Matou te toe faʻaaogaina le QIWI tala e faʻaaoga ai WebMoney

Pin
Send
Share
Send


E tele tagata faʻafitauli ua faigata ona fesiitai tupe i le va o tupe totogi, aua e le o mea uma e faʻatagaina oe e faia fua lenei mea. O lea i le tulaga ma le fesiitaiga mai WebMoney i le tala Qiwi, e iai lava faʻafitauli.

Faʻafefea ona sui mai WebMoney i QIWI

E matua itiiti lava auala e fesiuaʻi tupe mai WebMoney i le Qiwi totogi faiga. E tele gaioiga o loʻo faʻasaina e le tulafono aloaʻia o totogi uma e lua, o le mea lea o le a tatou na ona iloiloina auiliili ma faʻatuatuaina metotia faʻaliliu.

Faitau foi: Faʻafefea ona momoli tupe mai le QIWI Wallet i le WebMoney

O loʻo faʻafesoʻotaʻi le QIWI Account i le WebMoney

O le auala pito sili e faigofie e faʻaliliuina ai tupe mai i le WebMoney account i le Qiwi account o se tuʻusaʻo tuusaʻo mai le itulau o loʻo faʻapipiʻi ai teugatupe. Lenei e faia i ni nai kiliki, ae muamua e te manaʻomia e fusifusia le QIWI atotupe, lea e tele se tele taimi. O le mea lea, matou te iloiloina le faʻatulagaina mo le fesoʻotaʻiga o se teugatupe i nisi auiliiliga.

  1. Muamua lava, oe manaʻomia le ulufale i totonu o le WebMoney system ma kiliki i luga ole sootaga.
  2. I le vaega "Faʻapipiʻi atotupe o faʻamalama eseese" manaomia e filifili QIWI Atotupe ma kiliki i luga.

    E tatau ona maitauina naʻo oe e mafai ona faʻapipiʻi se atotupe Kiwi pe'āfai e iai sau tusi faʻamaonia WebMoney e leai se maualalo nai lo le faʻailoga aloaia.

  3. O le faʻamalama mo le faʻapipiʻiina o se atotupe Kiwi i WebMoney o le a aliali mai. Lenei oe manaʻomia le filifilia o se atotupe mo le fusifusia ma faamaʻoti se tapulaʻa mo le totogiina aitalafu. Le numera o le a faailoaina otometi pe afai e tausisia tulafono WebMoney. O lenei e tatau ona e kiliki Faʻaauau.

    E mafai ona e faapipiiina se Qiwi atotupe ma le numera o loʻo faʻaalia i le WebMoney tusi pasi, leai se isi numera o le a faʻapipiʻi.

  4. Afai na sologa lelei mea uma, ona tatau lea ona aliali mai le savali lea, o loʻo i ai le faʻamaoniga o le faʻatumu e fesoʻotaʻi ai le soʻotaga ma se soʻotaga i le Kiwi system website. E mafai ona tapunia le feau, ona o le faʻamatalaga o le a lafoina i WebMoney ma foliga o feau SMS.
  5. O lenei e tatau ona tatou galulue i le QIWI atotupe polokalama. I le taimi lava e maeʻa ai le faʻatagaina, e tatau ona e alu i le seti menu i le kiliki i luga o le faʻamau i le pito i luga taumatau o le tulaga "Tulaga".
  6. I le itu tauagavale i le isi itulau e te manaʻomia e saili le aitema "Galue ma teuga tupe" ma kiliki i luga.
  7. I le vaega "Tupe faʻaopoopo" WebMoney atotupe e tatau ona faʻamaoti mai, lea matou te taumafai e faʻamaonia. Afai e leai se mea, e iai se mea na sese ma atonu e te manaʻomia e amata le faʻagaioiga. I lalo o le WebMoney atotupe numera, kiliki Faamautu le sootaga.
  8. I le isi itulau, oe manaʻomia le ulufale i nisi o faʻamatalaga a le tagata lava ia ma se faʻamaoniga code ina ia faʻaauau ai le faʻapipiʻi. Ina ua ulufale, fetaomi Snap.

    E tatau ona tutusa uma faʻamaumauga e pei ona faʻaalia i luga o le WebMoney platform, a le o lea, o le faʻatagaina o le a le manuia

  9. O le feʻau ma se numera o le a lafoina ile numera o loʻo resitaraina ai le atotupe. E tatau ona faʻauluina i lau fanua talafeagai ma kiliki Faamautu.
  10. I luga o le manuia fesoʻotaʻiga, o le a aliali mai se feʻau e pei o le ata i le ata.
  11. Ae le i faʻatumuina le faiga, i le nofoaga i le itu tauagavale, filifili Puipuiga Puipuiga.
  12. Lenei oe manaʻomia le sailia o le Kiwi atotupe faʻatonu i WebMoney ma kiliki le faʻamau Taofia Malosiia mafai.
  13. Toe fai, ole SMS e iai le tulafono ole a sau ile telefoni. Ina ua uma ona ulufale i totonu, fetaomi Faamautu.

