Analogga o le aloaia ICQ

Pin
Send
Share
Send

E tatau ona malilie e oʻo mai lava i aso nei, e le o tagata uma e mafai ona latou iloaina le aloaia ICQ tagata faʻatau. E te manaʻo i se mea sili atu pe o se isi - o se isi faʻasologa, sili atu galuega, o faʻasologa loloto ma isi mea faapena. O le mea e lelei ai, e i ai lava faʻatusatusaga, ma e mafai ona avea ma sui lelei mo le muamua ICQ tagata.

Sii mai ICQ mo fua

Faatusatusaina komepiuta

E tatau ona maitau vave le faʻapea ole fuaitau "tala faatusa o ICQ" mafai ona malamalama i ai i ni auala se lua.

  • Muamua, o polokalame ia e galue ma le ICQ protocol. O lona uiga, e mafai e le tagata faʻaaoga ona lesitala ii, faʻaaogaina lana tala o lenei fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, ma fesoʻotaʻi. O lenei tusitusiga o le a talanoa faapitoa e uiga i lenei ituaiga.
  • Lua, e mafai ona avea ma isi vave avefeau e tutusa ma ICQ e le mataupu faavae o faʻaaoga.

E pei ona uma ona faailoa atu, ICQ e le gata o le ave feʻaveaʻi, a o le tulafono o loʻo faʻaogaina i totonu. O le igoa o lenei maliega o le OSCAR. O se galuega faʻatulagaina feaveaʻi polokalama e mafai ona aofia uma tusi ma faʻasalalauga faila eseese, ma e le gata. O le mea lea, e mafai faʻatasi ai isi polokalame.

E tatau ona malamalama e oʻo mai i aso nei o le faiga mo le faʻaaogaina o avefeau ae le o fesoʻotaʻiga lautele mo fesoʻotaʻiga o loʻo tuputupu ae, ICQ o loʻo mamao ese mai le toe mauaina muamua ona lauiloa. Lea o le vaega autu o le tala faatusa o le masani feau polokalama ua toeititi tutusa tausaga pei o le muamua, vagana ai o nisi o latou e ui i lea e ui i lea ua alualu i luma se tasi auala pe o le isi ma na ola pea e oo mai i lenei aso i le itiiti ifo nisi ituaiga talafeagai.

QIP

QIP o se tasi o sili ona lauiloa ICQ vaega. O le lomiga muamua (QIP 2005) na tatalaina i le 2005, o le mulimuli faafou ole polokalame na tupu ile 2014.

Faʻapea foi, sa i ai se lala mo sina taimi - QIP Imfium, ae na mulimuli ane sopoia ma QIP 2012, lea na o le pau lea o lomiga. O le avefeau ua manatu galue, ae o le atinaʻeina o faʻafouga e manino lava e le o faia. Ole tusi talosaga e tele ma e lagolagoina le tele ole maliega - mai le ICQ i le VKontakte, Twitter ma isi mea faapena.

Faatasi ai ma mea lelei e mafai ona maitauina le tele o ituaiga o faʻatulagaina ma fetuʻutuʻunaʻi i faʻataʻitaʻiga, faigofie o le Ofisa ma le maualalo avega i luga o le faiga. I totonu o le minus, o loʻo iai le manaʻo e faʻaopopo lau sailiga i mea uma i luga o komupiuta i komepiuta i le tulaga masani, faʻamalosia se teugatupe e lesitala @ qip.ru ma tapunia tulafono, lea e maua ai sina avanoa mo le fausiaina tu masani faʻaleleia.

Download le QIP mo le leai

Miranda

Miranda IM o se tasi o le sili ona faigofie ae faʻafaigofie avefeau. O le polokalama ei ai le lagolago sisitema mo se lautele lisi o plugins e mafai ona faʻalauteleina tele galuega, faʻaleleia le fesoʻotaʻiga ma sili atu.

Miranda o se tagata faʻatau mo le galue ma le tele o faʻafeagaiga mo feʻau vave, e aofia ai le ICQ. E taua le taʻu atu o le polokalama na taʻua muamua o Miranda ICQ, ma e na o OSCAR e na ona galue. Le taimi nei, e lua faʻamatalaga o lenei avefeau - Miranda IM ma Miranda NG.

