Tikia ma faʻapipiʻi le taʻavale Bluetooth adapter mo le Windows 7

Pin
Send
Share
Send

O le fetuunai o le Bluetooth e matua taatele i nei aso. Le faʻaaogaina o lenei masini, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi mea faʻapipiʻi ma masini taʻaloga (isumu, masini faʻafoe, ma isi) i se komupiuta poʻo se komepiuta feaveaʻi. I se faʻaopopoga, e le tatau ona tatou faʻagalo e uiga i le faʻataʻitaʻiga masani faʻaliliu galuega i le va o se telefoni ma se komepiuta. O fetuunaiga faʻapipiʻi e tuʻufaʻatasia toetoe o laptop uma. I komepiuta PC, o ia masini e sili atu le masani ai ma e masani ona avea o se masini i fafo. I lenei lesona, o le a tatou talanoa auiliili e uiga i le auala e faʻapipiʻi ai le Bluetooth adapter software mo Windows 7 faʻagaoioiga polokalama.

Auala e download ai avetaavale mo Bluetooth mea faʻaaogaina

E tele auala e suʻe ma faʻapipiʻi polokalama mo nei mea faʻapipiʻi, atoa ai ma soʻo ni masini i le mea moni, i le tele o auala. Matou te avatu i lau mafaufau se faʻasologa o gaioiga o le a fesoasoani ia te oe i lenei mataupu. Tatou amata loa.

Metotia 1: O le upega tafaʻilagi aloaia a le motherboard gaosi oloa

E pei ona taʻu mai le igoa, o lenei auala e na o le fesoasoani pe a fai e te iai se Bluetooth adapter tuʻufaʻatasia i le motherboard. Mafai ona e iloa le faʻataʻitaʻiga o se mea faʻaaoga Ma luga o 'upega tafaʻilagi a le gaosi oloa e masani lava ona i ai se vaega ma polokalama mo uma tuʻufaʻatasia matagaluega. Ae muamua, matou te mauaina le faʻataʻitaʻiga ma le gaosi oloa o le motherboard. Ina ia faia lenei mea, ia fai nei laasaga.

  1. Faʻamau le ki "Amata" i le pito i lalo tauagavale o le lau.
  2. I le faʻamalama e matala, vaʻai le suʻesuʻega o loʻo i lalo ifo ma ulufale le aoga i totonucmd. O le iʻuga, o le ae vaʻai i luga o loʻo maua ai faila ma lenei igoa. Matou te faalauiloa atu.
  3. I le faʻamalama matala e matala, faʻatonu poloaiga nei i le isi. Aua nei galo e kiliki "Ulufale" ina ua uma ona ulufale atu i latou taʻitasi.
  4. wmic baseboard maua gaosi oloa

