SHAREit Polokalame Taiala

Pin
Send
Share
Send


SHAREit o se masini aoga tele mo le fesiitaiina faila i le va o masini eseese. E le gata i lea, o le fesuiaʻiina o faʻamatalaga e mafai ona le gata i le va o telefoni poto poʻo papamaa, ae ma faʻatasi ai ma se komepiuta / komipiuta. E ui i le mea moni o le polokalama e faigofie lava ona faʻaaogaina, e toʻatele tagata e iai faʻafitauli i lona aoga. E faʻapefea ona faʻaaoga le SHAREit o le a matou taʻu atu ia te oe i le aso.

Tago mai le lomiga fou o le SHAREit

Faʻafefea ona lafo pepa e faʻaaoga ai SHAREit

Ina ia mafai ona faʻaliliu faila mai le tasi masini i le isi, e tatau ona e mautinoa o latou o loʻo fesoʻotaʻi atu i le lava Wi-Fi network. A uma, o le a faʻalauiloaina faʻamatalaga saʻo e ala i uaealesi fesoʻotaʻiga. Mo lou faigofie, o le a tatou mafaufau i le filifiliga taatele mo le lafoina o faila i le va o mea eseese meafaigaluega.

Fetufaaiga faʻamatalaga i le va o le telefoni / tablet ma le komepiuta

O lenei auala e mafai ona avea o se sili lelei i le USB cable, ma e tatau ona e faʻamau muamua faʻamatalaga i lau pe mai le komupiuta. O le SHAREit polokalama faʻatagaina oe e faʻasalalauina faila e aunoa ma tapulaa tele, o lona uiga o se faʻatelega tele. Sei o tatou vaʻavaʻai i se faʻapitoa faʻataʻitaʻiga o le faʻagasologa o le fesiitaiga o faʻamaumauga mai se telefoni feaveaʻi Windows Mobile i se komepiuta.

