Maua faʻamaonia le laufanua ma AlIExpress

Pin
Send
Share
Send

I le taimi nei, o le tele o tagata faʻaoga AliExpress totogi le leona vaega o le gauai atu i le faʻatalitali mo le fanua, manatu faapea afai e taunuu, ona faʻasolosolo mea uma. Ae paga lea, e le o le mea lea. Tagata faʻatau uma o le faleoloa i luga ole laiga (soʻo se tasi, e leʻo le AliExpress) e tatau ona latou iloa lelei le faʻasologa mo le mauaina o oloa i le meli ina ia mafai ai ona teena lea taimi ma toe faafoi i le na lafo.

Faaiuga o sailiga

E lua faʻailoga faʻailoga e iloa ai o loʻo iai se afifi ma AliExpress mo le faʻatali.

Muamua, faʻamaeʻaina Initaneti.

Lesona: Auala e siaki ai afifi ma AliExpress

Mo soʻo se mea (o loʻo i totonu o le 'upega tafaʻilagi suʻesuʻeina mo le tilivaina o tautua mai i le tagata na auina mai ma le Russian Post' upega tafaʻilagi), e aofia ai ma AliExpress, o loʻo faʻaalia mai faʻamatalaga o le uta ua taunuʻu i lona taunuʻuga. O mea fou i le auala o le a le aliali mai, vagana lava "Faʻatuatuaina i le tagata e mauaina".

O lona lua - o se faʻasilasilaga e lafoina i le tagata i le tuatusi i le tuatusi o loʻo faʻailoaina i le fanua o loʻo mafai ai ona maua oloa. E taua tele le faia o se tuʻuaga e mafai ona maua lau oka e aunoa ma ia - naʻo le mautinoa i luga o le Initaneti ua taunuʻu mai le fasi faʻamatalaga, ma taʻu atu i tagata faigaluega meli mai lana numera. Peitai, ua fautuaina e te faʻatali seʻia oʻo i le faʻaaliga, aua afai o loʻo i ou lima, o loʻo i ai i le tagata o loʻo mauaina ni faʻamaoniga e le malie i le tilivaina ma le faamalieina o le laufanua. Lenei o le a aoga i le lumanaʻi.

E mafai ona maua lau ato i le ofisa o lona zip code na faʻaalia i le tuatusi pe a tuʻuina atu le faʻatonuga.

Mauaina faʻagasologa

Afai o le tagata faʻatau e faʻatuatuaina ma faʻamaonia, ma o lea e le mafua ai popolega, e mafai ona e mauaina lau oloa i le tuʻuina mai o pepa faʻamaonia ma se faʻasilasilaga poʻo numera numera.

Ae e oʻo foi i se tulaga faʻapena, ua fautuaina e mulimuli i taualumaga.

Laasaga 1: Asiasia o le Fuafuaga

O le mea muamua ma sili ona taua o le le mafai ona e sainia se faʻaaliga seʻi leai se masalosalo o loʻo lelei mea uma i le uta ma e mafai ona ave i le fale.

Aua le vave ona e tatalaina le afifi oe lava ia, e malilie i le lisiti. Muamua e manaʻomia le suʻesuʻe o le mamafa o uta o loʻo faʻaalia i totonu o tusitusiga. E leai se manaʻomia e faʻatusatusa ai le mamafa ua faʻaalia i luga o le fanua faʻapipiʻi e le tagata lafo ma le tasi na lipotia e le Russian Post i totonu o pepa o loʻo faʻapipiʻi. E masani ona fesuisuiai mo mafuaaga eseese. O le tagata e auina mai faʻailoa le mamafa e aunoa ma le manatu i le afifiina, isi vaega, pe naʻo le mafai ona tusi i le faʻailoga. E le taua lenei.

E manaʻomia le faʻatusatusaina o mea nei e tolu o paʻu:

  • Muamua o le lafo mamafa. O loʻo faʻailoa mai i faʻamatalaga i luga ole numera auala. O nei faʻamatalaga na faʻasalalau e le uluaʻi kamupani logistics, lea na talia ai oloa mo le lafoina i Rusia mai le tagata na lafo.
  • O lona lua o aganuu mamafa. O loʻo faʻaalia i le faʻaaliga ina ua sopoia le tuaoi a Rusia aʻo leʻi toe laasia le atunuʻu.
  • Lona tolu o le mamafa moni, lea e mafai ona mauaina i le fuaina o le afifi i luga o le mauaina. E tatau ona mamafa le au faigaluega meli i luga ole manaʻoga.

I mataupu o eseesega (eseʻesega e sili atu ma le 20 g ua manatu aloaʻia le masani ai), o faʻaiuga nei e mafai ona tusia:

  • O le eseesega i le va o le mamafa muamua ma le lona lua faʻailoilo faʻaalia ai o le muamua logistics kamupani mafai ona tui i totonu o le afifi.
  • O le eseʻesega i le va o le lona lua ma le lona tolu o le a oʻo ona tuʻuina atu i Rusia, e mafai e tagata faigaluega ona suʻesuʻe le anotusi.

I le tulaga o le iai ai o se eseʻesega (aemaise taua), e manaʻomia le manaʻoga o le suiga o le supavaisa. Faatasi ai ma ia, e manaʻomia le tatalaina o le afifi mo nisi suʻesuʻega. O lenei faiga e faia foi mo isi solia e mafai ona maua e aunoa ma le tatalaina le afifi:

  • Leai ni faʻamatalaga faʻaleaganuʻu;
  • Le leai o se pepa faʻapipiʻi ma le tuatusi, ma faʻapipiʻi i le fanua i le taimi o lafo;
  • Vaʻai fafo vaʻaia vaʻaia mea leaga i le pusa - faʻailoga o mago (i nisi o tulaga e leai) susu, faʻaleagaina le amio lelei, taʻimua tulimanu, totolia, ma isi.

