Sii avetaavale mo le D-Link DWA-140 USB mea faʻatatau

Pin
Send
Share
Send

O uaealesi USB receivers e taatele i nei aso. Ua manino lava a latou faamoemoe - ia maua se uaealesi Wi-Fi. Ole mafuaʻaga lena ua faʻaogaina ai nei mea e faʻaaoga i komepiuta ma komipiuta, e le mafai ona fesoʻotaʻi i le Initaneti i se isi auala. O le D-Link DWA-140 uaea fetuutuunai o se tasi o sui o sea Wi-Fi faʻatulagaina fesoʻotaʻi i se komupiuta poʻo le komepiuta lapisi e ala i se USB port. I lenei tusitusiga o le a tatou talanoa e uiga i le mea e sii mai ai ma le auala e faʻapipiʻi ai polokalama mo nei masini.

O fea e maua ai ma faʻafefea ona download taʻavale mo D-Link DWA-140

I nei aso, polokalama mo matua soʻo se masini e mafai ona maua i luga ole Initaneti i le tele o auala eseese. Ua matou iloaina mo oe le tele o sili ona tofotofoina ma aoga.

Metotia 1: D-Link Alofaʻaga Upega Tafaʻilagi

  1. E pei ona uma ona matou faʻamatala e sili atu ma le faʻatasi i a matou lesona, o faʻamatalaga aloaʻia o auala sili ia na faʻatuatuaina mo suʻesuʻega ma downloadina o le manaʻomia. O lenei mataupu e leai se tuusaunoaga. Alu i le D-Link 'upega tafaʻilagi.
  2. I le pito i luga taumatau o loo matou sailia se fanua Faʻavave Suʻesuʻe. I le mataʻu i lalo menu sina mea i le taumatau, filifili le masini talafeagai mai le lisi. I lea tulaga, matou te sailia se manoa "DWA-140".

  3. Le itulau ma le faʻamatalaga ma uiga o le DWA-140 fetuunai tatala. I totonu o laupepa i luga o lenei laupepa, matou te sailia se laupepa "Sii Mai". O ia o le aupito lata mai. Kiliki i le igoa le laupepa.
  4. Nei fesoʻotaʻiga i polokalame faakomepiuta ma se taʻiala i lenei USB-Taliua. A manaʻomia, oe mafai lava ona download le tusi faʻaoga, faʻamatalaga oloa ma faʻapipiʻi faatonuga iinei. I lea la tulaga, matou te manaʻomia avetaavale. Matou te filifilia le avetaavale fou e fetaui lelei ma lau gaioiga - Mac po o Windows. I le filifilia o le avetaavale talafeagai, na o le kiliki i lona igoa.
  5. A uma ona kiliki i luga ole sootaga, o le laiga o le faʻamaumauga ma manaʻomia polokalama o le a vave amata. I le faaiuga o le download, matou te aveeseina le aano atoa o le faila i totonu o le tasi faila.
  6. Ina ia amata le faʻapipiʻi polokalama, e tatau ona e tamoe le faila "Faʻatulaga". O sauniuniga mo le faʻapipiʻi o le a amataina, lea o le a tumau i ni nai sekone. O le iʻuga, o le ae vaʻaia se faʻafeiloaʻiga faʻamalama i totonu o le D-Link Setup Wizard. Ina ia faʻaauau, faʻamau le faʻamau "Le isi".
  7. I le isi faamalama e toetoe lava leai se faʻamatalaga. Na o le tuleia "Faapipiʻi" ia amata le faʻapipiʻi faʻagasologa.
  8. Aua neʻi galo e faʻafesoʻotaʻi le masini komepiuta i le komupiuta, a leai o le a vaʻai se feʻau o loʻo aveese pe leai foi le masini.
  9. Faʻaofi le masini i totonu o le USB port ma fetaomi le faʻamau Ioe. Le penultimate faamalama toe foliga, lea e tatau ona e kiliki le ki "Faapipiʻi". Le taimi lea, e tatau ona amata le polokalama faʻapipiʻi mo le D-Link DWA-140.
  10. I nisi o tulaga, i le iʻuga o le faʻapipiʻi gaioiga, o le a e vaʻai ai i se faʻamalama ma filifiliga mo le faʻafesoʻotaʻi o le masini komepiuta i le fesoʻotaʻiga. Filifili le aitema muamua "Ulufale lima".
  11. I le isi faamalama, o le a musuia oe e ulufale atu i le fesoʻotaʻiga igoa i le fanua pe filifili se tasi manaʻo mai le lisi. Ina ia faʻaalia se lisi o avanoa avanoa Wi-Fi, oe e tatau ona fetaomi le ki "Saili".
  12. O le isi laasaga o le tuʻuina lea o se faʻamatalaga e fesoʻotaʻi i le vaega filifilia. Ulufale upu faataga i le fanua talafeagai ma fetaomi le faamau "Le isi".
  13. Afai o mea uma na faia saʻo, o lona taunuuga o le a e vaʻai i se feʻau e uiga i le manuia le faʻapipiʻiina o masini. Ina ia maeʻa, naʻo le oomi i le ki Faia.
  14. Ia mautinoa o loʻo fesoʻotaʻi le masini tuʻufaʻatasia, ma vaʻai i le fata. E tatau ona i ai se Wi-Fi icon, pei o luga o komepiuta komipiuta.
  15. Lea faʻauma ai le gaioiga o le faʻapipiʻiina le masini ma le avetaavale.

