Avetaʻavale faʻapipiʻi filifiliga mo le ASUS K53E laptop

Pin
Send
Share
Send

I le lalolagi o aso nei, ua faʻavavevaveina le televave o tekonolosi o loʻo mafai ona tauva ma le komepiuta PC i tulaga o gaioiga. Ae o komepiuta uma ma komepiuta feoaʻi, e tusa lava poo le a le tausaga na gaosia ai, tasi le mea e tutusa - latou te le mafaia ona galue e aunoa ma faʻapipiʻi avetaʻavale. O le aso o le a matou taʻuina atu ai ia oe faʻamatalaga auiliili e uiga i le mea e mafai ai ona e download ai ma le auala e faʻapipiʻi ai le polokalama mo le K53E laptop, na gaosia e le lalolagi lauiloa kamupani ASUS.

Suʻe polokalama mo le faʻatuina

E tatau ona e manatua i taimi uma pe a oʻo mai i le downloadina o avetaʻavale mo se mea taua masini poʻo mea faigaluega, e tele filifiliga mo le faʻatinoina o lenei galuega. Lalo matou o le a matou taʻuina atu e uiga i auala sili ona aoga ma le saogalemu e download ai ma faʻapipiʻi polokalama mo lau ASUS K53E.

Metotia 1: ASUS 'upega tafaʻilagi

Afai e te manaʻomia e download taʻavale mo soʻo se masini, matou te fautua atu ia te oe i taimi uma, muamua o mea uma, suʻe latou i luga o le upega tafailagi aloaia o le tagata gaosi. Ole auala sili lea ona faʻamaonia ma faʻatuatuaina. I le tulaga o laupepa, e taua tele le mea lea, aua o loʻo i luga o upega tafailagi e mafai ona e siiina le atamai polokalama, lea o le a matua faigata ona maua i luga o isi punaoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, polokalama e mafai ai ona e otometi fesuiaʻi i le va o tuʻufaʻatasi ma tisaini kalafi ata. Tatou o ifo i le metotia lava ia.

  1. Matou te o loa i le website aloaia a le ASUS.
  2. I le pito i luga o le 'upega tafaʻilagi o se saili pa e fesoasoani ia i tatou e suʻe polokalama. Faʻailoaina le tamaʻi komipiuta i totonu - K53E. A maeʻa na, kiliki "Ulufale" i luga o le ki keyboard poʻo se faʻailoga i le foliga o se tioata faʻatele, e tu i le itu taumatau o le laina lava ia.
  3. A maeʻa, o le a e mauaina oe lava i luga o se itulau o le a faʻaalia uma sailiiliga mo lenei fesili. Filifili mai le lisi (pe a iai) le laupepa talafeagai ma kiliki i luga ole sootaga ile igoa igoa.
  4. I luga o le laupepa e tatala ai, e mafai ona e masani oe i le faʻamatalaga faʻapitoa a le laptop ASUS K53E. I luga o lenei itulau i le pito i luga o le ae vaʻai ai i se soavaega faʻaigoaina "Lagolago". Kiliki i lenei laina.
  5. Ona o lea, o le a e vaʻai i se itulau ma faʻafuaiupu. Lenei oe maua le tusi lesona, o le malamalama faʻavae ma se lisi o avetaavale uma o loʻo avanoa mo le komepiuta. O le vaega mulimuli mulimuli tatou te manaʻomia. Kiliki ile laina "Avetaavale ma Aoga".
  6. Ae e te lei amataina downloadina avetaavale, e tatau ona filifilia lau faʻafoe faiga mai le lisi. Faʻamolemole e matau o nisi polokalama e naʻo le avanoa pe a e filifilia le komipiuta a le komipiuta a le komepiuta ae le o lau komipiuta. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai na faʻatau atu le komipiuta ma le Windows 8, muamua e tatau ona e vaʻai i le lisi o polokalama mo le Windows 10, ona toe foi lea i le Windows 8 ma download le isi polokalama. Faʻalogo foi ile loloto. A e faia se mea sese i ai, e le mafai ona faʻapipiʻi e le polokalama.
  7. A uma ona filifilia le OS i lalo ifo, o le lisi o avetaavale uma o le a aliali mai i luga o le itulau. Mo lou faigofie, ua vaevaeina uma i i lalo o kulupu e le ituaiga o masini.
  8. Matou te tatalaina le vaega manaʻomia. Ina ia faia lea mea, kiliki i le minus sign icon i le itu tauagavale o le laina ma le igoa igoa. O le mea na tupu, o le a tatalaina se lala ma mea i totonu. Oe mafai ona vaʻaia uma faʻamatalaga talafeagai e uiga i le download polokalama. O le a faʻailoa atu le faila tele, faʻamatalaga o le avetaʻavale ma lona faʻamatuʻuina atu aso. Ma le isi, o loʻo i ai se faʻamatalaga o le polokalama. Mo le siiina o le polokalama filifilia, e tatau ona e kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga ma le tusifaitau "Lalolagi"i tafatafa o le floppy disk icon.
  9. O le download o le faila o le a amata. I le iʻuga o lenei faʻagaioiga, oe manaʻomia le aveeseina o mea uma i totonu o se isi tuatusi. Ona e tatau ona faʻataʻitaʻi le faila ma le igoa "Faʻatulaga". O le faʻatulagaina taulaʻite amata ma e naʻo le manaʻomia e mulimuli i ana isi musumusuga. I se tulaga tutusa, e tatau ona faʻapipiʻi uma polokalama.