  1. Matou te faalauiloa le SHAREit polokalame ile telefoni ma komepiuta.
  2. I le lisi autu o le talosaga i luga o le telefoni o le a outou vaʻaia lua faʻamau - "Lafo" ma le "Maua". Kiliki le muamua.
  3. Le isi, e tatau ona e faʻailogaina le faʻamatalaga o le a faʻasolo atu i le komepiuta. E mafai ona faʻatautaia i le va o vaega faʻapitoa (Ata, Musika, Faʻafesoʻotaʻiga, ma isi), pe alu i le laupepa "Faila" ma filifili soʻo se faʻamatalaga e momoli mai i le faila faʻasino. I le tulaga mulimuli, fetaomi "Filifili Faila".
  4. Ina ua uma ona filifilia o le taua faamatalaga mo le lafoina, fetaomi le faamau Ua lelei i le pito i lalo taumatau o le talosaga.
  5. A uma lena, o le masini suʻe faamalama o le a tatalaina. A maeʻa nai sekone, e tatau ona iloa e le polokalame se komepiuta poʻo se komepiuta komipiuta e tatau ona e tamoe muamua ai le SHAREit polokalama. Kiliki i le ata o le masini maua.
  6. O se taunuuga, o le faʻagasologa o fesoʻotaʻiga i le va o masini o le a amata. I lenei taimi, e tatau ona faʻamaonia le talosaga talosaga ile PC. O se faʻasalalauga e aliali mai i le SHAREit window. E tatau ona oomi le ki "Talia" i se sikuea tutusa pe ki "Le" luga o le keyboard. A e manaʻo e alo ese mai se talosaga faʻapena i le lumanaʻi, maka le pusa i autafa o le laina “Talia i taimi uma faila mai lenei masini”.
  7. O lenei ua faʻatuina le fesoʻotaʻiga ma ua filifilia faila mai le telefonipoto otometi ona lafoina i le komepiuta. O se taunuuga, luga o lau telefoni feaveai o le a e vaʻai i se faʻamalama ma se feʻau e uiga i le manuia faʻaliliu o faʻamatalaga. Ina ia tapunia lea faʻamalama, tui le ki o le igoa tutusa Tapunia.
  8. Afai e te manaʻomia e faʻafeiloaʻi nisi tusitusiga mai lau telefoni, kiliki i le ki "Lafo" i le polokalame faamalama. A maeʻa, maka le faʻamatalaga mo le fesiitai ma fetaomi le ki Ua lelei.
  9. I le taimi lea, i le SHAREit faamalama i luga o le komupiuta, oe vaʻai i le faʻamatalaga nei.
  10. I le kiliki i luga o le laina Le Mekasini, o le ae vaʻaia le faila faʻaliliuina talaʻaga i le va o masini fesoʻotaʻi.
  11. Faʻamaumauga uma i luga o le komepiuta e sefe i le tulaga masani faila "Sii Mai" pe "Sii mai".
  12. A e kiliki i le ki ma faʻailoga e tolu i le ogalaau, o le a e vaʻai i se lisi o gaioiga e avanoa mo le pepa filifilia. E mafai ona e tapeina le faila, tatala lona tulaga poʻo le pepa lava ia. Ia faaeteete pe a soloia se tulaga. O faʻamatalaga na ua maeʻa tufaina atu e soloia, ae le naʻo le tusi faʻasalalau i se tusi.
  13. Faatasi ai ma se soʻotaga lelei, e mafai foi ona e faasee atu i le telefoni mea uma e manaʻomia. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le faʻamau i totonu o le talosaga faʻamalama "Faila" po o le ki "F" luga o le keyboard.
  14. Ina ua mavae lena, filifili ni pepa talafeagai mai le fefaʻasoaʻi faʻatonu ma kiliki "Tatala".
  15. O faʻamatalaga talafeagai e fesiitai mai o le a faʻamaonia i le tusi talosaga. I le taimi lava e tasi, o se faʻasilasilaga e uiga i le faʻamaeʻaina o le fesiitaiga o le a aliali mai i le telefoni.
  16. Ina ia mafai ona sailia le tulaga o pepa i luga o se telefonipoto, e tatau ona e alu i le tusi talosaga. E tupu lenei mea pe a e kiliki i le faʻamau i le faʻailoga o laina e tolu i le autu a le polokalama.
  17. Ina ua mavae lena, kiliki i luga o le laina "Faʻatulaga".
  18. Lenei o le ae vaʻai i le ala i le teuina faʻamaumauga. A manaʻomia, e mafai ona e suia ia sili atu fiafia i tasi.
  19. Ina ia maeʻa le fesuiaiga, e tatau ona e tapunia le SHAREit talosaga i luga o lau telefoni ma le komepiuta.

Mo Android Tagata

O le faagasologa o le fesiitaiina o faamatalaga i le va o telefoni feaveaʻi o loʻo tamoe Android ma se komepiuta e fai sina ese mai le faiga i luga. Vaʻai i luma atu, matou te fia vaʻai i nisi o taimi e le mafai ona tuʻuina atu faila i le va PCs ma Android telefoni ona o se laiga tuai o le lata mai firmware. Afai e te maua lenei, e ono e te manaʻomia se telefoni firmware.

Lesona: Flashing masini Android e faʻavae i luga o le MTK e ala i le SP FlashTool

Toe foʻi i le faʻamatalaga o le faʻatulafonoina o faʻagasologa.

