Tapuni le puipui VKontakte

Pin
Send
Share
Send

O le tapunia o ou lava pa i luga o le itulau i le VKontakte agafesootai o se masani masani gaioiga mo le tele o tagata faʻaaoga. E masani ona faʻatinoina i lenei auala tutusa, tusa lava poʻo le a le mafuaʻaga na e manaʻomia ai lenei manaʻoga.

I le faiga o le faʻatinoina o fautuaga mai faʻatonuga, o le a e maua le avanoa e nanaina matua soʻo se tusitusiga i luga o le puipui o lau oe lava faʻamatalaga mai nisi tagata faʻaaogaina. I le taimi lava e tasi, o gaioiga uma e fesoʻotaʻi tuusaʻo ma galuega faʻatekonolosi a le VKontakte, lea e nafa ma le le faalauaiteleina nofoaga.

O le taualumaga mo le tapunia o le pa VKontakte

Muamua lava, e tatau ona e malamalama o tusitusiga lilo uma pe a uma ona tapuni le puipui o le a le mafai ona avanoa i latou tagata faʻaaoga oe na e faasaina le maimoaina o lau itulau. O le mea lea, e le afaina pe faʻafefea ona e le tagata faaaoga se tasi o au pou, e ala i le alu i lau talaaga faʻamatalaga poʻo le kiliki i luga o le post link, i soʻo se mea, o le pou lolomiina e avea ai ma ou sui o le a le avanoa mo ia.

Afai e te faia ni tuusaunoaga, ma tuua le ulufale atu i le puipui, mo se faʻataʻitaʻiga, uo ma uo, ona e manatua lea o loʻo ia i latou le avanoa e toe tuu atu faʻamaumauga ia i latou lava. O lea, o lenei po o lena meli o le a tuua tuaoi o lou tapunia puipui ma avea lautele avanoa, ae o le mea moni, fuafua i le avanoa avanoa avanoa i lau uo uo puipui.

Faʻamolemole ia matau o le VK pulega e le tuʻuina atu ia te oe le avanoa e tapunia atoa ai le puipui mai tagata uma e faʻaaogaina, aofia ai ma au uo. O lona uiga, ia e pei ona mafai, o au lomiga o le a avanoa pea mo seisi lio o tagata.

O le auala e tapunia ai se tagata faaaoga puipui ma nana faʻamaumauga a se faʻalapotopotoga o loʻo i lalo o lau pule e eseʻese mataupu, tuʻuina mai se isi tulaga faʻalilolilo.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona tapuni le itulau VKontakte

Nana pou i luga o le puipui ata

Ina ia nana lau oe puipui patino, oe manaʻo e alu i nisi vaega o lenei fesoʻotaʻiga agafesootai ma seti tapulaʻa e talafeagai mo oe. Faʻamolemole vaʻai o ata mai lau album "Ata mai le puipui" o le a otometi foi natia mai uma tagata e le mauaina le avanoa i lau puipui.

  1. Alu i le VKontakte 'upega tafaʻilagi ma alu i le faiga mo le lafoina o se faamaumauga fou.
  2. Saunia le ulufale mo le faʻapipiʻiina ma e aunoa ma le toilalo kiliki i luga o le loka ki ma se laupepa Uo na.
  3. Lolomi se pou i le kiliki o se ki "Lafo".

Faʻafetai i nei gaioiga, o le ulufale fou o le a le mafai ona faʻaaogaina e tagata faʻaoga e le oi lau lisi uo.

Faitau foi: Faʻafefea ona fai se pou i luga o le puipui VK

VK.com faʻatapulaʻaina faʻatapulaʻaina filifiliga mo le nanaina faʻamaumauga i luga o se itulau itulau patino. Pau a le mea e mafai ona e faia, e faʻatapulaʻaina le mafai gafatia o isi tagata, aofia ai tagata mai au uo lisi, i luga o lau puipui.

  1. I le VK, tatala le mataʻu i lalo lisi autu i le pito i luga taumatau o le itulau.
  2. Mai mea ua faʻasino atu agaʻi i le vaega "Tulaga".
  3. Faʻaaoga le folasaga menu i le itu taumatau o le itulau e matala, alu i le vaega "Faʻalilolilo".
  4. Lenei oe manaʻomia le tusiina o le faamalama i le poloka "Falemeli pou".
  5. Faʻavasega mea e talafeagai ai ma oe, fuafua i lou lava manaʻoga.
  6. Afai e te manaʻomia le fauina le sili ona faʻatapulaʻaina avanoa, ona faʻatino lea i tulaga uma e fa "Na o aʻu".

