Faʻateleina le saoasaoa download i Origin

Pin
Send
Share
Send

Origin aumaia se tele tele o onapo nei komepiuta taʻaloga. Ma o le tele o nei polokalame i aso nei ua naʻo lapopoa i le tele - galuega pito i luga o taʻitaʻi o le lalolagi i le alamanuia mafai ona fuaina e uiga i 50-60 GB. Ina ia faʻatuʻu mai ia ituaiga o taʻaloga, e te manaʻomia se Initaneti e tulaga lelei, faʻapea foi ma le malosi o neura, pe a fai e le mafai ona vave siiina. Pe e tatau ona e taumafai pea faʻateleina le saoasaoa download ma faʻaititia le umi o le faʻatali.

Download Mataupu

O taʻaloga ua laʻuina i lalo e ala i le tagata faigaluega a le Origin Origin faʻaaogaina ai le polokalama a le peer-to-peer network data exchange, ua faʻaigoaina foi o le "BitTorrent". O lenei mea e tau atu i faʻafitauli e ono oʻo mai ma le faʻataunuʻuina o le boot process.

  • Muamua, e ono telegese le saoasaoa ona ole le maualalo bandwidth o le atiaeina server. Amataga na o talimalo i taʻaloga, ma o le au faia foʻi latou te faia le tausiga. Ae maise o taimi masani, o se tulaga faʻapena e mafai ona maitauina i le aso o le faʻamavaega poʻo le tatalaina o le avanoa e download ai mo muamua faʻatonu tagata e ona.
  • Lua, tafe routing mafai ona mafatia ona o servers e mamao mamao atu i fafo. I se tulaga lautele, o lenei faʻafitauli ua le o toe talafeagai; i ai i aso nei alafua-optic fesoʻotaʻiga mafai ai ona i ai se televave tele i luga o faʻafitauli faigata o le a le malamalama. Naʻo tagata e leai ni modems e faʻaaoga i luga ole initaneti e mafai ona pagatia.
  • Tulaga tolu, o loʻo i ai pea ni mafuaʻaga faʻapitoa mafuaʻaga e taʻoto i le komipiuta a le tagata lava ia.

I tulaga muamua e lua, e mafai e tagata faaaoga ona suia laititi, ae o le filifiliga mulimuli e tatau ona mafaufau i ai auiliili.

Mafuaaga 1: Faʻatulagaina Tagata Tautua

O le sitepu muamua o le siakiina o tulaga o le Origin client. O loʻo iai filifiliga e mafai ona faʻatapulaʻa ai le download vave o komupiuta taʻaloga.

  1. Ina ia suia i latou, e tatau ona e filifilia le filifiliga i le tagata o tausia le ulutala "Amataga". I le lisi e matala, filifili le filifiliga "Talosaga Talosaga". E matala filifiliga kalani.
  2. Vave mafai ona e vaʻai i le scrolling i le lisi o faʻatulagaga i lalo ifo o le eria ma le ulutala Download Tapulaa.
  3. O iinei e mafai ona e setiina le saoasaoa o le lalagaina lata mai ma oloa uma i le taimi o le taʻaloga a le tagata faʻaaoga ma fafo atu o le sauniga taʻaloga. E tatau ona faʻatulaga le nofoaga pei ona e manaʻo ai. O le tele o taimi, pe a uma ona tuʻuina mai, o le le faʻavasegaina o loʻo i ai iinei. "Leai se tapulaʻa" i tulaga uma e lua, ae mulimuli ane mo nisi mafuaʻaga, o tapulaʻa e ono eseese.
  4. Ina ua uma ona filifilia o le manaʻo filifiliga, o le taunuuga e sefe i le taimi lava. Afai muamua e iai le saoasaoa faʻatapulaʻa, ona uma lea pe a filifili "Leai se tapulaʻa" o le a aveʻesea, ma le pamuʻa tupu o le a tupu i le maualuga e saoasaoa maua.

A le vave oso vave, e tatau ona e toe amataina le tagata maʻi.

