Sii mai ma faʻapipiʻi le avetaavale mo le Canon Lide 25 scanner

Pin
Send
Share
Send

Scanner - o se masini faʻapitoa na mamanuina e faʻaliliu ai ni faʻamatalaga i luga o pepa i numera. Mo le saʻo fegalegaleaiga o se komepiuta poʻo le komepiuta ma lenei masini, e manaʻomia ni faapipii avetaavale. I le tusi lesona o lenei aso, matou te faʻailoa ia te oe le mea e maua ai ma pe faʻafefea ona faʻapipiʻi polokalama Canon Lide 25 scanner.

O ni auala faigofie e faʻapipiʻi ai se avetaavale

Polokalama mo le scanner, faʻapea foi ma polokalama mo le matua atoatoa o meafaigaluega, e mafai ona laʻuina i lalo ma faʻapipiʻi i le tele o auala. Faʻamolemole matau o nisi mea e mafai ona iloa saʻo lau masini lau masini ona o le tele o faʻamaumauga o tulaga masani avetaʻavale Windows. Ae peitai, tatou fautua sili faapipiiina le aloaia lomiga o le polokalama, lea o le a mafai ai oe e faʻatonutonu ma le faʻaeteete le masini ma faʻafaigofie le faʻatonutonuina gaioiga. Matou te tuuina atu i lau silafia le sili avetaavale faapipiiina filifiliga mo le Canon Lide 25 masini.

Metotia 1: Faʻasalalau Upega Tafaʻilagi

O Canon o se kamupani tele eletise. O le mea lea, fou avetaavale ma polokalama mo masini o se lauiloa lauiloa e masani ona aliali mai i luga o le upega tafailagi aloaia. Faavae i luga o lenei, o le mea muamua e saili mo polokalama e tatau ona i luga o le ituaiga 'upega tafaʻilagi. E tatau ona e faia mea nei:

  1. Alu i le Canon Hardware Search itulau.
  2. I luga o le itulau e matala, o le a e vaʻai i se suʻesuʻega pa i totonu e te manaʻomia e ulufale i le masini faʻataʻitaʻiga. Ulu atu le taua i lenei laina "Lautele 25". Ina ua uma lena, tata le ki "Ulufale" luga o le keyboard.
  3. O se taunuuga, o le ae mauaina oe lava i luga o le avetaʻavale download itulau mo se tulaga faʻapitoa. I a matou mataupu, CanoScan LiDE 25. A o le i lalagaina le polokalama, e manaʻomia ona e faʻailoaina le faʻatulagaina o lau gaioiga galue ma lona tulaga i le laina tutusa.
  4. Ma le isi, i luga o le itulau lava lea e tasi, o le lisi o polokalama o le a aliali mai i lalo ifo, e fetaui lelei ma le filifilia filifiliga ma sina loloto o le OS. E pei o le downloadina o tele avetaavale, iinei oe mafai ona vaʻaia faʻamatalaga ma se faʻamatalaga o le oloa, o lona faʻamatalaga, lapoa, lagolagoina OS ma gagana gagana. I le avea ai o se tulafono, o le tutusa avetaavale mafai ona laʻuina mai i totonu i ni isi gagana gagana - Lusia ma Igilisi. Matou te filifilia le avetaavale talafeagai ma fetaomi le faʻamau Sii mai .
  5. Ae le i aumaia le faila, o le a e vaʻai i se faʻamalama ma se laisene maliega mo le faʻaaogaina o le polokalama. E tatau ona e faʻamasani ia te oe, ona kiki lea o le laina "Ou te talia tuutuuga o le maliega" ma faʻamau le faʻamau Sii mai.
  6. Tau lava o le a amata le tuʻu saʻo o le faʻapipiʻi faila. Ile faaiuga ole download auala, tamoʻe.
  7. A aliali mai se faamalama ma se lapataiga malupuipuia, kiliki "Tamoe".
  8. O le faila lava ia e le vavaeina lava ia faila o faʻamaumauga. O le mea lea, pe a amata, o mea uma o le a otometi lava ona aveeseina i totonu o se isi faila ma le igoa tutusa ma le faʻamaumauga, o le a i ai i le nofoaga lava e tasi. Tatala lenei faila ma faʻasolo se faila mai le igoa "FaʻatulagaSG".
  9. O le mea la ua tupu, amata loa le Software Installation Wizard. O le faapipiiina lava ia lava, e matua faigofie lava ma o le a aveina oe moni lava nai sekone. O le mea lea, tatou te le mafaufau ai pea i lenei auiliiliga. O le iʻuga, ua e faʻapipiʻi le polokalama ma mafai ona amata faʻaaoga le scanner.
  10. I luga o lenei, o lenei auala o le a maeʻa.

