Fatu se meli i le Photoshop

Pin
Send
Share
Send


O se pepa faʻapipiʻi lima faʻapipiʻi vave siitia oe i le tulaga o le tagata e "manatua mea uma, tausi mea uma oe lava." E mafai ona faʻamanuia atu i se aso malolo, faʻafeiloaʻiga mai le nofoaga e malolo ai pe faʻailo foʻi le mataala.

O kata faapena e patino ma, pe a fai o se agaga, e mafai ona o ese (o le a mautinoa latou te o ese ai!) O se faʻailoga matagofie i le loto o lē na te mauaina.

Fatu ni kata

O le lesona o lenei aso o le a le tuuto atu i le fausaga, aua o le fausaga e naʻo o se mea e tofo i ai, ae o le itu faʻatekinisi o le mataupu. O le togafiti lea o le fausiaina o le card e taua tele mo se tagata na ia filifili i sea faʻagaioiga.

O le a tatou talanoa e uiga i le fatuina o pepa mo tuatusi, laititi e uiga i le faʻatulagaga, sefe ma le lolomiina, faʻapea foi ma le pepa e filifilia.

Pepa mo le meli

Ole sitepu muamua ile gaosiga o pou tusitusi o le fausiaina lea o se pepa fou i le Photoshop. Lenei e tatau ona e faʻamalamalamaina naʻo le tasi mea: o le iʻuga o le pepa e tatau ona i lalo ifo o le 300 pixels i le inisi. O lenei faʻaiuga e tatau ma lava mo le lolomiina o ata.

Le isi, matou fuafuaina le tele o le lumanaʻi lafoina o pepa. O le auala pito sili ona faigofie o le liua o iunite i millimeters ma ulufale i le faʻamaumauga talafeagai. I le ata puʻeu oe vaʻai i le tele o se A4 pepa aloaia. O lenei o le a avea ma se sili tele pepa meli ma se salalau.

Lenei o le isi itu taua manatu. Oe manaʻomia le suia o le lanu talaaga o le pepa ma RGB on sRGB. E leai se tekonolosi e mafai ona faʻailoa atoatoa le matagaluega RGB ma le ata galuega faatino e mafai ona ese mai le muamua.

Fua o pepa

O lea, matou faia le pepa. O lenei e mafai ona e agaʻi saʻo i le fuafuaga.

A fai le faataatiaga, e taua le manatua pe afai o le postcard ua fuafuaina ma se fola, ona manaʻomia lea o se nofoaga mo le gaugauina. Lava o le a 2 mm.

Faʻafefea ona fai?

  1. Tulei FMTL + Rvalaauina le faipule.

  2. O matou taumatau-kiliki i le pule ma filifili le iunite o fua "millimeters".

  3. Alu i le lisi Vaʻai ma saili mo mea iina "Noatia" ma le Sefe i le. Soo se mea matou te tuʻuina le uila.

  4. Toso mai le taiala mai le itu agavale agavale seia "pipii" i le ogatotonu o le tapoleni. Matou te vaʻai atu i le mita faitau. Tatou manatua le molimau, tatou toso le taiala i tua: tatou te le toe manaʻomia.

  5. Alu i le lisi View - New Guide.

  6. Matou te faaopoopoina le 1 mm ile tau matou te manatua (e tatau ona avea ma koma, ae le o se togi i luga o le numpad). Orientation e tū.

  7. Matou te fausiaina le taʻiala lona lua i le auala tutusa, ae o le taimi lea matou te toeseina 1 mm mai le tau aoga.

Ma le isi mea, e faigofie mea uma, o le mea autu e le o le nunumiina o le ata autu ma le "tua" ata (tua ufiufi).

Ia manatua o pixels le tele o le laupepa e mafai ona tele (i la matou mataupu, o le A4, 3508x2480 pixels) ma o le ata e tatau ona filifilia e tusa ai, ao faʻaopopo le faʻatelega, o le uiga e mafai ona matua faʻaleagaina.

Faasaoina ma Lomia

Sefe nei pepa i se tulaga sili ona lelei Pdf. O ia faila e faʻateleina uiga lelei ma faigofie ona lolomiina i le fale ma i fale lolomi. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faia ni itu se lua o le laupepa i le tasi pepa (e aofia ai totonu) ma faʻaaoga faʻalua itu itu.

Le lolomiina o se PDF pepa e masani:

  1. Tatala le pepa aloaia ile browser ma kiliki ile ki talafeagai.

  2. Filifili se lolomitusi, lelei ma kiliki "Lolomi".

Afai faʻafuaseʻi pe a uma ona lolomiina oe vaʻai o lanu i luga o le kata e le o faʻaalia saʻo, ona taumafai lea e sui le pepa faʻapitoa i CMYKsefe i totonu Pdf ma lolomi.

Lolomiina pepa

E lolomi pepa meli, ata ata ma tele 190 g / m2.

Pau lea o faʻamatalaga uma e uiga i le faʻatinoina o pou meli i le Photoshop polokalame. Fatufatuina, fatuina muamua faafeiloaʻiga ma faʻamanatuga kata, faʻafiafiaina oe pele.

Pin
Send
Share
Send