Tikia ma faʻapipiʻi A4Tech keyboard taʻavale

Pin
Send
Share
Send

Mai lea tausaga i lea tausaga, komepiuta masini ma peripherals o loʻo faʻalelei atili, o loʻo tumau pea ma le faʻatekinolosi faʻagasologa. O le keyboard e le faʻatagaina i lenei tulaga. I le aluga o taimi, tusa lava pe sili tupe-lelei masini o lenei ituaiga ua mauaina le tele o galuega fou, faʻapea foi multimedia ma faʻaopopo faʻamau. O le tatou lesona i lenei aso, o le a aoga tele mo e ona ki keyboard o le lauiloa gaosi oloa A4Tech. I lenei tusitusiga o le a tatou talanoa e uiga i le mea e te maua ai ma le faʻafefea ona faʻapipiʻi avetaavale mo keyboard o le ituaiga patino.

Tele auala e faʻapipiʻi ai le polokalama faakomepiuta A4Tech

I le avea ai o se tulafono, polokalama e tatau ona faʻapipiʻi naʻo le laupapa o loʻo i ai tulaga le lelei ma ki. Lea ua faia ina ia mafai ai ona faʻatonutonu ia galuega. Keyboard keyboard o loʻo otometi lava ona faʻamatalaina e le faʻagaioioiga faiga ma e le manaʻomia ni avetaavale faʻaopopo. Mo i latou e anoanoai A4Tech multimedia keyboard, ua matou saunia se tele o auala e fesoasoani e faʻapipiʻi polokalama mo lenei mea masini sao.

Metotia 1: A4Tech Official Website

E pei lava o soo se avetaavale, o le sailiga mo komipiuta komipiuta e tatau ona amata mai le gaosi 'upega tafaʻilagi aloaʻia. Ina ia faʻaaoga lenei metotia, oe manaʻomia mea nei:

  1. Matou te o atu i le aloaia polokalama download itulau mo masini uma A4Tech.
  2. Faʻamolemole ia matau mai e ui lava i le mea moni o le '' upega tafaʻilagi aloaia, nisi antivirus ma browser mafai ona tauto i luga o lenei itulau. Peitai, e leai ni gaioiga leaga poʻo ni mea na maua na faʻaaogaina i le taimi na faʻaaogaina.
  3. I luga o lenei itulau, e tatau ona e filifilia muamua le ituaiga manaʻoga ituaiga lea o le a matou sailia le polokalama. E mafai ona e faia lea ile muamua le mataʻu i lalo lisi. O avetaavale keyboard ua faʻaalia i vaega e tolu - Uaea Keyboards, “Pusa ma uaealesi Keyboards”faʻapea foi Taaloga Keyboard.
  4. A maeʻa, e tatau ona faamaʻoti mai le faʻataʻitaʻiga o lau masini i le lua drop-down menu. Afai e te le iloa lau ki laupapa, na ona vaʻai i le pito i tua. I le avea ai o se tulafono, e masani ona i ai ituaiga faʻamatalaga iina. Filifili se faʻataʻitaʻiga ma oʻomi le faʻamau "Tatala"lea e latalata. Afai e te leʻi mauaina lau masini i le lisi o faʻataʻitaʻiga, taumafai e sui le ituaiga meafaigaluega i se tasi o na lisiina luga.
  5. A maeʻa, o le a e mauaina oe lava ile itulau o le a e vaʻai ai i se lisi o polokalama uma o loʻo lagolagoina e lau keyboard. O le a faʻailoaina vave uma faʻamatalaga e uiga i avetaavale uma ma aoga - tele, tatala aso, lagolagoina OS ma faʻamatalaga. Tatou filifilia le manaʻomia polokalama ma fetaomi le faamau Sii mai lalo o le oloa faʻamatala.
  6. O se taunuuga, o le ae download le faila ma le faapipiiina faila. Matou te faʻatali seʻi maeʻa ona maeʻa le laupepa ma aveese mai le aano atoa o loʻo i ai i le faʻamaumauga. A uma lena mea, e tatau ona e tamoe le faʻafoeina faila. O le tele o taimi e taʻua ai "Faʻatulaga". Ae ui i lea, i nisi tulaga, o le faila o le a na o le tasi faila ma se igoa ese, lea e te manaʻomia foi e tamoe.
  7. A aliali mai se lapataiga puipuiga, fetaomi le faamau "Tamoe" i se ie faʻapena.
  8. A maeʻa, o le a e vaʻai i le faʻamalama autu a le A4Tech avetaʻavale installer. Oe mafai ona faitau le faʻamatalaga na maua i le faamalama pe a manaʻomia, ma fetaomi le faamau "Le isi" ia faaauau.
  9. O le isi laasaga o le faʻailoa lea o le lumanaʻi nofoaga o faila A4Tech. E mafai ona e tuua uma mea le suia pe faamaoti se isi faila i le kilikiina o le faamau "Vaʻaiga lautele" ma le filifilia faʻaleagaina le ala. A o le mataupu o le filifilia o le faapipiiina auala ua foia, kiliki "Le isi".
  10. Le isi, e te manaʻomia e taʻu mai le igoa o le faila ma le polokalama o le a faia i le lisi "Amata". I lenei laasaga, matou te fautuaina oe e tuua mea uma pei faaletonu ma na o le kiliki "Le isi".
  11. I le isi faamalama, e mafai siaki uma faamatalaga na faailoa mai muamua. Afai na saʻo mea uma na te filifilia, oomi le faʻamau "Le isi" ia amata le faʻapipiʻi faʻagasologa.
  12. O le avetaavale faapipiiina faagasologa o le a amataina. E le tumau e le umi. O loʻo matou faʻatali mo le maeʻa tapenaga.
  13. O lona iʻuga, o le a e vaʻai i se faʻamalama ma se feʻau e uiga i le faʻamanuiaina o le faʻapipiʻiina o polokalame. E tatau ona e faʻatumu le faʻasologa e ala i le oomiina o le faʻamau Faia.
  14. Afai e sologa lelei mea uma ma leai ni mea sese, o le faʻailoga i le ituaiga o keyboard o le a aliali mai i totonu o le fata. I le kiliki i luga, o le a e tatalaina se faʻamalama ma faʻaopopo tulaga mo le A4Tech keyboard.
  15. Faʻamolemole ia manatua e faʻatatau i le keyboard keyboard ma le faʻasaʻoloto aso o le avetaavale, o le faʻapipiʻi faʻagasologa atonu e ese teisi ese mai le luga faataitaiga. Ae ui i lea, o le tulaga lautele tumau pea tutusa.