O le a faʻatumu ai lenei metotia. Matou te faamoemoe e fesoasoani o ia ia te oe. Afai e leai, ona siaki lea o isi vaega o filifiliga.

Metotia 2: ASUS Live Update Utility

O lenei auala o le a faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le misia polokalama i le toetoe lava otometi auala. Ina ia faia lea, matou te manaʻomia le polokalame ASUS Live Update.

  1. O loʻo tatou vaʻai mo le aoga pito i luga i le vaega Aoga i luga o le itulau tutusa mo downloading ASUS avetaavale.
  2. Sii maia le faʻamaumauga ma faʻapipiʻi faila i le kilikiina o le ki "Lalolagi".
  3. Pei ona masani ai, matou te aveeseina uma faila mai le teuga ma taufetuli "Faʻatulaga".
  4. O le polokalama faapipiiina lava ia e matua faigofie lava ma na o le a aveina oe ni nai minute. Matou te manatu i lenei taimi o le a leai ni ou faafitauli. I le maeʻa o faʻapipiʻi, tamoe le polokalama.
  5. I le faamalama tele, e vave ona e vaʻai i le ki talafeagai Siaki mo Faʻafou. Kiliki i luga.
  6. A maeʻa ni nai sekone, o le ae vaʻai i le tele o faʻafouga ma avetaavale e te manaʻomia e faʻatu. O le faamau ma le igoa talafeagai tutusa o le a aliali mai. Tulei "Faapipiʻi".
  7. O se taunuuga, amata downloading o faila talafeagai mo faapipiiina.
  8. A uma lena, o le ae vaʻai i se faʻatalanoaga pusa fai atu e te manaʻomia e tapunia le polokalama. E manaʻomia lea e faʻapipiʻi uma polokalama na siʻitia i le pito i tua. Faʻamau le ki Ua lelei.
  9. A uma lena mea, o avetaavale uma na mauaina e le aoga o le a faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta.

Metotia 3: Otometi polokalama faʻafou polokalama

Ua uma ona matou faʻalauiloa ia aoga masani i le tasi taimi i autu e faʻatatau i le faʻapipiʻiina ma le suʻesuʻe mo polokalama. Sa matou lolomiina se aotelega o sili sili ona lelei mo otometi faʻafouga i la matou vasega eseʻese.

Lesona: O le sili polokalama mo le faʻapipiʻi avetaavale

I lenei lesona tatou te faʻaaogaina se tasi o ia polokalame - DriverPack Solution. Ole a matou faʻaaogaina le upega tafaʻilagi ole aoga. Mo lenei metotia, e tatau ona maeʻa mea nei.

  1. Matou te o atu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le polokalama.
  2. I luga o le laupepa autu matou te vaʻaia se laupepa tele, i le kilikiina o le a matou download ai le faila faʻatinoina i le komupiuta.
  3. A utaina le faila, tamoʻe.
  4. A e amata le polokalama vave sailia vave lau tino. O le mea lea, le amataga faʻasologa e ono umi ni nai minute. O lona iʻuga, o le a e vaʻai i le laupepa autu. E mafai ona oomi le ki "Faʻavasega komipiuta otometi". I lenei tulaga, o avetaʻavale uma o le a faʻapipiʻiina, faʻapea foi ma polokalama e te ono le manaʻomia (browser, tagata taalo, ma isi).