I luga o lenei, o le galuega o le tapunia nota i luga o le pa e mafai ona mafaufauina foia.

I luga o le Initaneti, e mafai ona e mauaina ni tusi talosaga e tuʻuina avanoa e matua le mafai i totonu o le social network VKontakte. O le mea lea, latou taumafai e faaseseina oe ina ia maua ai le lesitala faʻamaumauga - faʻaeteete!

E aoga foi faʻaopopo i mea uma o loʻo i luga pe afai e te manaʻomia e tuʻu atoa ese lau itulau, ona mafai lea ona e faia lea e ala i le faʻaopopoina o tagata i le lisi uliuli. O le mea moni, o lenei nana faiga e tele tapulaʻa, mo se faʻataʻitaʻiga, o le lavelave o le faʻagasologa ma le faʻatapulaaina o itu faasaina, e pei o le le mafai ona lafoina feau a le tagata lava ia, ae na o le pau lea o le auala e faʻaesea atoatoa.

Vaai foi: E faʻapefea ona fufulu le puipui VKontakte

Nana pou i luga o le vaipuna

Le gaioiga o le nana pou faʻapipiʻi i luga o le faʻalapotopotoga o loʻo sili atu le lautele nai lo le tulaga o se tagata faʻaaoga itulau. I lea tulaga, o le pulega mea uma na manaʻomia na tapena muamua, mo le lelei faʻafoeina o latou lava vaega pe lautele.

Luga o fautuaga ua tutusa lava aoga i VKontakte alalafaga ma vaega. E leai ni eseʻesega eseʻesega i le faʻasologa o le faia o faʻalilolilo tulaga, faʻalagolago i le ituaiga o itulau lautele.

A e manaʻo e tuʻua le avanoa i le vaega a le vaega i nisi o tagata e leai ni aia o le au faʻatonutonu poʻo ni faʻataʻitaʻiga, sui tulaga lautele faʻalilolilo o le kulupu, fai ia le lilo pe le faʻalilolilo.

  1. Alu i le faʻasologa autu i le vaega vaega.
  2. I le pito i luga o le lau, sui i le laupepa "Pulega" ma e alu i le lauʻeleʻele o le afioʻaga.
  3. I lalo o le avatar o lau kulupu, suʻe le aikona "… "tu lata ane i tafatafa o tusitusiga "O oe o se sui".
  4. Faʻaaoga le mataʻu i lalo lisi o vaega, alu i le Community Pulega.
  5. Ile faʻaogaina ose lisi o folauga, fesuiaʻi i "Tulaga".
  6. Saili le aitema i le lisi o tamaiti "Vaega" ma kiliki i luga.
  7. Suʻe le igoa i le pito i luga "Pa".
  8. Faʻaaoga le sootaga i autafa o lenei mea, filifili le ituaiga "Tapunia".
  9. Mo le fou parameter e aoga, kiliki Sefe.

O lenei o le pa o le a matua faʻamamaina ma mafai ona naʻo le pulega o lenei faʻalapotopotoga. E le gata i lea, o tagata e auai i le kulupu e le mafai ona lolomiina pou pe tusia ni manatu na oi latou.

Leai se tasi faʻatapulaʻaina oe i tuutuuga o faʻatulaga mea e te manaʻomia e tusa ma au oe lava fiafia - faʻataʻitaʻi!

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fai se pou i le puipui o le vaega VKontakte

Ina ia fausia se sili atu le le amanaiaina, e mafai foi ona e le gata suia le ituaiga o tagata lautele i tumaoti, ae tape foi faʻamatalaga faʻafesoʻotaʻi. E le gata i lea, pe a manaʻomia, i faʻatulagaina oe ua maua ai le avanoa e faʻaleaogaina ai nisi tautua, ona o lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaega o le a le maua i mea puʻeina leo poʻo ata puʻe ma ata.

Matou te moomoo ia te oe mea sili!

Pin
Send
Share
Send