  1. Faʻalauiloa le polokalama SHAREit i masini uma e lua.
  2. I le autu faamalama o le talosaga i luga o le telefonipoto, kiliki i le faamau "Tele".
  3. I le lisi e matala, filifili "Fesootai ile PC".
  4. Siaki mo avanoa masini amata. Afai e manuia le faitau vave, o le ae vaʻai i se ata o le polokalama o loʻo tamoe i luga o komupiuta. Kiliki i luga.
  5. A uma lena mea, o le fesoʻotaʻiga i le komepiuta o le a amata. Oe o le a tatau ona faʻamaonia le masini fesoʻotaʻiga i le tusi talosaga i luga o le PC. E pei o le faiga muamua, naʻo le faʻamau o le ki "Faʻamaonia".
  6. A o le sootaga ua faʻatuina, o le a e vaʻai i se faʻaaliga i le talosaga faʻamalama i luga o le telefoni. Mo le fesuiaiga o faila e te manaʻomia le filifilia o le vaega manaʻomia ma i latou i le pito i lalo o le polokalame faʻamalama.
  7. O le isi laasaga o le filifiliga lea o faamatalaga patino. Naʻo le faʻailoga o pepa taua e tasi le kiliki, ona kiliki lea ole faʻamau "Le isi".
  8. E amata ona faʻamatalaina faamatalaga. I le faʻaiuga o le fesuiaʻiga, i luma o faila taʻitasi o le ae vaʻai i le tusiga "Faia".
  9. Faila ua fesiuaʻi mai le komepiuta i le auala tutusa lava e pei ona i ai i le tulaga o Windows Phone.
  10. E mafai foʻi ona e mauaina le mea e teuina ai pepa i luga o le masini Android ile tulaga o le SHAREit talosaga. Ina ia faia lea mea, i le lisi autu, kiliki i le ki i le pito i luga tauagavale. I le lisi o matala gaioiga, alu i le vaega "Tapulaa".
  11. O le tulaga muamua o le a avea ma tulaga talafeagai o le nofoaga o le mauaina faʻamaumauga. I le kilikiina o lenei laina, e mafai ona e vaʻai i le nofoaga o le mauaina faʻamatalaga, lea, pe a manaʻo ai, e mafai ona suia.
  12. I le pito i luga taumatau o le faamalama autu o le SHAREit talosaga, o le ae vaʻaia se faʻamau i le faiga o se uati. Ole log lea o au gaioiga. I totonu ia mafai ona e mauaina faʻamatalaga auiliili e uiga i le a, o afea ma mai ai na e mauaina pe lafo ai. E le gata i lea, faʻamatalaga lautele o faʻamaumauga uma e vave ona maua.

Nei o mea uma e uiga i faʻamaumauga feaveaʻi va Android / WP meafaigaluega ma se komepiuta.

Aumai faila i le va o lua komepiuta

O lenei metotia o le a faʻatagaina mai ai le tele o laasaga e faʻaliliu atu mea manaʻomia mai le tasi komepiuta poʻo le komepiuta i le isi. O se mea e manaʻomia muamua o le fesoʻotaʻiga malosi o nei masini e lua i le Wi-Fi network. O isi gaioiga o le a faʻapea:

  1. Tatala SHAREit i uma komupiuta / komipiuta.
  2. I le pito i luga o le polokalame faʻamalama o le a e maua ai se faʻamau i le faiga o laina faʻamalama tolu e tolu. Kiliki i luga i le talosaga a le komupiuta mai le mea tatou te manaʻo e faʻaliliu pepa.
  3. Le isi, le upega tafailagi o le a siakiina mo avanoa masini. A maeʻa sina taimi, o le ae vaʻaia latou i luga o le radar o le polokalame. Matou te kiliki i le ata o mea e tatau ai.
  4. O lenei la i le lua komepiuta e tatau ona faʻamaonia le fesoʻotaʻiga talosaga. E pei ona matou tusia muamua, mo lenei ua lava le faʻapipiʻiina o le ki i luga o le keyboard "Le".
  5. Ina ua mavae lena, i faamalama o tusi uma e lua o le ae vaʻai i le ata lava e tasi. O le nofoaga autu o le a teʻa mo le mea na tupu log. E lua faʻamau i le pito i lalo - "Vavaeese" ma le Filifili faila. Kiliki le mulimuli.
  6. A uma lena, o le faʻamalama mo le filifilia o faʻamatalaga i luga o le komupiuta o le a tatalaina. Matou te filifilia le faila ma faamaonia le filifiliga.
  7. A uma se taimi, o le faʻamatalaga o le a lafoina. I tafatafa o faʻamatalaga na lafoina ma le manuia le ata, o le ae vaʻai i se lanumeamata faʻailoga.
  8. E faʻapena foʻi ona faila faila i le isi itu mai le komepiuta lona lua i le muamua. O le fesoʻotaʻiga o le a aoga seʻia e tapunia le talosaga i luga o se tasi o masini poʻo le faʻamau o le faʻamau "Vavaeese".
  9. E pei ona matou tusia i luga, o download uma faʻamaumauga e teuina i se tulaga masani faila "Sii Mai". I lenei tulaga, e le mafai ona sui le nofoaga.

