Firmware mo Samsung Galaxy Tab 3 10.1 GT-P5200

Pin
Send
Share
Send

O le paleni o mea faigaluega ma le maualuga o gaioiga faʻataʻatia i lalo i le mamanu o tagata taʻitoʻatasi Android masini, o nisi taimi e mafua ai le matua fiafia. E maua e Samsung ni mea matagofie Android se tele, ona o le maualuga o la latou tomai faʻapitoa, ua fiafia i ai latou e tele tausaga. Ae o isi taimi e i ai faʻafitauli ma le vaega polokalama, e mafai ona foia i luga o le firmware. O le tusitusiga o le a taulai atu i le faʻapipiʻiina o polokalama i luga o le Samsung Galaxy Tab 3 GT-P5200 - o le tablet PC na tatalaina i le tele o tausaga talu ai. O le masini e aoga pea ona o ona masini meafaigaluega ma mafai ona faʻafouina matua faʻapipiʻi.

Faʻalagolago i sini ma sini na faʻatulaga e le tagata faʻaaoga, mo le Samsung Tab 3, tele meafaigaluega ma metotia o loʻo avanoa e faʻatagaina oe e faʻafou / faʻapipiʻi / toe faʻafou le Android. O se suʻesuʻega muamua o metotia uma o loʻo taua i lalo ua fautuaina mo le malamalama atoatoa i faʻagaioiga o loʻo tupu i le taimi o le firmware o le masini. O lenei mea o le a alofia ai faʻafitauli e mafai ai ma toe faʻafou le polokalama vaega ole laulau pe a tatau ai.

Le pulega o le lumpics.ru ma le tusitala o le tusiga e le nafa ma le faaleagaina o le masini i le taimi o le faʻatinoina o faʻamatalaga i lalo! O le tagata e faʻaaogaina uma togafiti i lona lava mataʻutia ma lamatia!

Sauniuniga

Ina ia mautinoa o le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le faʻagaioiga sisitema i le Samsung GT-P5200 e aunoa ma ni mea sese ma faʻafitauli, e manaʻomia ni faigofie sauniuni taualumaga. E sili le faʻatinoina muamua i latou, ona faatoa o lea ma le faʻamalie e faʻatino gaioiga ua aʻafia ai le faʻapipiʻiina o le Android.

Laasaga 1: Faʻapipiʻi avetaavale

Mea tonu lava e le tatau ona avea ma faafitauli pe a galulue ma Tab 3 o le faʻapipiʻiina o avetaavale. Samsung tomai faapitoa lagolago faʻapitoa ua avea le tausiga lelei e faʻafaigofie ai le faʻafitauli o le faʻapipiʻi vaega mo le faʻafesoʻotaʻi le masini ma le PC i le tagata faʻaiuga. Avetaʻavale ua faʻapipiʻi faʻatasi ma le Samsung polokalame faʻapitoa mo le tuʻuina atu - Kies. Faʻafefea ona download ma faʻapipiʻi le talosaga o loʻo faamatalaina i le muamua metotia o le firmware GT-P5200 i lalo i le tusitusiga.

Afai e te le manaʻo e download ma faʻaogaina le apalai pe afai e te feagai ai ma ni faʻafitauli, e mafai ona e faʻaogaina le avetaʻavale afifi mo masini Samsung ma le otometi faʻatulagaina, avanoa mo le download i le sootaga.

Vaʻai foi: Faʻapipiʻi avetaavale mo Android firmware

Laasaga 2: Lagolago Up Faamatalaga

Leai se tasi o auala firmware e mafai ona faʻamaonia le saogalemu o faʻamaumauga o loʻo i totonu o le manatuaina o le Android masini seʻia oʻo i le toe tuʻufaʻatasia o le OS. O le tagata faʻaaoga e tatau ona mautinoa le saogalemu o ona faila. O nisi metotia e fai ai lenei mea o loʻo faʻamatalaina i le tusitusiga:

Lesona: Faʻafefea ona faaleoleo Android masini muamua firmware

Faatasi ai ma isi mea, o se auala lelei e teuina ai taua faʻamatalaga o le faʻaaogaina lea o mea faigaluega meafaigaluega na saunia e Kies faʻaoga muamua. Ae e naʻo tagata faʻaaogaina o le Samsung firmware firmware!

