Root Genius 4.1.7

Pin
Send
Share
Send

I luma o le tagata faʻaaogaina toetoe lava soʻo se masini Android o le a maua le avanoa e faʻatinoina gaioiga mamafa ma le polokalama vaega o le masini, na toetoe lava a manaʻomia e maua uma Superuser aia tatau. I nisi o tulaga, o se tasi o le tele o avanoa e vave maua root-aia tatau i Android o le faʻaaogaina o le Root Genius talosaga.

Vala

O le ata autu o Root Genius, lea e le mafai ona faʻaogaina e le au faʻaoga, o le polokalame o fesoʻotaʻiga - e i Saina. E leai ni faʻaupuga Rusia poʻo le Igilisi foʻi faʻamatalaga o le talosaga, e ui lava o faʻaliliuga mau e mafai ona maua i luga ole Initaneti. I le taimi lava e tasi, matou te matauina o le faʻaaogaina o le tusi talosaga e le masani ona mafua ai ni faigata faapitoa. Ina ia fuafuaina le auala e faʻatino ai le galuega autu - maua aa aia tatau e matua faigofie.

Lagolagoina masini

Root Genius o se polokalama mai le au Saina polokalame e mafai ai ona e maua aa-aia tatau i le tele masini Android i ni nai minute. Fai mai le tagata atiaʻe, o le lisi o masini lagolagoina o loʻo aofia ai le tusa ma le 15 afe mea.

Masini sootaga

O le autu, e ui lava e le naʻo le lautele lautele faʻaaoga galuega o Ruth Genius o le mauaina lea o Superuser aia tatau i luga o masini Android. Mo le faʻatinoina o togafiti, e te manaʻomia paga le masini ma le PC. Ina ia faia lea mea, o le polokalama ei ai se faʻamau faʻapitoa (1), e avanoa i le taimi lava e amata ai ona faʻalauiloa le tusi talosaga i lona autu faamalama.

Mauaina o aia tatau

  1. Ina ia e mauaina le faʻaaogaina e mafai ai ona e root le masini, o loʻo faʻaogaina se laupepa faʻapitoa, o loʻo i ai i lona igoa i faʻaSaina uiga o se faʻatasiga o mataitusi Igilisi. "ROTO" (1). Le avanoa le avanoa pe a uma faʻamanuiaina faʻailoaina o le masini i le polokalama (2).
  2. A e alu i le laupepa, avanoa i le amataga o le faʻatulagaga mo le mauaina o Superuser aia tatau ua tatalaina - o se laufanua lanumeamata tele, o lona igoa, pei o le faʻamalama muamua i luga o le laupepa, o loʻo i ai le "ROOT". O le aotelega, matou te toe fai, e malamalama lelei, o le galuega i le polokalama e faigofie.

Avanoa faaopoopo

  1. I le faaopoopo atu i le mauaina o aia tatau, a avanoa Saina Android faleoloa e ala mai i le polokalame (1), firmware downloads (2), ma le faʻatautaia o talosaga faʻapipiʻi i luga o le masini fesootai.
  2. O se isi aoga aoga o le mafai ona vaʻai i mea faʻapitoa o le fesoʻotaʻiga masini. Ina ia faia lea mea, faʻaaoga le laupepa (3).

Lelei

  • Faʻatagaina oe e maua root-aia tatau i luga o se numera tele o masini Android;
  • Ua lagolagoina le faʻatulagaga Android mai le 2.3 ma le maualuga, e aofia ai le fou lata mai;
  • O le faʻagasologa mo le mauaina o aʻa e manaʻomia naʻo le tolu kiliki mai le tagata faʻaaoga.

Le atoatoa

  • Leai ni gagana faʻa-Rusia ma le Igilisi;
  • Avea ma galuega e le tatau.

Ina ia faʻataunuʻuina lona faʻamoemoe muamua, Root Genius o se tali talafeagai lelei. I nisi o tulaga, atonu e na o le pau lea o le auala aoga e maua ai aa-aia tatau i luga o se masini Android, ma e le manaʻomia le talosaga le tele o faʻatautaiga, o lea e mafai ona e faʻapalepale ma le leai o ni gagana masani i le fesoʻotaʻiga.

Sii maia le Root Genius mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.50 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Baidu aa Faʻafefea ona maua oʻu aia tatau ile Android e ala ile Root Genius polokalame Faʻafefea ona aveese Kingo Root ma Superuser aia tatau Mauaina aia tatau e ala i Baidu Root

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le polokalame mai le au Saina atiaʻe Root Genius faʻafaigofie ona maua aia tatau Superuser i luga o masini Android mai le lautele lisi o lagolagoina.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.50 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: BottleTech
Tau: leai se totogi
Tele: 26 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 4.1.7

Pin
Send
Share
Send