    Se lisi o mea uma o le a faʻapipiʻiina, oe mafai ona vaʻaia i le itu tauagavale o le aoga.

  5. Ina ia aua le faʻapipiʻi polokalama e le aoga, e mafai ona e oomi le ki "Faiga poto faʻapitoa"o loʻo i lalo o le DriverPack.
  6. A uma na e manaʻomia ni laupepa "Avetaavale" ma le Malu siaki uma masini e te manaʻo e faʻapipiʻiina.

  7. Le isi, kiliki "Faatu Uma" i le pito i luga o le aoga faamalama.
  8. O se taunuuga, o le faʻapipiʻi gaioiga o vaega uma faʻailo o le a amata. E mafai ona e mulimuli i le alualu i luma i le vaega pito i luga ole aoga. O se laasaga ma lea laasaga faagasologa o le a faʻaalia i lalo. A maeʻa nai minute, ona e vaʻaia lea o se feʻau o loʻo faʻailoa mai ai ua maeʻa lelei ona faʻapipiʻi uma avetaʻavale ma mea aoga.

A maeʻa ona maeʻa lea, a maeʻa nei masini faapipiiina metotia. E mafai ona e mauaina le sili atu ona auiliiliga o le aotelega o le faʻagaioiga o le polokalama i la matou vasega eseʻese.

Lesona: Faʻafefea ona faafou avetaʻavale luga o le komupiuta ma le DriverPack Solution

Metotia 4: Saili mo avetaʻavale ID

Na matou tuʻuina atu se isi mataupu i lenei metotia, lea sa matou talanoa auiliili ai e uiga i le ID ma faʻafefea ona maua polokalama mo au masini uma e faʻaaogaina ai lenei mea faʻailoa. E na ona matou maitauina o lenei metotia o le a fesoasoani ia te oe i tulaga e le mafai ai ona faʻapipiʻi le avetaavale i auala muamua mo soʻo se mafuaʻaga. E lautele, e mafai la ona e faʻaogaina e le gata mo i latou o ASUS K53E komipiuta feaveaʻi.

Lesona: Sailia o avetaʻavale e ala ile ID ID

Faiga 5: Manaia Faʻaleleia ma Faʻapipiʻi Polokalama

O isi taimi e i ai tulaga pe a le mafaia e le vaega ona fuafua le masini komepiuta. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻaaoga lenei metotia. Faʻamolemole ia maitau o le a le fesoasoani i tulaga uma, o lea, e sili ai le faʻaaoga muamua o se tasi o le fa metotia faamatalaina i luga.

  1. I luga o le komepiuta i luga ole aikona "Lau komepiuta" taumatau-kiliki ma filifili le laina i le anotusi menu "Pulega".
  2. Kiliki ile laina Pule Pule, lea e tu i le itu tauagavale o le faʻamalama e matala.
  3. I totonu Pule Pule Tatou te tataʻi atu i masini i le itu tauagavale o loʻo iai se alaga poʻo se fesili fesili. I se faʻaopopoga, nai lo le igoa ole masini, atonu e iai se laina "Mea e le iloa".
  4. Filifili se mea faapena ma kiliki-taumatau. I le anotusi menu, filifili "Faʻafou avetaavale".
  5. O le iʻuga, o le a e vaʻai i se faʻamalama ma suʻesuʻega filifiliga mo avetaʻavale faila i lau komepiuta. Filifili le muamua filifiliga - "Suʻe otometi".
  6. A uma lena, o le faiga o le a taumafai e suʻe faila talafeagai, ma, afai e manuia, o le a faʻapipiʻiina oe lava. O le auala lea e faʻafou ai polokalama Pule Pule o le a luta.

Aua nei galo o metotia uma i luga e manaʻomia se fesoʻotaʻiga Initaneti. O le mea lea, matou fautua atu ia te oe i taimi uma i luga o le lima ua uma downloadina avetaavale mo le ASUS K53E laptop. A i ai ni faʻafitauli e faʻapipiʻi ai le polokalama talafeagai, faʻamatala le faʻafitauli i tala. O le a matou taumafai e fofo faatasi faʻafitauli.

Pin
Send
Share
Send