuina

Tusa lava poʻo le fea leo leo e te faia ai lau musika sili ona lelei i totonu, a aunoa ma le muamua faʻaaogaina ma aafiaga, o le a le faʻafofogaina faʻapolofesa, i totonu o le potu, mea e taua. I le faʻaopopoga i aʻafiaga masani e pei o le compressor, Equalizer, filter, ma isi mea faapena, Sony's Acid Pro o loʻo i ai se faʻaaogaina lelei o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le polokalama. O le faia o se otometi kilipa, oe mafai ona seti le manaʻomia panning aafiaga, suia le voluma, ma faʻapipiʻi foʻi se tasi o le tele o aʻafiaga i ai.

O lenei faiga o loʻo faʻatino lelei i luga iinei, ae e leʻo manino lava ile FL Studio.

Faafefiloi

Uma leo leo, e tusa lava po o a ituaiga, o loʻo lafoina i le palu, lea e sili atu malie, lelei galuega faia i latou taʻitasi. Le palu faʻatasi o se tasi o le vaega mulimuli o le fausiaina o tomai faʻapitoa musika, ma o le mixer lava ia e matua lelei faʻatinoina lelei i Sony Acid Pro. E pei ona faʻamoemoeina, e iai le tele auala mo MIDI ma leo, e lafoina i ituaiga uma o master effects.

Tomai faʻapitoa leo puʻeina

Le puʻeina galuega i totonu Sony Acid Pro e fetaui lelei. I le faʻaopopoga i le lagolago leo-maualuga leo (24 bit, 192 kHz) ma le lagolago mo 5.1 leo, o le auupega o lenei polokalama ua i ai se tele seti o filifiliga mo le faʻaleleia atili o le lelei ma le faʻagaioiga o leo puʻeina. E pei lava o MIDI ma leo e mafai ona tuʻufaʻatasi i se sequencer, e mafai ona tusia uma i lenei DAW

I se faʻaopopoga, e mafai ona e puʻeina le tele o ala i le taimi e tasi, faʻaaogaina faʻamalosi plugins. E taua le maitauina o lenei gaioiga i lenei DAW faʻatinoina sili atu sili atu nai lo le tele o polokalame tutusa, ma manino sili atu sili atu faʻamaumauga mafai gafatia i FL Studio ma Reason. I le tulaga o galuega, o lenei e sili atu ona toe manatua o le Adobe Audition, faʻasaʻoina lava mo le mea moni o Sony Acid Pro o loʻo taulaʻi faapitoa i musika, ma AA i luga o le puʻeina ma le faʻatonutonuina o leo i le lautele.

Fausiaina o remixes ma seti

O se tasi o mea faigaluega a Sony Acid Pro o le Beatmapper, ma lana fesoasoani e mafai ona faigofie ma faigofie ona fai se faʻamanatuga tulaga ese. Ae faatasi ai ma le Chopper e mafai ona e fatuina ni seti talipalau vaega, faʻaopopo aafiaga ma sili atu. Afai o lau galuega o le faia lea o au lava fefiloi ma remixes, gauai atu ia Traktor Pro, lea e taulai atoatoa i le foia o ia faʻafitauli, ma o lenei foliga faʻatinoina lelei sili atu i totonu.

VST Lagolago

Ua leva lava ona le mafai ona e mafaufauina se leo leo fou e aunoa ma le lagolago a tekinolosi lea. Faʻaaoga VST plugins, e mafai ona faʻalauteleina le aoga o soʻo se polokalame. Lea la e mafai ona faʻafesoʻotaʻi musika taupulega poʻo master effects i Sony Acid Pro, lea e maua ai e le au fai mea uma lana tusi talosaga.

ReWire Talosaga Lagolago

Ole isi ponesi i le piggy bank o lenei polokalame: faʻaopopo atu i le tolu-vaega plug-ins, o le tagata e mafai ona faʻalauteleina ona gafatia foʻi e ala i le isi vaega talosaga e lagolagoina lenei tekonolosi. Ma e tele naua, Adobe Audition ua naʻo se tasi faʻataʻitaʻiga. By the way, o lea i le auala lea e mafai lava mafai tele faaleleia ai le gafatia o le brainchild o Sony i tulaga o le puʻeina leo.

Galulue ma Audio CD

O se musika fatufatu na fausia i le Sony Acid Pro e le gata e mafai ona auina atu i fafo i se tasi o sili ona lauiloa leo foliga, ae na susunuina foi i se CD. O se foliga faʻapena o loʻo i ai i seisi polokalame mai Sony, lea sa tatou talanoa muamua i ai - Sound Forge Pro. Moni, na o ia o se leo leo leo, ae le DAW.

I le faʻaopopoga i le faʻamamaina o leo i CD, ua faʻatagaina foi oe e le Sony Acid Pro e faʻauluina mai fafo leo mai le CD leo. O le faaletonu o le mea moni o le polokalama e le tosoina tisiki faamatalaga mai le Initaneti, pe a tatau ai. O le aufaasālalau foliga o loʻo faʻaaogaina lelei i le Ashampoo Music Studio.

Vitio faasaʻoina

Le mafai ona faʻatonutonu ata vitio i se polokalama faʻataʻitaʻi mo tomai faʻapitoa musika faia o se ponesi sili ona manaia. Vaai faalemafaufau oe lava ia tusia se pese i Sony Asid Pro, fanaina se kilipa i luga, ma toe teuteu mea uma i le polokalama e tasi, lelei tuʻufaʻatasia le leo ala ma le vitio.

Le lelei o Sony Acid Pro

1. Faigofie ma le faigofie o le Ofisa.

2. Faʻatapulaʻa avanoa e mafai ai ona e galue ma le MIDI.

3. Tele avanoa mo le puʻeina leo.

4. O se ponesi manaia i le faʻatulagaga o galuega mo le galulue ma CD ma faʻasaʻosaʻo faila faila.

O mea le lelei a le Sony Acid Pro

1. E le maua le polokalame (~ $ 150).

2. Le leai o le Russification.

Sony Acid Pro o se sili lelei digital faʻasalalauga galuega ma le tele o foliga. Pei o polokalame faʻapena uma, e le maua fua, ae e iloga ona taugofie nai lo ana tagata tauva faʻapitoa (Reason, Reaper, Ableton Live). O le polokalame ei ai lona lava faʻavae faʻavae, o loʻo faʻasolosolo fai ma le le mafaufauina. Pau lava le "ae" - o le a le faigofie ona sui i Sony Acid Pro pe a uma nisi polokalame, ae o le toʻatele o latou o le a mautinoa o le a mafai ona mautinoa mai le amataga ma galue i ai.

Talia le faʻataʻitaʻiga o le Sony Acid Pro

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.33 i fafo mai 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻafefea ona faʻatulaga Sony Vegas? Faʻafefea ona faʻaopopo aʻafiaga i Sony Vegas? Faʻafefea ona faʻapipiʻi musika i totonu o vitio e faʻaaoga ai Sony Vegas Sony Vegas Pro

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Sony Acid Pro o se tagata faigaluega faʻapolofesa mo leo gaosi ma faʻasaʻoina, leo puʻeina, palu faʻafilo ai ma MIDI lagolago.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.33 i fafo mai 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Sony Creative Software Inc.
Tau: $ 300
Tele: 145 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 7.0.713

Pin
Send
Share
Send