REAPER 5.79

Pin
Send
Share
Send

I totonu o le tele o polokalame mamanuina e fatuina musika, o se tagata e le masani ai PC tagata e ono leiloa. E oʻo mai i le taimi nei, digital audio workstations (o le mea lena e taʻua o na polokalama), e tele lava, e faʻapena ona faigofie tele le faia o se filifiliga. O se tasi o mea e sili ona lauiloa ma faʻalelei atoatoa o le Reaper. O le filifiliga lea oi latou e fia maua le tele o avanoa ma le laititi o le polokalame lava ia. O lenei fale faigaluega e mafai ona faʻaigoaina o se mea uma i totonu o se tasi fofo. E uiga i le mea a ia e lelei tele, o le a tatou taʻu atu i lalo.

Matou te fautuaina oe e faʻamasani oe i le: Polokalama faasaʻoina o musika

Multitrack faatonu

O le galuega autu i le Reaper, o lona uiga o le faia o musika vaega, e faia i luga o auala (track), e mafai ona avea ma soʻo se numera. I le maitauina, o ala i lenei polokalame e mafai ona faʻapipiʻi, o lona uiga, i luga o nei tasi e mafai ona e faʻaaogaina ni mea faigaluega. O le leo o latou taʻitasi e mafai ona faʻagaioia tutoʻatasi, ma mai le tasi auala e mafai ona e faʻasaʻoina fua le lafoina i se isi

Mea faimusika faʻamalosi

E pei o soo se DAW, o loo iai i le auupega a Reaper se seti o auupega mole meafaigaluega e mafai ai ona e lesitala (tala) vaega o drums, keyboard, manoa, ma isi. O nei mea uma, ioe, o le a faʻaalia i le multi-track editor.

E pei o le tele o polokalame tutusa, mo le sili atu ona faigofie galuega ma mea fai musika e iai le Piano Roll window, lea e mafai ai ona e resitaraina se fati. O lenei elemene i le Ripper e sili atu lona manaia nai lo le Ableton Live ma ei ai le mea tutusa ma lena i FL Studio.

Tuufaatasi masini tafailagi

O le JavaScript masini komepiuta o loʻo fausia i totonu o le fale faigaluega, e maua ai e le tagata faʻaaoga le tele o isi faʻaaliga. Lenei ole polokalame faakomepiuta e faʻaputuputu ma faʻatinoina le source code o plugins, lea e sili atu ona malamalama i ai tagata faʻapolokalame, ae le mo tagata masani ma tagata fai musika.

O le igoa o ia mea faʻapipiʻi i Reaper e amata i mataitusi JS, ma i le faʻapipiʻi pusa o le polokalama e tele naua o mea faʻapena. La latou togafiti o le punavai code o le plugin mafai ona suia i le taimi, ma o suiga na faia o le a aoga i le taimi lava.

Mea palu

O le mea moni, o lenei polokalame e mafai ai ona e faʻatonutonu ma faʻatonutonu le leo o mea taʻalo taʻalo ua faʻatonuina i le tele-ala faʻatonutonu, faʻapea foʻi ma le aofaʻiga o musika atoa. Ina ia faia lea mea, e saunia e le Reaper se mea e palu ai mea faʻaalu, luga o auala e faʻatonu ai mea faigaluega.

Ina ia faʻaleleia atili le leo lelei i lenei fale faigaluega o loʻo i ai se tele seti o meafaigaluega meafaigaluega, e aofia ai equalizers, compressors, reverbs, filter, delay, pitch ma le tele o isi.

Lauga o Teutusi

Toe foʻi atu i le faʻatonutonu tele ala, e aoga le maitauina i lenei faamalama Ripper, e mafai ona e teuteu le teutusi o leo ala mo le tele o tapulaa. Faatasi ai ma i latou, o le tele, panorama ma MIDI tapulaʻa fuafuaina i se ala patino o le plugin. E mafai ona faʻasaʻoina vaega e fola lelei o teutusi pe iai se suiga gofie.

MIDI Lagolago ma Faʻatonutonuina

E ui lava i lona laititi, e manatu lava Reaper o se polokalama faʻapolofesa mo le fausiaina o musika ma faʻaleleia leo. O se mea e masani ai ona faʻaaogaina e le oloa lenei le MIDI mo le faitauina ma le tusitusi, faʻapea foʻi ma avanoa lautele mo le faʻatonutonuina o nei faila. E le gata i lea, faila MIDI iinei e mafai ona i luga o le ala tutusa ma mea faigaluega masiina.