Laasaga 3: Saunia ia faila e te manaʻomia

A o le i alu saʻo i le download le polokalama i le laulau e manatua ai soʻo se metotia faʻamatalaina o loʻo i lalo, ua fautuaina e saunia uma vaega e ono manaʻomia. Tikia ma tuʻu i lalo faʻamaumauga, kopi faila i le memory card, ma isi tulaga i le faʻatonuga e ala i faʻatonuga. I le mauaina o mea manaʻomia i le lima, e mafai faʻapipiʻi Android faigofie ma vave, ma o le taunuuga maua se lelei atoatoa masini.

Faapipii Android ile Tab 3

O le lauiloa o masini na fai e Samsung ma le GT-P5200 i le fesili, e le o se faʻalavelave iinei, e mafua ai le faʻaosofia o le tele o mea faigaluega meafaigaluega e faʻatagaina le toe faʻafouina o le gadget's faʻagaoioiga sisitema pe toe tuʻu le polokalama. Faʻasino i sini, e tatau ona e filifilia le auala talafeagai mai le tolu filifiliga faʻamatalaina i lalo.

Metotia 1: Samsung Kies

O le mea muamua meafaigaluega se tagata faʻafesoʻotaʻi fetaiai pe a suʻeina se auala e faʻaleleia ai le Galaxy Tab 3 firmware o le Samsung e ona polokalama faʻapitoa mo le tautuaina o masini Android e taua Kies.

O le talosaga ofo atu i ona tagata le faaaogaina se tele o galuega, e aofia ai le polokalama faafou. E tatau ona maitauina talu ai o le lagolago aloaʻia mo le laupepa i le fesili ua leva ona faʻamutaina ma o firmware faʻafouina e le o faia e le tagata gaosi, o le faʻaaogaina o le auala e tau le mafai ona taʻua o se fofo moni e oʻo mai i le taimi nei. I le taimi lava e tasi, Kies na o le pau lea o auala aloaia o le tautuaina o le masini, so tatou taulai atu i le autu autu o le galulue ma ia. Laʻu mai le polokalama o loʻo faʻatino mai le itulau a le Samsung tomai faʻapitoa itulau.

  1. A uma ona faʻatu maia, faʻapipiʻi le apalai e tusa ma faʻatonuga a le tagata e tuʻu iai. A maeʻa ona faapipiiina le apalai, tamoʻe.
  2. Ae le i faʻafouina, e tatau ona e mautinoa o loʻo ua maeʻa atoatoa le laupepa a le laupepa, ua tuʻuina atu le PC ma le mautu le saoasaoa soʻotaga Initaneti, ma o loʻo iai faʻamaoniga e le motusia le mana i le taimi o le faʻagasologa (ua matua fautuaina ina ia faʻaaogaina se UPS mo se komupiuta pe faʻafou le polokalama mai se komepiuta).
  3. Matou te fesoʻotaʻi le masini i le USB port. O Kies o le a fuafuaina le laulau faʻataʻitaʻi, faʻaali faʻamatalaga e uiga i le firmware version na faʻatuina i le masini.
  4. Vaʻai foi: Aisea e le iloa ai le Samsung Kies i le telefoni

  5. A faʻapea e i ai le faʻafouga avanoa mo faʻapipiʻiina, e aliali mai se faʻamalama e faʻaosofia oe e faʻapipiʻi se fou firmware.
  6. Matou te faamaonia le talosaga ma suesue le lisi o faatonuga.
  7. A uma ona siaki le pusa “Ua ou faitauina” ma kiliki kiliki "Faʻafou" E amata le faʻafouga ole polokalama.
  8. O loʻo matou faʻatali mo le maeʻa o tapenaga ma laʻuina mai i faila mo le faʻafouga.
  9. I le maeʻa ai o le utaina o vaega, le Kies vaega otometi amata i lalo o le igoa "Firmware Faʻalelei" O le download o le polokalama ile laupepa e amata loa.

