Sii mai avetaavale mo Logitech komipiuta isumu

Pin
Send
Share
Send

Le tele o pasene o komepiuta ma komepiuta faʻaaogaina le faʻaaogaina isumu tulaga. Mo ia masini, pei o se tulafono, e te le manaʻomia le faʻapipiʻi avetaavale. Ae o loʻo iai se kulupu o tagata e manaʻomia e galulue ma taʻalo ma isumu galuega. Ae mo latou ua uma lava ona manaʻomia le faapipiiina polokalama e fesoasoani i le toe setiina o ki faaopoopo, tusi macros, ma isi. O se tasi o sili ona lauiloa gaosi o ia isumu o Logitech. O le ituaiga lea tatou te faʻalogo i ai i lenei aso. I lenei tusiga, o le a matou taʻuina atu e uiga i auala sili ona aoga o le a faʻatagaina ai oe e faigofie ona faʻapipiʻi polokalama mo Logitech mice.

Faʻafefea ona e download ma faʻapipiʻi polokalama Logitech mouse

E pei ona matou taʻua i luga, o polokalame faakomepiuta mo ia multifungsi tikus o le a fesoasoani e faʻaalia uma a latou gafatia. Matou te faamoemoe o se tasi o metotia faʻamatalaina i lalo o le a fesoasoani ia te oe i lenei mataupu. Le faʻaaogaina o soʻo se mea e te manaʻomia naʻo le mea e tasi - o se fesoʻotaʻiga malosi i le Initaneti. Ia tatou o atu i lalo i se auiliiliga faʻamatalaga o nei lava metotia.

Metotia 1: Logitech Official Resource

O lenei filifiliga e mafai ai ona e siiina ma faʻapipiʻi polokalama e ofoina saʻo e le tagata e faia mea. O lona uiga o le polokalama fuafuaina o loʻo aoga ma matua sefe mo lau polokalama. O mea e te manaʻomia i lenei mea.

