Faaofi le sootaga i totonu le tusitusiga VKontakte

Pin
Send
Share
Send

Lea ese seisi pou i luga o le VKontakte agafesootai, e tusa lava po o le a lona tulaga ma faʻapipiʻi taua, o nisi taimi e manaʻomia e tagata faʻaofi se soʻotaga. I totonu o le tulaga o lenei 'upega tafaʻilagi, e mafai ona faia lenei mea i le tele o auala i le taimi lava e tasi, e fuafua lava i au oe lava ia fiafia i ai, le sitaili o tusitusiga, faʻapea foi ma le ituaiga o URL faʻaaoga.

Faaofi le sootaga VKontakte

Ole auala ole tuʻufaʻatasia ose soʻotaga i soo se suʻega, e ui i lona tulaga, e tutusa lava. E le gata i lea, i le isi itu, ua uma ona tatou faʻamamalu i gaioiga uma o loʻo faamatalaina i lalo i se puʻupuʻu puʻupuʻu i totonu o le tusitusiga i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi.

Vaʻai foi ia: Faʻafefea ona e tagaina le tagata i le VKontakte pou

O le faʻaofiina o se soʻotaga i se VK.com itulau e matua ese lava nai lo le tuʻufaʻatasia o se soʻotaga mai se vaega vaega lona tolu.

O se vaega o faʻatonuga tuʻuina atu, matou te mafaufau e faʻapipiʻi se soʻotaga i totonu o tusitusiga i se vaega faʻatalanoaga o se autu.

Metotia 1: faʻafaigofie fomu

O le muamua auala mo le tuʻufaʻatasia o se soʻotaga i totonu o se tusitusiga, e aofia ai ma le sa faia muamua, tupu mai i le ulufale atu i se tasi amio i se tulaga faʻapitoa i luga o le laina i lou faʻatonuga. Ole auala e sili ona faigofie, ae ile taimi e tasi e sili ona taʻutaʻua ile tagata faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte.

Mautinoa o tuatusi faʻaaogaina e faʻamalieina tulaga lautele, o lona uiga, naʻo le ID na faʻaofi.

Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona e mauaina VK itulau ID

  1. A o i luga o le VK 'upega tafaʻilagi, sui i le nofoaga e te manaʻomia ai e tuʻua ni tusitusiga pe faʻapaleni se mea o iai.
  2. I le atigipusa talafeagai tusitusiga, ulu atu i le seti tagata fuafuaina.
  3. O lenei, ina ia faʻaofi saʻo se sootaga i totonu o le tusitusiga, oe manaʻomia le sailia o le nofoaga i le mea e tatau ona tu ai.
  4. I le filifilia ai o se fasi tusitusiga talafeagai mo le faʻapipiʻiina, tapuni i totonu o puipui masani.
  5. Ae le i tatalaina le puipui, seti le maile faʻailoga "@".
  6. I le va o lenei faʻailoga ma le puipui puipui, faʻaopopo seisi avanoa.

  7. Ina ua maeʻa lenei faʻailoga, ae leʻi faia le vavaeʻesega avanoa, e tatau ona e faamaoti le tuatusi o le VK itulau.
  8. Soʻo se itulau VK.com ma se faʻailoaina atoa e mafai ona lisiina iinei.

  9. I se tulaga lautele, e tatau ona e mauaina se mea tutusa i le faʻataʻitaʻiga i lalo.
  10. @ club120044668 (o lenei faʻalapotopotoga)

  11. Sefe le tusitusiga ina ia mafai ona e vaʻai manino i le faʻatinoina o le tali.
  12. A e faʻamanino se le sa i ai pe le usitaʻi tuatusi (ID), ona uma lea o sefe e ona tumau ai i le tutusa ituaiga e pei o le taimi teuteu.

I faʻaopopoga i faʻatonuga, oe manaʻomia le faʻaopopo o mea e mafai ona e faʻatulagaina, i le tulaga o lea metotia, e otometi ona tuʻuina mai se soʻotaga. O lenei fofo e fetaui lelei pe a e le iloa le faʻamatalaga saʻo o le itulau manaʻomia.

  1. Ina ua uma ona tuʻu se faʻailoga "@", o le a aliali mai sina tamai pusa fautuaina "Amata le taina igoa o lau uo poo lou igoa o lou nuu".
  2. Amata ona tusia e tusa ma le ID ole itulau manaʻomia.
  3. I le igoa na faʻaigoaina muamua, o alaalafaga ma le talafeagai fetaui lelei o le a amata aliali mai.
  4. O le faʻamuamua i vaega na e te avea ai ma sui, ae ui i lea, o le sailiga e faʻavaomalo.

