Nana ata VKontakte

Pin
Send
Share
Send

I nisi tulaga, tagata e faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte atonu e manaʻomia e nana ai ni oe lava ata. Poʻo le a lava le mafuaʻaga mo le nana, o le VK.com pulega ua maeʻa saunia mea uma e tatau ai mo tagata taʻitasi.

Ae e te leʻi amataina le faʻagaioiga tapunia ata, ua fautuaina e iloa lelei mea taua, aua i nisi taimi, o ata e faigofie ona tape. Afai e manaʻomia e tapuni le ata mai se tasi pe faʻaaogaina uma, mulimuli i faʻatonuga i lalo ifo, fuafua i lau mataupu.

Nana le ata VKontakte

Muamua lava, e taua le malamalama o le tele o tulaga pe a e manaʻo e nana au ata, ma o le fofo i faafitauli taʻitasi taʻitasi e manaʻomia le iloiloina. Ile tele o tulaga, e moni lava soʻo se faʻafitauli ma ata VKontakte ua foʻia e ala ile aveʻese.

A e nana au ata, manatua o nisi mea, o gaioiga na faia e le mafai ona toe suia.

O faatonuga o loʻo i lalo e faʻatagaina oe e faigofie ona foʻia le faʻafitauli o le nana o ata i lau oe itulau i se tasi foliga poʻo le isi, e fuafua i mea e te manaʻo e 'ausia.

Nana le ata i luga o le itulau a le tagata lava ia

E pei ona e iloa, i luga o le itulau patino o tagata taʻitasi VKontakte o loʻo i ai se poloka faʻapitoa o ata, o loʻo tuʻufaʻatasia ata eseese faʻasolosolo a o faʻaopoopoina. Lenei, uma faʻapipiʻi ata ma sa sefe e le tagata faʻaaogaina ua amanaia.

O le faiga mo le nana o ata mai lenei poloka o le masani ai mo le tele o tagata faʻaaoga ma e le mafai ona mafua ai ni faʻafitauli matuia.

  1. Alu i le vaega Laʻu Itulau auala uma i le lisi autu.
  2. Saili le poloka faʻapitoa ma ata i luga o lau lava itulau.
  3. O le aofai o faʻaalia ata i lenei poloka le mafai ona sili atu nai lo fa vaega.

  4. Faasino i luga o le ata e tatau ona e nana.
  5. Ole mea lea e tatau ona e kiliki i luga o le koluse matata lea e aliali mai i le pito i luga taumatau o le ata ma se laupepa Nana.
  6. A uma ona kiliki i le ki e pei ona taua, o le ata e sosoʻo i le seese ua seʻe atu e sui i lona tulaga.
  7. E fautuaina e silasila lelei ile faʻaaliga o loʻo aliali mai i luga ole ata muamua. O i iinei e mafai ona e toe faʻafoʻi le ata ua tape mai le lipine lea e ala i le kilikiina o le sootaga Soloia.

  8. A faʻapea o ata uma o loʻo tape mai le lipine poʻo ona o lo latou siʻitia i se tumaʻoti album ma le faʻatapulaʻaina o aia tatau, o lenei poloka o le a suia laititi.

A maeʻa uma gaioiga na faia, o le nanaina e mafai ona manatu e maeʻa. Faʻamolemole e matau o le aveeseina o ata mai le lipine lea e naʻo le lima na, o lona uiga, mo nei mafuaʻaga e leai ni faʻatuatuaina faʻaleleia poʻo ni tusi talosaga.

Nana le ata ma le faailoga

E masani ona tupu se uo o oe pe naʻo se tagata masani e vaʻaia oe i se ata poʻo se ata e aunoa ma lou iloa. I lenei mea, e mafai ona faʻaogaina le vaega faʻapitoa o tulaga lautele. VKontakte fesoʻotaʻiga.

I le faiga o le nana ata i le mea na e igoa ai, gaioiga uma tupu mai i le itulau tulaga. O le mea lea, pe a uma ona mulimuli i fautuaga, o ata uma i le mea na e faailogaina o le a aveese.

