Tatou foia le faʻafitauli ma le siakiina o le numera saini a le avetaavale

Pin
Send
Share
Send

O isi taimi faʻapipiʻi lava soʻo se avetaʻavale faʻaosofia faafitauli. O se tasi o ia o le faʻafitauli i le siakiina o le faʻailoga numera o le avetaavale. O le mea moni o le mea faʻapitoa e mafai ona e faʻapipiʻi na o le polokalama e iai se saini. Ma le isi, lenei saini e tatau ona faʻamaonia e Microsoft ma ia i ai le tusi pasi talafeagai. Afai ua leiloa se saini, o le a le mafai ona faʻatagaina oe e faʻapipiʻi ia polokalama. I lenei tusiga, o le a matou taʻuina atu pe faapefea ona e feosofi i lenei tapulaa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se avetaavale e aunoa ma se faʻailoga numera

I nisi tulaga, e tusa lava pe avetaavale sili ona faʻatuatuaina atonu e aunoa ma se saini talafeagai. Ae le o lona uiga o lenei polokalama e leaga le leaga. Le tele o taimi, tagata e ona Windows 7 mafatiaga mai faʻafitauli ma numera saini. I lomiga mulimuli ane o le OS, o lenei fesili tulai mai tele taimi soʻo. E mafai ona e faʻailoaina se saini faʻafitauli i le nei faʻailoga:

  • A faapipiiina avetaavale, oe mafai ona vaʻaia le feʻau pusa faʻaalia i le ata i lalo.

    O loʻo faʻapea mai o loʻo faʻapipiʻiina le avetaʻavale e leai se saini talafeagai ma faʻamaonia. O le mea moni, e mafai ona kiliki i luga o le tusitusiga lona lua i le faʻamalama ma se mea sese "Faʻapipiʻi nei avetaavale polokalama.". O lea la ua e taumafai e faʻapipiʻi le polokalama, ae le amanaʻiaina le lapataiga. Ae i le tele o tulaga, o le avetaavale o le a le faʻapipiʻi saʻo ma o le masini e le galue lelei.
  • I totonu Pule Pule E mafai foʻi ona e mauaina ni mea faigaluega e le mafai ona faʻapipiʻi ona o le leai o se saini. O mea na e iloa lelei, ae e faʻailo i se samasama samasama ma le faʻailoga fiafia.

    I se faʻaopopoga, o le sese numera 52 o le a taua i le faʻamatalaga o sea masini.
  • O se tasi o faʻailoga o le faʻafitauli ua faamatalaina i luga atonu o le foliga mai o se mea sese i totonu o le fata. E faʻailoa mai foʻi e le mafai ona faʻapipiʻi saʻo le polokalama mo mea faigaluega.

E mafai ona e foia uma faʻafitauli ma mea sese faʻamatala na o luga ae naʻo le faʻaleaʻoaʻoina le faʻamautinoaina faʻamaonia o le faʻainumera saini o le avetaavale. Matou te ofo atu ia te oe le tele o auala e fesoasoani ai ia te oe i le feagai ai ma lenei galuega.

Metotia 1: Faʻaaogaina lē tumau ni faʻamaoniga

Mo lou faigofie, matou te vaevaeina lenei metotia i ni vaega se lua. I le tulaga muamua, o le a matou talanoa e uiga i le auala e faʻaaoga ai lenei metotia pe a fai ua e faʻapipiʻi le Windows 7 pe i lalo ifo. O le vaega lona lua e fetaui lelei mo tagata e ana le Windows 8, 8.1 ma le 10.

Afai o iai sau Windows 7 pe i lalo ifo

  1. Tatou toe reboot le faiga i soʻo se auala.
  2. I le taimi o le toe fai mea, fetaomi le faamau F8 e faʻaali ai se faamalama ma se filifiliga o le boot mode.
  3. I le faʻamalama e aliali mai, filifili le laina "Faʻaletonu avetaavale faʻamaoniaina saini faʻamaonia" pe "Faʻaletonu Avetaavale Saini Faʻamalosia" ma faʻamau le faʻamau "Ulufale".
  4. Lenei e mafai ai e oe e faʻamoe le faiga ma se lē tumau le tumau faʻafitauli avetaʻavale vaʻai mo saini. O lenei e tumau pea naʻo le faʻapipiʻiina le polokalama talafeagai.

Afai o iai sau Windows 8, 8.1 pe 10

  1. Tatou toe fai le faiga e ala i le muamua taofi o le ki Sifi luga o le keyboard.
  2. Matou te faʻatali seiloga e faʻaalia se faʻamalama ma se filifiliga o gaioiga ae leʻi tape le komepiuta poʻo le komepiuta. I lenei faamalama, filifili "Faʻaiuga faʻataʻitaʻiga".
  3. I le isi faʻaiuga faʻamalama, filifili le laina "Avanoa Maualuga".
  4. O le isi laasaga o le filifilia lea o se aitema "Download Filifiliga".
  5. I le isi faamalama, e te le tau filifilia se mea. Na o le faʻamau o le ki Toe toe fai.
  6. O le a toe amataina le polokalama. O lona iʻuga, o le a e vaʻai i se faʻamalama e te manaʻomia ai le filifiliina o filifiliga seevae tatou te manaʻomia. E manaʻomia le oomi i le ki F7 e filifili ai se laina "Faʻaletonu le avetaʻavale faʻamaoniaina saini faʻamaonia".
  7. E pei o le tulaga o le Windows 7, o le faiga o le a boot ma le tumau le atoatoa saini saini faʻamaonia auaunaga o le faʻapipiʻi polokalama. E mafai ona tuʻuina le avetaavale oe manaʻomia.

