Tikia avetaʻavale mo Samsung NP-RV515 Notebook

Pin
Send
Share
Send

Tagata taʻitasi uma e manaʻomia le mauaina o le maualuga faʻatinoina mai a latou komepiuta poʻo komepiuta komipiuta. Faʻapipiʻiina avetaavale ma faʻafouina i se taimi vave o se tasi o le faigofie auala e 'ausia ai lenei mea. O le faʻapipiʻi polokalama, o le a mafai ai ona sili atu le saʻo e fesoʻotaʻi ma vaega uma o lau komepiuta. I lenei lesona, matou te taʻuina atu e uiga i le mea e te maua ai polokalama mo le Samsung NP-RV515 laptop. I se faʻaopopoga, o le ae aʻoaʻo ni auala e fesoasoani ai ia te oe e faʻapipiʻi avetaavale mo lenei masini.

O fea e maua ai ma faʻafefea ona faʻapipiʻi avetaʻavale mo le Samsung NP-RV515 laptop

E matua faigata lava le faʻapipiʻiina o polokalama a le Samsung NP-RV515. Mo le faia o lea mea, e te le manaʻomia e iai ni tomai faʻapitoa, naʻo le faʻaaogaina se tasi o metotia faʻamatala o loʻo i lalo. Uma i latou e ese teisi mai le tasi i le latou aoga. Ae ui i lea, o nei metotia taʻitasi e mafai ona faʻaaogaina i se tulaga patino. O loʻo tatou agaʻi atu e iloilo metotia lava latou.

Metotia 1: Samsung Aloaʻoa Punaoa

O lenei auala o le a faʻatagaina oe e faʻapipiʻi avetaavale ma polokalama mo lau komepiuta komipiuta e aunoa ma le faʻapipiʻiina o isi vaega polokalama, lea o le a avea ai o se tagata faufautua. Ole auala lea e sili ona faʻatuatuaina ma faʻamaonia, talu ai o avetaavale faʻatatau uma na saunia e le tagata e ona le faʻavae. Nei o mea e tatau ona e faia.

  1. Matou te mulimulitaʻi ile link ile upega tafaʻilagi aloaʻia a Samsung.
  2. I le pito i luga o le tulaga, i lona ulutala, o le ae vaʻai i se lisi o vaega. Manaʻomia le sailia o se manoa "Lagolago" ma kiliki ile igoa lava ia.
  3. E te mauaina oe i luga o le Samsung tech support itulau. I le ogatotonu o lenei itulau o le sailiga fanua. E te manaʻomia le ulufale i se komepiuta komepiuta i totonu o le komipiuta, lea o le a matou suʻea ai ni polokalame. I lenei tulaga, ulufale le igoaNP-RV515. A maeʻa ona e ulufale i lenei mea taua, o le a oso-oso luga matala o le a aliali mai lalo ole sailiga fanua, ma filifiliga talafeagai mo le talosaga. Na o le tauagavale-kiliki i luga o le faʻataʻitaʻiga o lau komepiuta i se faʻamalama.
  4. O le faʻaiuga, e faʻaalu uma le itulau e tuʻuina atu i le Samsung NP-RV515 laptop. I luga o lenei laupepa, pe tusa o le ogatotonu, o loʻo tatou vaʻavaʻai mo se pa uliuli ma igoa o faʻavae. Tatou maua le vaega "Maua mai faatonuga" ma kiliki i lona igoa.
  5. E te le alu i se isi itulau pe a uma lena, na o le alu i lalo teisi laititi i luga o le ua uma ona tatalaina. A uma ona kiliki i le ki, o le a e vaʻai i le vaega e te manaʻomia. E manaʻomia lou sailia o se poloka ma le igoa "Sii Mai". Le laititi le maualalo ole a avea ma faʻamau ma le igoa Faaali sili. Kiliki i luga.
  6. A uma lena, o le atoa lisi o avetaʻavale ma polokalama o loʻo avanoa mo le komepiuta manaʻomia o le a tatalaina. O avetaʻavale taʻitasi i le lisi e i ai lona igoa, faʻamatalaga ma le tele o faila. E faʻailoa vave atu le faiga ole faiga e fetaui lelei le avetaavale o lau filifiliga. Faʻamolemole ia matau o le OS version countdown amata mai le Windows XP ma alu mai luga e oʻo i lalo.
  7. Faafeagai o avetaavale taʻitasi o le faamau e taʻu Sii mai. A uma lau kiliki i luga, o le download o le polokalama filifilia na amata vave. I le avea ai o se tulafono, polokalama uma e ofoina atu i faʻamaumauga foliga. I le iʻuga o le download, o le a manaʻomia le aveeseina uma o mea i totonu o le faʻamaumauga ma tamoe le faʻapipiʻi polokalame. E le masani ai, ua taʻua se polokalama faapena "Faʻatulaga"ae ono fesuisuiai i nisi tulaga.
  8. E faʻapena foʻi ona e manaʻomia le faʻapipiʻi uma o polokalama e manaʻomia mo lau komepiuta.
  9. O lenei metotia o le a maeʻa. A o e vaʻaia, e matua faigofie lava ma e le manaʻomia ni aʻoaʻoga faʻapitoa poʻo se malamalama mai ia te oe.

