Faʻafefea ona e fai se taʻaloga i le YouTube

Pin
Send
Share
Send

O le Initaneti o se mea e tumau ai le le mafai. O le YouTube o se mea taua foi i le initaneti. Ua uma ona puʻea ata vitio i minute uma lava ma e matua le mafai lava ona iai se faʻaosofia, ae faʻapea lava. O le mea moni, YouTube ei ai se faiga e faʻatagaina oe e faʻamama pueina: aua le faʻapipiiina ponokalafi mea ma mataitu aia tatau, ae o le algorithm o lenei polokalama le mafai ona mataituina o mea uma ma nisi vaega o mea faasaina mafai ona leiloa. I le tulaga lea, e mafai ona e faasea i le vitio lea na ave ese mai le video talimalo. I YouTube, e taʻua lea: "Faia se teteʻe."

Faʻafefea ona togi se taia i luga o le vitio

I se taimi e leʻo mamao atu foi, o tafega e mafai ona oʻo i le polokaina o le auala, ma i nisi tulaga, i lona aveeseina. Lenei mea e tatau ona mafaufau iai pe a failaina se faitioga a mea. E aoga foi le vave malamalama e te manaʻomia e togi le taia i luga o na vitio poʻo faʻasalalauga e tatau ai, a le o le isi, e mafai ona poloka oe.

I se tulaga lautele, o faitioga lava latou e taʻua o le teteʻe. E mafai ona togi mo le tele o mafuaaga, e aofia ai:

  • pule tau fatuga solitulafono;
  • Solia le YouTube Community Community Guide
  • taufaasese ma faʻasesega o mea moni moni;
  • a faʻapea ose tagata o loʻo faʻaseseina se isi.

Ioe, e le o le lisi atoa. O loʻo i ai le autu, ina ia talanoa, mafuaʻaga o le lafoina o se faʻasea, ae i le taimi o le mataupu o le a mafai e tagata uma ona malamalama i ai mo isi mafuaʻaga e mafai ai ona lafo se faʻamasinoga i le tusitala.

I le mea mulimuli, o le lafoina o se faʻafuaseʻi e iʻu i le polokaina o le auala, tatou vaʻai i auala uma e lafo ai faʻasea.

Metotia 1: Pule Tau Fatuga Faʻasalalau Faʻamatalaga

Afai, aʻo matamata i ata vitio i YouTube, oe maua:

  • Oe e, aoe le i faʻatagaina se avanoa e fana ai;
  • O le a e faʻaluma ia te oe i luga o faʻamaumauga;
  • O a mea e aʻafia ai lou faʻalilolilo e ala i le faʻailoaina o faʻamatalaga e uiga ia te oe;
  • Faʻaaogaina o lau faʻailoga tau feiloa;
  • Faʻaoga mea na e lomia e muamua.

Ona mafai ai lea ona faigofie ona e faʻauluina se faitioga ma le auala i le faʻatumuina o se pepa faʻapitoa i luga o le upega tafailagi.

I totonu e tatau ona faʻailoa le amataga mafuaʻaga, ma, mulimuli ane i faʻatonuga, tuʻuina atu le tusi talosaga mo se faʻamatalaga. A faʻapea e mamafa tele le mafuaʻaga, ona talia lea ma faʻamalie lau talosaga.

Manatua: Masalo, pe a uma ona lafo se tasi mimiti ona o le solia o le puletaofia, e le poloka tagata faaaoga, vagana o le mafuaʻaga e le matuia. O le selau pasene faʻamaoniga e faʻatinoina mai ai le tolu.

Metotia 2: Faʻateʻaina Community Taiala

E i ai le mea lea e taʻua o "Community Principles", ma mo latou soli tulafono, soʻo se tusitala e poloka. O nisi taimi e le tupu lea mea i le taimi lava lea, ae a maeʻa nai lapataiga, e faʻalagolago lava i le faʻaaoga sese o le anotusi.

E mafai ona e lafoina se taia pe a vaʻai vaaiga i le vitio:

  • tulaga tau feusuaiga ma le faʻaalia o tino;
  • Uunaia tagata maimoa e auai i gaioiga leaga e ono mulimuli ane afaina ai latou;
  • i latou e saua, e mafai ona faʻateia le tagata maimoa (vagana ai nusipepa faʻafuaseʻi mea uma e sau mai le tala);
  • solia le puletaofia;
  • faatiga i le maimoa;
  • ma taufaamatau, valaau atu i le au maimoa mo osofaʻiga;
  • ma le faauigaina sese, spam, ma pepelo.

