Sailia ma faʻapipiʻi BenQ mataitu polokalama

Pin
Send
Share
Send

E i ai le manatu i totonu PC tagata e faʻapipiʻi avetaavale mo se mataitu e le taua i uma. Pei o le a le mea lea pe a fai o le ata ua maeʻa faʻaalia saʻo. O lenei faʻamatalaga ua naʻo sina vaega o le moni. O le mea moni o le faʻapipiʻi polokalama o le a mafai ai e le mataitu ona faʻaali se ata ma le sili lanu lanu ma lagolagoina le le o ni tulaga masani. Ma le isi, na o le faʻafetai i le polokalame faʻapitoa e mafai ona maua i ai fesoʻotaʻiga fesoasoani o nisi siaki. I totonu o lenei aʻoaʻoga, matou te faʻaalia ia oe le auala e download ai ma faʻapipiʻi avetaavale mo siaki BenQ.

Tatou te aʻoaʻoina le faʻataʻitaʻiga a le BenQ

Ae tatou te leʻi amataina le gaioiga o le lalagaina ma faʻapipiʻi avetaʻavale, tatou manaʻomia le fuafuaina o le mataitu faʻataʻitaʻiga lea o le a tatou vaʻavaʻai mo polokalama. E matua faigofie e fai. Mo le faia o lea, naʻo le faʻaaogaina o se tasi o metotia nei.

Metotia 1: Faʻamatalaga i luga o le masini ma i totonu o tusitusiga

O le faigofie auala e saili ai le faʻataʻitaʻiga o le mataitu, o le vaʻai i tua o le mea pe o loʻo faʻapipiʻi mai faʻamatalaga mo le masini.

O le ae vaʻaia faʻamatalaga tutusa ma le tasi faʻaalia i faʻamalama.


I se faʻaopopoga, o le igoa faʻataʻitaʻi o loʻo faʻaalia i luga o le afifi poʻo le pusa lea na sapalai ai le masini.

O le vaivaiga o lenei metotia, o igoa i luga ole mataitu e mafai ona soloia, ma o le atigipusa poʻo faʻamaumauga o le a na ona leiloa pe toesea. Afai e tupu lenei mea - aua le popole. E tele isi auala e iloa ai lau BenQ masini.

Metotia 2: DirectX Diagnostic Tool

  1. Fetaomi le ki tuufaatasi i luga o le keyboard "Manumalo" ma le "R" i le taimi e tasi.
  2. I le faʻamalama e matala, ulufale i le codedxdiagma kiliki "Ulufale" luga o le ki poo le ki Ua lelei i le lava faamalama.
  3. A amata le faʻaogaina faʻataʻitaʻiga DirectX, alu ile tab Mata. O lo o tu i le pito i luga o le aoga. I lenei laupepa o le a e mauaina uma faʻamatalaga e uiga i masini e fesoʻotaʻi ma ata. Aemaise lava, o le mataitu faʻataʻitaʻiga o le a faʻailoa atu iinei.

Faiga 3: Lautele System Diagnostics Utilities

Ina ia iloa le faʻataʻitaʻiga o meafaigaluega, e mafai foi ona e faʻaaogaina polokalama e tuʻuina atu faʻamatalaga atoa e uiga i masini uma i lau komepiuta. E aofia ai faʻamatalaga e uiga i le mataitu faʻataʻitaʻiga. Matou te fautuaina le faʻaaogaina o le Everest poʻo le AIDA64. O le ae mauaina faʻamatalaga auiliili i le faʻaaogaina o nei polokalama ia matou vasega eseese.

Nisi faʻamatalaga: Faʻafefea ona faʻaaogaina Everest
Faʻaogaina AIDA64

Faʻapipiʻiina Metotia mo BenQ Monitor

A maeʻa ona filifilia le mataitu, e tatau ona amata amata saili mo polokalama. Saili mo avetaavale mo siaki o le auala lava lea e tasi mo soʻo seisi masini komepiuta. Na o le faiga o faʻapipiʻi polokalama e ese le laititi. I auala o loʻo i lalo, o le a tatou talanoa e uiga i nuances uma o le faʻapipiʻiina ma polokalama suʻesuʻe faagasologa. Tatou amata loa.

