Le aafiaga o tusitusiga afifi solo i se ata i le PowerPoint

Pin
Send
Share
Send

Tusitusiga afifi solo se ata o se manaia metotia o ata vaaia. Ma i le PowerPoint faʻaaliga, semanu e mautinoa foliga manaia. Ae peitai, e leʻo faigofie uma mea iinei - e tatau ona e faʻaliliuga e faʻaopopo foliga tutusa i le tusitusiga.

Le faʻafitauli o le ulufale i ata i totonu o tusitusiga

Faatasi ai ma se faʻamatalaga faʻapitoa o le PowerPoint, ua avea le pusa tusitusi Vaega o mea. Lenei vaega ua faʻaogaina e faʻaofi uma ni faila faila. E mafai ona e tuʻuina atu i le tasi mea i le isi itu. O le iʻuga, o le tusitusiga faʻatasi ma le ata, e le mafai ona o faatasi i le tasi matata.

O le iʻuga, o nei mea e lua na le fetaui. Tasi le i latou e tatau ona tu i tua o le isi i le vaʻai, pe i luma. Faatasi - leai se auala. O lea la, o le galuega lava lea e tasi mo le setiina o le tusiga o se ata i tusitusiga, pei ona i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Microsoft Word, e le o le PowerPoint.

Ae e le o se mafuaʻaga nei e lafoai ai se ata vaʻaia matagofie o le faʻaalia o faʻamatalaga. Moni, e tatau ona e faʻaleleia laʻititi.

Metotia 1: Tusi Lesona Tusi Taʻiala

I le avea ma muamua filifiliga, e mafai ona e mafaufau i le tusi lesona tufatufaina o tusitusiga i totonu o le faʻaopopo ata. O lenei auala e faifai malie, ae a fai o isi filifiliga e le fetaui ma oe - aisea e leai ai?

  1. Muamua e tatau ona iai se ata faʻapipiʻi i totonu o le faʻamasinoga momono.
  2. Oe la ua tatau ona e alu i le laupepa Faaofi I le folasaga.
  3. Lenei matou fiafia i ai le faʻamau "Tusi". E faʻatagaina oe e tusia se faʻalapotopotoga na o faʻamatalaga tusitusi.
  4. E totoe naʻo le tusiina o se numera tele o ia faʻataʻamilomilo faʻataʻamilo i le ata ina ia fausia ai se afifi-faʻaali aafiaga e faʻatasi ai ma tusitusiga.
  5. E mafai ona tusia le upu i le faiga a ma le maeʻa o laufanua. Ole auala faigofie ole faia o se fanua se tasi, kopi ma faapipii pea i soo, ona tuu lea faataamilo ile ata. O le fuafuaina lelei o le faʻaputuputu faʻapipiʻi i lea mea, lea e faʻatagaina ai oe e tuʻuina tusitusiga i le mea tonu faʻatatau i le tasi ma le isi.
  6. Afai e te faʻalelei lelei vaega taʻitasi, o le a foliga tutusa lelei le galuega tutusa i le Microsoft Word.

O le autu le lelei o le auala o le umi ma le vaivai. Ma e mamao mai i taimi uma e mafai ona tulaga tutusa tusitusiga.

Metotia 2: Talaaga Ata

O lenei filifiliga e fai sina faigofie, ae atonu foi i ai nisi faigata.

  1. Matou te manaʻomia le ata ua faʻaofi i totonu o le ata tifaga, faʻapea foi ma le aano o mea i totonu o faʻamatalaga tusitusia.
  2. Ole taimi nei e te manaʻomia le taumatau kiliki i luga o le ata, ma i le pop-up menu filifili le filifiliga "I le pito i tua". I le filifiliga faamalama e matala i le itu, filifili se tutusa filifiliga.
  3. A uma lena mea, e tatau ona e siiina le ata i le vaega i le mea o le a iai le ata. Ma le isi, e mafai ona e toso le vaega mataupu. Le ata o le a i tua tua o le faʻamatalaga.
  4. O lenei e tumau pea e teuteu tusitusiga ina ia i le va o upu o iai ni mea i totonu i nofoaga e pasi ai le ata i tua. Oe mafai ona faia lenei mea e pei o le faʻamau Avanoa pafaʻaaogaina "Ata".

