Odin 3.12.3

Pin
Send
Share
Send

Odin o se flasher talosaga mo Samsung Android masini. O se mea aoga tele ma e masani lava ona taua tele pe a moli masini, ma sili ona taua, pe a toe faʻafoi masini i le mea e tupu o se faʻafuaseʻi faʻafitauli poʻo isi mea faʻafitauli ma polokalama.

Le Odin polokalama e sili atu mo auaunaga inisinia. I le taimi lava e tasi, o lona faigofie ma faigofie faʻataga ai tagata masani e faʻafaigofie ona faʻafouina le polokalama a le Samsung smartphones ma papa. I se faʻaopopoga, faʻaaogaina le polokalame e mafai ona e faʻapipiʻiina ni mea fou, e aofia ai le "custom" firmware po o latou vaega. O nei mea uma faʻatagaina oe e aveese faʻafitauli eseese, faʻapea foi le faʻalauteleina o agavaʻa o le masini ma mea fou.

Taua taua! Odin ua naʻo le faʻaaogaina o le masini Samsung. Leai se aoga i le faia o le le aoga taumafaiga e galulue e ala i le polokalama ma masini mai isi gaosi.

Agavaʻa

Na faia muamua le polokalame mo le firmware, i.e. pueina vaega faila o le Android masini polokalama i le faʻapitoa vaega o le masini manatua.

O le mea lea, ma atonu e faʻavavevave le firmware taualumaga ma faʻafaigofie le faʻatulagaina mo le tagata faʻaaoga, na faia e le tagata atiaʻe se faʻailo minimalistic, faʻaogaina le faʻaogaina ole Odin ma na o galuega sili ona talafeagai. E faigofie ma faigofie mea uma. I le faʻalauiloaina o le talosaga, o le tagata faʻaaogaina vaʻaia vave le i ai o le masini fesoʻotaʻi (1), pe a fai e i ai i totonu o le faiga, faʻapea foi ma se puʻupuʻu puʻupuʻu e uiga i le firmware mo le faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga (2).

O le firmware faagasologa e tupu otometi. E tatau naʻo le faʻaaogaina e le tagata faʻaaogaina le ala i faila faʻaaoga faʻamau faʻapitoa o loʻo i ai igoa o faʻapuupuuina o vaega manatua, ona maka lea o mea mo le kopiina i le masini, e taumafai e faʻapipiʻi le faʻailoga talafeagai. I le faʻagasologa, o gaioiga uma ma o latou iʻuga na faʻapipiʻi i totonu o se faila faʻapitoa, ma o loʻo i ai mea o loʻo faʻaalia i totonu o se fanua faʻapitoa o le faʻamalama autu flasher. Lenei auala masani lava fesoasoani e aloese mai mea sese i le amataga tulaga po o le iloa ai pe aisea na faʻamutaina ai le gaioiga i se tagata faʻaaogaina laa.

Afai e talafeagai, e mafai e fuafua ai tapulaʻa e tusa ai ma le faʻagasologa o le moli i luga o le masini o le a faia i le alu i le afifi "Filifiliga". Ina ua maeʻa uma siaki mea i luga o filifiliga ua setiina ma auala i faila o loʻo faʻaalia, na o le kiliki "Amata", lea o le a faʻatupuina le taualumaga mo le kopiina o faʻamatalaga i masini manatua vaega.

I le faʻaopopoina o tusitusiga i faʻamanatuga o vaega o Samsung, o le Odin polokalama e mafai ona fausia nei vaega pe toe faʻailoga le mafaufau. O lenei gaioiga e avanoa pe a kiliki i luga o le laupepa. "Manatu" (1), ae i le tele o tulaga o loʻo aʻafia ai naʻo le "mamafa" lava, talu ai o le faʻaaogaina o se faʻagaioiga o le a mafai ona faʻaleagaina ai le masini pe iʻu atu ai i isi tulaga le lelei, lea lapatai mai Odin i totonu i se faʻapitoa faʻapitoa (2).

Lelei

  • Faigofie tele, tupu fua ma masani fegalegaleaiga vavalalata;
  • I le le i ai o faʻateleina ma mea le aoga, o le talosaga faʻatagaina oe e faʻatinoina toetoe lava soʻo se togafiti ma le polokalama vaega o le Samsung-masini i le Android.

Le atoatoa

  • E leai se faʻaaliga aloaia a le Lusia;
  • Vaʻai vaʻai o le tusi talosaga - talafeagai mo le galue faʻatasi ma Samsung masini;
  • Ona o le le talafeagai gaioiga, ona o le le lava agavaa ma le poto masani o le tagata, e mafai ona faʻaleagaina ai le masini.

I se tulaga lautele, le polokalama e mafai ma e tatau ona mafaufauina o se faigofie, ae i le taimi lava e tasi sili mamana meafaigaluega mo flashing Samsung Android masini. O gaioiga uma o loʻo faʻatinoina moni lava i "tolu kiliki", ae manaʻomia ni tapenapenaga o le masini e kilia ma faila e tatau ai, faʻapea foi ma le iloa o le tagata e faʻaaogaina firmware auala ma le malamalamaaga i le uiga, ma e sili ona taua, iʻuga o gaioiga na faia e faʻaaoga le Odin.

Sii mai Odin mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.75 mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Flashing Samsung Android masini e ala i Odin Meafaigaluega Flash ile ASUS Samsung Kies Xiaomi MiFlash

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Odin o se polokalame mo le moli ma le toe faʻafouina Samsung Android masini. O se faigofie, faigofie, ma masani ona sui mea faigaluega mo le faʻafouina o firmware ma faʻafitauli.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.75 mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Samsung
Tau: leai se totogi
Tele: 2 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 3.12.3

Pin
Send
Share
Send