Pinnacle Studio 20.5

Pin
Send
Share
Send


A tulai mai le fesili o le downloadina o se tagata tomai faʻapitoa editor video, ona tele ai lea o le filifiliga a le tagata i totonu o polokalama o lenei ituaiga. O le Pinnacle Studio o se taʻutaʻua polokalama faʻataʻitaʻiga vitio, o se sili lelei tali mo tagata e iai manaʻoga maualuga pe a filifilia se faatonu.

Pinnacle Studio o se totogi faʻaavanoa polokalama faʻataʻitaʻiga. O le polokalama e faʻapitoa i tagata poto masani tagata faʻaaogaina, pei faatagaina oe e faia toetoe o soʻo se galuega e fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina o vitio.

Matou te fautua atu ia te oe e matamata: Isi ata faʻaʻatonutonu polokalame

Tele o aafiaga

Pinnacle Studio o loʻo faʻaogaina i se aofaʻiga moni tele o aʻafiaga, e aofia ai faʻamama mo le suia o ata i vitio, eseese leo leo, suiga, ma sili atu.

Fale e aoga ai

O gaioiga e tele na faʻaaogaina e tagata faʻaaogaina i le faʻatonutonuina vitio o loʻo tuʻuina i se laina laʻau e mafai ai ona e faʻaogaina i soʻo se taimi.

Faʻamaumauga a faʻamaumauga

Talu mai le faʻaaogaina Pinnacle Studio e aofia ai le faʻatonutonuina sili atu nai lo le luasefulu vitio, ua i ai i le polokalama se vaega ese "Faʻalapotopotoga", lea o au galuega uma, faʻaulufale mai, atoa ai ma ni fileru filifilia ma aʻafiaga o le a siakiina.

Fausiaina DVD

O se isi vaega o le faʻatonutonu vitio mafai ai ona e puʻeina le faʻapipiʻi ata i luga o le DVD-ROM.

Faʻasalalauga atoa o ata

Pinnacle Studio o loʻo i ai i ana auupega le seti atoa o galuega manaʻomia e tagata faʻaaoga mo le faʻatonutonuina o vitio.

Hotkeys

O le polokalama faʻatagaina oe e faia le faʻaavanoa o gaioiga faʻapitoa tele vave ma sili atu faigofie i le faʻaaogaina o ki vevela. Toeitiiti lava o gaioiga uma i le polokalama ei ai lana lava keyboard keyboard, lea, pe a manaʻomia, e mafai ona suia.

Auina atu i fafo filifiliga

O le polokalama e mafai ai ona e seti le ituaiga manaʻomia i fafo, faʻalagolago i le masini faʻaaogaina i le lumanaʻi.

Le leo lelei

A manaʻomia, taʻitasi leo leo e fetuunai, faʻafetaui le voluma, faʻapea foʻi ma le leo leo.

Fausia Pese Seti

Pe a suʻesuʻe mo musika tua atu mo lau vitio, e tatau ona muamua vaʻai i faʻaavanoa avanoa i le Pinnacle Studio, o loʻo vaevaeina i ni vaega eseese. Masalo oe maua le mea e te manaʻomia.

Leo pueina

O se isi Pinnacle Studio meafaigaluega mafai ai ona e puʻeina leo-luga leo ona faʻaaoga ai lea i se faʻapipiʻi vitio.

Taavale Ducking Tekonolosi

Afai e i ai se leo i le vitio, faʻaopopo i musika, o le polokalama o le a otometi lava ona faʻaleleia le leo o tautalaga, faʻaitiitia ai le malosi o le leo o talaʻaga o musika ma isi leo ese.

Eseese mea puʻeata ata

E tele taimi faʻatonutonuina vitio o loʻo faia faʻatasi ma vitio puʻeina faʻatasi mai le tele o mea pueata. Ina ia faafaigofie ai le faʻagasologa o le pueina o vitio mai le tele o mea pueata, e faʻaopopo taimi talafeagai ma faʻalogologo i ata i se taimi vave, na fausiaina se tele-mea pueata faatonu.

Lelei o Pinnacle Studio:

1. Faʻatulagaina mole sitaili ma se teuteuga lelei o elemene;

2. E i ai le lagolago mo le gagana Rusia;

3. O le polokalama e faʻaaogaina uma manaʻoga talafeagai e mafai e tagata faʻaaogaina ona manaʻomia i le taimi o le vitio faasaʻo gaioiga;

4. Faʻamautuina o faʻagaioiga ma feololo le taumafaina o punaoa a le polokalama.

Le atoatoa o le Pinnacle Studio:

1. Le leai o se saʻolotoga lomiga. Ae paga lea, ina ia faʻaaogaina le polokalama, e manaʻomia e faʻamaeʻaina lana faʻatau, ae ui i lea, i totonu o le 30 aso o le a mafai ai ona e toe faʻafoʻi atoa le aofaʻi na totogi pe a fai e le fetaui le oloa ia oe.

Pinnacle Studio o se tasi o na tulaga e le masani ai pe a mafai e se polofesa faʻatonutonu vitio ona faigofie ma faigofie. A manaʻomia, soʻo se tagata faʻaaogaina e mafai ona aʻoaʻoina auala e faʻatonutonu ai vitio i lenei polokalame ina ia mafai ona maua sili atu mea ofoofogia taunuuga.

Sii mai Trial Pinnacle Studio

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.25 i fafo mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Tofotofoga videospin Polokalama Anime R-SALAMO Android potu

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Pinnacle Studio o se polokalame mamana mo le faasaʻosaʻoina o faila faila ma le faʻaogaina o ni faʻasologa e leai ni laina. E lagolagoina le galulue faʻatasi ma le HD ma le Blu-Ray, o loʻo iai le tele o aʻafiaga mo le faʻagaoioia o mea.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.25 i fafo mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Vitio Faatonutonu mo Windows
Atinaʻe: Polokalama
Tau: $ 60
Tele: 2 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 20.5

Pin
Send
Share
Send