Faʻamolemole ia matau o avetaavale aloaʻia mo le Canon Lide 25 scanner na o le lagolagoina o faʻatulagaina faiga e oʻo atu i le Windows 7 aofia ai. O le mea lea, afai o oe o le pule o se fou vaʻaiga o le OS (8, 8.1 poʻo le 10), ona le auala lea o le a le aoga mo oe. E manaʻomia le faʻaaogaina se tasi o filifiliga i lalo.

Metotia 2: VueScan aoga

VueScan o se mea e faʻaaoga ai le amateur, atonu o le pau lea o filifiliga i le faʻatulagaina o le Canon Lide 25 scanner polokalama mo le lata mai lomiga o Windows. I le faʻaopopo i le faʻapipiʻiina o avetaavale, o le polokalama e fesoasoani tele ia te oe e faʻafaigofie ai le suʻega o ia lava. I se tulaga lautele, o le mea e aoga tele, aemaise lava pe a mafaufau i le mea moni o loʻo lagolagoina le sili atu nai lo 3,000 faʻataʻitaʻiga ata. O mea e tatau ona fai mo lenei metotia:

  1. Sii mai le polokalama mai le ofisa 'upega tafaʻilagi i se komupiuta poʻo se komepiuta feʻaveaʻi (o le fesoʻotaʻiga o loʻo tuʻuina atu i luga).
  2. A e download le polokalame, tamoʻe. A o le i amataina, ia mautinoa e faʻafesoʻotaʻi le palama ma ki. O le mea moni o le a faʻalauiloa VueScan, o le a faʻapipiʻi otometi avetaavale. E te vaʻaia se faʻamalama e fai atu ia te oe e faʻapipiʻi polokalama mo mea faigaluega. E manaʻomia i lenei talanoaga le kiliki "Faapipiʻi".
  3. I ni nai minute mulimuli ane, pe a maeʻa le faapipiiina o vaega uma i tuaʻaiga, le polokalama lava ia o le a tatalaina. A faʻapea e na manuia le faʻapipiʻiina, e te le vaʻai i ni faʻaaliga. A leai, o le savali lenei e aliali mai ile mata.
  4. Matou te faʻamoemoe o le a sologa lelei mea uma e aunoa ma ni mea sese ma ni faʻafitauli. Lea ua maeʻa le faʻapipiʻiina o polokalama i le faʻaaogaina o le VueScan.

Metotia 3: Lautele avetaʻavale faʻapipiʻi polokalama

Faʻamolemole ia matau o lenei metotia e le fesoasoani i tulaga uma, talu ai o nisi o polokalame le faigofie ona iloa ai le sikaili. Ae peitai, oe manaʻo e faʻataʻitaʻi lenei metotia. E te manaʻomia le faʻaaogaina se tasi o aoga na matou talanoa ai i la matou tusitusiga.

Lesona: O le sili polokalama mo le faʻapipiʻi avetaavale

I le faʻaopopoga i le lisi o polokalame a latou lava, e mafai ona e faitauina la latou puʻupuʻu puʻupuʻu, faʻapea foi ma le masani i manuia ma mea le lelei. E mafai ona e filifilia se tasi o latou, ae matou te fautuaina malosi le faʻaaogaina o le DriverPack Solution i lenei tulaga. O lenei polokalame ei ai le tele o faʻamaumauga o mea lagolagoina, pe a faatusatusa atu i isi sui o ia polokalama. I se faʻaopopoga, e te le iai ni faʻafitauli i le faʻaaogaina o lenei polokalame peʻa e faitau la matou tusiga faʻapitoa.