Ole faʻamaeʻa lea ole faiga o le fesuiaʻiga o faʻamatalaga i le va o PCs e lua.

Auina atu o faʻamatalaga i le va o papamaa / telefoni

Matou te faʻamatala le auala sili ona taatele, talu ai e masani ona faʻaogaina e le au faʻaaogaina SHAREit tonu ia lafo faʻamatalaga i le va o latou telefoni. Mafaufau i le lua masani ai tuʻaiga o ia gaioiga.

Android - Android

I le tulaga o le lafoina faʻamatalaga mai le tasi masini Android i le isi, o mea uma e tupu e faigofie tele.

  1. Tatou ki le tusi talosaga i luga o le tasi ma le isi smartphone / tablet.
  2. I le polokalame o le masini mai le a matou lafoina faʻamatalaga, kiliki "Lafo".
  3. Filifili le vaega manaʻomia ma faila mai ia. Ina ua uma, fetaomi le faʻamau "Le isi" i le lava faamalama. E le mafai ona vave faʻamaoti faʻamatalaga e lafo, ae seʻi kiliki "Le isi" e fesoʻotaʻi masini.
  4. Matou te faʻatali seʻia maua e le radar o le polokalame masini mea o le a mauaina ni faʻamaumauga. E masani ona alu ni nai sekone. A iloa ai mea na, kiliki i luga o lona ata ile radar.
  5. Matou te faʻamaonia le faʻafesoʻotaʻiga talosaga ile masini lona lua.
  6. A maeʻa lena, e mafai ona fesiitai faila i le va masini. O gaioiga o le a tutusa lelei e pei o le taimi e fesiuaʻi faila mai Android ile komepiuta. Sa matou faamatalaina i latou ile auala muamua.

Android - Pupuni Telefoni / iOS

Afai o manaʻoga e manaʻomia e fesiuaʻi i le va o le masini Android ma le WP, o lona uiga, o gaioiga o le a fai sina ese. Sei o tatou vaʻai totoʻa i le faʻagasologa faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga o se paga o le Android ma le WP.

  1. Matou te faalauiloa le SHAREit i masini uma e lua.
  2. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te manaʻo e lafo se ata mai le Windows phone i le Android tablet. I le talosaga i luga o le telefoni ile lisi, fetaomi le ki "Lafo", filifili faila e faʻaliliu ma amata suʻe masini.
  3. Lenei e le maua ai se iʻuga. Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi saʻo uma masini e lua, e tatau ona e amataina. Ina ia faia lenei mea, luga o le Android meafaigaluega, tata le faʻamau "Maua".
  4. I le pito i lalo tauagavale o le faamalama e aliali mai, o le ae mauaina se faamau Fesootai ile iOS / WP. Kiliki i luga.
  5. Le isi, se faatonuga o le a aliali mai i luga o le lau. O lona autu e faʻafefeteina i lalo i le fesoʻotaʻiga i se fesoʻotaʻiga na faia e le Android masini i luga o le Windows Phone device. I se isi faaupuga, luga o se Windows telefoni, e na ona vavaeeseina mai le oi ai nei Wi-Fi fesoʻotaʻiga ma i le lisi suʻe mo le fesoʻotaʻiga ua faamaoti mai i faʻatonuga.
  6. Ina ua mavae lena, o masini uma e lua o le a fesoʻotaʻi. Ona mafai ai lea ona e siiina faila atoa mai le tasi meafaigaluega i le isi. A maeʻa, o le Wi-Fi network i luga o le Windows telefoni o le a otometi lava ona toe amataina.

Nei uma na nuʻu o le SHAREit talosaga lea matou te fia taʻuina atu ia te oe e uiga i lenei mataupu. Matou te faʻamoemoe o le faʻamatalaga o loʻo aoga ia te oe, ma e faigofie ona e faʻatonutonuina faʻamatalaga feʻaveaʻi i soʻo seisi o au masini.

Pin
Send
Share
Send