    P5200 o le a toe osofia faʻavave atu i le faiga "Sii mai", lea o le a faʻaalia e le ata o le lanumeamata lanumeamata i luga o le lau ma le faʻatumuina o alualu i luma alualu i luma pa.

    Afai e te tatalaina lau masini mai le PC i le taimi lea, faʻaletonu tumau i le polokalama o le masini e ono tupu, lea e le faʻatagaina e amata i le lumanaʻi!

  10. Faafouina e avea ma 30 minute. I le faaiuga o le gaioiga, o le masini o le a utaina i totonu o le fou Android otometi, ma Kies faʻamaonia o loʻo i ai i le masini le lata mai polokalama.
  11. A iai ni faʻafitauli i le taimi ole faʻafouga e ala i Kies, mo se faʻataʻitaʻiga, le le mafai ona faʻaliliu le masini pe a uma ona faʻatautaia se gaioiga, e mafai ona e taumafai e fofo le faʻafitauli i le "Faalavelave faʻafuasei faʻafouina firmware"i le filifilia o le mea talafeagai i le lisi 'Auala'.

    Pe fai i le isi au metotia faʻapipiʻiina o le OS i le masini.

Metotia 2: Odin

O le Odin talosaga o le mea e sili ona lautele faʻaaogaina meafaigaluega mo moli Samsung masini ona o lona toetoe lava masani lautele galuega. Le faʻaaogaina o le polokalama, e mafai ona faʻapipiʻi aloaia, auaunaga ma fesuiaiga firmware, faapea foi ma isi faʻapipiʻi isi vaega i le Samsung GT-P5200.

Faatasi ai ma isi mea, o le faʻaaogaina o Odin o se aoga auala o le toe faʻaleleia o le mea faigaluega a le mea taua i tulaga faigata, o le mea lea, o le malamalama i mataupu faʻavae o le polokalama e mafai ona aoga i tagata uma e ona le Samsung masini. Oe mafai ona maua sili atu faʻamatalaga e uiga i le firmware faagasologa ala One ala i le suesueina o le tala i le sootaga:

Lesona: Faʻamalamalamaina o masini Android Samsung e ala i Odin

Faʻatuina le firmware aloaia i le Samsung GT-P5200. E manaʻomia ni nai sitepu.

  1. A o le i faagasolo i le togafiti ala Odin, e tatau ona saunia se faila ma le polokalama o le a faʻatuina i le masini. Toeitiiti lava firmware uma tatalaina e Samsung mafai ona maua i luga o le Samsung Faʻafou 'upega tafaʻilagi - o se le aloaʻia le faʻaaogaina o latou e ana le aoina ma le faʻaeteete le polokalama faila mo le tele o masini o le gaosi oloa.

    Tikia faʻalelei aloaia mo le Samsung Tab 3 GT-P5200

    I luga o le sootaga oe mafai download le tele ituaiga lomiga o afifi fuafuaina mo eseese itulagi. A le mautonu vasega faʻapitoa e le tatau ona fenumiai le tagata faʻaaogaina. E mafai ona e download ma faʻaaoga soʻo se faʻasologa mo faʻapipiʻi e ala i Odin, e tofu ma le gagana Rusia, e naʻo le faʻasalalauga mea e ese. O le faʻamaumauga na faʻaaogaina i le faʻataʻitaʻiga i lalo ifo o loʻo avanoa mo download iinei.

  2. Ia sui i polokalama download polokalama ma Tab 3 ese, fetaomi "Taumafa" ma le Fua. Faapipii i latou i le taimi e tasi seʻia oʻo i le laupepa foliga lapatai e uiga i le ono ono lamatia o le faʻaogaina o le faiga tatou te fetaomi atu Fua,

    o le a mafua ai le lanumeamata Android foliga foliga mai i luga o le lau. O le laupepa ua i Odin mode.

