Faila Faʻaliliuina e ala i le Yandex Disk

Pin
Send
Share
Send

O le Yandex Disk service e talafeagai e le gata ona o le mafai ona i ai mea taua faila mai soʻo se masini, ae faʻapea foi ona o ana mea i taimi uma e mafai ona faʻasoa i uo.

E sili ona aoga lea pe a e manaʻomia le lafoina o se faila tele i le tele o tagata i le taimi e tasi - naʻo le faʻapipiʻi i luga o le ao teuina ma na o se foaʻi i ai.

Auala e momoli ai faila e ala i le Yandex Disk

Muamua lava, faʻaopopo se fesoʻotaʻiga o le a oʻo atu i se faila poʻo se faila i lau "ao". A aliali mai le fesoʻotaʻiga, e tatau ona e kiliki i ai, pe a uma loa ona tatalaina se lisi o avanoa uma mo le lafoina i isi tagata faʻaaoga.

Mafaufau i metotia taʻitasi i auiliiliga sili.

Metotia 1: Fetufaʻi e ala i fesoʻotaʻiga lautele

I Yandex Disk, lafoina o se fesoʻotaʻiga e avanoa e ala i auaunaga e pei o:

  • VKontakte;
  • Facebook
  • Twitter
  • Faʻafeiloaʻiga;
  • Google+
  • Loʻu lalolagi

Mo se faʻataʻitaʻiga, ave VKontakte o le sili ona lauiloa fesoʻotaʻiga lautele.

  1. Kiliki i lona igoa ile lisi.
  2. O le a tatalaina se faamalama fou. Lenei e mafai ona e filifili poʻo ai e vaʻai le fesoʻotaʻiga i mea i totonu o lau fale teu oloa. A e manaʻomia se mea i se tagata se toʻatasi, tuʻu se faʻailoga "Auina mai feau tumaoti" ma filifili se uo mai le lisi.
  3. A manaʻomia, tusi se faʻamatalaga ina ia malamalama le na te faʻatauina oe. Kiliki "Lafo".

E tusa ai ma le mataupu faavae lava e tasi, avanoa i mea o loʻo i ai lou "ao" e mafai ona maua e tagata faʻaaoga o isi fesoʻotaʻiga lautele.

I le auala, e le tatau ona lesitala lau uo i Yandex Disk ina ia mafai ona download le faila maua i le komepiuta.

Metotia 2: Auina atu e ala ile Yandex Meli

Afai o oe o se tagata faʻaaoga a le Yandex meli auaunaga, e mafai ona faʻatoa vave ona lafoina le laupepa taua i le tagata E-Mail.

  1. Filifili mai le lisi "Meli".
  2. O le a tatalaina se faʻamalama ma le fomu mo le lafoina o le Yandex Mail tautua tusi. Lenei o le mataupu ma manatu o le a otometi ona lesitala. A manaʻomia, sui i latou ma ulufale i le uo tuatusi imeli. Kiliki "Lafo".

Faʻamolemole matau mai, afai matou te talanoa e uiga i le lafoina atoa o Yandex.Disk faila, ona avanoa lea mo download i totonu o le ZIP faila.

Metotia 3: Kopi ma lafo le sootaga

O le faila tuatusi i le fale teu oloa e mafai ona na ona kopiina ma lafoina tutoʻatasi i se feʻau e ala i se fesoʻotaʻiga lautele, meli poʻo seisi lava auala e le o iai i le lisi o Yandex.

  1. Kiliki Kopi Sootaga pe faʻaaoga le keyboard keyboard 'alo Ctrl + C.
  2. Faapipii le sootaga i totonu o le feau lafoina pepa i le kilikiina Faapipii i le anotusi menu po o ki Ctrl + V, ma lafo atu i se isi tagata. Mo Skype, e foliga mai pei:

O lenei metotia o le a talafeagai mo i latou e ua faʻaaogaina le faʻaaogaina o le Yandex Disk polokalama i luga o se komupiuta, aua e leai se mea lisi o le lafoina o filifiliga e pei ona i totonu o le upega tafailagi o le teuga tupe - e na o le mafai ona kopi le sootaga i le laupapa laupapa.

Metotia 4: Faʻaaogaina o se QR Code

Lua, oe mafai fausiaina se QR tulafono.

  1. Filifili aitema QR tulafono.
  2. E vave ona liua le soʻotaga ile ata lilo. E mafai ona faʻauia mai i se tasi o faʻailoga ma auina atu i se uo o le, faʻaaogaina le QR code reader, o le a tatalaina lenei sootaga i luga o lana telefoni.

E mafai foʻi ona faʻafaigofie mo oe pe a manaʻomia e vave lafoina le fesoʻotaʻiga e ala ile SMS poʻo se feau vave i luga o lau telefoni: faitau le numera, maua i se faʻatonuga ma lafo ma le filemu.

Yandex.Disk tagata faʻalauiloaina ua mautinoa e mafai ona faʻasoa faila i soʻo se auala talafeagai. E leʻi atoa se minute talu ona faia le soʻotaga, o le a mafai e lau uo ona vaʻai, download pe sefe le faila na teuina i lau disk.

Pin
Send
Share
Send