Suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale mo le ASUS Eee PC 1001PX netbook

Pin
Send
Share
Send

Netbooks i le tele o taimi o loʻo faʻaogaina e faʻatino ai galuega autu. O lea la, o ia masini e tele na sili atu le maualalo i le tulaga o faʻatulagaina i luga o komepiuta feaveaʻi, ma sili atu i komepiuta komipiuta. Ua manaʻomia le aua nei galo e faʻapipiʻi polokalama mo mea uma ma masini o le netbook. O lenei o le a faʻaitiitia le sili atu faatinoga mai ai. I lenei tusitusiga o le a tatou auiliiliina auiliili le faʻagasologa o le sailiga, downloadina ma le faʻapipiʻi o avetaavale mo le Eee PC 1001PX netbook o le lauiloa ASUS ituaiga.

Polokalama Faʻapipiʻi Auala mo ASUS Eee PC 1001PX

Ole vaʻaiga tulaga ese ole netbooks o le le lava o se taʻavale. Lea le mafai ona faʻatulagaina le manaʻomia polokalama mai se CD. Peitai, i le lalolagi o tekinolosi faaonapo nei ma uaealesi, e i ai lava auala e faʻapipiʻi ai avetaavale. E uiga i auala ia matou te fia taʻu atu ai ia te oe. Seʻi o tatou vaʻai i taʻitasi.

Metotia 1: ASUS 'upega tafaʻilagi

O lenei metotia o le a mafai ai ona e faʻapipiʻi polokalama mai le ofisa 'upega tafaʻilagi a le tagata o le netbook. O lona uiga o le polokalama fuafuaina o le a aunoa ma eseese siama ma e mautinoa lava o le a le o taitai atu i mea sese. I se isi faaupuga, o lenei metotia e sili ona aoga ma faʻamaonia pe a fai e te manaʻomia e faʻapipiʻi polokalama mo soʻo se masini ASUS. I lenei tulaga, tatou te manaʻomia e faʻatinoina tulaga nei.

  1. Matou te mulimulitaʻi ile link ile laupepa aloaia a le ASUS.
  2. I le lisi o vaega o 'upega tafaʻilagi, o loʻo tu i lona pito i luga, matou te maua le laina "Auauna" ma kiliki i lona igoa. O lona iʻuga, o le a e vaʻaia se pop-up menu lea e aliali mai i lalo. I le lisi e matala, kiliki i le vaega "Lagolago".
  3. A uma lena, o le itulau o le a matala "Lagolago Nofoaga". E oʻo i le ogatotonu o le itulau o le ae vaʻaia se pa faʻaavanoa. Ta i totonu le igoa o le faʻataʻitaʻiga o le masini ASUS lea e te manaʻomia ai e saili ai polokalama. Ulufale le taua taua iina -Eee PC 1001PX. Ina ua uma lena, kiliki i luga o le keyboard "Ulufale", poʻo le faʻatulaʻio tioata ata i le itu taumatau o le pa suʻesuʻe.
  4. Ona e maua ai oe i luga o le itulau ma le sailiga faʻaiuga. Lenei itulau o le a faʻaali ai se lisi o masini o lona igoa igoa tutusa ma le sailiga sailiiliga. Tatou maua le netbook Eee PC 1001PX i le lisi ma kiliki i lona igoa.
  5. I le pito i luga taumatau o le itulau e tatalaina, o le ae mauaina se lisi o vaega o loʻo faʻapitoa uma mo le netbook. Tatou maua ai i latou se faafuaiupu "Lagolago" ma kiliki le igoa.
  6. O le isi laasaga o le alu lea i avetaavale ma aoga utaina vaega mo le masini oe o loʻo sailia. I luga o le itulau o le ae vaʻai i lalo tolu vaega. Kiliki i le vaega o le igoa e tasi "Avetaavale ma Aoga".
  7. A o le i amataina le faʻatonutonuina o taʻavale, e tatau ona e faʻataʻitaʻia le faʻagaioiga o loʻo faʻapipiʻi ai le polokalama. Ina ia faia lea mea, kiliki i le laina talafeagai ma filifili le manaʻo OS i le mataʻu i lalo lisi.
  8. Ina ua uma ona filifilia o le OS i lalo, o le a lisiina uma avanoa avetaavale ma aoga e aliali mai. E tuʻufaʻatasi i latou uma mo ni vaega e faigofie le suʻesuʻega. Oe manaʻomia kiliki i le igoa o le kulupu manaʻo, a maeʻa ona faʻaavanoaina mea o loʻo iai. O iinei e mafai ona vaʻaia le igoa o polokalama taʻitasi, o lona faʻamatalaga, faila tele ma le tatalaina i le aso. E mafai ai ona e puʻeina le polokalama filifilia. Ina ia faia lea mea, kiliki i le faʻamau ma le igoa "Lalolagi".
  9. O lenei faʻaiuga, o le download o le faʻamaumauga o le a amata, ia i totonu uma faila faila o le a maua. I le faaiuga o le download, o le a tatau ona e aveeseina latou ma tamoe se faila ma le igoa "Faʻatulaga". E le gata i lea o totoe ae na o le mulimulitaʻi i faʻatonuga ma faʻatonuga o le faʻapipiʻiina polokalame. Matou te faʻamoemoe e leai ni ou faafitauli ile faʻapipiʻiina.
  10. E faʻapena foʻi ona e manaʻomia le faʻapipiʻi o avetaʻavale uma e le o avanoa i lau netbook ASUS Eee PC 1001PX.