Ole iʻuga o se lelei foi filifiliga mo le tafe solo i luga o le ata.

O le faʻafitauli e ono tulaʻi mai pe a fai o ni faigata ma le saʻo le tufatufaina o mea e taʻu i le tusitusiga pe a taumafai e faʻavasega se ata o se foliga e le masani ai. E mafai ona liliuina. O isi faʻaletonu ua lava foʻi - o le tusitusiga e ono tuʻufaʻatasia ma le soʻona tele i tua, o le ata e ono i tua o isi taua faʻavae taua o le teuteuga, ma isi mea.

Metotia 3: Ata atoa

Le metotia pito sili ona talafeagai, lea e faigofie foi.

  1. Oe manaʻo e faʻaofi le tusitusiga talafeagai ma le ata i le Upega pepa, ma o loʻo ua iai e faʻapipiʻi le ata.
  2. I le Word 2016, o lenei galuega e mafai ona avanoa i le taimi lava pe a e filifilia se ata i tafatafa o ia i le faʻamalama faʻapitoa.
  3. Afai o lenei e faigata, ona mafai lea ona e faʻaaoga le auala masani. Ina ia faia lea mea, e tatau ona e filifilia le ata manaʻomia ma alu i le tab i le faʻaulutala polokalama Fausaga ".
  4. Lenei oe manaʻomia le kiliki i le ki Upu Afifi
  5. E tumau lava e filifili filifiliga "I luga o le auivi" pe "E ala i le". Afai o le ata e iai se tulaga masani foliga foliga tutusa, ona "Lotoa".
  6. Ole iʻuga e mafai ona aveʻesea ma faʻapipiʻi i le folasaga o se ata.
  7. Vaʻai foi: Faʻafefea ona fai se ata i luga ole Pupuni

  8. O le a foliga manaia tele, ma e faia tele vave.

E i ai foi faʻafitauli iinei. Muamua, e tatau ona e galue ma tua. A faʻapea o loʻo i ai paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le pito i tua, ona faigofie ai lea. O ata lavelave e au mai ma se mea faʻafitauli. Lona lua, o lenei filifiliga e le maua ai mo faʻaleleia tusitusiga. Afai e tatau ona e teuteu se mea, e tatau ona e puʻeina se laupepa fou.

Faʻatele: Faʻafefea ona fai lea tafe faʻataʻamilomilo faataamilo i se ata ile MS Word

Filifili

  • Afai o le ata ei ai le paʻepaʻe paʻepaʻe lona le aoga, e fautuaina e tape peʻafai e foliga sili atu le faʻaaliga mulimuli.
  • A faʻaaoga le muamua tafe fesuiaʻiga metotia, atonu e manaʻomia le masiʻi mai o le iʻuga. Ina ia faia lea mea, e te le manaʻomia e tulei esea elemene taʻitasi o le tuʻufaʻatasi. E lava le filifilia o mea uma faʻatasi - oe manaʻomia le kiliki i le itu agavale isumu agavale i tafatafa o nei mea uma ma filifili i se faʻavaʻa, e aunoa ma le tatalaina mai le faʻamau. O elemene uma o le a fealuaʻi, faatumauina se tulaga faatatau i le tasi ma le isi.
  • E faʻapea foʻi, o nei metotia e mafai ona fesoasoani e ulufale i isi elemene i le tusitusiga - laulau, ata, ata vitio (atonu e aoga tele i le faʻapipiʻi o ata i mea uʻamea) ma isi.

E tatau ona ou malilie o nei metotia e le talafeagai tele mo faʻalauiloa ma e sili ona aoga. Ae a o tagata atiae i Microsoft e leʻi sau ma isi auala, e leai se filifiliga.

Pin
Send
Share
Send