Tusa lava poo le a le faʻagaioiga fai o loʻo ia te oe, o lenei metotia e leaga. Ina ua maeʻa le isi toe faʻafou o le faiga, le faʻamaoniga o saini o le a toe amata. I nisi o tulaga, e mafai ona taitai atu ai i le poloka le faʻagaioiga o avetaʻavale na faʻapipiʻiina e aunoa ma saini talafeagai. A faʻapea e tupu lenei mea, e tatau ona e faʻamaʻape le siakiina tumau. O isi metotia o le a fesoasoani ia te oe i lenei.

Metotia 2: Vaega Faʻavae Polokalama

O lenei metotia o le a faʻatagaina oe e faʻamuta le saini faʻamaonia e faʻavavau (pe seʻia oʻo i le taimi e te faʻaolaina ai oe lava). A maeʻa, e mafai ona e faʻapipiʻi ma le saogalemu le faʻaaogaina o ni polokalama e leai se tusi pasi talafeagai. I soʻo se mea e tupu, o lenei faiga e mafai ona toe suia ma mafai faʻamaonia le saini toe. O lea e leai se mea e te fefe ai. I se faʻaopopoga, o lenei auala e talafeagai mo tagata e iai se OS.

  1. Faʻaoso ki i luga o le keyboard i le taimi e tasi Faamalama ma le "R". E amata le polokalame "Tamoe". Ulu atu i le numera se tasi lainagpedit.msc. Aua nei galo e fetaomi le faamau pe a uma lena. Ua lelei pe e "Ulufale".
  2. O le mea na tupu, ua tatalaina le Faʻavae o Faiga Faavae. I le itu tauagavale o le faʻamalama o le ai ai se laʻau ma faʻatulagaina. E manaʻomia ona e filifilia se laina "Tagata faʻatulagaina". I le lisi e matala, faaluaina kiliki i luga o le faila "Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi".
  3. I le laau na matala, matala le vaega "Ofisa". Sosoo ai, tatala mea a le faila "Faʻapipiʻiina o avetaavale".
  4. O loʻo i totonu ole faila lea faila e tolu. Matou te fiafia i se faila ma le igoa “Faʻataʻitaʻiga sainia avetaavale '. Matou te faaluaina kiliki i lenei faila.
  5. I le itu tauagavale o le faʻamalama e matala, maka le pusa i autafa o le laina Taofia Malosi. A maeʻa, aua nei galo kiliki Ua lelei i le pito i lalo ole faamalama. Lenei o le a apalai ai le fou seti.
  6. O se iʻuga, faʻamaoniga faʻapitoa o le a faʻaleaogaina ma o le a mafai ona e faʻapipiʻi polokalama e aunoa ma se saini. A manaʻomia, i le lava faamalama e tatau ona e siaki le pusa i autafa o le laina "I luga".

Metotia 3: Poloaiga Laina

O lenei metotia e faigofie tele ona faʻaaogaina, ae e iai ona faʻaletonu, lea tatou te talanoaina i le iʻuga.

  1. Tatou faalauiloa Poloaiga laina. Ina ia faia lea mea, saomiina le ki i le keyboard "Manumalo" ma le "R". I le faʻamalama e matala, ulufale i le faʻatonugacmd.
  2. Faʻamolemole vaʻai a auala uma e tatala ai Poloaiga laina i luga o le Windows 10 o loʻo faʻamatalaina i la tatou vasega eseese.
  3. Lesona: Tatalaina o se taʻitaʻi vave i le Windows 10

  4. I totonu "Faʻatonu laina" e tatau ona e ulufale i lalo nei faʻatonuga-tasi e ala i le fetaomi "Ulufale" pe a uma atu.
  5. bcdedit.exe -set loadoptions FAAFETAI_INTEGRITY_CHECKS
    bcdedit.exe-seti le tofotofoga i luga

  6. O le mea lea e tatau ona e mauaina le ata lea.
  7. Ina ia maeʻa, e te manaʻomia le toe faʻaleleia le tino i soʻo se auala ua e iloaina. A maeʻa, saini faʻamaonia le a faʻaleaogaina. O le tulaga le lelei sa matou talanoa i ai i le amataga o lenei auala, o le tuʻufaʻatasia o se suʻega faʻataʻitaʻiga o le system. E leai se ese mai le masani. Moni, i le pito i lalo taumatau o le a e vaʻaia i taimi uma le tusiga talafeagai.
  8. Afai i se taimi o i luma e te manaʻomia le toe saini saini faʻamaoniga toe, oe na ona manaʻomia e sui le faʻataʻitaʻiga "ON" i le lainabcdedit.exe-seti le tofotofoga i lugafaataamilosaga "OFF". A maeʻa, toe fai le komipiuta.

Faʻamolemole ia matau o lenei auala o nisi taimi e tatau ona faia i le saogalemu auala. E mafai ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona amata le sisitema i le saogalemu faʻaaoga le faʻataʻitaʻiga o la matou lesona faʻapitoa.

Lesona: Faʻafefea ona ulufale i le Safe Mode ile Windows

A faʻaaogaina se tasi o auala fautuaina, o le a e aveesea le faʻafitauli o le faʻapipiʻiina avetaavale vaega lona tolu. Afai e i ai ni faʻafitauli i le faʻatinoina o ni gaioiga, tusi e uiga i lenei i manatu i le tusitusiga. O le a tatou felelei faatasi i faigata na aliaʻe.

Pin
Send
Share
Send