  3. Faaoso se tasi ma manino le mulimuli i laasaga uma o le faʻapipiʻi faatonuga mo le tasi-faila firmware.
  4. I le maeʻa o togafiti, vavae ese le laupepa mai le PC ma faʻatali mo le muamua seevae e uiga ile 10 minute. O le iʻuga o mea o loʻo i luga o le a avea ma tulaga o le papamaa pe a uma ona faʻatau, i soʻo se mataupu, e tusa ai ma le polokalama.

Metotia 3: Fesuiaiga Toe faaleleia

O le mea moni, o le tulaga aloaia o le polokalama mo le GT-P5200 fautuaina e le gaosi oloa, ma na o lona faʻaaogaina mafai ai i se tulaga e mafai ona mautinoa se tulaga mautu o le masini i le taimi o le ola taamilosaga, i.e. i na taimi a o faʻafouina e oʻo mai. Ina ua mavae lenei vaitaimi, le alualu i luma o se mea i le polokalama vaega e ala i tulaga aloaia avea ma avanoa i le tagata e faaaogaina.

O le a le mea e fai i lenei tulaga? E mafai ona e faʻatulagaina ma le tuai Android version 4.4.2, lea o loʻo faʻatumuina foʻi i polokalame eseese e le o tapeina i tulaga masani mai Samsung ma paʻaga a le paʻaga.

Ma e mafai ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina masani firmware, i.e. Tolu-vaega polokalama atinaʻe. E tatau ona maitauina o mea sili ona lelei o le Galaxy Tab 3 faʻatagaina oe e faʻaogaina le Android 5 ma le 6 faʻamatalaga i luga o le masini e aunoa ma ni faʻafitauli. Mafaufau i le faʻapipiʻi taualumaga mo ia polokalama atili auiliiliga.

Laasaga 1: Faʻapipiʻi TWRP

Faʻapipiʻi lomiga le aloaia o le Android i le Tab 3 GT-P5200, o le ae manaʻomia se faʻapitoa, toe faʻaleleia o le siʻosiʻomaga toe faaleleia - toe faʻafouina. O se tasi o tali sili lelei mo lenei masini o le faʻaaoga o le TeamWin Recovery (TWRP).

  1. Sii mai le faila o loʻo i ai le toe faʻafoʻi ata mo faapipiiina e ala i Odin. A faʻamaonia galuega fofo e mafai download ai iinei:
  2. Download TWRP mo le Samsung Tab 3 GT-P5200

  3. Faʻapipiʻiina se toe faʻaleleia o le siosiomaga toe faʻaleleia o loʻo faia e tusa ma faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina nisi vaega, e mafai ona maua iinei.
  4. A o le i amataina le faiga mo le puʻeina o mea i le laulau e manatua ai, e tatau ona ave uma faʻailoga i pusa siaki i le laupepa "Filifiliga" i Odin.
  5. I le maeʻa o togafiti, tape le laulau ma le uu umi o le faamau "Taumafa", ma toe faapipii i le toe faaleleia e faaaoga ai ki ki masini "Taumafa" ma le Fuauʻu faʻatasi seʻia oʻo i le TWRP main screen.

Laasaga 2: Suia le faila faila i le F2FS

Flash-Friendly File System (F2FS) - O se faila faila ua mamanuina faʻapitoa mo le faʻaaogaina i luga o le flash memory. O le ituaiga chip lea e faʻapipiʻi i masini uma a nei Android. Aʻoaʻo atili e uiga i penefiti. F2fs mafai ona maua iinei.

Faaaogaina faila faila F2fs Samsung Tab 3 faʻatagaina oe e faʻateleina faʻateleina oloa, o lea pe a faʻaaogaina tuʻuga firmware ma le lagolago F2fs, o lona uiga, ia fofo o le a tatou tuʻuina i le isi laʻasaga, ua faʻaaogaina lona apalai, e ui ina le manaʻomia.