Metotia 1: Aloaia BenQ Punaoa

O lenei metotia e sili ona aoga ma faʻamaonia. Ina ia faʻaaogaina, e tatau ona e faʻatinoina tulaga nei.

  1. Matou te o atu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a BenQ.
  2. I le pito i luga o le 'upega tafaʻilagi matou te maua le laina "Auauna atu ma lagolago". Ua matou faʻapipiʻiina luga o lenei laina ma kiliki ile aitema i le mataua i lalo lisi. "Sii Mai".
  3. I luga o le laupepa e matala, o le ae vaʻaia se laina suʻesuʻeina e manaʻomia ai lou ulufale atu i le faʻataʻitaʻiga o lau mataitu. A uma na e tatau ona kiliki "Ulufale" poʻo le faʻamalama tioata faʻamau i tafatafa ole pa suʻe.
  4. E le gata i lea, e mafai ona e filifilia lau oloa ma lona faʻataʻitaʻiga mai le lisi i lalo ifo o le saʻiliʻili.
  5. A uma lena, o le itulau e otometi alu i lalo i le eria ma le maua faila. Lenei oe vaʻaia vaega ma faʻaaogaina tusi lesona ma avetaavale. Matou te fiafia i le filifiliga lona lua. Kiliki ile laupepa talafeagai. "Avetaavale".
  6. I le o atu i le vaega lea, o le a e vaʻaia ai se faʻamatalaga o le polokalame, gagana ma le aso faʻamatuʻu. Ma le isi, o le tele o le download faila o le a faʻailoaina mai. Ile amataga ole downloadina ole avetaavale na maua, e tatau ona e kiliki i le faʻamau na matauina i le ata i lalo.
  7. O le taunuuga, o le download o le faila ma mea talafeagai faila o le a amata. O loʻo matou faʻatali mo le iʻuga o le download download ma aveese mea uma o loʻo i ai i se nofoaga tuʻufaʻatasi.
  8. Faʻamolemole ia matau o le faila lisi o le a le aofia ai ma se faʻaopoopoga ".Exe". O le tasi nuʻu faʻapitoa lea na tatou taʻua i le amataga o le vaega.
  9. Faʻapipiʻi le avetaʻavale mataitu, e tatau ona e tatalaina Pule Pule. E mafai ona e faia lea i le fetaomi o faʻamau. "Manumalo + R" i luga o le keyboard ma ulufale i le aoga i le fanua lea e aliali maidevmgmt.msc. Aua nei galo e fetaomi le faamau pe a uma lena. Ua lelei pe "Ulufale".
  10. I le matua Pule Pule manaomia le tatalaina o se lala "Siaki" ma filifili lau masini. Le isi, kiliki i lona igoa ma le taumatau faamau kiliki ma filifili le aitema i le anotusi menu "Faʻafou avetaavale".
  11. Le isi, o le a musuia oe e filifili le polokalama suʻesuʻega polokalama i luga o le komupiuta. Filifili se filifiliga "Faʻatulagaina tusi lesona". Ina ia faia lea mea, na ona kiliki ile igoa o le vaega.
  12. I le isi faamalama, e tatau ona faamaoti le tulaga o le faila i totonu na e teuina muamua anotusi o le faʻamaumauga ma avetaʻavale. E mafai ona e ulufale i le auala oe lava i le laina talafeagai, pe kiliki le ki "Vaʻaiga lautele" ma filifili le faila o loʻo manaʻomia mai le faʻatonu o le system. A maeʻa le auala i le faila, kiliki i le faʻamau "Le isi".
  13. O lenei o le Installation Wizard faʻapipiʻi le polokalama mo lau BenQ siaki. O lenei faiga e le sili atu ma le minute le umi. A uma lena, o le a e vaʻai i se feʻau e uiga i le faʻamanuiaina faʻapipiʻi o faila uma. Toe vaʻai i le lisi meafaigaluega Pule Pule, o le a e iloaina o lau mataitu na amanaiaina aloaia ma ua saunia mo atoatoa faagaioiga.
  14. I luga o lenei, o lenei auala o le sailia ma faapipiiina polokalama o le a maeʻa.

