Faiga stylization i Photoshop

Pin
Send
Share
Send


Le autu o le teuteuina o font e le mafaamatalaina. O le itulagi e sili ona fetaui lelei mo le faʻataʻitaʻiina ma sitaili, palu faʻafefiloi, teuteuga, ma isi teuteuga metotia.

O le manaʻo ia faʻafuaseʻi ona suia, faʻaleleia tusitusiga i lau tuʻufaʻatasiga, e tulaʻi mai i soʻo se photoshopper pe a vaʻai i masani masani-foliga faila.

Faila teuteuina o mea

E pei ona tatou iloa, vai i Photoshop (i luma o le sefe poʻo le faʻasao) o mea vavave, o lona uiga, i le taimi o soʻo se gaioiga latou te faʻasaoina le maʻai o laina.

O le aso i laʻei faʻataʻitaʻi o le a leai se autu manino. Sei tatou faʻaigoa ia teisi retro. Na o le matou faʻataʻitaʻiga ma sitaili ma aʻoaʻo se tasi auala manaia mo le faʻaaogaina o tusitusiga ile fon.
Tatou toe amata la. Muamua, matou te manaʻomia se talaaga mo matou tusitusiga.

Talaaga

Fausia se laʻasaga fou mo le pito i tua ma faʻatumuina i se laʻau susulu ina ia faʻaali mai ai se tamai pupula i le ogatotonu o le tapoleni. Ina ia aua le soona faʻaalu le lesona i faʻamatalaga le talafeagai, faitau le lesona i faʻasologa.

Lesona: Faʻafefea ona fai se mole ile Photoshop

Le lulu na faʻaaogaina i le lesona:

Faʻamau e tatau ona faʻatinoina e fatu ai le susulu sikoa:

O se taunuuga, matou te mauaina se mea pei o lenei tala:

O le a tatou galulue faʻatasi ma tuaʻaga, ae i le faʻaiuga o le lesona, ina ia aua neʻi faalavelavea ese mai le mataupu autu.

Tusitusiga

E tatau foi ona manino le tusitusiga. Afai e le atoa, ona faitau lea o le lesona.

Lesona: Fausia ma teuteuina tusitusiga ile Photoshop

Matou te fatuina se tusiga o le tele manaʻomia ma soʻo se lanu, talu ai matou o le a tuʻua atoa le lanu i le taimi faʻailogaina. E manaʻomia e filifili se vai mimilo ma le samasama glyphs, mo se faʻataʻitaʻiga, Arial uliuli. Ole iʻuga e tatau ona faʻapea:

Ua maeʻa le sauniuni, tatou liliu atu i le mea sili ona manaia - stylization.

Fuafuaina

O le stylization o se gaioiga manaia ma fatufatu. I le avea ai o se vaega o le lesona, naʻo metotia faʻaalia o le a faʻaalia, ae e mafai ona e ave i latou i le tautua ma tuu au oe lava faʻataʻitaʻiga i lanu, mea ma isi mea.

  1. Matou te fatuina se kopi o le text layer, i le lumanaʻi matou te manaʻomia tele mo le faʻavasegaina o tusitusiga. Matou te tapeina le vaʻaia o le kopi ma toe foʻi i le mea na tupu.

  2. Faalua-kiliki i luga o le vaega ma le ki tauagavale, tatalaina le faamalama sitaili. Lenei, muamua o mea, tatou aveese atoatoa le faʻatumu.

  3. O le sitaili muamua o Taeao. Filifili lanu paʻepaʻe, lapoʻa faʻalagolago i le lapoa o le vai. I lenei tulaga - 2 pixels. O le mea taua o le lavea e mafai ona manino vaaia, o le a faʻatino le matafaioi o le "itu".

  4. O le isi faiga o "Ata i Totonu". Lenei matou fiafia i le tulimanu o le sui, lea o le a matou faia 100 tikeri, ma, o le mea moni lava, le femalagaaʻi lava. Filifili le lapoʻa o lau filifiliga, naʻo le lapoʻa tele, ae o le "itu", ae leʻo le "parapet".

