Sefe le faʻaola i se faila faila i le Photoshop

Pin
Send
Share
Send


Photoshop o se sili polokalame i soʻo se itu. E faʻatagaina oe e le faatonu ona faʻataʻitaʻia ata, faia ni mea ma ni ata puʻe, ia faʻamaumau auiliiliga.

Sei o tatou talanoa e uiga i animation i sili auiliiliga. O le tulaga masani mo ata ola o GIF. O lenei faʻatulagaina e mafai ai ona e sefe se tasi-faila ma faʻavaʻa i se faila.

Lesona: Fausia se ata faigofie i le Photoshop

E aliali mai i Photoshop o loʻo i ai le faʻaogaina e sefe ai le faʻaaliga i foliga o gifs e le gata, ae o loʻo iai faila faila.

Sefe le vitio

O le polokalama e mafai ai ona e sefeina ni vitio i ni tele, ae o le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i tulaga ia e mafai ai ona tatou mauaina se tulaga MP4 faila lea e talafeagai mo le faʻagaioia i editor video ma lolomiga i luga o le Initaneti.

  1. Ina ua uma ona fatuina le faʻafiafiaga, tatou te manaʻomia le alu i le lisi Faila ma saili le aitema ma le igoa "Auina atu i fafo", pe a faʻasolosolo lemu i luga o le a faʻaalia se isi faʻaopopoga. Lenei matou fiafia i ai le sootaga Matamata le vitio.

  2. Ma le isi, e tatau ona e faʻaigoaina se igoa i le faila, faʻamatala tulaga faʻasaoina ma, pe a manaʻomia, fausia se subfolder i le tapulaa faila.

  3. I le isi poloka matou tuua le le faʻatonu tulaga lua - "Faʻasalalauga faʻasalalauga Initia" ma le codec L264.

  4. I le lisi ifo lalo "Seti" E mafai ona filifilia le manaʻomia ata lelei.

  5. O le mulimuli setiina faʻatagaina oe e seti le tele ata. O le mea masani, o le polokalame o loʻo faatonuina le faʻatulafonoina o fua o le pepa ile fanua.

  6. Ole fua ole fesuiaiga e fetuunai ile filifilia ose tau ile lisi talafeagai. E fetaui le tuua ole aoga le saʻo.

  7. O isi vaega o mea e le fiafia tele ia i tatou, talu ai o nei tapulaʻa e lava mo le gaosiga o le vitio. Ina ia amata amata ona faia se vitio, kiliki "Tuʻuina mai".

  8. O loʻo matou faʻatali mo le iʻuga o le faʻagasologa o le gaosiga. O le tele faʻavaʻa i lau ata, o le tele taimi o le a tuuina atu.

A maeʻa le fausiaina o le vitio, ona matou mauaina lea i totonu o le faila o loʻo faʻamatalaina i tulaga.

Ma le isi, ma lenei faila e mafai ona tatou faia soʻo se mea tatou te manaʻo ai: vaʻai i soʻo se tagata taʻalo, faʻaopopo i se isi vitio i seisi faʻatonutonu, tuʻu i luga i le vitio talimalo.

E pei ona e iloa, e le o polokalama uma faʻatagaina oe e faʻaopopo GIF meaola i ou ala. Le gaioiga na matou suʻesuʻeina i lenei aso faʻafaigofie ona faʻaliliu se gif i se vitio ma faʻapipiʻi i totonu o se tifaga.

Pin
Send
Share
Send