Mafuaʻaga 2: Faʻageseʻe le saoasaoa

Ole tele ole taimi, o le televave avega e ono faʻaalia ai ni faʻafitauli tau fesoʻotaʻiga ma le 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻaaogaina e le tagata taalo. O mafuaaga atonu e taua ai:

  • Sootaga sootaga

    Tupu pe a tele faiga faʻapipiʻi faiga. A e sili ona moni pe a fai o le tagata faʻaaogaina o ni nai downloads e ala i Torrent. I lenei tulaga, o le saoasaoa o le a mafai ona iloa maualalo ifo nai lo le maualuga mafai.

    Fofo: taofi pe faʻamuta uma downloads, tapunia torrent tagata faʻatau atu, faʻapea foi ma soʻo se polokalama o loʻo faʻaaogaina le feaveaʻi ma utaina le fesoʻotaʻiga.

  • Mataupu Technical

    E tele taimi, o le saoasaoa e mafai ona paʻu ona o le sese o le tautua pe o mea faigaluega e nafa ma fesoʻotaʻiga i le Initaneti.

    Fofo: Afai e maitauina e le tagata faaaoga se faaititia o fesoʻotaʻiga gaosiʻaiga i 'auala eseese (mo se faʻataʻitaʻiga, i le browser) i le leai o se faʻaaliga manino, e aoga le faʻafesoʻotaʻi le tautua ma saili le faʻafitauli. E ono mafai foi ona aliali mai ai o le faʻafitauli e matua atamai ma pepelo i le leaga o le router poʻo le cable. I lenei tulaga, o le kamupani kamupani tautua o le a lafoina se fomaʻi faʻapitoa e suʻesuʻeina ma faʻasaʻo le faʻafitauli.

  • Network tapulaa

    O nisi fuafuaga faʻatatau o kamupani faʻatupe ai e atagia mai ai le saoasaoa o tapulaʻa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tupu lea mea i se taimi ole aso pe a maeʻa ona sili atu le manaʻoga o iai tuaoi. E masani ona matauina lenei mea pe a faʻaaogaina uaea Initaneti.

    Fofo: I lenei tulaga, e sili le suia o le pili fuafuaga poʻo le Initaneti tautua tautua.

Mafuaaga 3: Lemu le faʻatinoina o le komepiuta

E le gata i lea, o le saoasaoa o le komepiuta lava e mafai ona aʻafia ai le saoasaoa o le Initaneti. Afai e utaina ma tone o gaioiga, e le lava le tele o RAM mo soo se mea lelei, ia naʻo le lua filifiliga o totoe. Muamua o le tuu faʻatasi ma ia, ma le lona lua o le faʻalelei o le komipiuta.

Ina ia faia lea mea, tapuni uma polokalame amata ma taofi le faʻaaogaina i le maualuga. Lenei e sili ona moni i gaioiga e mamafa avega o le masini manatua - mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi komepiuta komupiuta, tamoe polokalame mo le gaosia tele faila vitio, liua faila tele, ma isi.

Le isi, fufulu lau komepiuta mai otaota. Mo se faʻataʻitaʻiga, CCleaner mafai ona fesoasoani i lenei.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamamaina lau komepiuta i le faʻaaogaina o le CCleaner

Tulaga e lelei, restart le komepiuta pe a uma lena. Afai e leai se lisi umi o polokalame o loʻo tatalaina i le amataga i le polokalama, e iʻu ina aveina i lalo le manatuaina.

O lea e tatau ona toe taumafai toe faʻalogo.

Ma le isi, e taua le taʻua o le faʻaaogaina o le disk o loʻo puʻeina e mafai ona aʻafia ai le saoasaoa o downloading faila. O le mea moni, SSDs nei faʻaalia faʻamaonia lelei tele faila tusitusi saoasaoa, ae o nisi tuai hard drive o le a tagi ma tusi download mea i le saoasaoa o laumei. Lea la i lenei tulaga, e sili le download i SSD (pe a mafai) pe o le sili ma lelei-lelei tisiki.

Faaiuga

E tele taimi, e oʻo uma i lalo i le na o le fetuʻutuʻunaʻi o le Faʻatonuga tuʻufaʻatasiga, e ui o isi faʻafitauli e masani foi. O lea e tatau ona e faʻatautaia se auiliiliga o le faʻafitauli, ae aua le pupuni ou mata i ai, ae fetuʻuina le au faʻaula. O le iʻuga o le a faʻateleina download saoasaoa, ma atonu komepiuta faʻatinoga masani ai.

Pin
Send
Share
Send