  1. Matou te mulimulitaʻii le fesoʻotaʻiga patino i le upega tafaʻilagi aloaia a Logitech.
  2. I le pito i luga o le 'upega tafaʻilagi oe o le a vaʻai i se lisi o uma avanoa vaega. E tatau ona faʻapipiʻi i luga o le vaega faʻatasi ma le igoa "Lagolago". O le mea ua tupu, se mataua i lalo lisi ma se lisi o vaega o le a aliali mai lalo. Kiliki ile laina Lagolago ma Download.
  3. Ona e aveina lea i le Logitech lagolago itulau. I le ogatotonu o le itulau o le a avea ma poloka ma suʻe faʻamau. Ile laina lea e tatau ona e ulufale ai i le igoa o le faʻataʻitaʻiga o lau isumu. O le igoa e mafai ona maua i le pito i lalo o le isumu poʻo luga o le faʻailoga i luga o le USB cable. I lenei mataupu o le a tatou mauaina polokalama mo le G102 masini. Ulu atu i lenei mea taua i le fanua saili ma kiliki i le moli moli i le foliga o se tioata faʻateleina i le itu taumatau o le laina.
  4. O se taunuuga, o se lisi o masini tutusa lau sailiga o le a aliali mai lalo. Tatou maua le tatou meafaigaluega i lenei lisi ma kiliki i le faʻamau "Auiliiliga" i ona tafatafa.
  5. Le isi, se itulau ese le a tatalaina, lea o le a tuuto atoatoa atu i le manaʻomia masini. I luga o lenei itulau o le ae vaʻaia auiliili, oloa faʻamatalaga ma avanoa avanoa. Ina ia download polokalama, e tatau ona e alu i lalo o le itulau seia e vaʻai i le poloka Sii mai. Muamua lava, o le a e manaʻomia le faʻailoaina mai le faʻamatalaga o le faʻagaioiga o le mea lea o le a faʻapipiʻiina le polokalama. O lenei mafai ona faia i le drop-down konteks menu i le pito i luga o le poloka.
  6. Lalo o se lisi o avanoa polokalama. Ae e te lei amata downloadina ai, e tatau ona faamaoti mai le loloto loloto o le OS. O le isi itu o le igoa ole polokalame ole a iai le laina talafeagai. Ina ua uma, fetaomi le faʻamau Sii mai i le itu taumatau.
  7. O le download o le faapipiiina faila o le a amata vave. Matou te faʻatali seʻia maeʻa ona maeʻa le faʻaleleia ma tamoe lenei faila.
  8. Muamua lava, o le a e vaʻai i se faʻamalama lea e faʻaalia ai le alualu i luma o le gaioiga o le aveeseina o mea taua uma. E umi se 30 sekone e alu ai, ma e maeʻa loa ona faʻaalia le faʻafeiloaʻiga mataʻitusi a le tagata faigaluega Logitech. I totonu e mafai ai ona e vaʻaia se feʻau faʻafeiloaʻi. Ma le isi, i lenei faamalama o le a musuia oe e suia le gagana mai le Igilisi i se isi. Ae o le mea moni e le o Lusia i luga o le lisi, matou te fautua atu ia e tuua mea uma e le suia. Ina ia faʻaauau, naʻo le faʻamau i le ki "Le isi".
  9. O le isi laasaga o le faʻamasani oe lea i le laisene Logitech feagaiga. Faitau pe leai - o le filifiliga e a oe. I soo se tulaga, e faʻaauau le faʻatulagaina faʻagasologa, e tatau ona e faailogaina le laina faʻailo i le ata i lalo ma kiliki "Faapipiʻi".
  10. I le kilikiina o le ki, o le ae vaʻaia se faʻamalama ma le alualu i luma o le polokalama faʻapipiʻi masini.
  11. I le taimi o le faʻapipiʻiina, o le ae vaʻai i se fou faasologa o faamalama. I le muamua teteʻe oe vaʻai o le a vaʻai i se feʻau faʻailoa mai ai e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi lau masini Logitech i se komupiuta poʻo se komipiuta ma tuʻi le faʻamau "Le isi".
  12. O le isi sitepu o le tapē ma uninstall muamua lomiga o le Logitech polokalama, pe a faʻapipiʻiina. O le aoga o le a faia uma i le otometi auala, o lea e te manaʻomia e faatali sina taimi.
  13. Ina ua mavae sina taimi, o le ae vaʻai i se faʻamalama lea e faʻaalia ai le fesoʻotaʻiga tulaga o lau isumu. I totonu o na e te manaʻomia le toe oomi le faʻamau "Le isi."
  14. A maeʻa, o le a aliali mai se faʻamalama e te vaʻaia ai faʻafetai. O lona uiga ua maeʻa ona faapipiiina le polokalama. Faʻamau le ki Faia ina ia tapunia lea faʻasologa o pupuni.
  15. O le a e vaʻai foi i se feʻau o loʻo faʻailoa mai ai o loʻo faʻapipiʻi le polokalama ma le sauni mo le faʻaaogaina i totonu o le faamalama autu o le polokalama o le Logitech. Matou te tapunia lenei faʻamalama i le auala tutusa i le fetaomi o le faamau "Faia" i lona pito i lalo.
  16. Afai o mea uma na faia saʻo, ma e leai ni mea sese na tutupu, o le ae vaʻaia le aik o faʻapipiʻi polokalama i totonu o le fata. I le taumatau kiliki i luga, e mafai ona fefaʻatauaʻi le polokalame lava ia ma le Logitech isumu fesoʻotaʻi i le komepiuta.
  17. Lenei, o le a faʻamaeʻaina lenei metotia ma e mafai ona faʻaogaina uma le aoga o lau isumu.

Metotia 2: Polokalama mo otometi polokalama faapipiiina

O lenei metotia o le a faʻatagaina oe e faʻapipiʻi e le gata o masini mo le Logitech mouse, ae o ni avetaavale mo masini uma e fesoʻotaʻi i lau komepiuta poʻo le komepiuta feaveaʻi. Pau le mea e manaʻomia o oe o le download ma faʻapipiʻi se polokalama e faʻapitoa i le otometi saili mo le manaʻomia polokalama. E oʻo mai i le taimi nei, e tele polokalame na tuʻu mai, o lea e tele e filifili mai ai. Ina ia faʻafaigofie lenei galuega, ua matou saunia se faʻapitoa ole iloiloga o faʻataʻitaʻiga sili ona lelei o lenei ituaiga.

Faitau atili: Sili avetaʻavale faʻapipiʻi polokalama

Le polokalama sili ona lauiloa o lenei ituaiga o DriverPack Solution. E mafai ona iloa toetoe soʻotaga masini. I se faʻaopopoga, o le avetaʻavale faʻamaumauga o lenei polokalame e masani ona faʻafouina, lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi ni polokalama fou. Afai e te filifili e faʻaaoga le DriverPack Solution, o le matou aʻoaʻoga faʻapitoa e tuʻuina atu i lenei faʻapitoa polokalama e ono aoga mo oe.