  5. Sosoo mai Gradient Overlay. I totonu o lenei poloka, o mea uma lava e tupu i le auala lava lea e tasi pe a fatuina se masani masani, o lona uiga, tatou kiliki i luga ole faʻataʻitaʻiga ma fetuunai. I se faʻaopopoga i le fetuunaiga o lanu o le valea, leai se isi mea e manaʻomia e suia.

  6. Ua oʻo i le taimi e fai ai a tatou tusitusiga. Alu i le kopi o le mau vaega, faʻasolo i luga le vaʻaia ma tatalaina sitaili.

    Matou aveese le faʻatumuina ma alu i le tisaina valaauina Mamanu Overlay. Lenei matou te filifilia se alafua e pei o se tapoleni, sui le fesuiaiga auala i "Faʻaalu", fua i lalo i 30%.

  7. O a matou tusiga na misi na o le ata lafoia, o lea ia e alu i le vaega muamua tusitusiga, tatala sitaili ma alu i le vaega Ata o Ata. Lenei o loo taʻitaʻia e na o tatou lava lagona. Lua tapulaa e tatau ona suia: Tele ma le faʻapipiʻi.

Ua saunia le tusitusiga, ae e i ai ni nai paʻi o totoe, a aunoa ma lea e le mafai ona mafaufauina le galuega ua maeʻa.

Talaaga i tua atu

Ma le tulaga i tua, o le a matou faia mea nei: faʻaopopo le tele o pisa, ma faʻaopopo foi le le mautonu i le lanu.

  1. Alu i le vaega i le talaʻaga ma fai se fou fou i luga aʻe.

  2. O lenei vaega tatou te manaʻomia e faʻatumu 50% efuefu. Ina ia faia lea mea, oomi ia ki SHIFT + F5 ma filifili le mea talafeagai i le lisi tuʻu i lalo.

  3. Le isi, alu i le lisi "Faʻamamaina - Noise - faʻaopopo le pisa". E matua lapoa lava saito, e tusa 10%.

  4. O le palu fefiloi mo le leo vaega e tatau ona suia e Sulu malamalama ma, afai e faʻaalia tele le aʻafiaga, faʻaitiitia le fiafiaga. I lenei tulaga, e taua le aoga 60%.

  5. O le le mautonu o lanu (pupula) faʻalauiloaina foi ma se faamama. O loʻo tu i le lisi Faamama - Tuʻufaʻatasiga - Ao. E le manaʻomia le fetuʻunaʻiga, ae ia faia fua faʻasolosolo se mea. Mo le faʻamama o le faamama, matou te manaʻomia se laupepa fou.

  6. Toe sui le fesuiaiga auala mo le ao vaega i Sulu malamalama ma lalo ifo le opacity, i le taimi lenei lava tele (15%).

Ua matou fuafuaina le talaaga, i le taimi nei e leʻo se "fou", ona matou avatua lea i le atoa atoa se paʻi o le vintage.

Faatumau Faaitiitia

I le matou ata, o lanu uma e sili le susulu ma osooso. E manaʻomia le faʻasaʻo. Tatou faia ma le fetuunaiga vaega. Hue / Faʻatoʻaga. O lenei la vaega e tatau ona fau i le pito i luga o le layer palette ina ia faʻaaogaina le aʻafiaga ile atoa vaega.

1. Alu i le pito i luga pito i luga i le palet ma faia se le muamua fetuunai vaega.

2. Faʻaaogaina o mea faʻasee Faatumau ma le pupula tatou mauaina le faʻamamaina o fugalaʻau.

Masalo o le faʻaiuga lenei i le taufaifai o tusitusiga. Sei o tatou vaʻai po o le a le mea na i ai tatou.

Lenei o se manaia manaia tusitusiga.

O le aotelega o le lesona. Na matou aʻoaʻo pe faʻapefea ona galue ma sitaili tusitusiga, faʻapea foi ma se isi auala e faʻaoga ai tusitusiga ile fonoa. O faʻamatalaga uma o loʻo i totonu o le lesona e leʻo se faʻailoga tagata, o mea uma lava ua i ou lima.

Pin
Send
Share
Send