    wmic baseboard maua oloa

  5. O le muamua poloaiga faʻaalia le igoa o le gaosi oloa o lau laupapa, ma le lona lua faʻaalia lona faʻataʻitaʻiga.
  6. A maeʻa ona e mauaina uma faʻamatalaga manaʻomia, alu i le tulaga aloaia a le 'upega tafaʻilagi a le laupapa gaosi oloa. I le faʻataʻitaʻiga, o le nofoaga o le ASUS.
  7. Soʻo se '' upega tafaʻilagi e iai le search bar. Oe manaʻomia e maua ma ia faʻaofi le ata o lau motherboard i totonu. Ina ua uma na mea lolomi "Ulufale" poʻo se faʻatulaʻiga matala mataala, e masani ona tu i tafatafa ole laina suʻe.
  8. Ona o lea, o le a e mauaina oe lava i luga o se itulau o le a faʻaalia uma au sailiga mo lau talosaga. O loʻo tatou vaʻaia mo le tatou motherboard poʻo le laptop i le lisi, talu ai o le vaega mulimuli, o le tagata gaosi ma le faʻataʻitaʻiga o le motherboard e o gatasi ma le gaosiaina ma le faʻataʻitaʻiga o le laptop. Le isi, na o le kiliki i luga o le igoa o le oloa.
  9. O lenei o le a ave oe i le itulau o faapitoa filifilia meafaigaluega. I luga o lenei itulau, e tatau ona i ai se laupepa "Lagolago". O loʻo matou sailia se tusitusiga e tutusa pe tutusa uiga ma kiliki i luga.
  10. O lenei vaega e aofia ai le tele o sub-mea ma faʻamaumauga, tusi lesona ma polokalama mo le filifilia meafaigaluega. I le itulau e matala, e tatau ona e sailia le vaega i le ulutala o le upu faʻaali mai "Avetaavale" pe "Avetaavale". Kiliki i luga le igoa o lea soavaega.
  11. O le isi laasaga o le filifiliga lea o se faiga faʻagaioiga ma se faʻaaliga tatau o le loloto loloto. I le avea ai o se tulafono, e faia lenei mea i se faʻapitoa drop-down menu, lea e tu i luma o le lisi o avetaʻavale. I nisi o tulaga, le pu le loloto e le mafai ona suia, talu ai ua faʻamaonia tutoatasi. I se lisi tutusa, filifili "Pupuni 7".
  12. O lenei i lalo i le itulau o le ae vaʻai i se lisi o avetaʻavale uma e te manaʻomia e faʻapipiʻi mo lau motherboard poʻo le komepiuta feʻaveaʻi. Ile tele o taimi, o polokalama uma e vaevaeina i vaega. Ua faia lenei mea mo le faigofie sailiga. O loʻo tatou vaʻaia i le lisi vaega Bluetooth ma tatala. I lenei vaega o le ae vaʻai i le igoa o le avetaavale, o lona tele, faʻamatalaga ma le aso tatala. Aunoa ma le toilalo, e tatau ona vave i ai se faʻamau e faʻatagaina oe e download mai le polokalama filifilia. Kiliki le ki luga le ki ma le tusifaitau "Sii mai", "Sii mai" pe tutusa ata. I la matou faʻataʻitaʻiga, o se faʻamau o se floppy disk image ma se tusitusiga "Lalolagi".
  13. Download o le faapipiiina faila po o faila i le faʻamatalaga talafeagai o le a amata. Afai na e siiina le faʻamaumauga, ona aua nei galo e aveese uma ana mea aʻo le i faʻapipiʻiina. Ina ua mavae lena, tamoʻe mai se faila faila ua taua "Faʻatulaga".
  14. A o lei amataina le Installation Wizard, e ono fesiligia oe e filifili se gagana. Matou te filifili i le matou filifiliga ma fetaomi le faamau Ua lelei pe "Le isi".
  15. A maeʻa, e amata lava tapenaga mo le faʻapipiʻiina. I ni nai sekone mulimuli ane o le ae vaai i le autu faamalama o le faapipiiina polokalama. Na o le tuleia "Le isi" ia faaauau.
  16. I le isi faamalama, o le a manaʻomia le faʻailoaina o le nofoaga o le a faʻaaogaina ai le aoga. Matou fautua atu ia e tuua le aoga faʻatau. A faʻapea e te manaʻomia e sui, ia kiliki lea le faʻamau talafeagai "Suiga" pe "Matamata". A uma lena, faʻailoa le nofoaga talafeagai. Ile faaiuga, toe toe ki le faʻamau "Le isi".
  17. Lenei o mea uma o le a sauni mo faʻapipiʻiina. E mafai ona e mauaina faʻamatalaga i lenei mea mai le isi faʻamalama. I le amataina o le polokalama faʻapipiʻi, kiliki "Faapipiʻi" pe "Faapipiʻi".
  18. O le polokalama faapipiiina faagasologa o le a amataina. O le a faia ni nai minute. I le faaiuga o le faʻapipiʻiina, o le a e vaʻai i se feʻau e uiga i le manuia faʻagaioioiga. Ina ia maeʻa, kiliki Faia.
  19. A manaʻomia, toe fai le komipiuta i le kiliki i le ki talafeagai i le faʻamalama e aliali mai.
  20. Afai sa faia uma gaioiga ia saʻo, ia i totonu Pule Pule E te vaʻai i se vavaeʻese se vaega ma le Bluetooth adapter.

