Tusitusi! 8.70.0

Pin
Send
Share
Send

Mo tagata e amataina ma ua masani i mea faimusika, e ala i le natura o latou gaioiga, e masani lava ona latou filifili musika ile fofoga. I o tatou tekinolosi taimi, e mafai foi ona faia lenei mea ma le fesoasoani a polokalama faʻapitoa e faʻagesegese le tempo o toe gaosia fatuga e aunoa ma suia le tonality.

O se tasi o ia polokalame o le Transcribe !, e uiga i le malosi aga o le a matou taʻu atu ia te oe i le aso. Faʻafetai i lea mea, ua e le toe manaʻomia e toe u i tua lau pese e te fiafia iai ina ia mafai ai ona e lagonaina soʻo se vaega. O lenei polokalama e mafai ona faia lenei mea na o ia, naʻo le faʻaali atu ia te ia se fuaitau o le faʻavae o loʻo e manaʻo e suesue auiliili. O le a se isi mea Faʻamatalaina E mafai ona fai, matou te taʻuina atu i lalo.

Matou te fautuaina oe e faʻamasani oe i le: Polokalama faasaʻoina o musika

Lagolagoina lagolago

Talu ai o le polokalame e taulai atu i le filifiliga o tali mo musika fatuga, lea, pei ona e iloa, mafai ona i ai i foliga eseese, ona tatau ai lea ona lagolagoina uma nei tele ituaiga. I le Tusitusiga! E mafai ona e faʻaopopoina leo leo MP3, WAV, WMA, M4A, AAC, OGG, AIF, FLAC, ALAC ma le tele o isi.

Faʻaavanoaina o faʻafanua faila

O se ala e faʻaopopoina i le polokalame o loʻo faʻaalia i foliga o galu, pei lava o le tele o faʻasalalauga leo. Ae o nota ma tali o loʻo aliali i se muai filifilia vaega o loʻo faʻaalia i foliga o se kalafi faʻapitoa, o loʻo tu i le va o ki o le piano tafailagi ma le galu. O le pito i luga o le faʻailoga ata faʻaalia ai le matua iloga (faʻasologa).

Faʻaalia nota ma tali i luga o le keyboard piano

I le tulaga o Transcript! E mafai ona e kiina le faʻaiuga o le moli mo ki o le piano tafailagi, o le a faʻailogaina i vali lanu. O le mea moni, o le sili atu vaʻaia faʻaaliga lea o le mea faʻaalia ata.

Alualu i lalo fatufatu ma vaega

E manino lava, e le faigofie le faʻalogo ma iloa o leo o loʻo i ai i le tuʻufaʻatasiga pe a taʻalo i lona saoasaoa muamua, aemaise lava talu ai o le a mafai foʻi ona e faʻalogo i ai i se tama taalo masani. Tusitusi! faʻatagaina oe e faʻagesegese le pese o loʻo tataina, ae tuʻu ai lona leo e le suia. Ole faʻagesegese e mafai ona o pasene nei: 100%, 70%, 50%, 35%, 20%.

I se faʻaopopoga, o le faʻatinoina o le saoasaoa e mafai foi ona fetuʻunai ile lima.

Toe fai Fragments

O le fasi filifilia o le tuʻufaʻatasiga e mafai ona tuʻu pea i luga ina ia faigofie ai le iloaina o le leo o loʻo i totonu. Ina ia faia lea mea, ia e naʻo le kiliki i luga o le mea faigaluega.

I le faʻaopopoga i le filifiliina o se fasi mea (ma le isumu), e mafai foi ona e oomi le "A-B" faʻamau e faʻailoga ai le amataga ma le faʻaiuga o le vaega lea e te manaʻo e toe fai

Multiband equalizer

O le polokalama ei ai le tele-band equalizer lea e mafai ai ona e filifilia le fesuiaʻiga o taimi manaʻo i se pese ma faʻalologo pe, faʻafeagai, faʻamaninoina ai lona leo. Ina ia e alu i le equalizer, e tatau ona e kiliki le FX faamau i luga o le meafaigaluega ma alu i le EQ tab.

O le faʻatusatusaina faʻatulaga nofoaga. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le filifilia o le Mono / Karaoke tab i le FX menu, e mafai ona e punou lou leo, e fesoasoani ia oe e te lagona ai le fati i faʻamatalaga auiliili.

Le faʻaogaina o le Tuning tab, e mafai ona e fausiaina le fati pese ile tuning tui, lea i nisi tulaga o le a aoga tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a puʻeina se musika e leaga lona tulaga (faʻanumeraina mai se kaseti) pe o mea faigaluega na faʻaaogaina e aunoa ma le faʻaogaina.

Tusi Lesona Filifiliga Filifili

E ui lava ile Tusitusiga! e i ai mea uma e manaʻomia e otometi ai le faagasologa o le filifilia o chords mo se fati, e mafai ona e faia lenei mea le lima, lava e ala i le oomiina o ki piano ma ... faʻalogo.

Le puʻeina leo

O le polokalama ei ai faʻamaumauga galuega, o mea e le tatau ona soona maualuga. Ioe, e mafai ona faʻamauina se faʻailoga mai se fesoʻotaʻiga ua fau pe fausia i totonu, filifili se faʻatulagaina ma puʻeina lelei, ae leai seisi. Lenei ua naʻo se faʻaopopoga filifiliga, e sili mamao atu ma sili atu faʻapolofesa faʻatinoina i le polokalama GoldWave.

Lelei o Tusitusiga!

1. Vaʻaia ma le faigofie o le fesoʻotaʻiga, faigofie le pulega.

2. Lagolago le tele o leo leo.

3. Gafua e mafai ona sui le saʻo setiina mo mea faigaluega mai le vaega FX.

4. Satauro-tulaga: o loʻo avanoa le polokalame ile Windows, Mac OS, Linux.

Le atoatoa o le Tusitusiga!

1. E le maua le polokalame.

2. Le leai o le Russification.

Tusitusi! - O se faigofie ma faigofie-faʻaoga polokalame lea e mafai ona e filifili gofie chords mo fati. E faʻaaogaina uma e se tagata fou ma se tagata poto poʻo se tagata faimusika, talu ai o le polokalama e mafai ai ona e filifilia ni pese e oʻo i ni pese malie.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le lesitala!

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Chordpool Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese MODO Maggi

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Tusitusi! - O se faigofie-i-faʻaaoga talosaga mo auiliiliga faʻalogo i musika ina ia mafai ai ona filifilia ni faʻasologa mo musika musika.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Fitu Faʻafanua Polokalama
Tau: $ 30
Tele: 3 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 8.70.0

Pin
Send
Share
Send