Metotia 2: Saili e Hardware ID

Lesona: Sailia o avetaʻavale e ala ile ID ID

I le lesona i luga, na matou talanoa e uiga i le auala e maua ai avetaavale mo le masini, ma le iloa naʻo le ID ID. O lea, mo le D-Link DWA-140 mea faʻatatau, o le ID tulafono laititi uiga nei.

USB VID_07D1 & PID_3C09
USB VID_07D1 & PID_3C0A

I ai o le ID o lenei masini i lau auupega, e mafai ona faigofie ona mauaina ma download faʻapitoa avetaavale. O laʻasaga i lea laasaga laasaga o lo o otooto atu i le lesona i luga. Ina ua uma ona lalagaina avetaʻavale, e tatau ona faʻapipiʻiina i le auala tutusa e pei ona faamatalaina i le muamua auala.

Faiga 3: Avetaavale Faʻafou

E tele taimi na matou talanoa ai i mea aoga e faʻapipiʻi ai avetaavale. O i latou o se fofo lautele i faʻafitauli ma faʻapipiʻi ma faʻafouina polokalama mo au masini. I lenei tulaga, o ia polokalame e mafai foi ona fesoasoani ia te oe. Pau lau mea e fai o le filifilia le sili ona e fiafia i ai mai le matou lesona.

Lesona: O le sili polokalama mo le faʻapipiʻi avetaavale

Matou te fautua atu ia faʻaaogaina le DriverPack Solution, ona o loʻo avea ma aoga sili ona aoga o lona ituaiga, ma faʻaauau pea ona faʻaleleia faʻamaumauga o tautua lagolago ma polokalama mo latou. A faigata ona faʻafouina avetaavale le faʻaaogaina o lenei polokalama, o la matou faʻamatalaga auiliili o le a fesoasoani ia te oe.

Lesona: Faʻafefea ona faafou avetaʻavale luga o le komupiuta ma le DriverPack Solution

Faiga 4: Meafaigaluega Pule

  1. Fesootai le masini ile USB port o se komupiuta poo le komepiuta feaveaʻi.
  2. Tatala Pule Pule. Ina ia faia lea mea, oomi le ki ogatasi "Manumalo" ma le "R" i luga ole keyboard ile taimi e tasi. I le faʻamalama e aliali mai, ulufale i le codedevmgmt.mscona fetaomi lea i luga o le keyboard "Ulufale".
  3. Tatala le faʻamalama masini. I totonu o oe o le a vaʻaia se masini e le masani ai. Pe faʻapefea ona foliga i totonu ia te oe e leʻo mautinoa. E faʻalagolago uma lava pe faʻafefea ona iloa e lau OS le masini ile tulaga ulufale. I soo se tulaga, o se lala ma se masini e le masani ai o le a tatalaina i le le mafai ma e te le tau sailia mo se taimi umi.
  4. Oe tatau ona taumatau kiliki i lenei masini ma filifili le laina i le mataua i lalo lisi. "Faʻafou avetaavale".
  5. I le isi faamalama, filifili le laina "Suʻe otometi".
  6. O se taunuuga, i le isi faamalama le sailiga mo avetaavale talafeagai mo le masini filifilia o le a amata. Afai e manuia, latou faʻapipiʻiina loa lava. O le taunuʻuga lelei o le faʻagaioiga o le a faʻailo e le savali feʻau.
  7. Aua nei galo e mafai ona faʻamaonia le saʻo le faʻaaogaina o le fetuunaiga i le vaʻai i le fata. E tatau ona i ai se fesoʻotaʻiga upega tafailagi matala e tatalaina ai le lisi o uma avanoa Wi-Fi.

Matou te faʻamoemoe o se tasi o auala fautuaina e fesoasoani ia te oe e foia le faʻafitauli ma le mea faʻatatau. Faʻamolemole ia matau o nei metotia uma e manaʻomia se fesoʻotaʻiga initaneti. O le mea lea, matou te matua fautuaina le taofi o lenei ituaiga o polokalama i taimi uma lima. O le filifiliga lelei o le faia o se disk poʻo flash drive ma polokalama sili ona talafeagai.

Pin
Send
Share
Send