Metotia 2: ASUS Live Update Utility

Ina ia faʻaogaina lenei metotia, oe manaʻomia se fesoasoani faʻapitoa ASUS Live Update. Na fausia e le au gaosi faʻapitoa mo le faʻapipiʻi o avetaʻavale luga o masini ASUS, faʻapea foʻi ma le tausia o le polokalama ia faʻaleleia. Le faʻatonuga o au gaioiga i lenei mataupu ua tatau ona faʻapea.

  1. Matou te o atu i le download itulau mo le ASUS Eee PC 1001PX netbook. Sa matou taʻua foʻi ile auala muamua.
  2. Saili le vaega i le lisi o kulupu Aoga ma tatala. Le lisi matou te mauaina "ASUS Ola Faʻafou" ma download lenei aoga.
  3. A maeʻa, e tatau ona e faʻapipiʻiina i luga o se netbook. Lenei ua faia faigofie, i nai laasaga. Matou te le faʻamatalaina lenei faʻasologa auiliili, talu ai o faʻamatalaga e le tatau ona i ai ni faʻafitauli ma le faʻapipiʻiina.
  4. Faʻapipiʻiina le ASUS Live Update, tafe iai. I le faamalama autu ei ai se faamau Siaki mo Faʻafouga. Oe manaʻomia ona kiliki i luga.
  5. O lenei e tatau ona e faʻatali seʻi seiloga e faʻaaogaina le aoga poʻo fea avetaʻavale o loʻo misi i le polokalama. E na o nai minute. A maeʻa le siakiina, o le ae vaʻaia se faʻamalama e faʻaalia ai le numera o avetaʻavale e manaʻomia ona faʻapipiʻi. Ina ia mafai ona faʻapipiʻi uma polokalama maua, e tatau ona e kiliki i le ki talafeagai "Faapipiʻi".
  6. O se taunuuga, amata downloading uma faila talafeagai. Naʻo le faʻatali mo le download download faʻamaeʻaina.
  7. Ina ua uma download faila faila, ASUS Ola lata otometi faapipii uma leiloa avetaavale tasi le tasi. E tatau lava ona e faʻatali teisi. A maeʻa na, e mafai ona e amata faʻaaogaina atoatoa lau netbook.

Metotia 3: Polokalama mo otometi faʻapipiʻi avetaavale

I luga ole Initaneti e mafai ona e mauaina le tele o polokalama e tutusa lelei ile mataupu ile ASUS Live Update. Ae, pe a na o le ASUS Live Update e mafai ona faʻaaogaina i luga o masini ASUS, o lona uiga o le polokalama o loʻo faʻamatalaina i lenei auala e talafeagai mo le sailia o ni avetaʻavale i luga o soʻo se komipiuta, laptop poʻo le netbook. Faapitoa mo oe, ua matou saunia se tala e fesoasoani ia oe e filifili i le filifilia o ia polokalama.

Faitau atili: Sili avetaʻavale faʻapipiʻi polokalama

I lea tulaga, matou te faʻaaogaina le polokalame Auslogics Driver Updater. O le faʻagasologa o le a vaʻaia e pei ona taua i lalo.

  1. Sii polokalama mai se aloaʻia aloaia.
  2. Faʻamau le Auslogics Driver Updater i luga o lau netbook. I lenei tulaga, o mea uma e faigofie tele, naʻo oe e tatau ona mulimuli i musumusuga a le Installation Wizard.
  3. Tamoe le polokalame. I le amataga, o le siaki o lau masini ma avetaʻavale o le a otometi amata.
  4. A maeʻa le siakiina, o se lisi o masini lea e tatau ona e faʻapipiʻi ai le polokalama e aliali mai ile mata. Matou te faʻamauina le mea e tatau ona matou oomi lea Faafou uma i le pito i lalo o le faamalama.
  5. Afai ua e faʻaleaogaina le Windows System Restore vaega, e tatau ona e mafaia. E mafai ona e faia lenei i le isi faʻamalama e aliali mai luga o lau lau. Ina ia faia lea mea, kiliki i le ki Ioe i le faamalama e aliali mai.
  6. O le o loʻo mulimuli mai o le faiga lea o le laga mai ai o le laiga faila. Ae faʻatali mo le maeʻa.
  7. Ona sosoʻo ai lea ma le faʻatulagaina o gaioiga o ave taʻavale uma na faʻapipiʻi. Lenei mea uma o le a tupu otometi, o lea la e te tau na o le faʻatali mo le maeʻa.
  8. I le faamalama lava mulimuli, o le a e vaʻai i se feʻau e uiga i le faʻamaeaina maeʻa o le tuʻuina atu o muamua taʻutaʻua avetaʻavale.
  9. A maeʻa na, e tatau lava ona e tapunia Auslogics Driver Updater ma amata faʻaaoga le netbook.

