Faʻaititia le puimanava i Photoshop

Pin
Send
Share
Send


O o tatou tino o le mea ua aumai e le natura ia tatou, ma e faigata tele ona finau ma ia. I le taimi lava e tasi, e toʻatele e le o fiafia i mea ua latou maua, ae maise teineiti o loʻo tigaina i lea tulaga.

O le lesona o lenei aso o le a tuuto atu i le faʻaitiitia o le puimanava i Photoshop.

Paʻiti i lalo

E manaʻomia le amata galuega i le faʻaititia o soʻo se vaega o le tino ma le auiliiliga o le ata. Muamua lava, e manaʻomia ona e uaʻi mai i mea moni o tusi o le "mala". Afai o le tamaʻitaʻi e matua maoaʻe, o lona uiga o le faia o se teineititi laititi mai ia te ia e le aoga, aua i le malosi tele o le faʻailoaina o mea faigaluega i Photoshop o mea e faʻaitiitia le lelei, ua leiloa le ie ma "float".

I totonu o lenei aʻoaʻoga, tatou aʻoaʻo ai ni auala se tolu e faʻaititia ai le puimanava i Photoshop.

Metotia 1: Tusi Lesona Warping

O se tasi lea o auala sili ona saʻo, talu ai ua mafai ona tatou pulea le laititi o "gaioiga" o le ata. I le taimi lava lea e tasi, e i ai le tasi faʻamaloloina faʻaletonu, ae o le a matou talanoa e uiga i ai mulimuli ane.

  1. Tatala le matou faʻafitauli snapshot i le Photoshop ma vave fausiaina se kopi (FMTL + J, ma o le a tatou galulue.

  2. Ma le isi, tatou te manaʻomia le filifiliina o le vaega e te pupuina ia sao saʻo. Mo le faia o lenei mea, faʻaaoga le meafaigaluega Fulufulu. A uma ona fausia le auala, faʻamatala le vaega filifilia.

    Lesona: O le Pen Tool i le Photoshop - Teori ma Faʻataʻitaʻiga

  3. Ina ia vaʻai iʻuga o gaioiga, aveese le vaʻaia mai le pito i lalo.

  4. Liliu le filifiliga "Suiga Loloto" (FMTL + T), kiliki RMB soʻo se mea i luga o le tapoleni ma filifili "Faiva".

    A grid e siosiomia ai la matou vaega filifilia:

  5. O le isi laasaga e sili ona taua, talu ai o le a iloa ai pe o le a le tali mulimuli o le a foliga mai.
    • Muamua, tatou galulue ma faʻailoga o loʻo faʻaalia i luga o le ata.

    • Ona e tatau ona toe faafoi le "saeia ese" vaega o le faatagata.

    • Talu ai o avanoa laiti e mautinoa lava o le a aliali mai i taimi o gaioiga i tuaoi o le filifiliga, teisi "toso" le vaega filifilia i luga o le muamua ata faʻaaoga faʻailoga o le pito i luga ma lalo laina.

    • Tulei FAIGOFIE ma aveese le filifiliga (FMTL + F) I le taimi lea, o le faʻaletonu na matou talanoa ai i luga ua faʻaalia: mea laiti laʻititi ma vaega gaogao.

      Ua aveʻesea faʻaaogaina le meafaigaluega. Faʻailoga.

  6. Lesona: O le Faʻailoga Stamp i le Photoshop

  7. Matou te suesueina se lesona, ona matou ave lea Faʻailoga. Faatu le meafaigaluega pei ona taua i lalo:
    • Faigata 100%.

    • Opacity ma 100% omiga.

    • Faʻataʻitaʻiga - "Active vaega ma lalo".

      O na tulaga, aemaise lava le faʻamalosia ma le faʻapopoleina, e manaʻomia ina ia Faʻailoga le palu palu, ma e mafai ona sili atu le saʻo lelei ona tatou teuteuina le ata.

