Faʻaliliu le PDF i le PowerPoint

Pin
Send
Share
Send

O nisi taimi e tatau ona e maua ni faʻamatalaga i seisi ituaiga faʻatusa nai lo oe. E tumau pea pe a suʻe ni auala e faitau ai lenei faila, pe ave i se isi faʻasologa. O lena e uiga i le mafaufauina le lona lua filifiliga e aoga e talanoa i sili auiliiliga. Aemaise a o i le PDF faila e manaʻomia le liliuina i le PowerPoint.

Liliu PDF i le PowerPoint

E mafai ona e vaʻai ile faʻaliliuga ole faʻataʻitaʻiga ii:

Lesona: Faʻafefea ona faʻaliliu le PowerPoint i le PDF

Ae paga lea, i lenei tulaga, o le polokalama polokalama e le mafai ona tuʻuina mai le PDF tatalaina le galuega. E naʻo oe e faʻaogaina le tolu-vaega polokalama, lea e faʻapitoa ai i le faʻaliliuina o lenei tulaga i isi tagata.

Le isi, e mafai ona e mauaina se tamaʻi lisi o polokalame mo le liliuina o PDF i le PowerPoint, faʻapea foi ma le faʻavae o la latou galuega.

Faiga 1: Nitro Pro

O se mea lauiloa ma aoga meafaigaluega mo le faigaluega ma PDF, e aofia ai le liliuina o ia faila i pepa faʻatumu o le MS Office suite.

Sii mai le Nitro Pro

Faʻaliliuina se PDF i se folasaga faigofie tele iinei.

  1. Muamua e tatau ona utaina le faila faila manaʻo i totonu o le polokalama. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona na toso le manaʻomia faila i totonu o le faigaluega faamalama o le talosaga. E mafai foi ona e faia lea i totonu ole auala masani - alu ile tab Faila.
  2. I le lisi e matala, filifili "Tatala". O le lisi o faʻaaliga o le a aliali mai ile itu e te maua ai le faila o loʻo manaʻomia. E mafai ona suʻesuʻe uma i luga o le komepiuta lava ia ma i totonu o cloud cloud stor - DropBox, OneDrive ma isi mea faapena. Ina ua uma ona filifilia o le faʻasinomaga e manaʻomia, o le a faʻaalia filifiliga i le itu - o lo oi ai nei faila, o faʻasalalauga ala, ma isi. O lenei faʻatagaina oe e lelei saili mo mea tatau PDF.
  3. O le faʻaiuga lea, o le faila o loʻo manaʻomia o le a utaina i totonu o le polokalama. O lea e mafai ona e vaʻai i ai iinei.
  4. Ina ia amata le liua, alu i le lau Liua.
  5. O iinei e tatau ona e filifili "I le PowerPoint".
  6. O le liua faamalama o le a tatalaina. Lenei e mafai ona e faia faʻatulagaina ma faʻamaonia uma faʻamaumauga, faʻapea foʻi ma faʻamaoti ai le faʻatonu.
  7. Ina ia filifilia se auala lavea, e tatau ona e alu i le eria Faʻasilasilaga - iinei e te manaʻomia e filifili le tuatusi tulaga.

    • Le tulaga o loʻo seti iinei. "Faila ma le faila faila" - Le faʻasalalauga faʻaalia o le a sefe i le mea e tu ai PDF.
    • Preset Faila tatala faamau "Vaʻaiga lautele"e filifili le faila o le mea e sefe le pepa ile browser.
    • "Fesili i le gasologa" lona uiga o lenei fesili o le a fesiligia pe a maeʻa le faʻaliliuga faagasologa. E taua le maitauina o se filifiliga faapena o le a faʻaopopo ai le faʻapipiʻi, talu ai o le liua o le a tupu i le komepiuta cache.
  8. Ina ia feutagai ai ma liua faagasologa, kiliki "Filifiliga".
  9. O se faʻamalama faʻapitoa o le a tatalaina pe a faʻavasega mea uma i vaega talafeagai. E taua le maitauina o loʻo i ai le tele o tulaga 'eseʻese iinei, o lea e le tatau ona e tago i se mea iinei e aunoa ma le iloa talafeagai ma le manaʻoga tuʻusaʻo.
  10. I le iuga o nei mea uma e tatau ona e oomi le faʻamau Liuae amata le suiga liua.
  11. O le pepa aloaia faaliliuina i PPT o le a maua i le muamua faailoa faila.

E taua le maitauina o le vaivaiga autu o lenei polokalame o le vave taumafai e tumau pea tuʻufaʻatasia i totonu o le faiga ina ia ma lana fesoasoani uma PDF ma PPT pepa o loʻo matala masani. E matua popole lava lenei mea.