  5. Kiliki ile faʻalapotopotoga ua maua e tuʻu otometi lona ID ile atoa, ma ia resitala foʻi le igoa.

E mafai ona e tapeina le otometi faʻapipiʻi igoa o se tagata lautele e ala i le tusia i le lima pe le faʻapipiʻi o lau lava tusitusiga.

Faʻamolemole ia vaʻai mai afai e te faʻatonutonu se pou ma se fesoʻotaʻiga ua uma ona faʻaofi e tulafono uma, o le pepa faʻamatala o le a suia laititi. O le a le mea e fai i lenei tulaga, o le a e malamalama e ala i le faitauina o le lona lua auala.

Faiga 2: Pepa faigata

O lenei pepa e tulaga masani mo le VKontakte social network, o lona uiga, tusa lava pe e te faʻaogaina le muamua metotia, o le tuʻufaʻatasiga fasi tusitusiga o le a faʻafouina pea i le saʻo pepa. O le mea lea, o nisi taimi e sili le faʻaaogaina o lenei metotia vave lava, oso le muamua.

I nisi auala, e faigofie le faʻaaogaina o metotia, a o le tusitusiga ma le fesoʻotaʻiga ua tuʻu ese ese mai le vaega o totoe. Ae peitai, o le togafiti ua le maua le avanoa o le suʻesuʻega lalolagi e mafai ai ona e otometi maua ma faʻaofi se ID. O le mea lea, a aunoa ma le iloaina le faʻailoaina o le itulau manaʻo, le auala e le aoga.

  1. I le upu faʻaaoga fanua, saili le nofoaga e te manaʻo ai e faʻaofi le sootaga.
  2. Filifili le nofoaga manaʻomia i le setiina o sikuea puipui puipui i autafa o le faʻaiʻuga mata.
  3. A maeʻa le puipui puipui, ae o le a muamua le mataitusi muamua o le tusi, seti le laina faʻatu "|".
  4. I le avanoa i le va o le sikuea matala amata "[" ma le faʻamau e faʻatu "|" faaofi le faailoilo o le VK itulau.
  5. E mafai ona faʻaofi se igoa tulaga ese, e faʻatatau ile ituaiga itulau, e faʻapena foi ona sipela faʻapitoa.

  6. Oe tatau ona maua mea nei.
  7. [id000000000 | Laʻu Itulau]

  8. Faʻapipiʻi atu e iloa ai le iʻuga.

E pei ona i ai i le muamua mataupu, oe o le a vaʻai i le source code pe a fai e te faia se mea sese.

I luga o nei auala uma e faʻaofi ai sootaga muta. Peitaʻi, ina ia faʻamalamalamaina nisi vaega faʻapitoa, ua fautuaina e faitau lenei tusitusiga i le iʻuga.

Faamatalaga faaopoopo

I le faiga o le fofoina o faʻafitauli ma le faʻaofiina o soʻotaga i soʻo se tusitusiga, o loʻo i ai foi ni isi faʻaopopo itu e ono sili ona e fiafia i ai.

  1. A faamaʻoti VKontakte mea faʻailoa, e mafai ona e faʻaogaina e le gata o se seti o ni tagata, ae faʻapena foi emoticons. Ina ia faia lea, na ona faʻapipiʻi laʻau i le nofoaga o le a avea ma fesoʻotaʻiga, fuafua i le metotia, ma faʻatulaga le emoticon iina e ala i le faʻamalama e tutusa.
  2. Afai e te manaʻomia e taʻu saʻo se fesoʻotaʻiga i se isi vaega 'upega tafaʻilagi, ona mafai lea ona faia na o le faʻaofi masani. O lona uiga, e le mafai ona faʻailoa mai se tuʻugamau tuatusi i se foliga matagofie.

Masalo i se taimi lata mai, o lenei faʻafitauli o le a foʻia, ma le aoga o le faʻaofi i totonu o ia URL o loʻo faʻatino foʻi.

E fautuaina e te faʻamasani oe i faʻatonuga a le pulega VKontakte e faʻatatau i soʻotaga pe a e le malamalama i se mea pe o lau galuega e le i foʻia lelei. Ae ui i lea, ia manatua o le tele o faʻaopoopoga foliga o loʻo le aoga. Uma le mea sili ia te oe!

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona puʻupuʻu VKontakte fesoʻotaʻiga

Pin
Send
Share
Send