  1. Tatala le menu autu VK i le kiliki i luga o lau oe lava ata ata i le pito i luga taumatau o le itulau.
  2. Alu i le vaega i le lisi e tatala. "Tulaga".
  3. Ole mea lea, e tatau ona e sui ile faʻalilolilo tab e ala ile lisi o mea.
  4. I le polokaina poloka "Laʻu itulau" saili mea "O ai e vaʻai i ata na ou maitauina".
  5. I tafatafa o le igoa na tusia muamua, tatala le isi lisi ma filifili "Na o aʻu".

O lenei, afai e taumafai se tasi e faʻailogaina oe i se ata, o le faʻailoga e faʻaalia o le a vaaia na o oe. O le mea lea, o le ata e mafai ona manatu ua natia mai tagata le faʻaaogaina.

O le VKontakte pulega faʻataga oe e faʻapipiʻi atoatoa soʻo se ata, ae i ai ma nai faʻatapulaʻaina faʻatapulaʻa o le tausaga matua. Afai e i ai se tagata e faʻaaoga se ata masani ma oe, naʻo le pau lava le auala e mafai ai ona talosaga mo le aveeseina.

Ia faaeteete, o tulaga faalilolilo o ata faailogaina faatatau i ata uma e aunoa ma se tuusaunoaga.

Ufiufi album ma utaina ata

E masani lava, o se faʻafitauli e tulaʻi mai mo tagata faʻaaoga pe a manaʻomia e nana se ata poʻo se ata e faʻapipiʻi i luga o le upega tafailagi. I lenei mataupu, o le tali e taoto tuusaʻo i le tulaga o le faila ma nei faila.

Afai o le faʻatulagaina faʻatulagaina tulaga faʻatagaina oe e vaʻai i le album poʻo se numera o faʻapitoa faʻapitoa mo oe o loʻo i ai le teuga tupe, ona faʻaalia lea o nei faila i le lipine ma ata i luga o lau lava itulau.

Afai e te manaʻomia le setiina o se tulaga faʻapitoa faʻalilolilo tulaga, naʻo ni ata e tatau ona faia ma le lima.

  1. Alu i le vaega "Ata" auala uma i le lisi autu.
  2. Ia nana se ata ata, faʻapipii i luga.
  3. E le mafai ona faʻatonutonuina tulaga faʻalilolilo i le faʻalavelave "Ata i luga o loʻu puipui".

  4. I le pito i luga taumatau, kiliki i le aikona ma se meafaigaluega "Faʻasaʻoina se album".
  5. I le teuteu faamalama o le filifilia ata album, saili le tulaga faalilolilo poloka.
  6. Lea oe mafai ona nana lenei folder ma ata mai tagata uma pe tuua le avanoa naʻo uo.
  7. O le setiina fou o le tulaga faʻalilolilo, e faʻamaonia ai tapunia album, kiliki Sefe Suiga.

O seti tulaga faalilolilo mo le ata album, i le tele o tulaga, e le manaʻomia se faamaoniga. Afai o loʻo iai pea sou manaʻoga e faʻamautinoa o loʻo saʻo le faʻatulagaina, o na ata lilo e vaʻaia na o oe, e mafai ona e fai atu i se uo e alu i lau itulau ma ia mautinoa e fai ma ona sui pe o loʻo nana faʻamatalaga.

O le a le tulaga masani, naʻo le album e faʻalilolilo Ua sefeina ata.

E oʻo mai i le taimi nei le pulega VKontakte, le mafai ona nana se ata e tasi. O le mea lea, ia nana se isi ata vaʻaia, o le a e manaʻomia e fatuina se isi album ma le talafeagai faʻalilolilo nofoaga ma faʻasolo le faila i ai.

Vaʻai faalelei au lava faʻamatalaga ma faʻamoemoe ia e manuia!

Pin
Send
Share
Send