Metotia 2: Polokalama mo otometi suʻesuʻega avetaavale

E uiga i polokalame o loʻo mamanuina e otometi suʻe ma faʻapipiʻi polokalama, matou te taʻua i tusitusiga taʻitasi i avetaavale. E le o se mea faʻaletonu, aua e aoga mea lautele o auala lautele o le fofoina toetoe lava faʻafitauli i le faapipiiina o polokalama. O lenei mataupu e leai se tuusaunoaga. Sa matou faia se aotelega o ia polokalame ile faʻapitoa lesona, e mafai ona e mauaina e ala ona kiliki i luga ole sootaga i lalo.

Lesona: O le sili polokalama mo le faʻapipiʻi avetaavale

E mafai ona e filifilia se tasi e sili ona e fiafia i ai. Ae ui i lea, e tatau ona e mafaufau lelei i le mea moni o le mataitu o se mea maoti o masini, lea e le o mea uma aoga o lenei ituaiga e mafai ona iloa. O le mea lea, matou fautua atu e te faʻafesoʻotaʻi le DriverPack Solution mo se fesoasoani. O loʻo i ai le faʻateleina avetaʻavale faʻamaumauga ma se lisi o masini e mafai ona faʻailoa e le aoga. I se faʻaopopoga, mo lou faigofie, o tagata atiaʻe na fausia uma le laina i luga ole laiga ma se faʻamatalaga ole polokalame e le manaʻomia ai se fesoʻotaʻiga Initaneti. Na matou fefaʻasoaaʻi uma le faigata o le galue i le DriverPack Solution i se isi aʻoaʻoga tusitusiga.

Lesona: Faʻafefea ona faafou avetaʻavale luga o le komupiuta ma le DriverPack Solution

Metotia 3: Tulaga Ese Mataʻitu ID

Faʻapipiʻi polokalama i lenei auala, e tatau ona e tatalaina muamua Pule Pule. O le faʻataʻitaʻiga o le auala e faia ai lea mea, o loʻo tuʻuina atu i le muamua metotia, o le iva parakalafa. Toe fai ma alu i le isi laasaga.

  1. Taumatau-kiliki i le igoa o le mataitu ile laupepa "Siaki"o loʻo i ai i totonu Pule Pule.
  2. I le lisi e aliali mai, filifili le laina Meatotino.
  3. I le faʻamalama e matala ina ua uma, alu loa i le pito "Faʻamatalaga". I luga o lenei laupepa i le laina "Meatotino" faʻamaonia le faʻatonutonu "Meafaigaluega ID". O lona iʻuga, o le ae vaʻaia le faʻailoaina tau i le fanua "Taua"lea e tu teisi i lalo ifo.

  4. E te manaʻomia e kopi lenei tau ma faʻapipiʻi i luga o soʻo se initoneti auaunaga e faʻapitoa i le sailia o avetaʻavale e ala i le masini mea faʻailo. Ua uma ona matou taʻua ia alagāʻoa i la matou vasega eseese i le sailia o polokalama e le ID ID. I totonu o oe o le a maua faʻamatalaga auiliili i luga o le auala e download avetaavale mai tutusa luga o auaunaga i luga ole laiga.

    Lesona: Sailia o avetaʻavale e ala ile ID ID

Faʻaaogaina se tasi o auala fuafuaina, e mafai ona faigofie ona e mauaina le sili atu faʻagaioioiga mataʻitu lau BenQ mataitu. Afai i le taimi faʻapipiʻiina gaioiga oe fetaiai faigata poʻo faʻafitauli, tusi e uiga ia i latou i manatu i lenei mataupu. O le a matou foia lenei mataupu faʻatasi.

Pin
Send
Share
Send