Lesona: Faʻafefea ona faafou avetaʻavale luga o le komupiuta ma le DriverPack Solution

Metotia 3: Saili mo avetaʻavale ala masini ID

O lenei auala o le a mafai ai ona e faʻapipiʻi le polokalama e oʻo lava i masini ia e leʻo iloa lelei e le polokalama. E tumau pea le aoga tele i mataupu ma masini Logitech. E tatau lava ona e mauaina le aoga o le isumu faʻailoga ma faʻaoga i luga o nisi luga ole laiga auaunaga. O le mea mulimuli e ala i le ID o le a mauaina i la latou lava faʻamaumauga manaʻomia avetaavale, lea e te manaʻomia e download ma faʻapipiʻi. Matou te le faʻamatala auiliili uma gaioiga, pei ona matou faia muamua i se tasi oa matou mea. Matou fautua atu ia e kiliki i luga ole sootaga lalo ma ia e faʻamasani oe i ai. O iina e te maua ai se faʻamatalaga auiliili i le faʻagaioiga o le sailia o se ID ma faʻaaoga i luga o auaunaga i luga ole laiga, fesoʻotaʻiga o loʻo i ai foi iina.

Lesona: Sailia o avetaʻavale e ala ile ID ID

Metotia 4: Standard Windows Utility

E mafai ona e taumafai e suʻe avetaavale mo le isumu aunoa faʻapipiʻi polokalama lona tolu vaega ma aunoa ma le faʻaaogaina o se browser. Initaneti e manaʻomia pea mo lenei mea. Oe manaʻo e mulimuli i laʻasaga nei mo lenei metotia.

  1. Fetaomi le ki tuufaatasi i luga o le keyboard "Pupuni + R".
  2. I le faʻamalama e aliali mai, ulufale i le tauadevmgmt.msc. E mafai ona e kopi ma faapipii. Ina ua uma, fetaomi le faʻamau Ua lelei i le lava faamalama.
  3. Lenei mea o le a faʻatagaina oe e tamoe Pule Pule.
  4. E i ai le numera o auala e tatala ai se faʻamalama. Pule Pule. E mafai ona faʻamasani oe ia i latou i le fesoʻotaʻiga lalo.

    Lesona: Tatalaina masini pule i Windows

  5. I le faʻamalama e matala, o le a e vaʻai ai i se lisi o mea faigaluega uma e fesoʻotaʻi i le komepiuta ma le komepiuta. Matou te tatalaina le vaega “Mikus ma isi mea faʻasino tusi”. O lau mouse o le a faʻaalia iinei. Matou te kiliki i lona igoa ma le taumatau isumu isumu ma filifili le aitema mai le anotusi lisi "Faʻafou avetaavale".
  6. A maeʻa, e matala le faʻamalama faʻafou avetaʻavale. I totonu o le a fesiligia e faʻailoa mai le ituaiga suʻesuʻega polokalama - "Otometi" pe "Tusi Lesona". Matou te fautua ia te oe e filifili le muamua filifiliga, aua i lenei tulaga o le faiga o le a taumafai e saili ma faʻapipiʻi avetaavale lava ia, e aunoa ma lou faʻalavelave.
  7. Ile pito lava, se faʻamalama o le a aliali mai i luga o le laupepa i le mea o le a faʻaalia ai le faʻaiuga o le sailiga ma faʻapipiʻi gaioiga.
  8. Faʻamolemole e matau o nisi tulaga o le a le mafai ona saili le polokalama i lenei auala, o lea e tatau ona e faʻaaogaina se tasi o metotia o loʻo lisiina atu i luga.

Matou te faʻamoemoe o le tasi o metotia faʻamatalaina e matou o le a fesoasoani ia te oe e faʻapipiʻiina le Logitech mouse software. Lenei o le a mafai ai oe e faʻatulaga le masini i auiliiliga mo se taʻaloga sologa lelei poʻo galuega. A iai ni au fesili e uiga i lenei lesona pe i le taimi faʻapipiʻiina faiga - tusi i totonu o manatu. O le a matou tali i latou taʻitasi ma fesoasoani e foʻia faʻafitauli ua aliaʻe.

Pin
Send
Share
Send