MIDI masini lagolago

Talu ai o loʻo matou talanoa e uiga i le lagolago MIDI, e taua le faʻailoaina o Ripper, o se DAW faʻaaloalogia, e lagolagoina foi fesoʻotaʻiga masini MIDI, pei o keyboard, masini talipalau, ma isi lava manipulators o lenei ituaiga. Le faʻaogaina o nei meafaigaluega, e le gata e mafai ai ona taʻalo ma faʻamaumau ni pesega, ae ia faʻatonutonu foʻi faʻatonutonuina eseese faʻatonutonu ma tui e maua i totonu o le polokalama. O le mea moni, muamua a e manaʻomia le faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga meafaigaluega i le tapulaʻa.

Lagolago mo eseese leo leo

E lagolagoina e Reaper mea nei e faila faila: WAV, FLAC, AIFF, ACID, MP3, OGG, WavePack.

3rd party plugin lagolago

Le taimi nei, leai digital digital workstation e faʻatapulaʻa naʻo ia i lona lava seti o mea faigaluega. O le ripper e leai foi se tuusaunoaga - o lenei polokalame e lagolagoina VST, DX ma AU. O lona uiga e mafai ona faʻalauteleina lana galuega faʻatasi ma le vaega lona tolu o loʻo i totonu o faila VST, VSTi, DX, DXi ma AU (naʻo le Mac OS). E mafai e i latou uma ona avea o ni mea faigaluega ma mea faigaluega mo le gaosia ma le faʻaleleia o le leo e faʻaaogaina i le mea palu.

Faʻafesoʻotaʻi ma le aufaitala leo lona tolu vaega

O le Reaper e mafai ona faʻafetauiina ma isi polokalame tutusa, e aofia ai le Sound Forge, Adobe Audition, Free Audio Editor ma le tele o isi.

ReWire Tekonolosi Lagolago

I le faʻaopopoga i le faʻapipiʻiina ma polokalame tutusa, e mafai foi e le Reaper ona galulue faʻatasi ma ni polokalama e lagolagoina ma o loʻo tamoʻe i le faʻavae o le ReWire technology.

Le puʻeina leo

E lagolagoina e le Reaper le puʻeina o leo mai se masini puʻupuʻu ma isi masini. O le mea lea, o se tasi o ala o le faʻatonutonu le tele o ala e mafai ai ona puʻeina le leo leo e sau mai le masini faʻaeletonika, mo se faʻataʻitaʻiga, se leo, pe mai le isi masini mai fafo e fesoʻotaʻi i le PC.

Aumai ma momoli faila o leo

Lagolago mo leo leo na taʻua i luga. O le faʻaaogaina o lenei vaega o le polokalame, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona faʻaopopo leo lona tolu vaega (faʻataʻitaʻiga) i lona faletusi. A e manaʻomia le sefe o le poloketi e le i lau oe lava Riper format, ae o se leo faila, lea e mafai ona faʻalogologo i ai i soʻo se musika taʻalo, oe manaʻomia le faʻaogaina galuega faʻatulagaina. Na o le filifili o le ala ata manaʻomia i lenei vaega ma sefe i lau PC.

Lelei:

1. O le polokalama aveina a laʻitiiti a avanoa i luga o le hard drive, ao i ai i lona seti tele aoga ma talafeagai galuega mo galuega faʻapitoa ma le leo.

2. Faigofie ma faigofie vaʻaiga foliga.

3. Satauro-tulaga: le fale faigaluega e mafai ona faapipii i komepiuta ma Windows, Mac OS, Linux.

4. Multilevel rollback / toe fai o gaioiga a tagata.

Le atoatoa

1. O le polokalama e totogi, le faʻataʻitaʻiga lomiga e aoga mo le 30 aso.

2. E leai se mea ua makaina.

3. I le amataga muamua, e tatau ona e eli loloto i totonu o tulaga ina ia saunia ai mo le galuega.

Reaper, o se faʻasologa o taimi mo Rapid Environment mo Audio Production Engineering ma Recording, o se meafaigaluega sili lea mo le fausiaina o musika ma le faʻatonutonuina o faila. O le seti o aoga aoga lea DAW aofia ai o le mataina, aemaise mafaufau i lona laʻititi laupepa. Ua manaʻomia le polokalama i le tele o tagata faʻaaoga e fatuina musika i le fale. E aoga tele le faʻaaogaina mo ia faʻamoemoe, e te filifili lava, matou te mafai naʻo le fautuaina Riper o se oloa e matua manaʻomia le gauai.

Talia le faʻataʻitaʻiga o le Reaper

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.80 i fafo mai 5 (5 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Sony Acid Pro Mafuaaga Nanostudio Sunvox

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Reaper ose komepiuta malosi tele numera e mafai ona e faia, saunia, ma teuteu leo ​​eseese tele.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.80 i fafo mai 5 (5 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Cockos Incorporated
Tau: $ 60
Tele: 9 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 5.79

Pin
Send
Share
Send