Android Debug Bridge (ADB) 1.0.39

Pin
Send
Share
Send

Android Debug Bridge (ADB) o se faʻafanua polokalama e mafai ai ona e faʻatautaia se lautele lautele o gaioiga o feaveaʻi masini tamoe i luga o le Android faagaoioia polokalama. O le faʻamoemoe sili o le ADB o le faia o le debugging galuega ma masini Android.

Android Debug Bridge o se polokalama e galue ai i luga o le faʻavae o le "tagata-tautua". O le amataga o le ADB ma soʻo se tulafono e tatau ona o faatasi ma le faʻatulagaina o se server i le ituaiga o se tautua tautua ua taua o le "daemon". O lenei auaunaga o le a faʻalogologo e le aunoa i luga o le taulaga 5037 aʻo faʻatali mo le faʻatonuga e taunuʻu mai.

Talu ai o le talosaga o loʻo faamafanafanaina, o galuega uma e faia e ala i le ulufale atu i poloaiga ma se faʻatonuga faapitoa i le Windows faʻatonu laina (cmd).

Le aoga o le meafaigaluega fesiligia o loʻo avanoa i le tele o masini Android. O se tuusaunoaga mafai ona na o se masini ma le ono mafai ona faʻaletonu poloka e le tagata gaosi, ae o ni mataupu faʻapitoa.

Mo le averesi tagata faʻaaogaina, o le faʻaaogaina o le Android Debug Bridge poloaʻiga, i le tele o tulaga, avea ma mea e manaʻomia pe a toe faʻaleleia ma / pe faʻamamaina se masini Android.

Faʻaaogaina faʻataʻitaʻiga. Vaai masini e fesoʻotaʻi

Uma le gaioiga o le polokalama faʻaalia ua maeʻa ulufale atu i se faʻatonuga faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i se faʻatonuga e faʻatagaina oe e vaʻai i fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma siaki le mea e saunia ai mea mo le mauaina o faʻatonuga / faila. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le faatonuga lenei:

Adb masini

O le tali atu ile faiga ile sao o lenei poloaʻiga. Afai e le fesoʻotaʻi le masini poʻo le le iloaina (o loʻo le faʻapipiʻi avetaʻavale, o le masini i se auala e le lagolagoina ai le faʻaaogaina e ala i le ADB ma isi mafuaʻaga), e maua e le tagata faʻaaogaina le "masini faʻapipiʻi" tali (1). I le filifiliga lona lua, - le iai o se masini fesoʻotaʻi ma sauni mo nisi galuega, o lona faʻasologa numera (2) o loʻo faʻaalia i totonu o le console.

Eseese o avanoa

O le lisi o foliga na saunia e le tagata faʻaaoga e le Android Debug Bridge meafaigaluega tele tele. Ina ia maua le atoa lisi o faʻatonuga i le masini, o le ae manaʻomia superuser aia tatau (aʻa aia tatau) ma naʻo le mauaina o latou mafai ona e talanoa e uiga i le tatalaina le gafatia o le ADB o se meafaigaluega mo debugging Android masini.

E tuueseese, e taua le maitauina o le iai o se ituaiga fesoasoani fesoasoani i le Android Debug Bridge. E sili atu, o lenei o le lisi o faʻatonuga ma se faʻamatalaga o le syntax galuega fai o se tali atu i le faʻatonugaadb fesoasoani.

O se tali faapea e masani ona fesoasoani i le tele o tagata faʻaaoga e toe manatua ai le faʻatonuga e valaʻauina ai se vaega faʻapitoa poʻo lona sao sipelaga

Lelei

  • O se mea faigaluega saoloto e mafai ai ona e faʻatautaia le polokalama Android, avanoa mo tagata faʻaaogaina le tele o masini.

Le atoatoa

  • Le leai o se faʻaaliga Rusia;
  • O se faamafanafanaga talosaga e manaʻomia le iloa o faʻatonuga syntax

Sii mai ADB mo fua

Android Debug Bridge o se tuʻufaʻatasia o se vaega o le meafaigaluega e fuafuaina mo Android tagata atiaʻe (Android SDK). Android SDK meafaigaluega, i le isi itu, o loʻo aofia i totonu o le afifi o vaega Android potu. Ole avanoa ole downloading Android SDK mo lau oe lava mafuaʻaga e leai se totogi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e asiasi i le download itulau i luga o le tulaga aloaia 'upega tafaʻilagi a Google.

Sii mai ai le fou lomiga o ADB mai le aloaia website

I le tulaga e le manaʻomia e download ai le atoatoaga Android SDK afifi faʻatasi ai ma le Android Debug Bridge, e mafai ona e faʻaogaina le soʻotaga i lalo. Ua avanoa e download se faʻamaumauga laʻititi lava e aofia ai na o ADB ma Fastboot.

Sii maia le laiga lata mai o ADB

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.05 i fafo mai 5 (20 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻavave seevae Android potu Adb tamoe Framaroot

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
ADB poʻo le Android Debug Bridge o se talosaga mo debugging telefoni feaveaʻi tamoeina o le Android faagaoioia faiga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.05 i fafo mai 5 (20 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: Google
Tau: leai se totogi
Tele: 145 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 1.0.39

Pin
Send
Share
Send