Na matou tuʻuina ata photostatus VK

Pin
Send
Share
Send

E pei lava o isi fesoʻotaʻiga lautele, o le VKontakte 'upega tafaʻilagi na fuafuaina ina ia mafai e tagata ona fesoʻotaʻi ma isi i soʻo se taimi talafeagai. Mo nei mafuaʻaga, VK.com faʻaavanoaina tagata faʻaaoga i latou mea faʻapipiʻi ma emoticons e faʻatagaina ai latou e faʻaalia lagona olaola.

I se taimi ua leva, na sau ai tagata e faʻaogaina se auala fou e teuteu ai latou lava laupepa VKontakte - le faʻaaogaina o ata. O lenei faʻatinoga e le masani ai mo VK, ae leai se mea e taofia ai soʻo se tagata faʻaaogaina le faʻaaogaina o ni vaega lona tolu vaega mo le faʻataʻitaʻia o lenei ituaiga tulaga e aunoa ma ni aʻafiaga.

Na matou tuʻuina ata i le matou laupepa

Muamua, e aoga le faʻamatalaina o le a tonu lava le ata. O se tala tautala o le igoa o le ata faʻapipiʻi o loʻo i luga o le itulau o tagata taʻitasi i lalo ole faʻamatalaga autu.

Afai e leʻo faapipiiina se ata i luga o lau itulau, ona luga lea o avanoa, o lona uiga, o se poloka ata, o le a nofoia e masani ata i le faʻatulagaina poloaiga. Sorting, i lenei tulaga, tupu na o ia e ala i le aso, ae o le poloaiga e mafai ona solia e le tagata-soloina ata mai lenei lipine.

I soo se tulaga, pe a uma ona faʻapipiʻi le ata puʻe i luga o le laupepa, e manaʻomia oe e tape ni ata fou mai le lipine. A leai, o le faamaoni o le tulaga faʻavaeina o le a solia.

E mafai ona e setiina le tulaga o ata i luga o le laupepa i le tele o auala, ae o le tele o nei metotia sau i lalo i le faʻaaogaina o le lava lea ituaiga e tasi o talosaga. I lenei tulaga, o le mea moni, o loʻo i ai isi filifiliga mo le faʻapipiʻiina o ata puʻe, e aofia ai le tusi lesona.

Metotia 1: faʻaaoga le tusi talosaga

E i ai ni apalai i luga o le VKontakte agafesootai, o nei mea taʻitasi na atiaʻe faʻapitoa e faʻafaigofie le faʻagasologa o le setiina o tulaga mai ata i tagata faʻaaoga. Taʻitasi faʻaopopo e matua leai se totogi ma avanoa mo tagata uma VK.com faʻamatalaga tagata e ona.

O nei talosaga e iai ituaiga e lua o gaioiga:

  • faʻapipiiina o le maeʻa ata mai le faʻamaumauga;
  • Fausiaina o se ata puʻe mai le tagata faʻaogaina ata saunia.

O le faʻamatalaga o mea uma e tatau ona lautele, ina ia faigofie ona e maua le mea talafeagai mo oe. Afai e te manaʻo e fai se ata na sauni muamua, o le ae manaʻomia nisi laasaga faʻaopoopo.

  1. Saini i le VKontakte 'upega tafaʻilagi ma lou username ma password ma alu i le vaega "Taaloga" auala uma i le lisi autu.
  2. I luga o le itulau e matala, suʻe le pa suʻe Suʻega Taʻaloga.
  3. Ulu atu le upu o se sailiga sailiiliga "Ata Faʻatusa" ma filifili le muamua apalai maua e le toʻatele le numera o tagata faʻaaoga.
  4. Ina ua uma ona tatalaina le faʻaopopoga, siaki le iai oi ai ata. A manaʻomia, faʻaaoga le suʻesuʻega ma le faʻavasega o galuega taʻitasi.
  5. Afai e te le o faʻamalieina i tulaga na faia e isi tagata, e mafai ona e fatuina lau oe lava i le oʻomiina o se faʻamau Faia.
  6. O le ae vaʻai i se faʻamalama ma le mafai ona e download ma faʻatonutonu le faila faila. Fetaomi faamau "Filifili"e faʻapipiʻiina se ata mo le faʻatupuina o ata.
  7. O le tuutuuga taua mo le downloadina o se faila o lona tele, lea e tatau ona sili atu i le 397x97 pixels. E fautuaina le filifilia o ata i se laina faʻafuaseʻi ina ia aloese mai faʻafitauli ma le sese faʻaali.

  8. I le faaiuga o le utaina o le ata mo le tulaga, oe mafai ona filifili le vaega o le ata o le a faʻaalia i luga o lau itulau. O mea o totoe o le a teuteuina.
  9. Faalogo foi i le aitema "Faʻaopopo i le lisi faʻasoa". Afai e te siakiina le pusa, o lau ata ata o le a faʻaopopoina i le lautele lisi o tagata faʻaaoga ata. A leai, ua naʻo lou puipui.

  10. A maeʻa ile vaega filifilia, kiliki Sii mai.
  11. Le isi, o le a faʻaalia oe le faʻaiuga mulimuli o le tulaga. Kiliki le ki Faatuinae sefe ai le ata puʻe i lau itulau.
  12. Alu i lau VK itulau e mautinoa ai le tulaga o le ata ua setiina saʻo.

