YouTube Tausaga Nei

Pin
Send
Share
Send

E leʻi faʻaaogaina pea tagata e leʻi lesitala o le tautua a YouTube i le tusiga peʻa faia se vitio: "O lenei vitio e le taliaina e nisi tagata." O lona uiga na o le tasi le mea - o le vitio aofia ai 18+ mea. Mo le maimoaina, e te manaʻo e alu i totonu ile talimalo ma i le taimi lava lea e faʻamaonia ai lou matua. Ae faʻapefea pe afai e te le manaʻo e faia lenei mea pe o oe na le aulia lenei tausaga?

Matamata vitio faʻatapulaʻaina tausaga

Ioe, e mafai e tagata uma ona lesitala a latou tala, faʻailoa mai lo latou matutua, lea e ova atu ma le 18 tausaga. Ae talu ai nei, na faʻamalosia ai faiga faʻavae a Google. I le taimi nei, o tagata i lalo o le 18 tausaga e faʻatagaina ona faia le latou talaaga poʻo le suia o le aso e aunoa ma se faʻamaoniga taua - ata tusi folau poʻo le fesiitai atu $ 0.30 i le alofa mama.

Afai e te le manaʻo e faʻalavelave ia oe lava i mea uma resitalaina togafiti e te manaʻomia e te alu i ai ina ia mafai ona vaʻaia 18+ mataupu, ona e lua auala e fesoasoani e aloese nei tapulaa.

Metotia 1: Suia le vitio URL

Ina ia amata matamata se vitio e i lalo o le 18+ tapulaa, e mafai ona faia na fetuunaiga i le sootaga i le vitio. Mo se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, o le soʻotaga i le vitio nei o le a tuʻuina atu:

youtube.com/watch?v=6LZM3_wp2ps

Afai o loʻo e taumafai nei e matamata le vitio lea e faasino i ai, ona e faʻasua lea o oe ona faia lea, pe a fai e le faʻatagaina oe pe faʻailoa mai i lalo ifo o le 18 tausaga le matua i lau talaaga faʻaaliga, faʻaali ai le ata pei ona i ai i le ata i lalo.

Ae e tatau ona e faia ni suiga laiti i le sooga e aloese mai lenei. Oe - e aveese "matamata?" ma nai lo le tutusa tutusa (=) tuu se faʻailoga (/) O se taunuuga, o le sootaga o le a foliga faʻapena:

youtube.com/v/6LZM3_wp2ps

A uma lena mea, o le vitio o le a taʻalo e aunoa ma ni faafitauli. E mafua nei mea uma ona o le suiga o le tuatusi e faatatau i le vitiō lava, ae le o le itulau ma lea, ma faʻasolosolo ai faʻamaoniga tausaga. O lenei metotia o le a galulue ma uma YouTube vitio.

Metotia 2: Faʻaaogaina le NSFWYouTube Special Site

E i ai le avanoa e alu i 18+ mataupu i luga o YouTube i se isi auala - alu i tua atu o le auaunaga. E i ai le '' upega tafaʻilagi e faʻaigoaina NSFWYouTube - o le mea moni lea, o se tala atoa atoa o lona amataga faʻavae, ma e naʻo ni nai eseesega. O le ata e matua ese ese mai le mea muamua, ae e leʻo faʻasāina le vaʻavaʻaia o vitio o loʻo i ai 18+ mea.

Ae ui i lea, alu i lenei 'upega tafaʻilagi, o le a le mafai ona e mauaina i luga o le mea e te manaʻo ai, talu ai e leai se sailiga mo vitio iinei. E galue faʻaʻeseʻese. E te manaʻomia le faʻaopopoina o mataʻafa e fa i le pito i luga o le vitio link. Tupu le upu "le youtube" ulufale mai "nsfw" aunoa ma ni upusii. O le a lona foliga, e mafai ona e maitauina i ata i lalo.

Lisi ile faʻamatalaga ile YouTube:

Suia le sootaga vitio e aunoa ma le tapulaa tausaga:

Ona o lea, toe faʻatautaia oe i se tulaga faʻaoga lea o le ai ai le ata lava lea e tasi, ae aunoa ma le faʻatapulaʻaina o tausaga.

Faaiuga

I le taimi muamua, e mafai ona e suia lou tausaga i luga o lau Google talaaga, ae o le aso, pe a uma na faiga, e tatau ona e faamaonia lou matua, lea e le o tagata uma o le a manuia ona o tulaga eseese. Ae o le metotia i luga o le a fesoasoani ia te oe e aloese mai i faigata uma e te ono feagai ai pe a taina vitio ma 18+ mea.

Pin
Send
Share
Send