Metotia 2: Faʻavaomalo avetaʻavale Faʻafou

O se auala tutusa e lautele. O le a fesoasoani e download ma faʻapipiʻi avetaavale mo soʻo se masini e fesoʻotaʻi atu i lau komepiuta. E mafai foi ona faʻapipiʻi le polokalama komipiuta i lenei auala. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se tasi o aoga e faʻapitoa i lenei galuega. Sa matou faia se toe iloiloga o sili sili ona polokalame i se tasi oa matou tusitusiga na muamua atu. Oe mafai ona faʻamasani oe i ai i le fesoʻotaʻiga lalo.

Faitau atili: Sili avetaʻavale faʻapipiʻi polokalama

I lenei tulaga, matou te fautuaina le faʻaaogaina aoga aoga o lenei ituaiga. E aofia ai le DriverPack Solution ma le Driver Genius. Lenei ona o le mea moni o le le lauiloa polokalame mafai lava ona le iloa lelei lau masini. Mo lou faʻafaigofie, ua matou saunia se aʻoaʻoga faʻapitoa lesona ua faʻatulaga e fesoasoani ia te oe i lenei mataupu.

Lesona: Faʻafefea ona faafou avetaʻavale luga o le komupiuta ma le DriverPack Solution

Metotia 3: Saili mo avetaavale e ID ID masini

Matou te le mafaufau loloto i lenei metotia auiliili, talu ona matou tusia atoa i se tasi oa matou lesona ua mavae, o se fesoʻotaʻiga e te maua ai sina lalo ifo. O le aano o lenei metotia o le sailia mo le faailoaina o lau keyboard ma faʻaaoga i luga o nofoaga faʻapitoa na filifilia le avetaavale mo le oi ai nei ID. Ioe, e mafaia uma nei mea, pe a fai o le taua o lau faʻailoga e i ai i totonu o le faʻamaumauga o ia tautua i luga ole laiga.

Lesona: Sailia o avetaʻavale e ala ile ID ID

Faiga 4: Meafaigaluega Pule

O lenei metotia faʻataga ai oe e faʻapipiʻi na o faila autu faila avetaavale. A uma lena mea, matou te fautuaina le faʻaaogaina o se tasi o metotia i luga e faʻapipiʻi atoatoa ai polokalama uma. Tatou te o saʻo i le metotia lava ia.

  1. Tatala Pule Pule. E tele auala e faia ai lenei mea. Ua uma ona matou talanoa e uiga ile mea sili ona taatele i se tasi oa matou tusitusiga na muamua atu.
  2. Lesona: Tatalaina masini pule

  3. I totonu Pule Pule saili mo se vaega Upusii ma tatala.
  4. I le vaega lea o le a e vaʻai ai i le igoa o le keyboard e faʻafesoʻotaʻi lau komipiuta. Matou te kiliki i le igoa ma le taumatau isumu isumu ma filifili le aitema i le lisi e tatala "Faʻafou avetaavale".
  5. A maeʻa, o le a e vaʻai i se faʻamalama e te manaʻomia ai le filifiliina o le ituaiga o avetaʻavale suʻega i lau komepiuta. Matou fautua atu faʻaaoga "Suʻe otometi". Ina ia faia lea, e tatau ona e kiliki i luga o le igoa o le mea muamua.
  6. Le isi, o le faagasologa o le mauaina o le manaʻomia polokalama i luga o le fesoʻotaiga o le a amataina. A faʻatonutonuina e le polokalama le sailiga, e otometi ona tuʻuina ma faʻaaoga le faʻatulagaina. I soo se tulaga, o le a e vaʻai i se faʻamalama ma suʻesuʻega iuga i le pito.
  7. O lenei metotia o le a maeʻa.

Keyboard o ni mea faapitoa masini e ono i ai nisi faʻafitauli ma. Matou te faʻamoemoe o le metotia faʻamatala i luga o le a fesoasoani ia te oe e faʻapipiʻi avetaavale mo masini A4Tech e aunoa ma ni faʻafitauli. A iai ni au fesili poʻo ni manatu - tusi i le faʻaaliga. O le a matou taumafai e tali uma au fesili ma fesoasoani pe a tupu ni mea sese.

Pin
Send
Share
Send