  • Miranda IM o tala faasolopito muamua, na faʻamatuʻuina i le 2000 ma o loʻo atinaʻe e oʻo mai i le aso. Moni, uma lata mai faʻafouga e le o fuafua i faʻatelega faʻaleleia o le faiga, ma o le tele o taimi o latou meaola sese. Tele taimi, atiaʻe tatala faʻamau o loʻo masani ona faʻasaʻo se vaega laititi o le vaega faʻapitoa.

    Sii maia Miranda IM

  • Miranda NG atiaʻe e tagata atiaʻe ua vavaeʻese mai le 'au autu ona o feeseeseaiga i le lumanaʻi o le polokalame. Latou sini o le faia o se sili fetuutuunai, tatala ma aoga avefeau. Le taimi nei, toʻatele tagata faʻaaogaina latou te iloaina o se sili sili ona lelei o le muamua Miranda IM, ma o aso nei o le muamua avefeau e le mafai ona sili atu i lona tupuga.

    Sii mai ia Miranda NG

Pidgin

O le Pidgin o se feau mai anamua, o le muamua lomiga lea na faʻamatu mai i tua i le 1999. Ae o le polokalame o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe malosi ma o nei aso e lagolago tele ai galuega faʻaonapo nei. O le mea sili ona lauiloa e uiga i Pidgin o le polokalama suia lona igoa tele taimi ao le i nofo i luga o lenei.

Ole vaega autu ole poloketi e galulue ma ole lisi lautele o fesoʻotaʻiga ile lautele. E aofia ai uma lava anamua ICQ, Jingle ma isi, faʻapea foi ma tagata onapo nei - Telegram, VKontakte, Skype.

O le polokalama o loʻo lelei faʻamamaina mo se tele o le faʻagaioia faiga, e tele faʻasologa loloto.

Sii mai le Pidgin

R & Q

R&Q o le sui o le & RQ, e pei ona malamalama i ai mai le igoa liua. Lenei avefeau ua le toe faʻafouina talu mai le 2015, o loʻo matua leiloa lava pe a faʻatusatusa i isi tala faatusa.

Ae e le faʻateia ai le vaega autu o le tagata kalani - o lenei polokalame na faia muamua faʻapitoa lava feaveaʻi ma mafai ona faʻaoga saʻo mai se auala i fafo - mo se faʻataʻitaʻiga, mai le USB flash drive. E le manaʻomia e le polokalama se faʻapipiʻi; ua tufatufaina vave i le faʻamaumauga e aunoa ma le manaʻoga mo le faʻapipiʻiina.

E le gata i lea, i totonu o le tele o aoga, e masani ona maitauina e tagata faaaoga se malosi aneti-spam faiga ma le tomai e teuteu lelei, sefe le fesoʻotaʻiga i luga o le sapalai ma le masini tuʻu ese, faʻapea foi ma le tele o isi. E ui ina fai sina leva le avefeau, ae o loʻo aoga pea, aoga, ma sili ona taua - talafeagai mo tagata e faimalaga tele.

Sii mai le R & Q

Faʻafiafia

Le galuega a le polokalame polokalame i totonu o le atunuʻu, faʻavae i luga o le & RQ tagata faʻatau, ma i le tele o auala pei o le QIP. O lenei o le polokalama pei ona oti, ona ua le toe faigaluega lona tusitala ma le poloketi i le 2012, e sili ona filifili e atiaʻe se avefeau fou o le a sili atu ona faʻaoso i le QIP ma o le a lagolagoina le tele o ituaiga o feau faʻatulafonoina o feau fou.

IMadering o se tatala, leai se polokalama. Lea i luga o le 'upega tafaʻilagi mafai ona e mauaina uma le muamua tagata faʻatau ma le tele o le numera o faʻaaoga faʻaaliga ma eseese suiga i le fesoʻotaʻiga, aoga ma vaega faʻapitoa.

Ae o le mea muamua, o loʻo mafaufauina pea e le tele o tagata e avea ma se tasi o le sili manuia le faʻasologa mo le galulue ma le tutusa ICQ.

Siiina le Faʻafiafia

Filifili

E le gata i lea, e aoga le taʻua o isi filifiliga mo le faʻaogaina o le ICQ protocol, seʻi vagana le komepiuta i le faiga o se polokalama faʻapitoa. E taua le taʻu muamua o ia vaega e le atiaeina tele ma tele polokalame o le taimi nei e le o galue pe e leʻo galue.

