Avetaavale download metotia mo le Toshiba Satellite A300 laptop

Pin
Send
Share
Send

Afai e te manaʻo i lau komepiuta e galue lelei i le tele e mafai, ona e tatau ona faʻapipiʻi le avetaavale mo ana masini uma. Faatasi ai ma isi mea, o lenei o le a faʻaititia le tutupu ai o mea sese tele i le taimi o gaioiga o le faʻagaioiga. I le tusitusiga o lenei aso, tatou te vaʻavaʻai i metotia ia o le a faʻapipiʻi ai Toshiba's Satellite A300 laptop software.

Tikia ma faʻapipiʻi polokalama mo le Toshiba Satellite A300

Ina ia faʻaaogaina se tasi o metotia faʻamatalaina i lalo, e te manaʻomia le ulufale i le Initaneti. O metotia lava latou e ese teisi mai le tasi i le isi. O nisi o latou e manaʻomia le faapipiiina o isi polokalama, ma i nisi tulaga, e mafai ona e faia atoatoa ma le fausia-i mea faigaluega Windows. Sei o tatou vaʻai totoʻa i vaega uma nei filifiliga.

Metotia 1: O le faʻamatalaga aloaʻia o le komipiuta komipiuta

Soo se mea o loʻo e manaʻomia, o le mea muamua lava e te manaʻomia e sailia i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia. Muamua, oe faʻataʻitaʻia le tulaga lamatia o le tuʻua o le polokalama komepiuta i luga o lau komepiuta e ala i le lalagaina o polokalama mai isi vaega. Ma lona lua, i luga o punaoa aloaʻia o le lata mai faʻaaliga o avetaavale ma aoga aoga foliga mai i le tulaga muamua. Ina ia faʻaaoga le auala lea, e tatau ona tatou faʻaliliu i le upega tafailagi a Toshiba mo se fesoasoani. O le faasologa o gaioiga o le a faʻapea:

  1. Matou te mulimulitaia le fesoʻotaʻiga i le tusi a le kamupani Toshiba aloaia.
  2. Ma le isi, e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le vaega muamua ma le igoa Komepiuta Fofo.
  3. O le iʻuga, e sau i luga le lisi. I totonu, e tatau ona e kiliki i soʻo se laina i le poloka lona lua - Tagata e Fuafuaina Fofo pe "Lagolago". O le mea moni o soʻotaga uma e tutusa ma e tau atu i le itulau lava e tasi.
  4. I le itulau e matala, e tatau ona e sailia le poloka "Download Avetaavale". O le ai ai le faʻamau i totonu "Aʻoaʻo atili". Tulei.

  5. O se itulau e tatalaina ai le mea e te manaʻo e faʻatumu fanua i faʻamatalaga e uiga i le oloa na e te manaʻomia e suʻe polokalama. O nei foʻi fanua e tatau ona e faʻatumuina i lalo:

