CloneDVD 7.0.0.15

Pin
Send
Share
Send


Sili atu ma sili faʻaaoga e manaʻomia le faasolosolo lemu faʻaleleia o latou atoa vitio faletusi teuina i DVD-ROMA i se komepiuta. Ina ia faʻataunuʻuina lea galuega, e tatau ona pueina se ata mai taʻavale sipi taʻitasi. Ma o le feagai foi ma lenei galuega o le a faʻatagaina le polokalame CloneDVD.

Sa matou talanoa muamua e uiga i le Virtual CloneDrive, lea, e pei o CloneDVD, o le mafaufau o le tasi tagata atiaʻe. Ae afai o le Virtual CloneDrive polokalama o se mea faigaluega mo le faʻapipiʻiina o ata, i.e. tamoe i latou faʻaaoga a virtual drive, le Clone DVD, lea o le a talanoaina i lenei mataupu, faʻataga oe e aveese le ata mai le DVD.

Matou te fautua ia oe e vaʻai: Isi vaifofo mo le fausiaina o se ata foliga

DVD ripping

O le DVD clone e mafai ai ona e kopi se tasi pe sili atu DVD mea e te filifilia ai ma sefe i lau komepiuta o se tisiki ata poʻo se faila DVD.

Full DVD ripoti

Afai o loʻo i ai le tisiketi o loʻo i ai e manaʻomia ona kopiina atoa, o lona uiga o le ese lea o le CloneDVD meafaigaluega o le a mafai ai ona e faia se kopi atoa ma sefe i lau komepiuta i se ata vitio po o le DVD faila.

Sua DVD faila po o ata i tisiki

A oʻo i ai le manaʻomia mo susunuina, o le DVD Clone le fesoasoani ia te oe faʻamuina faila DVD poʻo se ata i se tisiketi.

Tisaina muamua-faamama

Afai o loʻo e puʻeina faʻamatalaga i luga o se RW-disk, lea o loʻo i ai nei faʻamatalaga, ona mafai lea e le polokalama ona faʻatulaga le avega muamua, ona amata ai lea ona mu.

Lelei:

1. Faigofie fesoʻotaʻiga ma le lagolago mo le gagana Rusia;

2. Le laititi o tulaga.

Le atoatoa

1. E totogi le polokalame, ae e aunoa ma le maua fua o le 21 aso.

CloneDVD o se polokalama na faia faʻapitoa mo le kopiina tisiketi ma susunuina ata ia i latou. E leai ni isi foliga, e le pei, mo se faʻataʻitaʻiga, UltraISO, ma o le vaega lea e mafai ai ona e sefe se fesoʻotaʻiga faigofie ma le maualalo le taumafaina o punaoa a le polokalama

Sii maia faʻataʻitaʻiga vaega o CloneDVD

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.25 i fafo mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Tafailagi tulia clone Polokalama mo le fausiaina o se tisiki ata Ultraiso ISOburn

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
CloneDVD o se puʻupuʻu ma faigofie i le faʻaaogaina aoga na mamanuina e kopi atoa DVD ata ona susunuina lea i DVD discs.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.25 i fafo mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: O le RedFox Poloketi
Tau: $ 50
Tele: 5 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 7.0.0.15

Pin
Send
Share
Send