O le aoga sili o lenei auala o le i ni nai kiliki e mafai ona e liua lau ata pipi i se matagofie foliga atoa. O le tuutuuga ma naʻo le faʻaitiitia o le i ai o faʻasalalauga i le toetoe lava o talosaga uma.

Ole auala lea ole faʻapipiʻiina ole ata i luga ole itulau VK e sili ona fetaui lelei mo le tagata masani. I se faʻaopopoga, o le talosaga o le a le gata faʻapipiʻi ata i totonu o le mea faʻapipiʻi i le faʻatulagaina saʻo, ae ia fausiaina foʻi se faʻapitoa o le album mo i latou lava. O lona uiga, faʻapipiʻi ata o le a le avea ma faʻafitauli mo isi uma ata ata.

Metotia 2: Tusi Lesona Faʻapipiʻi

I lenei tulaga, e te manaʻomia le tele o gaioiga nai lo le auala muamua o le setiina o le ata. E le gata i lea, ae e te manaʻomia se ata faʻatonutonu, pei o Adobe Photoshop, ma nisi tomai e galulue ai.

E taua foi le faʻamaninoina pe a fai e leai sau poto masani i le faʻatonutonuina o ata, e mafai ona e mauaina i luga o le Initaneti ata ua saunia mo le ata.

  1. Tatala Photoshop poʻo seisi faʻataʻitaʻiga talafeagai mo oe ma ala i le lisi Faila filifili mea Faia.
  2. I le faʻamalama mo le fausiaina o se pepa aloaia, faʻamanino mea nei: lautele - 388; maualuga - 97. Faʻamolemole e matau o le vaega autu o fua e tatau ona Pixels.
  3. Toso le ata filifilia muamua mo lau ata i le potu faigaluega a le faatonu.
  4. Faaaogaina meafaigaluega "Suiga Loloto" fua le ata ma kiliki "Ulufale".
  5. Le isi, oe manaʻomia le sefe o lenei ata i vaega. Faʻaaoga se mea faigaluega mo le mea lea Luluʻuga Filifiligai le faʻatulagaina o fua o le nofoaga i le 97x97 pixels.
  6. Taumatau-kiliki i le eria filifilia. Kopi i le New Layer.
  7. Fai tutusa i vaega uma o le ata. Ole iʻuga, e tatau ona fa lapisi a tutusa le lapoʻa.

I le iuga o le laasaga i luga, e tatau ona e teuina vaega filifilia uma i se isi faila ma lafoina i le sao faasologa i le itulau VK. Matou te faia foi lenei mea e tusa ai ma faʻatonuga.

  1. Uu le ki "FMT", tauagavale-kiliki i luga o le ulutala o le muamua saunia vaega.
  2. Le isi, kopi le laupepa i luga o le keyboard kiliki "CTRL + F".
  3. Ia mautinoa ia mautinoa o loʻo e kopiina le vaega filifilia. A leai, o le ai ai se mea sese.

  4. Fausia e ala i le lisi Faila pepa fou. Manatua ia mautinoa o loʻo faia i le tulaga o le iugafono e 97x97 pixels.
  5. I le faʻamalama e matala, oomi le ki ki "CTRL + V", e faʻapipiʻi ai le nofoaga ua uma ona kopi muamua.
  6. I le lisi Faila filifili mea "Vagana E Pei ...".
  7. Alu i soʻo se faʻatusatusaga talafeagai mo oe, taʻu tonu le igoa ma le ituaiga faila JPEG, ma oomi le faʻamau Sefe.

Toe fai le faiga ma isi vaega o le uluaʻi ata. O se taunuuga, e tatau ona e mauaina ni ata se fa o se faʻaauau pea o le tasi.

  1. Alu i lau VK itulau ma alu i le vaega "Ata".
  2. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e fatuina se album fou, aemaise lava mo ata pueata, e ala i le oomiina o le ki Fatu tusi.
  3. Faailoa mai lau igoa e te manaʻo ma ia mautinoa o au faʻamatalaga faʻalilolilo faʻatagaina tagata uma e vaʻai i le ata. Mulimuli ane, tata le faʻamau Fatu tusi.
  4. Tasi i le ata fou faatoa faia, kiliki i le ki "Faaopopo ata", filifili le faila o le vaega mulimuli lea o le uluaʻi ata ma kiliki "Tatala".
  5. O ata uma e tatau ona togi i le faasologa i tua, o lona uiga, mai le taimi mulimuli i le muamua.

  6. Toe fai uma laasaga na faamatalaina mo foliga taitasi ata. O le mea la ua tupu, o le ata e tatau ona aliali mai i se auala faʻapipiʻi mai le faʻasologa muamua.
  7. Alu i lau itulau e mautinoa ai ua uma ona faapipiiina le ata puʻe.

O lenei auala o le sili ona faʻaalu taimi, aemaise pe a fai o loʻo e feagai ma faʻafitauli i ata faʻatonutonu.

A faʻapea ona e mauaina le avanoa e faʻaaoga ai VK apalai e faʻapipiʻi ai le ata puʻe, ona fautuaina lea e faʻaaoga. Tusi Lesona itulau mamanu e fautuaina na o oe pe a le mafai ona faʻaopopo mea faaopoopo.
Faʻafetai i polokalame maualuga, e faʻamaonia ia te oe e te le maua ni faʻafitauli. Ia maua se laki

Pin
Send
Share
Send