Faʻaoga bokeh tusitusiga i le ata i Photoshop

Pin
Send
Share
Send


Bokeh - Iapani, o le "blurring" o se mea tulaga ese lea e faʻaua mai ai mea e le o faʻamuamua ma faʻapopoleina ai ma o laʻua e sili ona susulu malamalama ua liua i nofoaga. O ia nofoaga e masani lava i foliga o tisiketi ma eseese tikeri o le malamalama.

Ina ia faʻaleleia atili lenei aʻafiaga, pueata faʻapitoaʻi pupuni le pito i tua i le ata ma faʻaopoopo malamalama susulu i ai. I se faʻaopopoga, o loʻo iai se metotia mo le faʻaaogaina o le ie bokeh i se ata ua maeʻa faʻauʻuina ma se vaʻaiga paʻu e maua ai le ata o se siosiomaga o le mea lilo poʻo le susulu.

O tusitusiga e mafai ona maua i luga ole Initaneti pe faia tutoʻatasi mai au ata.

Fausia le bokeh effect

I totonu o lenei aʻoaʻoga, o le a tatou fatuina le tatou lava faʻaleaga bokeh ma faʻapipiʻi i luga o se ata o se teine ​​i totonu o le taulaga.

Uiga

E sili lava le fausiaina o se vaʻaiga mai ata na puʻeina i le po, aua o loʻo i luga ia i matou le matou vaʻaia manaia vaega matou te manaʻomia. Mo o matou faʻamoemoega, o se ata o le po o le taulaga talafeagai lelei:

Faatasi ai ma le mauaina o le poto masani, o le ae aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻavasega saʻo le ata e sili ona lelei mo le fausiaina o ni ie.

  1. E manaʻomia le pupuni faʻalelei o lenei ata i se faʻapitoa faʻapitoa e taʻu "Blur i le papaʻu le loloto o le fanua". O loʻo tu i le lisi "Faamama" i le poloka "Blur".

  2. I le faamama seti, i le mataua i lalo lisi "Punavai" filifili mea Maninoi le lisi "Faʻamatalaga" - Oketopafaasee Faataʻamilosaga ma le Taulaina umi faʻatulaga le pisa. O le muamua slider e nafa ma le tikeri o le blur, ma le lona lua mo auiliiliga. O mea taua e filifilia e fuafua ile ata, "ile mata".

  3. Tulei Ua leleiapalai se faamama, ona sefe lea o le ata i soʻo se tesi.
    O lenei e faamaea ai le fausiaina o le ie.

Bokeh luga ata

E pei ona uma ona taʻu atu, ole a matou faʻatagaina laʻasaga ile ata ole teine. O lenei:

A e vaʻai i ai, ua uma ona iai le bokeh le ata, ae le lava lea mo i matou. O lenei o le a tatou faʻamalosia lea aʻafiaga ma faʻaopoopo i ai ma a tatou fatufatu mea.

1. Tatala le ata i le faatonu, ona toso lea o le ata i luga. A manaʻomia, ona faʻaloaloa lea i se mea "Suiga Loloto" (FMTL + T).

2. Ina ia faʻaavanoaina naʻo le malamalama vaega mai le ie, suia le palu fefiloi mo lenei vaega ile Mata.

3. Faaaoga uma lava tutusa "Suiga Loloto" Oe mafai ona faʻataʻamilomilo le vali, afe i luga faʻalava pe faʻataʻotoʻo. Ina ia faia lenei mea, pe a fai o le faʻatinoga o gaioiga, oe manaʻomia e taumatau-kiliki ma filifili le aitema talafeagai i le anotusi menu.

4. Pei ona tatou vaʻaia, na vaʻai mai le pupula i le teine ​​(moli mata), tatou te matua le manaʻomia. I nisi o tulaga, e mafai ona faʻaleleia atili le ata, ae le o le taimi lea. Fausia se ufimata mo le vali vaega, ave se uliuli pulumu, ma vali luga o le vaega ma le ufimata i le nofoaga tatou te mananao e aveese le bokeh.

Ua oʻo i le taimi e vaʻai ai iʻuga o a matou galuega.

Masalo na e matauina o le ata mulimuli e ese mai le ata na matou galulue ai. E moni lea, i le gasologa o le faʻagaioiga o le ie na toe atagia mai, ae ua maeʻa faʻapenatura. E mafai ona e faia soʻo se mea i au ata, taʻitaʻia e le mafaufau ma le tofo.

Ma, faatasi ai ma le fesoasoani a se metotia faigofie, e mafai ona e faʻatulagaina se bokeh aafiaga i soʻo se ata. E le manaʻomia le faʻaaogaina o isi tagata i mea e fai, aemaise lava talu ai atonu latou te le fetaui ma oe, ae ia e fatuina lau oe lava mea tulaga ese.

Pin
Send
Share
Send