    • Oloa, Soa poʻo le Tautua Galuega * - Faʻamaumauga
    • Aiga - satelite
    • Faʻasologa - Satelite A Faasologa
    • Faataʻitaʻiga - Satelite A300
    • Itiiti numera numera - Filifili le numera puʻupuʻu ua tofi i lau komepiuta. E mafai ona e iloaina i le faʻailoga o loʻo i ai i luma ma tua o le masini
    • Le faagaoioiga polokalama - Faamaoti le faʻamatalaga ma sina loloto o le faʻagaioiga komepiuta faʻapipiʻi i luga o le komepiuta
    • Ituaiga avetaavale - Nei e tatau ona e filifilia le vaega o avetaʻavale e te manaʻo e faʻapipiʻi. Afai e te faʻailoaina se tau "Mea uma"ona faʻaalia ai lea o polokalame uma mo lau komepiuta
  6. Uma fanua mulimuli ane mafai ona tuua. O le lautele manatu o laufanua uma, e tatau ona vaʻaia pei ona taʻua i lalo.
  7. E faʻatumu uma fanua, oomi le mumu laʻau "Saili" mimiti teisi.
  8. O se taunuuga, lalo ifo i luga o le itulau lava e tasi o le a faʻaalia uma avetaavale o loʻo maua i foliga o se laulau. Lenei laulau o le a faʻaalia ai le igoa o le polokalama, o lona faʻamatalaga, tatala aso, lagolagoina OS ma tagata gaosi. Ma le isi, i le lauʻeleʻele mulimuli, taʻitasi avetaavale ei ai le faʻamau "Sii mai". I le kiliki i luga, o le a amata ona e siiina le polokalama filifilia i lau komepiuta.
  9. Faʻamolemole matau o le itulau faʻaalia ai naʻo le 10 iʻuga na maua. Ina ia vaʻai i toega o le polokalama e tatau ona e alu i itulau nei. Ina ia faia lea mea, kiliki i le numera e fetaui ma le manaʻo itulau.
  10. Toe foi i le polokalama download ia lava. O polokalama uma o faʻaalia o le a laʻuina ifo i lalo o se ituaiga o faʻamaumauga i totonu o le faila. Muamua na e siiina "MAUA" tusi tausaga. Matou te aumaia mea uma. Totonu o le a na o le tasi le faila faʻatinoina. Tatou amata i le maeʻa ona aveʻesea.
  11. O se taunuuga, o le Toshiba unpacking polokalama o le a amata. Matou te faailoaina i totonu le auala e aveese mai ai le faapipiiina faila. Ina ia faia lea mea, oomi le ki "Tapulaa".
  12. Ole mea lea e te manaʻomia e lesitala ai le auala ile lima ile laina tutusa, pe faʻapitoa se faila toso mai le lisi e ala ile kiliki i luga o le faʻamau "Vaʻaiga lautele". A faʻatino le ala, kiliki le faʻamau "Le isi".
  13. Ina ua mavae lena, i le autu faamalama, kiliki "Amata".
  14. A maea le faʻagaioiga tuʻu i fafo, o le unboxing faamalama o le a faigofie mou ese. Ina ua uma lena, e tatau ona e alu i le faila o loʻo tuʻuina i fafo faila faila ma tamoʻe tasi ua taua "Faʻatulaga".
  15. E tatau ona e na mulimuli i musumusuga a le faʻapipiʻi wizard. O se taunuuga, e faigofie ona e faʻapipiʻi le avetaavale filifilia.
  16. E faʻapena foi ona e manaʻomia le downloadina, le puʻeina ma le faʻapipiʻi o isi avetaʻavale leiloa.

I le taimi lea, o le faʻailoaina metotia o le a maeʻa. Matou te faʻamoemoe e te alualu i luma i le faʻapipiʻiina o polokalama mo le Satellite A300 laptop ma ia. Afai mo nisi mafuaaga e le fetaui ma oe, matou fautua atu faʻaaoga se isi auala.

Metotia 2: Aoao Polokalama Suʻesuʻe Polokalama

E tele polokalame i luga ole Initaneti e otometi lava ona vaʻavaʻai i lau sisitema mo le leiloa pe leiloa ni avetaavale. O le isi, ua faʻaosofia le tagata faʻaoga e sii mai le lata mai faʻafou o le leiloa avetaavale. Afai e malilie iai, e otometi lava downloadina ma faapipii le polokalama filifilia. E tele polokalame talitutusa, o le mea e le masani ai le tagata faʻaaoga e ono le mautonu i latou ituaiga. Mo nei mafuaʻaga, matou lomia faasalalau muamua se mataupu faʻapitoa lea na matou iloiloina le sili ona lelei polokalama. Matou fautua atu ia e faʻamasani i ai. Ina ia faia lea, na ona mulimuli i le sootaga lalo.

Faitau atili: Sili avetaʻavale faʻapipiʻi polokalama

Le faʻaaogaina o lenei metotia, soʻo se polokalama faapena e talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga matou te faʻaaogaina le Driver Booster. Nei o mea e tatau ona e faia.