I le avea ai ma se aoga aoga i le Auslogics Driver Updater, matou te fautua atu ia e vaʻai totoʻa i le DriverPack Solution polokalama. O lenei lauiloa polokalama e matua aoga ma faigofie fesoasoani ia te oe e faʻapipiʻi uma avetaavale. I le amataga, matou lolomiina mea na matou talanoa ai e uiga i auala e faʻapipiʻi lelei avetaʻavale faʻaaogaina DriverPack Solution.

Lesona: Faʻafefea ona faafou avetaʻavale luga o le komupiuta ma le DriverPack Solution

Metotia 4: Talia avetaavale e Identifier

I se tasi oa matou tusitusiga muamua, na matou talanoa e uiga i lenei metotia. E aofia ai i le sailia o avetaavale e ala i se masini faʻailoaina. Muamua e tatau ona e sailia lona uiga, ona faʻaaoga lea i nisi nofoaga. O na 'upega tafaʻilagi o le a filifilia le polokalama e te manaʻomia i le ID. E naʻo oe e download mai ma faʻapipiʻi. O le a tatou le amata mai iinei e vali uma sitepu auiliili, pei ona tatou faia muamua lenei mea. Matou te fautua atu na o le kiliki i luga ole sootaga lalo ma ia faʻamasani oe i uma auiliiliga ma nuances o lenei metotia.

Lesona: Sailia o avetaʻavale e ala ile ID ID

Metotia 5: Standard Windows Polokalama Suʻesuʻe

E mafai ona e faʻaogaina le faʻamaumauga masani a le Windows suʻesuʻega mea e faʻapipiʻi ai polokalama. E te le manaʻomia le faʻapipiʻiina se polokalama. Na o le pau le faaletonu o lenei auala o le e le mafai i taimi uma mafai ona faafou pe faapipii avetaavale i lenei auala. Ae ui i lea, e aoga pea ona iloa e uiga ia te ia. Nei o mea e tatau ona e faia mo lenei mea.

  1. Fetaomi faamau i le taimi e tasi i luga o le keyboard "Manumalo" ma le "R".
  2. I le faʻamalama e aliali mai, o le ai ai le tasi laina. Ulu atu le taua i aidevmgmt.mscma kiliki "Ulufale".
  3. A o se taunuuga, o le ae tatalaina Pule Pule.
  4. Faitau atili: Tatala "Device Manager" i le Windows

  5. I le lisi o mea uma matou te sailia mo le tasi e te manaʻomia e saili ai polokalama. Lenei mafai ona avea ma se masini ua uma ona faʻamatalaina e le tino poʻo le leiloa.
  6. I le masini manaʻomia, kiliki le taumatau faamau isumu. Mai le tusiga menu e matala i tua atu na, kiliki i le laina ma le igoa "Faʻafou avetaavale".
  7. E maeʻa loa ona tatala mai se matala fou. I totonu, e tatau ona e filifilia le ituaiga polokalama o le suʻesuʻeina mo mea faʻapitoa. Matou fautua atu faʻaaoga "Suʻe otometi". I lenei tulaga, e taumafai Windows e tutoatasi suʻe faila e tatau ai i luga ole Initaneti.
  8. I le kilikiina o le laina manaʻomia, o le a e vaʻai ai i le saʻiliʻiliga lava ia. A faʻapea e mafai lava ona suʻe le avetaavale e manaʻomia, e otometi lava ona faʻapipiʻiina latou.
  9. Ona o lea, o le a e vaʻai ai i se feʻau e uiga i le manuia poʻo le le maeʻa ona maeʻa le sailiga ma faʻapipiʻi gaioiga.

Matou te faʻamoemoe o se tasi o metotia ua matou saunia o le a fesoasoani ia oe faʻapipiʻi le polokalama netbook ASUS Eee PC 1001PX e aunoa ma ni faʻafitauli. A iai ni au fesili - tusi i ni faʻamatalaga i luga o lenei tusitusiga. O le a matou taumafai e tali atoatoa ia i latou.

Pin
Send
Share
Send