Lesona: Faʻafefea ona faafou avetaʻavale luga o le komupiuta ma le DriverPack Solution

Metotia 4: Faʻaaoga le Hardware ID

Ina ia faʻaaoga le metotia lea, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Faʻaoso ki i luga o le keyboard i le taimi e tasi Faamalama ma le "R". O le polokalama matala o le a tatalaina "Tamoe". Ulufale le faʻatonuga i totonu o le pa faʻamaudevmgmt.mscsosoʻo ma le faʻamau Ua lelei pe "Ulufale".
  2. I le matua Pule Pule ua maua le matou scanner. Oe tatau ona kiliki i le laina ma lona igoa, taumatau-kiliki e filifili le laina Meatotino.
  3. I le pito i luga o le faʻamalama e matala, oe vaʻaia se laupepa "Faʻamatalaga". Matou te ulufale atu i ai. I le laina "Meatotino"lea e tu ile tab "Faʻamatalaga"manaʻomia le faʻailoaina o se tau "Meafaigaluega ID".
  4. Ina ua uma lena, i le fanua "Taua", o loʻo i lalo tonu lava, o le ae vaʻai i se lisi o ia lava ID o lau scanner. E masani lava, o le Canon Lide 25 faʻataʻitaʻiga ei ai le mea faʻailoa lenei.
  5. USB VID_04A9 & PID_2220

  6. E te manaʻomia e kopi lenei tau ma liliu i se tasi o tautua i luga ole laiga mo le sailia o ni avetaavale e ala ile ID ID. Ina ia aua neʻi toe kopiina faʻamatalaga, matou te fautua ia e faʻamasani oe i la matou lesona faʻapitoa, o loʻo faʻamatala mai ai le gasologa atoa o le sailiga o polokalame e ala i mea faʻailoa mai ma ma.
  7. Lesona: Sailia o avetaʻavale e ala ile ID ID

  8. I se faapuupuuga, oe tatau ona na ona faʻaofi lenei ID i totonu o le saʻiliga pa i luga o le 'auʻaunaga i luga ole laiga ma download le polokalama maua. A uma lena mea, e tatau lava ona e faʻapipiʻiina ma faʻaaoga le scanner.

Lea faʻauma ai le faʻagasologa o le sailia o polokalama faʻaaogaina le masini ID.

Metotia 5: Tusi Lesona Faʻapipiʻiina

O isi taimi ua musu le faiga e suʻe le tagata faitau. Pupuni ua tatau ona "tuʻi lou isu" i le mea o lo o i ai avetaavale. I lenei mea, e mafai ona aoga lenei metotia mo oe. O mea ia e tatau ona fai:

  1. Tatala Pule Pule ma filifili lau mea pueata mai le lisi. Faʻafefea ona fai lea o loʻo faʻamatalaina i le metotia muamua.
  2. Taumatau-kiliki i le igoa o le masini ma filifili mai le lisi e aliali mai "Faʻafou avetaavale".
  3. O le iʻuga, e faʻamalama se faʻamalama ma se filifiliga i le polokalame suʻe polokalama i luga o le komupiuta. E tatau ona e filifilia le filifiliga lona lua - "Suʻesuʻe tusi lesona".
  4. Le isi, e te manaʻomia e taʻu le nofoaga e tatau i le faiga e suʻe avetaavale mo le sikaili. E mafai ona tutoʻatasi tuʻufaʻatasia le ala i le faila i le tali fanua pe kiliki le faʻamau "Vaʻaiga lautele" ma filifili se faila i le komipiuta laʻau. A faʻaalia le nofoaga polokalama, e tatau ona e kiliki "Le isi".
  5. A maeʻa, o le a taumafai le faiga e saili faila e tatau ai i le nofoaga faʻapitoa ma otometi faʻapipiʻi i latou. O le mea na tupu, ua faʻaalia se feʻau e faʻatatau i le faʻapipiʻiina. Tapuni ona faʻaaoga ai lea ma le scanner.

Matou te faʻamoemoe o se tasi o polokalama faʻapipiʻi filifiliga o loʻo taua i luga o le a fesoasoani ia te oe e aveese faʻafitauli ma le Canon Lide 25. Afai e te fetaiai malosi faʻamalosi tulaga poʻo mea sese, lagona le saoloto e tusi e uiga ia i latou i le tala. O le a matou auiliiliina mataupu taʻitasi taʻitasi ma fofo faʻafitauli faʻapitoa na tulaʻi mai.

Pin
Send
Share
Send