Aveese uo Facebook

Pin
Send
Share
Send

Afai o lau meaʻai ua pupuni ma faʻasalalauga le talafeagai poʻo ua e le manaʻo e vaʻai seisi tagata poʻo ni isi foʻi uo i lau lisi, ona e mafai loa lea ona le toe lesia mai ia te oe pe aveʻesea mai lau lisi. E mafai ona e faia le mea tonu lea i lau itulau. E tele auala e mafai ona e faʻaogaina ai lenei auala. O i latou taʻitasi ua fetaui mo tulaga eseese.

Matou te aveese le tagata faaaoga mai uo

Afai e te le toe manaʻo e vaʻaia se tagata faʻapitoa i lau lisi, e mafai ona e tapeina o ia. Lenei ua faia faigofie, i ni nai laasaga:

  1. Alu i lau oe lava itulau i le mea e te manaʻo e faʻatino lenei faʻatonuga.
  2. Faʻaaoga le tulaga suʻega i luga ole upega tafailagi e vave maua ai le tagata manaʻomia. Faʻamolemole e matau mai afai o loʻo i ai ma oe o se uo, pe a suʻesuʻe i se manoa, o le a faʻaalia o ia i le tulaga muamua.
  3. Alu i le itulau lava oe a lau uo, i le itu taumatau o le ai ai se koluma lea e te manaʻomia e tatala ai le lisi, pe a uma ona e mafai ona aveese lenei tagata mai lau lisi.

O lenei o le a e le vaʻaia lenei tagata faʻaoga o se uo, ma e te le vaʻai i lana faʻasalalauga i totonu o lou taimi. Peitaʻi, e mafai lava ona vaʻai le tagata lea i lau lava itulau. Afai e te manaʻo e puipuia o ia mai lenei, ona e manaʻomia lea e poloka ia.

Faitau atili: Faʻafefea ona poloka se tagata ile Facebook

Tuʻu le pasi mai sau uo

O lenei metotia e fetaui lelei mo latou e le mananaʻo e vaʻai i le lolomiga a latou uo i le latou taimi. Oe mafai faʻatapulaʻa o latou foliga mai luga o lau itulau e aunoa ma le aveeseina o se tagata mai lau lisi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e lolo mai ia te ia.

Alu i lau lava itulau, pe a uma ona e manaʻomia e sailia se tagata i le saʻiliga i luga o le Facebook, pei ona faamatalaina i luga. Alu i lana talaaga ma i le itu taumatau o le ae vaʻai i se laupepa "Ua lesitala oe". Faʻapipiʻi i luga e faʻaali ai se lisi o mea e te manaʻomia e filifili ai Tuʻu le pasi mai faʻafouga.

Ole taimi nei e te le vaʻai i ni faʻafouga mo lenei tagata i lau fafaga, ae o le a ia uo pea ma oe ma o le a mafai ona faʻamatala i au pou, vaʻai lau itulau ma tusi ni feau ia oe.

Tuʻu le pasi mai le tele o tagata i le taimi e tasi

Faapea o loʻo iai ni au au uo e masani ona talanoaina se mataupu e te le fiafia iai. E te le manaʻo e mulimuli i lenei mea, o lea e mafai ai ona e faʻaaogaina le faʻamutaina o le lesitala. Ua faia lenei mea e pei o lenei:

I lau oe lava itulau, kiliki i le aū i le itu taumatau o le vave fesoasoani lisi. I le lisi e tatala, filifili Tala Fou Fafaga.

O lenei ua e vaʻai i se fou menu i luma o oe, i le mea e tatau ona e filifilia le aitema "Unsubscribe mai o tagata e nana a latou pou". Kiliki i luga e amata teuteu.

O lea e mafai ona e faʻailogaina uma uo e te manaʻo e tuʻu le lisiti mai, ona kiliki Faiae faʻamaonia ai au gaioiga.

O lenei e faʻamaeʻaina le faʻatulagaina o saofaga, sili atu le taua lomiga e le aliali mai i lau talafou feed.

Faʻafeiloaʻi sau uo i lau lisi tau uo

O se lisi o tagata e pei o tagata masani e avanoa i luga o le Facebook agafesootai, lea e mafai ona e siiina lau uo filifilia. O le siitia atu i lenei lisi o lona uiga o le mea e faʻamuamua ai le faʻalauiloaina o ana faʻasalalauga i lau vaitafe o le a tuʻuina i lalo i le sili ona maualalo ma i se maualuga maualuga faʻamoemoeina e te le iloa ai lava uo lenei faʻasalalauga i lau itulau. O le fesiʻi atu i le tulaga o le uo o loʻo faʻatinoina faapenei:

Ae, alu i lau oe lava itulau itulau i le mea e te manaʻomia. Faʻaoga Facebook suʻe ina ia vave maua se uo e te manaʻomia, ona e alu lea i lana itulau.

Saili le tatau le faʻailoga i le itu taumatau o le avatar, faʻapipiʻi i luga o le faʻataʻamilosaga e tatalaina le seti lisi. Filifili aitema "Masani"e faaseʻe se uo i le lisi lea.

Ua maeʻa le faʻatulagaina, i soʻo se taimi e mafai ai ona e toe siiina mai le tagata i le tulaga o se uo pe, faʻapea, aveese o ia mai uo.

Pau lea o mea e te manaʻomia e iloa e uiga i le tapeʻeseina o uo ma le aveesea mai ia latou. Faʻamolemole ia matau e mafai ona e sainia mo se tagata toe foi i soo se taimi, peitaʻi, afai na aveʻese mai ana uo ma ina ua e toe lafoina o ia se talosaga toe, o ia o le a i luga o lau lisi pe a na ia talia lau talosaga.

Pin
Send
Share
Send