Metotia 2: Samsung Faʻafou

O lenei metotia lelei i totonu o le a faʻatagaina e le gata o le faʻapipiʻiina o polokalama talafeagai, ae ia siaki foʻi i lea taimi ma lea taimi aoga. Mo lenei tatou manaʻomia se faʻaaogaina faʻapitoa Samsung Update. O le faʻagasologa o le a faʻapea.

  1. Matou te o ai i le download itulau o polokalama mo le Samsung NP-RV515 laptop. Sa taʻua i le metotia muamua, sa matou faamatala i luga.
  2. I le pito i luga o le itulau o loʻo matou sailia se vaega Polokalama aoga ma kiliki i lenei igoa.
  3. E te otometi lava ona toe faʻasinoina oe i le vaega manaʻo o le itulau. Lenei oe vaʻai le naʻo le polokalama "Toe Iloiloina Samsung". Kiliki ile laina "Faʻamatalaga sili atu"o loʻo i lalo ifo o le igoa aoga.
  4. O le taunuuga, o le download o le faʻamaumauga ma le faʻapipiʻi faila o lenei polokalama o le a amataina. Matou te faʻatali seʻia maeʻa le laʻau download, i le maeʻa ai ona matou aveese le anotusi ma tuʻu saʻo i luga le faila.
  5. Le faʻapipiʻiina o lenei polokalama masalo o se tasi o saoasaoa na e mafai ona na ona mafaufauina mafaufau. A e tamoe le faʻapipiʻi faila, o le a e vaʻaia se faʻamalama e pei ona faʻaalia i le ata i lalo. Fai mai o loʻo faʻagasolo nei le faʻapipiʻiina.
  6. Ma o le mea moni i le minute o le ae vaʻaia le lona lua i le laina ma le faʻamalama mulimuli. O le a fai mai na faʻapipiʻi manuia le polokalame le Samsung Update i luga o lau komepiuta.
  7. A maeʻa, e tatau ona faʻatautaia le faʻapipiʻi o le Samsung Update polokalama. O lona auala 'alo e mafai ona mauaina i le lisi. "Amata" pe luga o le laulau.
  8. I le amataina o le polokalama, o le a e vaʻai i se sailiga fanua i lona pito i luga. I totonu o lenei pusa suʻe oe manaʻomia e ulufale i le faʻatusa o le laptop. Matou te faia lenei mea ma kiliki i luga o le tioata faʻalauteleina foliga i tafatafa o le laina.
  9. O le iʻuga, o le a e vaʻai i le sailiga faʻaiuga i le pito i lalo o le polokalame faʻamalama. Tele filifiliga eseese o le a faʻaalia iinei. Vaʻavaʻai ile ata i lalo.
  10. A e vaʻai, naʻo mata mulimuli ma numera e eseese i mataupu uma. Aua e te popole e lenei. Ole ituaiga faʻailoga lea o faʻataʻitaʻiga. O lona uiga na o le ituaiga o ata sisitema (tisiki S pe tuʻufaʻatasia A), faʻatulagaga masini (01-09) ma faʻaitulagi fesoʻotaʻiga (RU, US, PL). Filifili se filifiliga ma le iuga ole RU.