Metotia 2: Aofai PDF Converter

O se lauiloa polokalame mo le galulue ma faʻaliliu PDF i ituaiga uma o ituaiga. E galue foi ma le PowerPoint, o lea sa le mafai ona e manatua e uiga i ai.

Sii maia Le Aofai PDF Converter

  1. I le faigaluega o le polokalame o le taimi nei e mafai ona vave vaʻai le laiga, lea e tatau ona e sailia le faila PDF talafeagai.
  2. A uma ona filifilia, e mafai ona vaʻaia le pepa i le itu taumatau.
  3. O lenei e tumau pea e kiliki i le ki i le pito i luga "Vaega" ma lanu samasama.
  4. O se faʻamalama faʻapitoa o le a tatalaina vave e faʻatulaga le liua. Tolu tabs ma tulaga eseese o loʻo faʻaalia i le itu tauagavale.
    • Le mea e tautala mo ia lava: iinei e mafai ona configigure le mulimuli auala o le fou faila.
    • "Liliu" faataga oe e matamata le faʻamatalaga i le pepa mulimuli. Aoga pe a faʻapea e le faʻatulagaina itulau i le PDF e pei ona tatau.
    • "Amata le liua" faʻaalia ai le lisi atoa o faʻatulagaina o le a tupu ai le faʻagasologa, ae o se lisi, e aunoa ma le ono mafai suiga.
  5. E tumau e tata le faʻamau "Amata". A uma lena, o le liua faagasologa o le a tupu. I le taimi lava e maeʻa, o le faila ma le faʻaiuga faila o le a otometi ona tatalaina.

O lenei metotia e iai ona vaivaiga. O le mea autu - le masani ona o le polokalama e le fetuunaia le laupepa itulau i le mulimuli pepa i le tasi ua taua i le tupuʻaga. O le mea lea, o ata faʻasolo e masani ona sau i fafo ma paʻepaʻe paʻu, e masani lava mai le pito i lalo, pe a fai o le tulaga masani itulau e leʻi faʻapipiʻi i le PDF.

Metotia 3: Abble2Extract

Leai se isi lauiloa talosaga, o loʻo fuafua foi mo le faʻatonutonuina muamua teuteuga o PDF ae le i faʻaliliuina.

Sii mai le Abble2Extract

  1. E tatau ona faʻaopopo le faila manaʻomia. Ina ia faia lea mea, oomi le ki "Tatala".
  2. O se laiga masani o le a tatalaina lea e te manaʻomia le mauaina le pepa PDF manaomia. Ina ua uma ona tatalaina e mafai ona suesueina.
  3. O le polokalame e galue i auala e lua, lea e suia e le fa faʻamau i le agavale. O le a "Faʻatonutonu"pe e "Liliu". Ina ua uma ona lalagaina o le faila, o le liua auala otometi galue. Ina ia suia le pepa aloaia, kiliki i luga o lenei ki e tatala ai le faʻaputuga o le meafaigaluega.
  4. E sui oe "Liliu" filifili mea talafeagai. E faia lea pe i le kilikiina o le agavale agavale i luga o paʻepaʻe faʻapitoa, poʻo le oomiina le faʻamau "Mea uma" luga o le meafaigaluega i luga o le polokalame ulu. Lenei o le a filifilia uma faʻamatalaga e faʻaliliu.
  5. O lenei o lo o totoe e filifili le mea o mea uma e liliu. I le mea lava e tasi i le polokalama ulu oe manaʻomia le filifilia o le taua Malosiaga.
  6. O se browser o le a tatalaina lea e te manaʻomia e filifili le nofoaga o le a liua faila faila o le a teuina. Ole taimi e maeʻa le liua, le pepa mulimuli o le a otometi ona tatalaina.

E tele faʻafitauli o le polokalama. Muamua, o le fua fua mafai mafai ona liliu atu i luga i le 3 itulau i le taimi. O lona lua, e le gata e fetaui lelei le faʻasologa o ata i itulau PDF, ae e tele foʻi ina faʻaleaogaina le lanu lanu o le pepa aloaia.

Tulaga tolu, e faʻaliliu i le 2007 PowerPoint faʻatulagaina, e mafai ona oʻo ai i ni mea o loʻo ogatasi ma mataupu faʻasesega.

O le aʻoga faʻapitoa o le laʻasaga i lea laasaga aʻoaʻoga, lea e faʻaliliu i taimi uma e faʻalauiloa ai le polokalama ma e fesoasoani ai ma le filemu ia maeʻa le liua.

Faaiuga

I le uma, e tatau ona maitauina o le tele o metotia o loʻo faia pea mamao ese mai le lelei liua. Tusa lava, e tatau ona faʻaliliuga atili le faʻaaliga ina ia sili atu le lelei.

Pin
Send
Share
Send