Laasaga 2: tatalaina le fanua

E na ona mafai e le tagata e mauaina ona tatala naʻo le pusa pe a naʻo o se faʻamaoniga o le lisiti. E le gata i lea, afai e le fetaui se mea ia te ia, e matua leai lava se mea e mafai ona faia. E tatau ona faia se tuʻufaʻatasi i luma o le fesuiaʻiga vaʻavaʻaia poʻo le pule o matagaluega. Tatalaina e faʻatatau i le faʻavae o le faʻavae e faʻaeteete le mafai.

Le isi, e tatau ona e faʻaeteete totoʻa mea i luma o tagata meli tagata faigaluega. E manaʻomia le tuuina atu o se musu e mauaina le afifi i mea nei.

  • O mea i totonu o le afifi e manino faʻaleagaina;
  • Le maeʻa ona afifi mea o loʻo faʻalauiloa faʻalauiloa;
  • Le feteʻenaʻi o mea i totonu o le fanua ma le faʻalauiloaina oloa i luga o le faʻatauina;
  • E le atoa mea pe i totonu foi mea.

I ia tulaga e aofia ai gaioiga e lua - "Tulafono o Asiasiga i fafo" ma le "Tupe teufaafaigaluega". O gaioiga uma ia ua i le tulaga o le 51, e tatau ona faia taʻitasi i ni kopi se lua - ia toese le meli ma mo oe foi.

Laasaga 3: Fale Siaki ile Fale

Afai e leai ni faʻafitauli i le falemeli ma sa ave le fale i le fale, ona o lea foi e tatau ona e faia mea uma e tusa ma le taualumaga atiaʻe e tagata faʻaaoga.

  1. E manaʻomia le puʻeina o ni ata o se afifi e afifiina pe a uma ona mauaina. E sili le puʻeina mai itu uma.
  2. Ina ua uma lena, e tatau ona e amata le faʻaauau vitio puʻeina, amata i le autopsy faagasologa. O mea uma laʻititi e tatau ona tusia i luga ole mea pueata - pe faʻafefea ona faʻapipiʻiina le mea, pe faʻapefea ona foliga.
  3. Le isi, oe manaʻomia le faaleleia o mea i totonu o le afifi. O le oloa lava ia, o ona totoga, faʻafefea ona foliga mea uma. E sili le faʻaali o elemene uma i itu uma.
  4. Afai o le faʻatulagaga e mafai ona faʻaaogaina (mo se faʻataʻitaʻiga, se masini masini eletise poʻo le eletise), ona e manaʻomia lea ona faʻaalia le gaoioi i luga ole mea pueata. Faʻataʻitaʻiga, faʻataga.
  5. E manaʻomia e vaʻaia vaʻaia i luga o le mea pueata foliga o foliga vaaia o le oloa, faʻamau, e faʻaalia ai e leai se mea e paʻu ese ma o mea uma ua fusia i se tulaga maualuga.
  6. I le uma, e sili le tuʻu i lalo o afifi i luga o le laulau, o le oloa lava ma ona vaega uma ma pueina le ata lautele.

Fautuaga mo le ata tifaga.

  • E tatau ona puʻeina i totonu o le potu malamalama lelei ina ia maualuga le lelei ata ma o mea uma e vaaia.
  • I le iai o faʻaletonu vaaia ma i le itu o faʻatinoga, e aoga le faʻataʻitaʻia o latou faʻapitoa i le vavalalata.
  • E fautuaina foi e toese ese vaʻai o ni ata o faʻaletonu ma faʻafitauli ma le faʻatulagaga i se tulaga lelei.
  • Afai e iai sou tomai faʻaPeretania, ua fautuaina le taʻu mai o manatu uma i gaioiga ma faafitauli.

Afai e te faʻamalieina i le oloa, e mafai ona e tapeina lenei vitio ma faʻanofo filemu le faʻatonuga. A faʻapea e maua ni faʻafitauli, ona avea lea ma faʻamaoniga sili o le taʻusalaina a le tagata lafo. E mafua ona o le vitio o le a faʻaauau pea faʻamaumau le gaioiga o le suʻesuʻeina o oloa mai le taimi na muamua tatalaina, o le a le aofia ai le ono mafai e se tagata faʻatau ona faʻaosofia le tele na maua.

Finauga

I le iai o ni faʻafitauli, e manaʻomia le tatalaina o se feeseeseaiga ma manaʻomia le lafoaia o oloa ma le 100% totogi o taui.

Lesona: Ole tatalaina o se feeseeseaiga ile AliExpress

Afai na faʻailoaina faʻafitauli i le tulaga o le mauaina o le ato i le meli, e tatau ona e faʻapipiʻi scan o kopi o tusi faamaonia o fafo atu asiasiga ma faʻapipiʻi, pe a fai o faʻamatalaga uma auiliili ma faʻamaonia e le aufaigaluega meli. E le gata i lea, e le aoga ona faʻapipiʻi ata poʻo ni mea puʻeina faʻavaea o faʻafitauli na mauaina i le taimi amata le tatalaina o le fanua.

Afai e faʻailoaina faʻafitauli i le fale, ona avea lea o ata vitio o le gaioiga o le tatalaina o le uta o le a avea foi ma sili lelei mamafa faʻamaoniga o le saʻo o le tagata faʻatau.

E seasea ona faʻaalia se tali mai i le tagata faʻatau ma ni faʻamaoniga tutusa. Peitaʻi, o le sosolo mai o le feeseeseaiga e mafai ai e tagata atamamai ona oʻo atu i le AliExpress, pe a fai o nei mea e avea ma se tuutuuga mautinoa o le manumalo.

Pin
Send
Share
Send