Sii avetaavale mo komepiuta ASUS K52J

Pin
Send
Share
Send

Faʻapipiʻi avetaavale faʻatagaina vaega uma o se komepiuta poʻo le komepiuta fefaʻasoaaʻi ma le tasi lelei. Soo se taimi e te toe faʻaaogaina ai le faʻagaioiga o le polokalama, e tatau foi ona e puʻeina polokalama mo mea uma komipiuta. Mo nisi tagata faʻaaoga, e mafai ona faigata lenei faiga. O matou lesona faʻavasega e faʻatulagaina e faigofie ai mo oe. O le aso o le a tatou talanoa e uiga i le laptop brand ASUS. Ole a avea e uiga ile K52J faʻataʻitaʻiga ma i fea e mafai ai ona e downloadina le tatau avetaavale.

Polokalama Sii mai ma Faʻapipiʻi Auala mo ASUS K52J

Avetaavale mo vaega uma o le komepiuta mafai ona faʻapipiʻi i auala tele. O le maitauina e iai nisi o metotia i lalo e lautele, aua e mafai ona faʻaogaina pe a suʻe ni polokalame mo mea uma. O lenei tatou te agai saʻo i le faʻamatalaga o le faʻagasologa.

Metotia 1: ASUS Official Resource

Afai e te manaʻomia e download taʻavale mo se komepiuta, o le mea muamua e tatau ona e sailia mo latou i luga o le tulaga aloaia a le 'upega tafaʻilagi a le tagata gaosi. I luga o punaoa oe o le a maua tulaga mautu o polokalama e faʻatagaina ai au masini e galue mausali. Sei o tatou vaʻai totoʻa i mea e tatau ona faia e faʻaaoga ai lenei metotia.

  1. Matou te mulimulitaʻi ile fesoʻotaʻiga ile upega tafaʻilagi aloaʻia ole laptop laptop. I lenei mea, o le ASUS 'upega tafaʻilagi lea.
  2. I le ulutala o le 'upega tafaʻilagi oe vaʻai o le a suʻe faʻalili. Ta i totonu le igoa o le laptop model i lenei fanua ma kiliki i le keyboard "Ulufale".
  3. A maeʻa, o le a e mauaina oe lava i luga o le itulau ma oloa uma na maua. Filifili lau komepiuta mai le lisi ma kiliki ile sootaga ile igoa.

  4. O le isi itulau o le a tuuto atoatoa atu i le oloa filifilia. O luga o le ae mauaina vaega ma se faʻamatalaga o le komepiuta feʻaveaʻi, ona faʻatino agavaʻa, auiliiliga ma isi. Matou te fiafia i le vaega "Lagolago"tu i le pito i luga o le itulau e tatalaina. Matou te o i ai.

  5. I le isi itulau i le ogatotonu o le ae vaʻai o loʻo avanoa vaega. Alu i le "Avetaavale ma Aoga".
  6. O lenei e tatau ona e filifilia le lomiga o faʻafoega o loʻo faʻapipiʻiina luga o lau komepiuta. Aua foʻi neʻi galo le faʻalogo i lona agavaʻa. E mafai ona e faia lea i le lisi tuʻu i lalo menu.
  7. Ina ua maeʻa uma nei sitepu, o le a e vaʻai i se lisi o avetaavale uma avanoa, o loʻo vaevaeina i faʻavasega e ala i ituaiga masini.
  8. Tatala uma le vaega manaʻomia, e mafai ona e vaʻaia uma o ana mea. Ole tele o avetaavale taʻitasi, o lona faʻamatalaga ma le aso faʻamatuʻu e faʻailoa vave. E mafai ona e puʻeina soʻo se polokalama e ala i le kiliki i le ki "Lalolagi".
  9. A uma ona e kiliki i le ki faʻapitoa, o le download o le faʻamaumauga ma le polokalama filifilia o le a amata. E tatau ona e faʻatali seʻia maeʻa ona laʻuina mai i lalo le faila, ona tuʻuese lea o mea o loʻo teu ai le faila ma tamoe le faʻapipiʻi faila ma le igoa "Faʻatulaga". Mulimuli i musumusuga "Faʻapipiʻi Wizards", e mafai ona faigofie ona faʻapipiʻi uma polokalama talafeagai i luga o se komepiuta. I lenei taimi, o lenei metotia o le a maeʻa.

Metotia 2: ASUS Ola lata

Afai mo ni mafuaʻaga e le talafeagai ai oe ma le metotia muamua, e mafai ona e faʻafouina uma polokalama i luga o lau komepiuta e faʻaaogaina ai se mea aoga na atiae e le ASUS. Lenei o le mea e tatau ona e faia e faʻaaoga ai lenei metotia.