A e manaʻo e vaʻai i le lisi atoa o mataupu faʻavae a le nuʻu, alu saʻo i le 'upega tafaʻilagi lava

Afai o totonu o le vitio na e matauina soliga i se tasi o ia tulaga, ona e mafai ona lafoina se faitioga i le tagata faʻaaoga. Ua faia lenei mea e pei o lenei:

  1. E te manaʻomia le oomi i le ki i lalo o le vitio "Tele"o loʻo tu i tafatafa o le elips.
  2. Ma le isi, i le mataʻu i lalo lisi, filifili Faitio.
  3. O le a tatalaina se faʻatulagaga lea e tatau ai ona faʻailoa le mafuaʻaga mo le solia, filifili le taimi o nei gaioiga o loʻo faʻaalia i le vitio, tusi se faʻamatalaga ma kiliki le faʻamau "Lafo".

Nao le pau lena, o le tagi o le a lafoina. O lenei ou te toe manaʻo e toe faʻamanatu atu e le tatau ona togi faʻasaʻo. A faʻapea e le talitonuina le mafuaʻaga ua faʻaalia i le apili, pe e le fetaui ma mea moni, ona e mafai lea ona taofia oe.

Metotia 3: YouTube imeli pule puipuia faitioga

Ma le isi e uiga i le puletaofia solia. Naʻo le taimi lenei ole a 'eseʻese auala e lafo ai se faitioga ole a tuʻuina atu - tuusaʻo ile falemeli, ma feutanaʻi ma talosaga talafeagai. O lea meli e i ai le tuatusi lea: [email protected].

A lafoina se feʻau, e tatau ona e faʻaalia le mafuaʻaga i auiliiliga. I se tulaga lautele, o lau tusi e tatau ona i ai se foliga tutusa:

  1. Igoa Igoa Patronymic;
  2. Faʻamatalaga e uiga i le vitiō, o aia tatau na faʻaleagaina e se isi tagata faʻaaoga;
  3. Link i le viti na gaoia;
  4. Faʻamatalaga faʻafesoʻotaʻi (numera telefoni, tuatusi saʻo);
  5. Soʻotaga i le vitio, ma ua solia ai lau puletaofia;
  6. Isi faʻamatalaga e fesoasoani ia te oe e toe iloilo lau mataupu.

Faʻamatalaga i mataupu uma o le solia e mafai ona lafo atu i le meli tuuina mai. Peitaʻi, e tatau ona maitauina o le faʻaaogaina o le pepa faʻaalia o le auala muamua na aumai ai se iʻuga sili ma, e sili ona taua, faʻatelevave le faiga o iloiloga. Ae o le mea e tupu, e mafai ona e faʻaogaina ni auala se lua i le taimi e tasi, ina ia talanoa, mo le sili atu le talitonuina i manuia.

Metotia 4: O le auala faʻaseseina se isi tagata

Afai e te matauina o le tusitala o le auala o loʻo e vaʻaia o loʻo faʻaseseina oe pe o loʻo e faʻaaogaina lau ituaiga, ona mafai lea ona e lafoina se faitioga ia te ia. Afai e matauina se solitulafono, ona faʻaaoga loa lea o se tagata faʻaaoga, ma o le a soloia uma ana mea.

A faʻapea o loʻo faʻaaogaina lau ituaiga igoa poʻo le faʻailoga i le vitio, e tatau ona e faʻatumuina se isi pepa.

A faʻatumuina i latou, sauniuni e faʻamaonia lou faʻamatalaga ma pepa talafeagai. A leai, o le ae le ausia se mea. Ole vaega ole faatumuina o latou pepa e le tuuina atu, talu ai o lenei mataupu o loʻo talanoaina auiliili i luga ole upega tafailagi.

Faiga 5: I se poloaiga a le faamasinoga

Masalo o le laʻau e seasea tupu, lea e oʻo atu ai i le poloka vave e aunoa ma le toe iloiloina o le mataupu. O le fusuʻaga lea na togi atu e le faamasinoga, poo le a lava le malie o lona leo.

O le mea lea, ua poloka auala e faʻaleagaina ai le igoa taʻutaʻua o se kamupani tele, faʻaseseina tagata, ma kopiina o mea e puipuia. I lenei mataupu, o le kamupani o loʻo mafua ai le faʻaleagaina e mafai ona talosaga i le faʻamasinoga e faʻailoa ai le tagata solitulafono ma manaʻoga e aveese lana auala faʻatasi ma isi mea o loʻo avanoa.

Faaiuga

O lona iʻuga, e tele a matou auala e lima e mafai ai ona e togi le faʻaogalae 'ala, o mea o loʻo solia ai taʻiala a le nuʻu poʻo le puletaofia. I le ala, o le puletaofia solia o le sili ona masani mafuaaga mo le polokaina پروفائل i YouTube.

Ia faaeteete pe a lafoina ni vitio fou, ma faaeteete pe a matamata i tagata ese.

Pin
Send
Share
Send