Suia o le faila faiga o vasega o le a faia e tatau ai i le toe faia o le OS, o lea a o lei faia lenei taotoga tatou faia se faaleoleo ma saunia mea uma talafeagai e faʻapipiʻi ai le talafeagai le lomiga o Android.

  1. O le faʻaliliuina o le faila faila o le laupepa manatua vaega i le vave e faia e ala i TWRP. Tatou see atu i le toe faaleleia ma filifili le vaega "Faamamaina".
  2. Faʻamau le ki Filifiliga Filifiliga.
  3. Matou te faʻamanatuina leisi pusa faʻailoga - "cache" ma faʻamau le faʻamau "Toe fuatia pe sui le faila faila".
  4. I le matala e matala, filifili "F2FS".
  5. Matou te faʻamaonia la matou maliliega ma le faʻagaioiga e ala i le siiina o le ki faʻapitoa i le taumatau.
  6. I le maeʻa o faʻatulagaina o se vaega "cache" toe foʻi i le laupepa autu ma toe fai mea i luga,

    ae mo le vaega "Faʻamatalaga".

  7. A manaʻo, toe foʻi i le faila faila TUPU4, le faʻataʻitaʻiga e faʻatino tutusa i taupulepulega o i luga, i le na o le penultimate laʻasaga tatou te oomi le faʻamau "EXT4".

Laasaga 3: Faʻapipiʻi le le aloaia Android 5

Le lomiga fou o Android, o le mea moni, o le a "toe faaola" Samsung TAB 3. I le faaopoopo atu i suiga i le Ofisa, o le tagata e iai le tele o foliga fou, o le lisiina o le a tele taimi. Tuʻuina atu Tiute CyanogenMod 12.1 (OS 5.1) mo le GT-P5200 - o se mea lelei tele fofo lea pe a e manaʻo pe manaʻomia e "faʻafouina" le polokalama faakomepiuta o le laulau.

Sii mai CyanogenMod 12 mo Samsung Tab 3 GT-P5200

  1. Sii mai le afifi faʻaaoga le fesoʻotaʻiga i luga ma tuʻu i luga o se komepiuta a memory na faapipii i le laulau.
  2. Faʻapipiʻiina o CyanogenMod 12 i le GT-P5200 e faia e ala ile TWRP e tusa ai ma faʻatonuga i totonu o le tusitusiga:
  3. Lesona: Faʻafefea ona taʻuina se masini Android ile TWRP

  4. E aunoa ma toilalo, ae leʻi faʻapipiʻiina le aganuʻu, tatou te faia le faʻamamaina o vasega "cache", "faʻamatalaga", "Faʻalogo"!
  5. Matou te mulimulitaʻii tulaga uma mai le lesona i le fesoʻotaʻiga i luga, e manaʻomia ai le faapipiiina o se zip zip ma le firmware.
  6. A faʻauigaina se afifi mo firmware, faʻamanino le ala i le faila cm-12.1-20160209-UNOFFICIAL-p5200.zip
  7. Ina ua mavae ni nai minute o le faʻatali mo le faʻamaeʻaina o le faʻatautaia, matou toe fai i totonu o le Android 5.1, sili ona lelei mo le faʻaaogaina i luga o le P5200.