  11. I le kiliki i luga o le igoa o le manaʻomia faʻataʻitaʻiga, o le a e vaʻaia se tasi pe sili atu faʻagaioiga o loʻo avanoa le polokalama. Kiliki i le igoa o lau gaioiga.
  12. E maeʻa loa ona tatala mai se matala fou. E manaʻomia e manatua i le lisi avetaavale lena e te manaʻo e download ma faʻapipiʻi. Faailoga laina talafeagai ma se kiki i le itu tauagavale, ona fetaomi lea o le ki "Auina atu i fafo" i le pito i lalo o le faamalama.
  13. O le isi laasaga o le filifili lea o le mea e te manaʻo ai le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi faila o polokalama na matauina muamua. I se faamalama fou, faamaoti le nofoaga mo ia faila ma kiliki le ki lalo "Filifili faila".
  14. O lenei e tumau pea e faʻatali seʻia aveina uma avetaavale faʻailogaina. E mafai ona e siaki le alualu i luma o lenei gaioiga i totonu o le faʻamalama e aliali mai luga o isi uma.
  15. I le faaiuga o lenei faiga, o le a e vaʻai i se faʻamalama ma le feau talafeagai.
  16. Lenei o lau mea uma e tatau ona fai o le tatala o le faila na e faʻapitoaina e sefe le faʻapipiʻi faila. Matou te tatalaina muamua, ona faʻasolo ai lea ole faila ma le avetaavale faʻapitoa. Mai iina, ua uma ona faʻatautaia le polokalama faʻapipiʻi. O le faila o se polokalama pei ona faʻaigoaina. "Faʻatulaga". I le mulimulitaia o faʻatonuga a le Installation Wizard, e faigofie ona e faʻapipiʻiina le polokalama talafeagai. E faapena foi, oe manaʻomia le faʻapipiʻi uma avetaʻavale faʻamau. O lenei metotia o le a maeʻa.

Faiga 3: Aoga mo otometi suʻesuʻega polokalama

O lenei auala o se sili fofo pe a manaʻomia e faʻapipiʻi se tasi pe sili atu avetaavale i luga o lau komepiuta poʻo komepiuta. Ina ia faia lea mea, e te manaʻomia soʻo se mea aoga e mafai ona siiina lau faiga ma iloa poʻo fea polokalama e manaʻomia e faʻapipiʻiina. E tele polokalame faapena i le Initaneti. O le fea e faʻaaoga mo lenei metotia e i luga o oe. Muamua, matou iloiloina le sili atu polokalame o lenei ituaiga i se isi tusitusiga. Masalo e ala i lou faitau, e mafai ona e faia se filifiliga.

Faitau atili: Sili avetaʻavale faʻapipiʻi polokalama

E ui lava i le mataupu faavae lautele o le faʻagaioiga, o mea aoga o loʻo taʻua i le tusitusiga e eseese i le tele o le avetaʻavale faʻamaumauga ma mea lagolagoina. Le faavae pito sili maua DriverPack Solution. O le mea lea, matou te fautua atu ia e silasila totoʻa i lenei oloa. Afai e te faia pea lau filifiliga, e tatau ona e faitauina la matou lesona ile galue i le DriverPack Solution.