  1. Tatou te o atu i le download itulau mo avetaavale mo komepiuta komipiuta ASUS K52J.
  2. Matou te tatalaina le vaega Aoga mai le lisi lautele. I le lisi o aoga matou te sailia se polokalame "ASUS Live Update Utility" ma download i lalo.
  3. A uma lena mea, e tatau ona e faʻapipiʻi le polokalama i luga o se komepiuta. E oʻo lava i se tagata fou faʻaaogaina o le a feagai ma lenei, talu ai o le faʻagasologa e matua faigofie lava. O le mea lea, matou te le mau i lenei taimi i nisi auiliiliga.
  4. A maeʻa le faʻapipiʻiina o le polokalama ASUS Live Update Utility, matou te amataina.
  5. I le ogatotonu o le faamalama autu oe vaai se faamau Siaki mo Faʻafou. Kiliki i luga.
  6. Le isi, e tatau ona e faʻatali sina taimi a o le polokalama faʻasolo vaʻavaʻai i lau faiga mo le leiloa pe leiloa 'avetaʻavale. A maeʻa sina taimi, ona e vaʻaia lea o le faʻamalama lenei, o le a faʻaalia ai le numera o avetaʻavale e manaʻomia ona faʻapipiʻi. Ina ia mafai ona faʻapipiʻi polokalama uma na maua, kiliki le faʻamau "Faapipiʻi".
  7. I le kilikiina i luga o le faʻailoaina faʻamau, oe o le a vaʻaia se alualu i luma pa utaina uma avetaavale mo lau komepiuta. Oe o le a manaʻomia e faʻatali seʻia oʻo i le aoga download uma faila.
  8. Ile faʻaiuga ole download, o le a faʻapipiʻi e le ASUS Live Update le polokalama download i luga ole otometi. Ina ua uma ona faʻapipiʻi uma vaega, o le a e vaʻaia se feʻau e uiga i le faʻamanuiaina maeʻa o le faʻagasologa. Lea na faʻamaeaina le auala faamatalaina.

Metotia 3: Lautele suʻesuʻega polokalama ma faʻapipiʻi polokalama

O lenei metotia e tutusa lelei ma le isi muamua. Mo le faʻaaogaina, oe manaʻomia se tasi o polokalame e galue lava ile mataupu tutusa e pei ole ASUS Live Update. Oe mafai ona faʻamasani oe i le lisi o na mea aoga e ala i le kiliki i luga ole sootaga i lalo.

Faitau atili: Sili avetaʻavale faʻapipiʻi polokalama

O le eseʻesega o nei polokalame mai le ASUS Live Update e naʻo latou e mafai ona faʻaaogaina i luga o soʻo se komipiuta ma masini komipiuta, ae le naʻo mea na faia e le ASUS. Afai na e mulimuli i le sootaga o i luga, ona e tosina mai ai lea ile tele o filifiliga o polokalame mo otometi saili ma faapipiiina o polokalama. E mafai ona e faʻaaogaina soʻo se aoga e te manaʻo ai, ae matou te fautuaina le vaʻai totoʻa i le DriverPack Solution. O se tasi o itu taua o lenei polokalame o le lagolago i le tele o masini ma faʻafouga masani o le avetaʻavale faamaumauga. A e filifili e faʻaaoga le DriverPack Solution, ono ono aoga le matou aʻoga.

Lesona: Faʻafefea ona faafou avetaʻavale luga o le komupiuta ma le DriverPack Solution

Metotia 4: Suʻe mo le faʻaaogaina polokalama e faʻailoa ai le faʻailoaina

E iai taimi e tulaʻi mai tulaga e teteʻe ile masini e vaʻai le meafaigaluega pe faʻapipiʻi ni polokalama. I ia tulaga, o lenei metotia o le a fesoasoani ia te oe i fafo. I ai, e mafai ona mauaina, download ma faapipii polokalama mo soʻo se vaega o le komepiuta, e oʻo lava i le le mailoa. Ina ia aua le alu i auiliiliga, matou te fautua e suesue se tasi oa matou lesona muamua, ua tuuto atoa i lenei mataupu. I totonu o oe o le a maua ai fautuaga ma se faʻamatalaga auiliili i le faʻagaioiga o le sailia o avetaʻavale faʻaaogaina le ID ID.

Lesona: Sailia o avetaʻavale e ala ile ID ID

Metotia 5: Tusi Lesona Faʻapipiʻi Faʻapipiʻiina

Ina ia faʻaaoga lenei metotia, oe manaʻomia le mulimuli i sitepu nei.

  1. Tatala Pule Pule. Afai e te le iloa fai lenei mea, e tatau ona e vaʻai mai i la matou lesona faʻapitoa.
  2. Lesona: Tatalaina masini pule

  3. I le lisi o mea faigaluega uma o loʻo faʻaalia i Pule PuleO loʻo matou sailia ni masini e le fuafuaina, poʻo ni masini e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai polokalama.
  4. Kiliki taumatau i luga o le igoa o ia mea meafaigaluega ma filifili le muamua laina i le anotusi menu e matala "Faʻafou avetaavale".
  5. O le mea lea, faʻamalama se faʻamalama ma se filifiliga i le ituaiga o polokalama sailiili mo le masini faʻailoaina. Matou te fautuaina i le tulaga lea e faʻaaoga "Suʻe otometi". Ina ia faia lea mea, kiliki i le igoa o le metotia lava ia.
  6. Ina ua uma lena, i le isi faamalama e mafai ona e vaʻai i le faʻagasologa o le mauaina o avetaʻavale. A i ai ni mea e maua, o loʻo otometi lava ona latou faʻapipiʻi i luga ole komepiuta komipiuta. I soo se tulaga, i le pito oe mafai ona e vaʻai i le sailiga taunuʻuga i se isi faʻamalama. Tau lava na e oomi le ki Faia i se faʻamalama e faʻamaeʻa ai lenei metotia.

O le faʻagasologa o le sailia ma faʻapipiʻi avetaavale mo soʻo se komupiuta poʻo se komepiuta feololo e faigofie tele, pe a fai e te malamalama i nuances uma. Matou te faamoemoe o lenei lesona o le a fesoasoani ia te oe, ma e mafai ona e aʻoaʻo faʻamatalaga aoga mai ai. A iai ni au fesili poʻo ni manatu, tusi i totonu o manatu mo lenei lesona. O le a matou taliina uma au fesili.

Pin
Send
Share
Send