Faʻafefea ona tusi se faila i le tisiki

Pin
Send
Share
Send


Soo se drive e mafai ona galue ai a o le removable drive pei, fai, o le masani USB flash drive. O le aso o le a tatou suʻesuʻe ai i ni auiliiliga o le faiga o le tusia o ni faila ma faila i le disk e ala i le faʻafesoʻotaʻi o le CDBurnerXP polokalama.

CDBurnerXP o se lauiloa lauiloa-e leai se totogi meafaigaluega mo susunu tisiki, lea e mafai ai ona e faʻatinoina ituaiga o faʻamaumauga faʻamaumauga: faʻamaumauga o faʻamaumauga, CD leo, faʻamaumauga ISO-ata ma sili atu.

Sii mai le CDBurnerXP

Faʻafefea ona tusi faila mai le komepiuta?

Faamolemole ia matau o le CDBurnerXP polokalama o se faigofie meafaigaluega mo le susunuina tisiketi ma a itiiti ifo o faʻatulagaina. Afai e te manaʻomia se sili atu lugā afifi o mea faigaluega faʻapitoa, e sili atu le tusia o faʻamatalaga i le taʻavale e ala i le polokalama Nero.

Ae tatou te lei amata, ou te manaʻo e faʻamanino se manatu se tasi: i lenei faʻatonuga matou te tusia ai faila i le taʻavale, lea i la matou mataupu o le a avea e pei o se flash drive. Afai e te manaʻo e susunuina le taʻaloga i le disk, ona tatau lea ona e faʻaaogaina a matou isi faʻatonuga, lea matou te talanoa ai i le auala e susunu ai le ata i le disk i UltraISO.

1. Faatu le polokalame ile komepiuta, faʻaofi le disc ile totonu ole taʻavale ma tamoe le CDBurnerXP.

2. O le faʻamalama autu o le a aliali mai ile mata, lea e te manaʻomia ai le filifilia o le mea muamua Faamatalaga Tisiketi.

3. Toso ma togi uma faila manaomia o loʻo e manaʻo e tusi i le taʻavale i le polokalame faʻamalama pe kiliki i le ki Faaopopoe tatalaina le Windows Explorer.

Faʻamolemole matau e faʻaopopo i faila, e mafai ona e faʻaopopo ma fausiaina soʻo se folasaga e faʻafaigofie ai ona faʻasolosolo mea sa i totonu o le taʻavale.

4. Luga i luga aʻe o le lisi o faila o loʻo i ai se tamai mea faigaluega mea e te manaʻomia e faʻamautinoa ua e filifilia le saʻo faʻasaʻo (pe a iai e tele), ma, pe'ā tatau, o le numera manaʻomia o kopi ua faʻailo (pe a manaʻomia e susunuina 2 poʻo sili atu tutusa discs).

5. Afai e te faʻaogaina le discwritable disc, mo se faʻataʻitaʻiga, CD-RW, ma ua i ai lava faʻamatalaga, e tatau ona e tape muamua i le oomiina le ki Tapē. A faʻapea e leai se avanoa, faʻamuta le mea lea.

6. Lenei ua sauni mea uma mo le puʻeina gaioiga, o lona uiga e amata le faiga, kiliki "Faamaumauga".

O le faʻatulagaina o le a amata, lea e tele minute (o le taimi e faʻamoemoe i le aofaʻi o faʻamaumauga tusia) O le taimi lava e maeʻa le faagasologa mu, CDBurnerXP le a logoina oe i lenei ma o le a otometi tatala le drive ina ia mafai ona vave tui ese le tisaina uma.

Pin
Send
Share
Send