Laasaga 4: Faʻapipiʻi le le aloaia Android 6

O le au atiaʻe o mea faigaluega o le Samsung Tab 3 tablet, e aoga le maitauina, na latou faia se faʻamaoniga o le faʻatinoga o mea o le masini mo le tele o tausaga a sau. Faʻamaonia o lenei faʻamatalaga mafai ona avea o le mea moni o le masini faʻaalia ia lava faʻaalia, galue i lalo o le puleaina o le faiga faʻaonapo nei o Android - 6.0

  1. Ina ia maua le avanoa e faʻaogaina ai le Android 6 i le masini fesili, o le CyanogenMod 13. E lelei atoatoa. O lenei, pei ona i ai i le CyanogenMod 12, e le o se faʻasalalauga na atiaʻe faʻapitoa e le Cyanogen au mo Samsung Tab 3, ae o se vaifofo feaveaʻi e tagata faʻaaoga, ae o le faiga e galue toetoe lava leai se mea. E mafai ona e aumaia i lalo ole laiga:
  2. Sii mai CyanogenMod 13 mo Samsung Tab 3 GT-P5200

  3. O le faiga e faʻapipiʻi ai le laiga lata mai, e tutusa lava ma le faʻapipiʻiina o le CyanogenMod 12. Matou te toe faia uma laasaga i le laasaga muamua, naʻo le taimi e fuafuaina ai le afifi e faʻapipiʻi, filifili le faila cm-13.0-20161210-UNOFFICIAL-p5200.zip

Laasaga 5: Filifiliga Vaega

Ina ia maua uma masani masani, tagata faʻaaogaina o masini Android pe a faʻaaogaina CyanogenMod manaomia faʻapipiʻi nisi add-ons.

  • Google apps - mo le faʻaopopoina o tautua ma talosaga mai Google i le system. E galulue i faʻamatalaga masani o le Android, o le OpenGapps fofo o loʻo faʻaaogaina. E mafai ona e aumaia i lalo ni mea e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina e ala i le toe faʻaleleia atili o le upega tafailagi o le poloketi
  • Tatala OpenGapps mo Samsung Tab 3 GT-P5200

    Filifili se tulaga laupapa "X86" ma lau faʻamatalaga o le Android!

  • Houdini. O le laupepa o loʻo fesiligia ua fausia i luga o le faʻavae o le x86 processor mai Intel, e le pei o le tele o masini Android o loʻo tamoʻe i luga o le AWP processors. Ina ia faʻatautaia ni polokalama e leʻi saunia e tagata atiaʻe mo le ono amatalia i luga o x86-faiga, e aofia ai le Tab 3, o le faiga e tatau ona i ai se tautua faʻapitoa e taua o Houdini. E mafai ona e aumaia i luga ole laiga le CyanogenMod mai luga ole laiga:

    Sii mai Houdini mo Samsung Tab 3

    Tatou filifili ma download le afifi naʻo le tatou lomiga o Android, lea o le faʻavae o CyanogenMod!

    1. Gapps ma Houdini faapipiiina e ala i le lisi mea. "Faapipiiina" i le TWRP toe faʻaleleia, i le tutusa auala e pei o le faʻapipiʻiina o soʻo se isi pusa sipi.

      Faamamaina Vaega "cache", "faʻamatalaga", "Faʻalogo" a o le i faʻapipiʻi vaega e le manaʻomia.

    2. Ina ua uma downloading i CyanogenMod ma faʻapipiʻi Gapps ma Houdini, e mafai e le tagata faʻaaoga le toetoe o soʻo se taimi nei Android talosaga ma auaunaga.

    Le aotelega.Uma tagata e umia se masini Android manaʻo o lona digital fesoasoani ma uo e faʻataunuu a latou galuega i le umi e mafai ai. O tagata lauiloa gaosi oloa, i totonu o le, o le mea moni, Samsung, tuuina atu lagolago mo a latou oloa, tatalaina faʻafouina mo se taimi umi, ae le faʻatapulaʻaina vaitaimi o le taimi. I le taimi lava e tasi, firmware aloaia, e ui ina faʻasaʻolotoina i se taimi ua leva, masani lava feagai ma a latou galuega. Afai o le tagata e manaʻo e faʻaliliuina atoa le polokalama o lana masini i le taliaina, i le tulaga o Samsung Tab 3, o le faʻaaogaina o le le aloaia firmware, lea e mafai ai ona e maua ni faʻamatalaga fou o le OS.

    Pin
    Send
    Share
    Send