ICQ i agafesootai

Eseese fesoʻotaʻiga lautele (VKontakte, Odnoklassniki ma le tele o tagata mai fafo) ua i ai le agavaʻa e faʻaaoga le ICQ tagata faʻatau fausia i totonu o le tulaga nofoaga. A o le tulafono, e maua i le talosaga poʻo taʻaloga vaega. Lenei, faʻatagaina faʻamaumauga o le a manaʻomia foi i le auala tutusa, o se lisi lisi, emoticons ma isi galuega faʻaavanoa o le a avanoa.

O le faʻafitauli o nisi o i latou ua leva ona le toe tautua ma e leʻo galue nei, pe e le tumau foʻi.

O le galuega o le masalosalo aoga, talu ai e tatau ona e teuina le tusi talosaga i totonu o se isi browser laupepa ina ia fetaui uma luga o le fesoʻotaʻiga lautele ma i le ICQ. E ui o lenei filifiliga e aoga tele mo le tele o tagata faimalaga.

Vaega ma le ICQ VKontakte

ICQ i le browser

E iai faʻapitoa plug-in mo browser e faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia le tagata o tausia mo ICQ tuusaʻo i se 'upega tafaʻilagi browser. E mafai ona faʻatinoina tutoʻatasi e faʻavae i luga o polokalame tatala avanoa (tutusa Imadering), faʻapea foi ma faʻasalalauga faʻapitoa mai kamupani lauiloa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sili ona taʻutaʻua faʻataʻitaʻiga o le ICQ browser tagata faʻatau ile IM +. O le 'upega tafaʻilagi o loʻo feagai ma ni faʻamautu tulaga, ae o se lelei galue faʻataʻitaʻiga o se initaneti ave feaveaʻi.

IM + nofoaga

Ia e pei ona mafai, o le filifiliga o le a aoga tele mo i latou e fiafia e fesootai i ICQ ma isi maliega, e aunoa ma le faalavelaveina mai le galue i le browser po o se isi mea.

ICQ i masini feaveaʻi

I le taimi o le lauiloa o le OSCAR protokol, ICQ na sili atu ona lauiloa luga telefoni feaveaʻi. O le mea la ua tupu, i luga o masini feaveaʻi (e oʻo lava i luga o tablet poʻo aso nei ma le atamai) o loʻo i ai se lautele lautele o filifiliga eseese faʻaaoga le ICQ.

E i ai i laʻua ese foafoaga ma faʻatusatusaga o lauiloa polokalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, QIP. E i ai foi le aloaia ICQ talosaga. Ma o iinei foi, e tele naua e filifili mai ai.

E tusa QIP, e aoga le maitauina o le tele o masini ua mafai nei ona faʻaletonu faafitauli i lona faʻaaogaina. O le mea moni o le taimi mulimuli na faʻaogaina tele lenei talosaga i le taimi a i luga o le Android o le tolu puleaina 'autu o le Toe Foi, Fale, ma Faʻatulagaina. O le mea la ua tupu, o faʻatulagaina ua ulufale i le oomiina le ki o le igoa lava e tasi, ma luga o le tele masini i aso nei ua misi. E oo lava i faʻafitauli feaveaʻi o loʻo faʻasolosolo malie atu i le pito i tua ona o le mea moni e leʻi faʻafouina mo Android onapo nei.

Nei o nisi o sili ona lauiloa tagata faʻatau mo ICQ i luga o Android-faavae telefoni feaveaʻi:

Sii mai le ICQ
Sii mai le QIP
Sii mai IM +
Sii maia le Mandarin IM

Faaiuga

Oe pei ona e vaʻai, e tusa lava pe le mafai ona e mauaina le tagata o tausia au miti, e mafai ona e faia oe lava i luga o le faʻavae o ni filifiliga filifilia sili atu i luga, faʻaaoga le tele o ituaiga uma o browser ma le matala o le numera o nisi feau vave. E le gata i lea, o le lalolagi faʻaonapo nei e le faʻatapulaʻaina le mafai ona faʻaogaina le ICQ i le taimi e faʻaaogaina ai se telefoni poʻo se laulau. Faaaogaina lenei vave feau faafeiloaiga ua avea sili faigofie ma sili atu galuega nai lo le taimi muamua.

Pin
Send
Share
Send