Lesona: Faʻafefea ona faafou avetaʻavale luga o le komupiuta ma le DriverPack Solution

Faiga 4: Download Polokalama Faaaogaina ID

O isi taimi e mafai ona e maua oe i se tulaga e le mafai ai ona tuʻu ni polokalama mo se mea faʻapitoa, talu ai e le faigofie ona iloa e le polokalama. I lenei tulaga, o lenei metotia o le a fesoasoani ia te oe. E matua faigofie e faʻaaoga. Pau lau mea e tatau ona fai o le sailia o le ID o mea e le masani ai meafaigaluega ma faʻaopopoina le maua taua i luga o se tautua faʻapitoa i luga ole laiga. O ia auʻaunaga faʻapitoa i le sailia o avetaʻavale mo soʻo se masini i le ID numera. Sa matou faamatala se vavaeʻese eseʻese i le metotia na faamatalaina i luga. Ina ia aua le toe faia, matou te fautuaina oe e te mulimuli i le sootaga i lalo ma faitau. O iina e te maua ai faʻamatalaga auiliili e uiga i lenei metotia.

Lesona: Sailia o avetaʻavale e ala ile ID ID

Metotia 5: Standard Windows Polokalama Suʻesuʻe

I le avea ai o se tulafono, o le tele o masini e sao le mauaina i le komipiuta vave pe a faʻapipiʻi le faʻagaioiga o fesoʻotaʻiga pe faʻafesoʻotaʻi na i se komepiuta komipiuta. Ae o isi taimi e tatau ona tulei le faiga i se gaioiga. O lenei auala o se tali sili mo ia tulaga. Moni, e le aoga i tulaga uma. Ae ui i lea, e aoga pea le iloa e uiga i ai, talu ai naʻo nisi taimi e mafai ona fesoasoani e faʻapipiʻi polokalama. Nei o mea e tatau ona e faia mo lenei mea.

  1. Tatou faalauiloa Pule Pule luga o lau komepiuta. E tele auala e faia ai lenei mea. E le afaina poʻo le fea e te faʻaaogaina. Afai e te le iloa e uiga ia latou, o se tasi o a matou lesona o le a fesoasoani ia te oe.
  2. Lesona: Tatalaina masini pule i Windows

  3. O le a Pule Pule o le a tatalaina, o loʻo tatou vaʻavaʻai mo masini e te manaʻomia i le lisi. A faʻapea o se faʻafitauli nei meafaigaluega, o le a faʻailogaina i se fesili poʻo se faʻailoga fiafia. O se lala ma se mea faapena masini o le a tatalaina i le le masani, o lea e te le tau sailia mo se taimi umi.
  4. Taumatau-kiliki i le igoa o meafaigaluega e te manaʻomia. O le tusiga mataupu matala lea e te manaʻomia e filifili ai "Faʻafou avetaavale". Ole laina lea e muamua ile pito i luga.
  5. A maeʻa lena, o le a musuia oe e filifili se metotia mo le sailia o polokalama. Afai na e siiina muamua faila, e tatau ona e filifili "Suʻesuʻe tusi lesona". E tatau ona e faʻaalia le tulaga o ia faila, ma o le faiga lava faʻapipiʻi mea uma. A leai, filifili "Suʻe otometi".
  6. O le faʻagasologa o le sailia o avetaavale mo lau auala filifilia e amata lava. Afai e alualu i luma, o lau OS otometi lava ona faʻapipiʻi uma faila talafeagai ma faʻatulagaina, ma o le masini o le a iloa lelei le faiga.
  7. I soo se tulaga, o le ae vaʻaia se vavaeʻese faʻamalama i le pito. O le a tusia ai le faʻaiuga o le sailiga ma faʻapipiʻi polokalama mo mea filifilia meafaigaluega. A uma lena, e tatau lava ona e tapunia lenei faʻamalama.

Lea faʻaiʻu ai tatou lesona le sailiga ma faʻapipiʻi polokalama mo le Samsung NP-RV515 laptop. Matou te faʻamoemoe o se tasi o nei metotia fesoasoani ia te oe i lenei mataupu ma e mafai ona atoatoa faʻaaoga lau lau komepiuta, fiafia tele i faʻafiafiaga ma gaioiga lelei.

Pin
Send
Share
Send