O lenei galue ma faʻamatalaga o Kiwi ma WebMoney e tatau ona faigofie ma faigofie, faia i nai kiliki. Matou te toe faʻatutuina le tala QIWI Wallet mai le WebMoney atotupe.

Vaʻai foi: Saili le numera atotupe i le QIWI faiga totogi

Metotia 1: Faʻapipiʻi Teugatupe Auaunaga

  1. E tatau ona e ulufale i le WebMoney 'upega tafaʻilagi ma alu i le lisi o faʻapipiʻi tusi.
  2. Ava i luga QIWI manaomia e filifili "Toe Suia QIWI-atotupe".
  3. O lenei i se faamalama fou o le a tatau ona e ulufale atu i le aofaʻi e toe faʻatumu ma fetaomi le faamau "Lafo".
  4. Afai na sologa lelei mea uma, o le a aliali mai se feʻau e faʻamaonia ai le faʻaleleia ua maeʻa, ma o le tupe o le a vave faʻaalia i luga o le tala Qiwi.

Metotia 2: atotupe lisi

E faigofie ona faʻaliliu tupe e ala i le tuʻufaʻatasiga o le tautua peʻa manaʻomia e faia se mea e sili atu ile paleni, mo se faʻataʻitaʻiga, sui tulaga tapulaʻa poʻo se mea faapena. E faigofie ona faʻatupeina lau QIWI teugatupe tuʻusaʻo mai le lisi o atotupe.

  1. A maeʻa ona faʻatagaina i luga o le upega tafailagi WebMoney, e tatau ona e mauaina i le lisi o atotupe "QIWI" faʻasolosolo atu i luga o le faʻailoga i le ata faʻaata.
  2. Le isi e tatau ona e filifilia "O luga pepa / teugatupe"ia vave le momoliina tupe mai le WebMoney i Qiwi.
  3. I le isi itulau, ulu atu i le taimi liliuina ma kiliki "Tusi mai se pili"e faʻaauau le totogi.
  4. E otometi lava ona faʻaleleia le itulau ile teuga o tala, pe a fai e te manaʻomia e siaki uma ai faʻamatalaga ma kiliki "Totogi". Afai na lelei mea uma, ona alu faʻatasi ai lea o le tupe ile teugatupe.

Metotia 3: exchanger

E i ai le auala e tasi ua lauiloa ona o ni suiga ile galuega a WebMoney. O lenei, le tele o tagata e fiafia e faʻaaogaina exchanger, lea e mafai ai ona oe fesiitai tupe mai le tele o totogi faiga.

  1. O lea, muamua e tatau ona e alu i se '' upega tafaʻilagi ma se faʻamatalaga o exchanger ma tupe.
  2. I le itu tauagavale o le tulaga e tatau ona e filifilia i le muamua koluma "WMR"i le lona lua - QIWI RUB.
  3. I le ogatotonu o le itulau o loʻo i ai se lisi o exchanger mafai ai ona e faia se fesiitaiga. Filifili se tasi o na mea, mo se faʻataʻitaʻiga, Fesuiaiga24.

    E aoga le vaʻai totoʻa i le vasega ma iloiloga ina ia aua le tumau ai i le faʻatali umi mo tupe.

  4. O le a o atu i le exchanger itulau. Muamua lava, oe manaʻomia le ulufale i le numera o tupe fesiʻi ma le atotupe numera i le WebMoney system mo le debiting tupe.
  5. Le isi, e tatau ona faamaoti le atotupe i Kiwi.
  6. O le laasaga mulimuli i luga o lenei itulau o le ulufale lea i lau oe lava faʻamatalaga ma faʻamau le faʻamau "Fetufaaiga".
  7. A maeʻa ona e alu i se itulau fou, e manaʻomia e siaki uma faʻamaumauga ulufale mai ma le aofaʻi e fesuiaʻiina, siaki le maliega ma tulafono ma kiliki le faʻamau Fatu Talosaga.
  8. A faʻamanuiaina, e tatau ona faʻagaioi le tusi talosaga i nai itula ma e faʻaalu tupe i le QIWI account.

Vaʻai foi i luga: Faʻafefea ona aveeseina tupe mai Qiwi atotupe

E toʻatele tagata faʻaoga o le a malilie faʻapea o le tuʻuina atu o tupe mai WebMoney i Qiwi e le o se faigofie faigofie, ona e tele faʻafitauli ma faigata e ono tulaʻi mai. Afai ua uma ona faitau le tusitusiga e i ai ni fesili, fesili ia i latou i faʻamatalaga.

Pin
Send
Share
Send