O le a faʻatumu ai lenei metotia. Faʻamolemole ia matau se vaega atonu e aoga i tagata e i ai fafo adapters. I lea tulaga, e tatau foi ona e alu i le gaosi 'upega tafaʻilagi i luga o le upega tafaʻilagi "Saili" Saili lau faʻataʻitaʻiga masini. O le tagata gaosi ma le faʻataʻitaʻiga o meafaigaluega e masani ona faʻaalia i luga o le pusa poʻo luga o le masini lava ia.

Faiga 2: Otometi Polokalame Faafou

A manaʻomia e faʻapipiʻi polokalama mo se Bluetooth mea faʻaaogaina, e mafai ona e liliu i polokalama faʻapitoa mo se fesoasoani. O le aano o le galuega o ia utiliti o latou suʻesuʻe lau komepiuta poʻo le komepiuta feoaʻi, ma latou faʻailoa mea uma meafaigaluega e te manaʻomia e faʻapipiʻi polokalama. O lenei autu e matua tele lava ma matou tuʻuina atu se isi lesona i lea, na matou iloiloina ai le sili ona lauiloa aoga o lenei ituaiga.

Lesona: O le sili polokalama mo le faʻapipiʻi avetaavale

O le fea polokalame e faʻamuamua i - le filifiliga o oe. Ae matou te fautuaina tele le faʻaogaina o le DriverPack Solution. O lenei aoga e i ai uma luga ole laiga luga o le initaneti ma se faʻapipiʻi avetaʻavale faʻamaumauga. E le gata i lea, e na te mauaina pea le faʻafouga ma le faʻalauteleina o le lisi o meafaigaluega lagolago. Faʻafefea ona faʻafou lelei polokalama faʻaaoga lelei le DriverPack Solution o loʻo faʻamatala i la matou lesona.

Lesona: Faʻafefea ona faafou avetaʻavale luga o le komupiuta ma le DriverPack Solution

Metotia 3: Saili mo polokalama e ala i mea puʻupuʻu faʻailoaina

E i ai foi a matou mataupu faʻapitoa tuʻuina atu mo lenei metotia ona o le tele o faʻamatalaga. I totonu, matou talanoa e uiga i le auala e maua ai le ID ma le isi mea e fai. Faʻamolemole matau o lenei auala e lautele, aua e talafeagai mo i latou o loʻo tuʻufaʻatasia adapters ma fafo i le taimi e tasi.

Lesona: Sailia o avetaʻavale e ala ile ID ID

Faiga 4: Meafaigaluega Pule

  1. Faʻaoso ki i luga o le keyboard i le taimi e tasi "Manumalo" ma le "R". I le laina apalai e matala "Tamoe" tusi se 'audevmgmt.msc. Le isi kiliki "Ulufale". O le mea ua tupu, o le a matala le faʻamalama Pule Pule.
  2. I le lisi o mea faigaluega matou te sailia ai se vaega Bluetooth ma tatala lenei lala.
  3. Taumatau-kiliki i luga o le masini ma filifili le laina i le lisi "Faʻafou avetaavale ...".
  4. E te vaʻai i se faʻamalama e te manaʻomia ai e filifili se metotia mo le suʻesuʻeina o polokalama i lau komipiuta. Kiliki i le laina muamua "Suʻe otometi".
  5. Ole faʻagasologa ole sailiga o masini mo mea filifilia ile komepiuta o le a amata ai. Afai o le faiga e mafai ona iloa le faila faila, o le a faʻapipiʻia vave. Ona o lea, o le a e vaʻai i se feʻau e uiga i le manuia faʻaiʻu o le faʻagasologa.

O se tasi o metotia lisiina i luga o le a mautinoa fesoasoani ia te oe faʻapipiʻi avetaavale mo lau Bluetooth mea faʻaauau. A maeʻa na mea, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi masini eseese e ala i ai, faʻapea foi ma le fesiitaiga o faʻamaumauga mai se telefoni poʻo le tablet i se komipiuta ma le isi itu. Afai i le taimi o le faʻapipiʻiina faʻafitauli o loʻo iai ni ou faigata poʻo ni fesili e uiga i lenei mataupu - lagona le saoloto e tusi i latou i tala. O le a matou fesoasoani ia te oe fuafuaina.

Pin
Send
Share
Send