  1. Sii mai le polokalama faapitoa ma faʻapipiʻi i luga o le komepiuta komipiuta. Matou te le faʻamatalaina le faʻapipiʻi gaioiga i auiliiliga, e pei lava o se tagata fou faʻaaogaina mafai ona taulimaina.
  2. I le iuga o le faʻapipiʻi, tamoʻe Driver Booster.
  3. Ina ua amata ona amata, o le faʻagasologa o le siakiina o lau komepiuta otometi lava o le a amata. O le alualu i luma o le faʻagaioiga e mafai ona maitauina i le faʻamalama e aliali mai.
  4. A maeʻa nai minute, o le a aliali mai le faamalama nei. O le a faʻaali le faʻatulagaina tali. E te vaʻaia se tasi pe sili atu avetaavale o faʻaalia i se lisi. I luma o latou uma ei ai le faʻamau "Faʻafou". I le kilikiina ia, oe, e tusa ai, amata le faiga o le downloading ma le faʻapipiʻi o le lata mai polokalama. I se faʻaopopoga, oe mafai vave ona faʻafou / faʻapipiʻi uma avetaʻavale leiloa i le kiliki i luga o le mumu mumu Faafou uma i le pito i luga o le Driver Booster faamalama.
  5. A o le i amataina le download, o le a e vaʻai i se faʻamalama lea e tele faʻamatalaina faʻamatalaga o le a faʻamatalaina. Na matou faitauina le tusitusiga, ona tata le faʻamau Ua lelei i se faʻamalama lava ia.
  6. Ina ua mavae lena, o le faagasologa o le downloading ma faapipiiina polokalama o le a amata tuusao. I le pito i luga ole Driver Booster faamalama, e mafai ona e mataituina alualu i luma o lenei faiga.
  7. I le iʻuga o le faʻapipiʻiina, o le a e vaʻai ai i se feʻau e uiga i le faʻataunuʻuina manuia o le faʻafouga. I le itu taumatau o se feʻau o le a avea ma se system reboot button. Lenei ua fautuaina mo le faʻaaogaina mulimuli o tulaga uma.
  8. A maeʻa le toe faʻaaogaina, o lau komepiuta a le komepiuta o le a sauni atoatoa mo le faʻaaogaina. Aua neʻi galo e siaki mai le taimi e tatau ai le talafeagai o le faʻapipiʻi polokalama.

Afai e te le fiafia ile Driver Booster, ona tatau lea ona e faʻalogo ile DriverPack Solution. O le polokalama sili ona lauiloa o lona ituaiga ma le faʻatupulaia o faʻamaumauga o mea lagolagoina masini ma avetaavale. Ma le isi, matou lolomiina se tusitusiga lea e te maua ai le laʻasaga i lea laasaga faatonuga mo le faʻapipiʻiina polokalama e faʻaogaina le DriverPack Solution.

Metotia 3: Suʻe se avetaavale e se ID ID

I se taimi talafeagai, matou tuʻuina atu se isi lesona i lenei metotia, se fesoʻotaʻiga e te maua i lalo. I totonu, matou faʻamatalaina auiliili le faʻagasologa o le sailiga ma le puʻeina o polokalama mo soʻo se masini i lau komepiuta poʻo lau komepiuta. O le aano o le faamatalaina auala o le mauaina o le taua o le masini faʻailoa. Ma, o le mauaina ID e tatau ona faʻaaogaina i luga o tulaga faʻapitoa suʻesuʻe mo avetaavale e ID. Ma ua amata mai ia nofoaga mafai ona e download le manaʻomia polokalama. O le ae mauaina faamatalaga sili atu auiliiliina i le lesona na matou taʻua muamua.

