Faʻafefea ona vaʻaia tagata valaʻaulia i VKontakte

Pin
Send
Share
Send

O le fesoʻotaʻiga agafesootai VKontakte maua ai i tagata taʻitasi le avanoa e fesoʻotaʻi, fefaʻasoaaʻi pepa eseese ma e oʻo ai foi le fiafia. Peitai, e oʻo mai i le taimi nei, o le pulega o lenei Initaneti punaoa e le o tuʻuina atu i le tagata e ona le VK faʻamatalaga i le galuega e vaʻai ai le lisi o malo i luga oa latou lava itulau.

O se taunuuga o ia tulaga, masani auala mo le faailoaina o tagata valaʻaulia faaali luga uma itulau VK. I le taimi lava lea e tasi, poʻo le a lava le metotia filifilia, oe mafai ona e mauaina ma auiliiliga faʻamaoni faʻailoga na asia lau itulau i se tasi taimi poʻo se isi.

Matou te vaʻai atu i malo faʻaaloalo a VKontakte

I le taimi nei, tagata faʻaaogaina ua atiaʻe tele le tele o metotia eseese mamanuina e vaʻavaʻai i le malo valaʻaulia o se itulau itulau patino. Ole taua autu ile va o metotia uma mai le tasi, aemaise lava, o le:

  • faigofie o le faʻaaogaina;
  • saʻo o faʻamaumauga na tuʻuina mai.

Le faʻatulagaina faʻatulagaina o faʻamatalaga e uiga i malo faʻaaloalogia o lau VKontakte talaaga otooto e mafai ona matua ese - mai le ova i le 100 pasene.

Uma auala, o se tasi auala pe o se isi, o faʻapitoa i totonu i totonu ole VK 'upega tafaʻilagi. Afai na e feagai ma se polokalame kalani i luga o le Initaneti, lea e folafola mai e faʻaalia uma ai tagata asiasi i lau itulau, aua le talitonuina. E le oi ai le polokalame mo nei faʻamoemoe!

Metotia 1: faʻaaoga le tusi talosaga

Ina ia fuafuaina le au asiasi o lau oe lava VKontakte faʻamatalaga, e tele ni faʻaogaina eseese e maua ai le tele o avanoa. Le sili ona lauiloa i VK tagata faʻaaoga le faʻaopopoga "O Au Tagata Asiasi".

O le metotia e tasi lava esea nuʻu, o lona uiga na o le apalai e naʻo tagata na o loʻo faʻaalia soʻo se gaoioiga i lau itulau (pei o le repost, etc.).

Ua fautuaina e faʻaaoga lenei lava faʻapitoa, talu ai o le tele o tagata e faʻaaogaina, le leai o se faʻasalalauga faʻasalalau ma se fesoʻotaʻiga talafeagai e faigofie ai ona faʻatautaia ai lenei faʻaopopo.

  1. Alu i le '' upega tafaʻilagi ma lou username ma password ma alu i le vaega e ala i le lisi autu "Taaloga".
  2. I luga o le itulau e matala, suʻe le pa suʻe.
  3. Ta i totonu le igoa o le manaʻomia talosaga "O Au Tagata Asiasi".
  4. I totonu o faʻaiuga o le sailiga, saili se faʻaopopo i lenei igoa ma tamoe ai.
  5. Ia mautinoa o le numera o tagata auai e sili atu, ma o le talosaga lava ia o loʻo muamua i suʻesuʻega iuga.

  6. A maeʻa ona amata, ona e maua lea o oe i luga o le laupepa autu o le talosaga ile laupepa "Tagata asiasi".
  7. E fautuaina e faaola le gaioiga. "Asiasia tagata asiasi" i le maeʻa ai o le taimi muamua o le faʻaopoopoga.
  8. O le lisi o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai tagata na asia lau itulau i le faasologa o faʻasologa mai le tuai i le fou.

O lenei talosaga o loʻo tele manuia nai lo le leaga, aua e maua ai le tele o faʻaopoopoga foliga. I se faʻaopopoga, o le lisi faʻapitoa e tutoʻatasi mai au uo ma faʻaalia matua faʻaalia faʻamaoni faʻailoilo.

Pau lava le mea le lelei mo tagata e faʻaalia se gaioiga pe a asiasi i lau talaaga faʻamatalaga. E masani lava e leʻo se faʻafitauli, ae e atili ai ona faʻafaigata le sailiga.

Metotia 2: isi faʻaaliga

I lenei tulaga, o le a e faʻaogaina le auala masani o VKontakte, ae i se auala e le masani ai. E taua le maitauina o le a e toe manaʻomia le fesoasoani a le talosaga "O Au Tagata Asiasi"iloiloina muamua.

E mafai ona matamata le alualu i luma o gaioiga e siaki uo i totonu o le talosaga. I se faʻaopopoga, i le nofoaga lava lea e tasi e mafai ma le fesoasoani o se faʻaopopo e otometi uma gaioiga e oʻo i le oomiina o ni nai faamau.

  1. Alu i le app "O Au Tagata Asiasi" ma le i luga o le laupepa "Tagata asiasi"kiliki i luga ole sootaga "Matamata nisi uo".
  2. Le isi, kiliki Kopi Sootaga.
  3. A uma ona kopi, kiliki Faapipii e alu i le vaega o loʻo manaʻomia le vaega.
  4. I le itulau e matala, i le laufanua "Fale o le tagata lava ia" faapipii le kopi kopi sootaga (RMB pe Ctrl + V) ma oomi le faʻamau Sefe.
  5. E fautuaina e toe foʻi i le laupepa autu o le VK ma siaki pe o mafai ona faʻaalia faʻamatalaga na ulufale mai.

  6. Toe foi i le app "O Au Tagata Asiasi" ma faʻamau le faʻamau "Falemeli" i le parakalafa lona lua o fautuaga ma faʻamautu le faʻaeaga.

Faʻamolemole vaʻai e mafai ona e faia i luga o lau puipui se ulufale lea o le a taʻu mai ai le fesoʻotaʻiga mai le tusi talosaga. Ona o lenei auala, faafetai i lau oe lava mafaufauga ma atamai, e mafai ona e faigofie ona e mauaina au malo.

A e asia lau itulau, e foliga mai o iai tagata e mulimuli i le fesoʻotaʻiga. Lenei o le a otometi faʻamaumauina, ma o le ae mauaina se faʻasilasilaga a malo fou mai le tusi talosaga.

O loʻo fautuaina e tuʻufaʻatasia uma o nei auala e maua ai le sili ona saʻo o faʻaiuga o le sailia poʻo ai na oʻo mai i lau itulau. Ia maua se laki

Pin
Send
Share
Send