Faʻaopoopoga aoga mo le Microsoft Edge

Pin
Send
Share
Send

O Microsoft Edge, e pei o isi taʻutaʻua lauiloa, e maua ai le malosi e faʻaopopoina ai faʻalautelega. O nisi o latou e faʻafaigofie tele le faʻaaogaina o se upega tafailagi ma e masani lava ona faʻapipiʻi e tagata faʻaaogaina i le tulaga muamua.

Lelei Faʻaleleia mo le Microsoft Edge

I le taimi nei, o le Windows Store e 30 faʻaopoopoga avanoa mo le Edge. Le tele o latou e le o taua tele i le tulaga o le aoga, ae o loʻo iai i latou e te faʻasolosolo Initaneti o le a sili sili atu le mafanafana.

Ae e tatau ona manatua o le faʻaaogaina o le tele o faʻaopoopoga, oe manaʻomia se teugatupe i auaunaga talafeagai.

Taua! Faʻapipiʻi faʻaleleia e mafai ona i ai o le Anniversary Update o loʻo iai i lau komepiuta.

AdBlock ma Adblock Plus poloka poloka

O i latou ia o se tasi o sili ona lauiloa faʻaopoopoga i soʻo se browser. AdBlock e mafai ai ona poloka faʻasalalauga i luga o itulau o 'upega tafaʻilagi e te asia. O lea e te le tau faʻalavelaveina ai e ni fuʻa, pop-ups, faʻasalalauga i YouTube video, ma isi. Ina ia faia lea mea, na ona e download ma faʻafaigofie le faʻaopoopoga lenei.

Sii mai AdBlock Faaopoopoga

Adblock Plus o loʻo avanoa foi e avea ma sui mo Microsoft Edge. Peitai, nei o lenei faʻalauteleina o loʻo i le amataga lava o atinaʻe ma lapatai mai Microsoft e uiga i ni faʻafitauli i lona faʻagaioiga.

Sii mai Adblock Plus Faʻaopoopoina

Upega Tafaʻilagi OneNote, Evernote, ma Faʻasao i Pocket

Clippers o le a aoga pe a fai e te manaʻomia e vave faʻasaoina le itulau o loʻo e vaʻai ai poʻo se vaega o lea. Ma le isi, e mafai ona filifili vaega aoga o le tusitusiga e aunoa ma le aoga faʻaaliga ma faʻasalalauga laupepa. O faʻamaumauga o le a sefe i luga o le OneNote poʻo le Evernote server (faʻalagolago i le filifilia filifilia).

O le auala lea e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o le OneNote Web Clipper:

Talia le OneNote Web Clipper Extension

Ma isi mea - Evernote Web Clipper:

Sii mai le faʻaopoopoga Evernote Upega Tafaʻilagi

Sefe i le taga ei ai le faʻamoemoe tutusa ma filifiliga muamua - e faʻatagaina oe e tolopo itulau matagofie mo se isi taimi. O tusitusiga uma faʻaolaina o le a avanoa i lau oe teuina.

Sii mai Faʻasao i Pocket Faʻalauteleina

Faaliliu Microsoft

E faigofie pe a fesoasoani i taimi uma le masini faʻaliliu i luga ole laiga. I lea tulaga, o loʻo tatou talanoa e uiga i se faʻaliliu upu mai le Microsoft, avanoa i ai e mafai ona mauaina e ala i le faʻalauteleina o le Edge browser.

O le Microsoft Translator icon o le a faʻaalia i le address address, ma e faʻaliliu se itulau i se isi gagana, naʻo le kiliki i ai. Oe mafai foi ona filifili ma faʻaliliuina vaega taʻitasi o tusitusiga.

Tatala le Microsoft Translator Extension

Upu faataga Pule LastPass

I le faʻapipiʻiina o lenei faʻaopopoga, o le a e maua pea le avanoa i upu faʻamatalaga mai au teugatupe. I le LastPass, e mafai ona e vave faʻaola se login fou ma le faʻatonuga mo le upega tafaʻilagi, faʻasaʻosaʻo ki o loʻo i ai nei, faʻatupu se faʻamatalaga ma faʻaaoga isi filifiliga aoga e faʻatautaia ai mea i totonu o lau fale teu oloa.

O au faʻamatalaga uma o le a teuina i luga ole server i le faʻailogaina foliga. E talafeagai lenei aua mafai ona faʻaaogaina i luga o le isi browser ma le tutusa password manager.

Talia le LastPass Extension

Ofisa i luga ole laiga

Ma o lenei faʻaopopoga saunia faʻavavevave avanoa i luga ole laiga i luga ole laiga o Microsoft Office. I le lua kiliki e mafai ona e alu i se tasi o le ofisa tusi talosaga, fausia pe tatala se pepa e teuina i le "ao".

Talia le Office Online Extension

Tape moli

Fuafuaina mo le faigofie matamata o vitio i le Edge browser. A uma ona kiliki i le Turn Off the Lights icon, o le a otometi lava ona taulai le ata i le vitio i le faʻaitiitia o le toega o le itulau. O lenei meafaigaluega e galue tele i luga o nofoaga lauiloa uma vitio talimalo.

Sii maia le Tapeina o moli faʻaopoopoga

Ile taimi nei, e le ofoina mai e Microsoft Edge se lautele ole lautele o faʻasalalau e pei o isi tagata suʻesuʻe. Ae o loʻo iai pea, o le tele o mea faigaluega e aoga mo le faimalaga i luga ole laiga i le Windows Store, e mafai ona laʻuina mai i lalo nei, ae a, pe a fai e te manaʻomia ni faʻapipiʻi talafeagai.

Pin
Send
Share
Send