Faitau atili: Saili mo avetaʻavale e ala ile ID ID

Metotia 4: Avetaavale Avanoa Saili Meafaigaluega

Afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi polokalame faʻaopoopo poʻo mea aoga mo le tuʻuina i totonu o avetaavale, ia e tatau ona e iloa e uiga i lenei auala. E faʻatagaina oe ona maua suʻesuʻega faʻaaogaina le faʻaaogaina o le Windows search search tool. O le mea e leaga ai, o lenei auala e iai mea taua e tele naua. Muamua, e le masani ona aoga. Ma lona lua, i mea faʻapena, naʻo le faila avetaavale faʻavae e faʻapipiʻiina e aunoa ma ni isi vaega ma mea aoga (pei o le NVIDIA GeForce Experience). Peitaʻi, e i ai le tele o tulaga e naʻo le faʻamatala faʻaaogaina e mafai ona fesoasoani ia oe. Nei o le mea e fai i ia tulaga.

  1. Tatala le faamalama Pule Pule. Ina ia faia lea mea, i luga ole komepiuta komipiuta ole komipiuta, ia faʻamau faʻamau na ki "Manumalo" ma le "R", ina ua uma ona matou ulufale i le taua i le faamalama e mataladevmgmt.msc. Ina ua mavae lena, kiliki i le lava faamalama Ua leleipe e "Ulufale" luga o le keyboard.

    E i ai le tele o auala e tatala ai Pule Pule. E mafai ona e faʻaaogaina se tasi o na.

    Lesona: Tatalaina masini pule i Windows

  2. I le lisi o vaega meafaigaluega, tatala le kulupu talafeagai. Tatou filifilia le masini lea e manaʻomia avetaavale, ma kiliki i lona igoa RMB (taumatau isumu isumu). I le mataupu menu e te manaʻomia e filifili le mea muamua - "Faʻafou avetaavale".
  3. O le isi sitepu o le filifili lea o le ituaiga o suʻega. E mafai ona e faʻaaogaina "Otometi" pe "Tusi Lesona" sailiga. Afai e te faʻaaogaina "Tusi Lesona" ituaiga, ona e tatau ona faamaoti le ala i le faila o loʻo teuina faila avetaʻavale. Mo se faʻataʻitaʻiga, polokalama mo mea pueata faʻapipiʻi i se auala tutusa. I lenei tulaga, matou te fautuaina le faʻaaogaina "Otometi" sailiga. I lenei tulaga, o le faiga o le a taumafai e saili otometi polokalama i luga o le Initaneti ma faʻapipiʻiina.
  4. A faʻamanuiaina le sailiga gaioiga, ia, e pei ona matou taʻua i luga, o le avetaʻavale o le a faapipii vave.
  5. Ile pito lava, o le faʻamalama o le a aliali mai i luga o le laupepa o loʻo faʻaalia ai le tulaga o le faiga. Faamolemole ia matau o le taunuuga o le a le masani ona lelei.
  6. Ina ia maeʻa, e tatau ona e tapunia le faamalama ma faʻaiuga.

E aupito taua uma auala e mafai ai ona e faʻapipiʻi le polokalama i luga o lau Toshiba Satellite A300 laptop. Matou te leʻi aofia ai se aoga pei ole Toshiba Drivers Update Utility i le lisi o metotia. O le mea moni o lenei polokalama e le o se ofisa, pei, mo se faʻataʻitaʻiga, ASUS Live Update Utility. Ole mea lea, e le mafai ona matou faʻamaonia le malupuipuia o lau tino. Ia faʻaeteete ma faʻaeteete pe afai e te filifili e faʻaaogaina pea le Toshiba Drivers Update. A download mai ia mea aoga mai punaoa vaega lona tolu, e i ai pea le avanoa o siama faʻamaʻi i lau komepiuta. A iai ni au fesili i le taimi o le tuʻuina i totonu o avetaavale - tusi i totonu o faʻamatalaga. O le a matou tali taʻitasi ia mea. A manaʻomia, o le a matou taumafai e fesoasoani e foʻia faʻafitauli masani na aliaʻe.

Pin
Send
Share
Send