  8. Fausia se fou laupepa mo le galulue ma le mea faigaluega. A i ai se mea e sese, e mafai ona tatou faʻasaʻoina le iʻuga ma se masani tape. E ala i le toe suia ma sikuea puipui i luga o le keyboard, tatou faʻatumu lemu i totonu o nofoaga gaogao ma aveese faʻaletonu laiti.

O le galuega lena o le faʻaitiitia o le puimanava ma se mea faigaluega "Faiva" maeʻa.

Metotia 2: O le Filifiliga faʻamama

Faʻataʻitaʻiga - o le faʻataʻapeʻapeina o le ata pe a pueina mamao mai, pe'ā iai se laina o laina i fafo poʻo totonu. I Photoshop, o loʻo i ai se faʻapipiʻi mo le faasaʻoina o ia faʻaletonu, faapea ai ma se faʻamama e faʻataʻitaʻi ai mea faʻaletonu. Matou o le a faʻaaogaina.

Ole mea lea ile auala e aʻafia ai le vaega filifilia atoa. E le gata i lea, ae le o ata uma e mafai ona teuteuina ma lenei faʻamama. Ae a, o le metotia e i ai le aia tatau i le ola ona o le televave o gaioiga.

  1. Matou te faia gaioiga sauniuni (tatala le ata i le faatonu, faia se kopi).

  2. Filifili se mea faigaluega "Oval nofoaga".

  3. Filifili le itu o loʻo siomia ai le puimanava ma le mea faigaluega. Lea oe na o faʻataʻitaʻiga faʻatino mea e tatau ona i ai le filifiliga, ma le mea e tatau ona i ai. Faatasi ai ma le oo mai o le poto masani, o lenei auala o le a sili atu televave.

  4. Alu i le lisi "Faamama" ma o atu i le poloka "Manua", i le mea o loʻo manaʻomia ai le faʻamama.

  5. A setiina le plugin, o le mea autu o le aua le soona naunau ina ia aua neʻi e maua se iʻuga le masani ai (pe a le o lea mea e fuafuaina).

  6. Pe a maeʻa ona ki se ki FAIGOFIE ona maeʻa le galuega. O le faʻataʻitaʻiga e leʻo manino lelei, ae matou "stung" atoa le puimanava i se lio.

Metotia 3: plugin "palasitika"

Faʻaaogaina lenei plugin faʻauiga nisi tomai, lua o le sao ma le onosaʻi.

  1. Na e sauni? Alu i le lisi "Faamama" ma vaai i le mea faʻapipiʻi.

  2. Afai "Palasitika" faaaogaina mo le taimi muamua, e taua le tuʻuina o se fulu i luma o le filifiliga Advanced Faiga.

  3. Muamua, tatou te manaʻomia e faʻalelei le vaega o le lima i le itu tauagavale e le aofia ai le faʻamama o le faʻamama i lenei nofoaga. Ina ia faia lea mea, filifili le mea faigaluega "Malulu".

  4. Tatou setiina le pulumu density i 100%, ma le tele e fetuunai ma sikuea puipui.

  5. Vali luga o le lima agavale o le faʻataʻitaʻiga ma le mea faigaluega.

  6. Ona filifili lea o le mea faigaluega "Faiva".

  7. Density ma pulumu uunaiga fetuunai e pei o 50% tau faʻaseʻe.

  8. Lemu, lemu, matou savavali i le mea faigaluega i le puimanava o le faʻataʻitaʻiga, ma tuʻi mai le agavale i le taumatau.

  9. Matou te faia le mea e tasi, ae aunoa ma le maalili, i le itu taumatau.

  10. Tulei Ua lelei ma e fiafia i le galuega sa lelei ona fai. Afai e iai nai faaletonu laiti, matou te faaaogaina "Ua faʻailogaina".

O le aso na e aʻoaʻoina ni auala se tolu e faʻaititia ai le puimanava i le Photoshop, e eseʻese mai le tasi i le isi ma o loʻo faʻaogaina i ata o ituaiga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, "Manua" e sili ona faʻaogaina atoa foliga i ata, ma o le muamua ma le tolu metotia e sili atu pe itiiti lautele.

Pin
Send
Share
Send